Liittymä lapselle

Liittymä lapselle löytyy helpoiten kattavasta vertailutaulukosta, johon on koottu kaikki Suomen suosituimpien operaattoreiden puhelinliittymät. Voit vertailla liittymien ominaisuuksia ja hintoja täysin ilmaiseksi ja löytää juuri sinun lapsellesi sopivan ja halvimman vaihtoehdon.

Tutustu valikoimaan ja valitse sopiva puhelinliittymä lapselle, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet halvimpaan kuukausihintaan. Jokaisen operaattorin valikoimasta löytyy varmasti sopiva liittymä lapselle mutta hinnoittelussa ja ominaisuuksissa voi olla eroja.

Rajaton liittymä lapselle on hyvä vaihtoehto, jos haluaa varmistaa, että lapsi voi käyttää puhelintaan huolettomasti ja turvallisesti ilman pelkoa suuresta puhelinlaskusta. Rajattomassa liittymässä on yleensä kiinteä kuukausimaksu, joten kaikkia ominaisuuksia voi käyttää täysin rajattomasti.

Valitse tästä sopiva liittymä lapselle

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
23€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
14,99€/kk 18,99€/kk

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!Telia Dot 4G rajaton 100M

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 24 Gt/kk
 • Hyödynnä 10% keskittämisbonus
 • Avausmaksu 0€
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
28,99
€/kk
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
30,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
23€/kk

Puhelinliittymä lapselle on helpointa hankkia netistä

Matkapuhelin ja liittymä lapselle hankitaan yleensä hyvissä ajoin ennen koulun alkua, silloin lapsi ehtii kesälomalla harjoittelemaan puhelimen toimintoja. Nykyaikana matkapuhelimet tilataan suurimmaksi osaksi netistä operaattorien verkkosivuilta, josta löytyy usein helposti myös sopiva puhelinliittymä lapselle. Kilpailuta puhelinliittymä lapselle hetkessä palvelumme avulla.

Suurin osa suomalaisista hankkii lapselle oman älypuhelimen ja puhelinliittymän kesälomalla, jolloin lapsella on useampi viikko aikaa harjoitella puhelimen käyttöä ennen koulun alkua. Liittymä lapselle saattaa tuntua aluksi vaikealta valita suuresta valikoimasta johtuen. Minkälainen liittymä lapselle sitten pitäisi hankkia? Mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä? Prepaid liittymä vai perinteinen laskutusliittymä?

Lapset käyttävät puhelimen ominaisuuksia aina hieman eri tavalla kuin toiset. Tästä johtuen heille ei ole suunniteltu yhtä ainoaa vaihtoehtoa, joka olisi paras puhelinliittymä. Lasten puhelimen käyttö on suurimmaksi osaksi nettipohjaista. Tämän takia yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ekaluokkalaisen liittymässä on rajaton ja tarpeeksi nopea netti.

Riittävän nopea nettiyhteys takaa sen, ettei netti pätki videoita katsoessa tai pelejä pelatessa. Nykyään myös osa koulutehtävistä tehdään puhelimella netissä tai pelataan pelejä, joissa opetellaan matematiikkaa tai englantia. Etäkoulua käyvät lapset voivat myös lähettää viestejä tai soittaa videopuheluita opettajille.

Nykyään lapset eivät soita perinteisiä puheluita tai lähetä tekstiviestejä kovin paljoa, sillä niin vanhemmille kuin kavereille on mahdollista kommunikoida ilmaisten sovelluksien välityksellä. Yksi suosituimmista sovelluksista on WhatsApp, jonka kautta viestittely ja videopuheluiden soittaminen on täysin maksutonta.

Mikäli puhelut ja tekstiviestit jäävät hyvin vähäiselle käytölle kuukausittain, ei rajaton liittymä ole tarpeellinen. Halvin liittymä lapselle saattaa olla liittymä, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan? Asia kannattaa tarkistaa kun teet liittymävertailun, sillä rajattomien liittymien hinnat ovat pudonneet merkittävästi viime vuosien aikana.

Millä operaattorilla on halvin liittymä lapselle?

