Mobiilitukku.fi – Puhelintarvikkeet edullisesti netistä

mobiilitukku

Mobiilitukku.fi on erittäin suosittu kotimainen verkkokauppa, jonka tuotevalikoimasta löydät puhelinten suojakuoret, suojakotelot, panssarilasit ja muut mobiilitarvikkeet laajasta yli 21 000 tuotteen valikoimasta. Tutustu kattavaan valikoimaan, hyödynnä tarjoukset ja tilaa puhelintarvikkeet helposti ja edullisesti netistä kotiin kannettuna.

Mobiilitukku.fi – Puhelintarvikkeet edullisesti netistä

Mobiilitukku.fi on suomalainen luotettava verkkokauppa, joka aloitti toimintansa vuonna 2013. Verkkokaupasta löydät tänä päivänä erittäin kattavan yli 21 000 tuotteen valikoiman erilaisia puhelintarvikkeita. Valikoimasta löydät matkapuhelimen suojakuoret, suojakotelot, panssarilasit, kaapelit ja muut lisätarvikkeet jopa yli 400 eri puhelimelle ja yli 100 eri tabletille.

Tarvitsetko esimerkiksi uuden laturin tabletillesi tai panssarilasin puhelimeesi? Ei hätää, Mobiilitukku.fi verkkokaupan valikoimasta löydät lähes jokaisen laitevalmistajan lisätarvikkeet. Oli laitteesi sitten iPhone, Huawei, Samsung, Sony, OnePlus, Nokia, Motorola tai Xiaomi, löydät Mobiilitukun laajasta tuotevalikoimasta tarvitsemasi tarvikkeet melko suurella todennäköisyydellä.

Mobiilitukku.fi verkkokaupasta tuotteiden löytäminen on vaivatonta helppokäyttöisen hakukoneen ansiosta. Valitse vain puhelinmallisi ja etsi juuri siihen sopivia tarvikkeita. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä löydä etsimääsi tuotetta, voit kysyä apua asiakaspalvelusta, joka ei jätä pulaan missään tilanteessa. Verkkokaupassa oleva chat-asiakaspalvelu tarjoaa apua kiperissä tilanteissa.

Mobiilitukku.fi verkkokauppa pyrkii toimittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, yleensä parissa arkipäivässä. Verkkokaupassa on vaihtuvia alennuskoodeja ja muita tarjouksia, jotka kannattaa tietenkin hyödyntää tuotteita tilatessa. Tällä hetkellä Mobiilitukku.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 20€ tilauksiin ja tuotteiden palauttaminen sekä vaihtaminen on aina maksutonta.

Yli 21 000 tuotteen valikoima mobiilitarvikkeita

Mobiilitukku.fi verkkokauppa tarjoaa yhden Suomen laajimmista valikoimista suojakuoria, koteloja ja muita tarvikkeita niin puhelimille, tableteille kuin älykelloillekin. Tuotevalikoimasta löydät tällä hetkellä yli 21 000 erilaista tuotetta. Suuresta valikoimasta löytyy erilaisia tarvikkeita myös sellaisiin malleihin, joihin ei yleensä löydy tarvikkeita suuristakaan kivijalkakaupoista.

Puhelintuotteisiin kuuluvat panssarilasit, puhelinlompakot, läppäkotelot, suojakuoret, suojakalvot, inkit kuoret, kaapelit, puhelinpidikkeet, latauskaapelit ja varavirtalähteet. Tablettituotteisiin kuuluvat panssarilasit, suojakotelot, suojakuoret, suojataskut, läppäkotelot ja latauskaapelit.

Nyt valikoimassa myös älykellotarvikkeita laidasta laitaan. Älykellotarvikkeista löydät esimerkiksi panssarilasit, suojakuoret, laturit, langattomat laturit ja kellorannekkeet. Tarvikkeita löytyy tällä hetkellä esimerkiksi seuraaville merkeille: Apple, Huawei, Samsung, Garmin, Polar, Suunto, OnePlus ja Xiaomi.

Muita lisätarvikkeita on myös runsaasti tarjolla, kuten autolatureita, autotelineitä, USB-C kaapeleita, micro-USB, kaapelipidikkeitä, varavirtalähteitä, tietokonelaukkuja, handsfreet, nappikuulokkeita, urheilukuulokkeita, bluetoothkuulokkeita, sankakuulokkeita, juoksu- ja käsivarsikoteloja, polkupyörätelineitä & koteloja, vyölaukkuja, vesitiiviitä suojapusseja ja kaiuttimia.

Tuotteiden tilaaminen ja toimitus

Mobiilitukku.fi verkkokaupasta tuotteiden tilaaminen on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helpoksi toimenpiteeksi asiakkaalle. Helppokäyttöinen hakukone auttaa juuri omaan laitteeseen sopivien tarvikkeiden löytämisessä ja tarvittaessa asiakaspalvelu on valmis auttamaan. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, nettipankin kautta, MobilePayllä tai Klarna-laskulla.

Mobiilitukku.fi on tunnettu nopeista toimituksista. Toimitusaika on yleensä vain 1-2 vuorokautta. Verkkokaupassa on lähes aina saatavilla ilmainen toimitus, kun tilauksen loppusumma ylittää tietyn suuruisen summan, kuten tällä hetkellä 20 euroa. Maksuton toimitus on erinomainen lisä etenkin verkkokaupoissa, joissa myydään pieniä ja edullisia tuotteita.

Mobiilitukku.fi verkkokaupasta erilaisten tuotteiden tilaaminen on lähes riskitöntä, sillä voit maksaa tuotteet haluamallasi tavalla tai valita esimerkiksi Klarnan laskun, jolloin maksat tuotteet vasta vastaanottamisen jälkeen. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, on sinulla aina mahdollisuus palauttaa tilaamasi tuote 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet.

Mobiilitukku.fi asiakaspalvelu

Mobiilitukku.fi verkkokaupan asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun haluamallasi tavalla sähköpostitse info@mobiilitukku.fi, arkisin 10-16 välillä puhelimitse +358442381835 tai verkkokaupan asiakaspalvelu-chatin kautta.

Verkkokaupassa on myös kattava usein kysytty osio, johon on kerätty usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun voit halutessasi tarkistaa usein kysyttyä osiosta, löytyisikö vastaus kysymykseesi sieltä. Osiosta löydät vastauksen yleisimpiin kysymyksiin sekä runsaasti ohjeita erilaisen tuotteiden asentamisesta.

Puhelinliittymä.com
Logo