Jos lapsen käyttötarpeet olisi tiedossa, voisimme kertoa kysymykseen vastauksen. Lapset käyttävät kuitenkin ominaisuuksia eri tavalla, jonka takia sama puhelinliittymä ei ole halvin ja paras vaihtoehto kaikille. Vanhemmat löytävät varmasti lapselle sopivan ja edullisen liittymän esimerkiksi palvelumme kattavasta vertailutaulukosta, johon on koottu neljän suurimman teleoperaattorin tarjoukset.

Useiden kyselytutkimuksien mukaan suurin osa perheistä haluaisi puhelinliittymän lapselle, joka on varustettu edullisella kuukausimaksulla. Suurin osa vastaajista piti tärkeänä, että liittymän hinta olisi maksimissaan 15 euroa kuukaudessa. 15 euron kuukausimaksu kuulostaa melko suurelta summalta ainakin ekaluokkalaisen liittymäksi, sillä Moi Mobiili tarjoaa 4G liittymän 12 euron kuukausihintaan. Hintaan lisätään tietenkin veloitus puheluista ja tekstiviesteistä kulutuksen mukaan, mutta lapsilla ne jäävät nykyään vähäiselle käytölle.

Moi Mobiili on yksi halpa liittymä lapselle, mutta kaikki Telia Dot liittymät, Moi liittymät, DNA liittymät, Elisa liittymät ja Telia liittymät kannattaa kuitenkin vertailla ennen lopullista päätöstä. Muutaman vuoden kuluttua lapsi haluaa varmasti muokata liittymän ominaisuuksia, jolloin paketin voi vaihtaa toiseen. Lapsen kasvaessa myös datan käyttömäärissä on huomattu selkeä kasvu.

Vanhemmat lapset kaipaavat yleisesti nopeaa nettiyhteyttä, jonka voi tarvittaessa jakaa myös kodin muille laitteille. Lähes kaikki puhelinliittymät ovat nykyään varustettu jonkinlaisella netillä. Osa soveltuu vain kevyeen surffailuun, ne ovat suunniteltu netin vähäisille käyttäjille mutta joukossa on useampi vaihtoehto nopeaa ja erittäin nopeaa nettiä tarvitseville.

Maksimaalista nopeutta tarvitsevalle 5G liittymät ovat varteenotettava vaihtoehto, jotka ovat vasta vähän aikaa sitten lisätty matkapuhelinoperaattorien valikoimaan. Huippunopeat 5G liittymät ovat saatavilla tänä päivänä Moi Mobiilin, Telian, DNA:n ja Elisa Saunalahden valikoimasta.

Hanki matkapuhelin ja puhelinliittymä lapselle samalta operaattorilta

Tiesitkö, että voit hankkia matkapuhelimen ja puhelinliittymän lapselle samalta operaattorilta? Joissakin tilanteissa voi olla taloudellisesti kannattavaa hankkia myös matkapuhelin netistä. Nykyaikana lähes kaikki hankinnat on mahdollista tehdä kotoa käsin netissä, jolloin hintojen vertaileminen on huomattavasti helpompaa.

Operaattoreilla on erittäin kattava valikoima matkapuhelimia, joihin on saatavilla koroton ja kuluton rahoitus. Osa operaattoreista tarjoaa vanhasta puhelimesta tai tabletista reilun vaihtohyvityksen, kuten esimerkiksi Elisa ja DNA. Matkapuhelin on saatavilla myös DNA:n ja Telian verkkokaupasta.

Suurin säästö ja hyöty savutetaan tietenkin keskittämällä koko perheen puhelinliittymät, mobiililaajakaistat ja laitehankinnat samalle operaattorille. Laitehankintoihin on mahdollista saada lainaa ja jopa 24-36 kuukautta maksuaikaa. Rahoituksen avulla kalliit hankinnat saa pilkottua pieniin kuukausieriin, jolloin kalliskaan hankinta ei rasita perheen taloutta liikaa.

Toisinaan teleoperaattoreilla saattaa olla myös kampanjoita, jolloin puhelinliittymän tai älypuhelimen ostaja saa liittymän tai matkapuhelimen edullisempaan hintaan. Tarjouksia kannattaa pitää ehdottomasti silmällä, mikäli haluaa säästää rahaa laitteissa ja puhelinliittymissä. Nykyaikana arvokkaimmat älypuhelimet maksavat yli 2000 euroa.

Mikäli haluat vertailla palveluntarjoajien tarjouksia uusille asiakkaille ja löytää halvin liittymä lapselle, suosittelemme siirtymään etusivullemme. Valitse vain operaattori, jonka liittymätarjoukset haluat nähdä ja vertaile liittymiä. Tarvittaessa saat lisätietoa tarjouksista operaattorin omilta verkkosivuilta.

Millainen on paras liittymä lapselle?

Liittymä lapselle on vaivatonta vertailla ja ostaa netistä. Liittymää ei kuitenkaan kannata hankkia hätiköiden, sillä on paljon erilaisia asioita, jotka olisi hyvä ottaa huomioon liittymää hankkiessa. Alla kerromme meidän näkökulmasta tärkeimmät asiat. On hyvä tietää, mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun hankitaan ensimmäinen liittymä lapselle.

Suoramarkkinointikielto – Kun hankitaan puhelinliittymä lapselle, suosittelemme ilmoittamaan operaattorille, että liittymän käyttäjä on alaikäinen. Muuten lapselle saatetaan tehdä markkinointitutkimuksia tai kaupata esimerkiksi lehtiä. Ilmoituksen lisäksi suoramarkkinointikiellon voi tehdä maksutta asiakkuusmarkkinointiliiton Robinson-rekisteriin.

Puhelinliittymän hinta – liittymän kustannukset ovat yksi tärkeä asia lapsen liittymässä. Yksikään perhe ei varmasti halua maksaa tietoisesti ylihintaa liittymästä. Jotta liittymän hinta pysyisi kohtuullisena, tulisi kilpailuttaa puhelinliittymä vähintään kerran vuodessa. Liittymätarjoukset ovat voimassa yleisesti 12 kuukautta, jonka jälkeen hinta saattaa nousta tuntuvasti.

Rajoitukset – mikäli suunnitelmissa on hankkia puhelinliittymä lapselle, ei pidä unohtaa tärkeitä rajoituksia ja estoja. Yhä useammat vanhemmat hankkivat lapsen liittymään erilaisia käyttörajoituksia, joilla estetään lapsille haitallisille verkkosivuille pääsy ja vältytään ikäviltä yllätyslaskuilta. Mahdollisia rajoituksia on esimerkiksi palvelunumeroihin soittaminen ja sovelluskaupoissa asiointi.

Rajaton netti – nykypäivänä lapsen puhelimen käytöstä suurin osa tapahtuu internetin välityksellä. Tämän takia yksi tärkeimmistä asioista on nettiyhteys, oli liittymä sitten tarkoitus hankkia ekaluokkalaiselle tai vanhemmalle lapselle. Rajattomalla netillä ei ole mahdollista saada yllättävän suurta laskua, joka kulutuksen mukaan laskutettavan vaihtoehdon varjopuoli yleisesti on.

Tietoturva – puhelimen käyttö painottuu suurimmaksi osaksi nettiin. Tästä johtuen tulisi muistaa laittaa tietoturva kuntoon. Tietoturva ei ole kaikille aikuisillekkaan se kaikista yksinkertaisin aihe, joten ensimmäistä puhelinta käyttävä lapsi ei ole varmasti tietoinen kaikista mobiililaitteisiin liittyvistä tietoturvariskeistä.

Edullinen liittymä lapselle

Liittymän hankkiminen lapselle on merkittävä askel, joka tukee heidän itsenäistymistään. Lapselle sopivan liittymän valitseminen vaatii harkintaa ja vertailua, jotta löydät edullisen ja toimivan ensimmäisen puhelinliittymän koululaiselle. Tässä prosessissa avainasemassa on ajankohtaisten liittymätarjousten seuranta.

Useat operaattorit tarjoavat erilaisia liittymätarjouksia, jotka on suunnattu erityisesti uusille asiakkaille. Näiden tarjousten vertailu auttaa löytämään halvimman ja sopivimman liittymän lapselle. Paras puhelinliittymä lapselle tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet halvimpaan kuukausihintaan.

Kun etsit liittymää lapselle, on tärkeää miettiä, mitä ominaisuuksia tarvitaan. Onko tärkeintä rajaton data, puhelut ja tekstiviestit? Lapsen tarpeet ja elämäntilanne vaikuttavat valintaan. Parhaan puhelinliittymän valitseminen lapselle tarkoittaa liittymän löytämistä, joka tukee lapsen koulunkäyntiä ja vapaa-aikaa turvallisesti ja tehokkaasti.

Tältä sivulta löydät useiden operaattoreiden ajankohtaiset liittymätarjoukset, jotka sopivat erinomaisesti niin aloitteleville ekaluokkalaisille kuin vähän vanhemmillekin koululaisille. Vertailutaulukon avulla voit helposti vertailla tarjouksia ja löytää edullisen liittymän lapsellesi. Monet operaattorit tarjoavat edullisia liittymäpaketteja koko perheelle. Tällöin voit nauttia eduista ja säästöistä, joita operaattorille keskittäminen tarjoaa. Näin varmistat, että koko perheesi pysyy yhteydessä toisiinsa edullisesti ja vaivattomasti.

Ensimmäinen puhelinliittymä lapselle

Ensimmäisen puhelinliittymän valinta lapselle on merkittävä hetki, joka vaatii huolellista harkintaa ja keskustelua. Kun puhutaan liittymästä lapselle, on tärkeää miettiä, mitkä ovat lapsen tarpeet ja miten ne parhaiten täyttyvät. Liittymä lapselle tulee valita ottaen huomioon lapsen ikä, kypsyyden taso ja puhelimen käytön tarpeet.

Kun harkitaan liittymää lapselle, turvallisuus nousee keskiöön. Lapselle tarkoitetussa liittymässä tulisi olla vanhempien hallinnoimia turvatoimintoja, jotka suojelevat lasta sopimattomilta sisällöiltä ja takaavat turvallisen käyttöympäristön. Lisäksi, kun valitaan liittymää lapselle, on hyvä keskustella lapsen kanssa hänen omista odotuksistaan ja tarpeistaan liittyen puhelimen käyttöön.

Kustannusten hallinta on toinen tärkeä näkökulma valittaessa liittymää lapselle. Vanhempien kannattaa etsiä kustannustehokkaita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat riittävät perusominaisuudet lapsen tarpeisiin, kuten rajoitetun datan käytön ja tietyt soittorajat. Liittymä lapselle ei välttämättä tarvitse sisältää kaikkein laajimpia palvelupaketteja, jotka voivat nostaa kuukausikustannuksia merkittävästi.

Vanhempien ja lapsen välinen avoin viestintä on keskeistä, kun pohditaan liittymää lapselle. On tärkeää, että lapsi ymmärtää, miten puhelinta ja liittymää tulisi käyttää vastuullisesti. Liittymä lapselle tarjoaa loistavan tilaisuuden opettaa lapselle digitaalisen maailman perusperiaatteita, kuten yksityisyydensuojaa ja puhelimen turvallista käyttöä.

Liittymä lapselle ei ole vain puhelinnumero tai internet-yhteys; se on työkalu, joka voi auttaa lasta oppimaan, kasvamaan ja pitämään yhteyttä perheeseen ja ystäviin turvallisella ja hallitulla tavalla. Siksi on tärkeää, että valittu liittymä lapselle vastaa perheen arvoja, budjettia ja lapsen kasvun tarpeita.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän puhelinliittymän lapselle?

Useat puhelinoperaattorit tarjoavat erityisiä liittymiä lapsille, mutta myös monet tavalliset liittymät sopivat hyvin lapsille. Voit vertailla eri vaihtoehtoja Puhelinliittymä.com palvelun vertailutaulukosta, johon on koottu parhaat liittymätarjoukset.

Mikä on paras liittymä lapselle?

Paras liittymä riippuu lapsen käyttötarpeista. Yleisesti ottaen lapselle sopiva liittymä on esimerkiksi rajattomalla puheella, tekstiviesteillä ja datalla varustettu liittymä.

Kuinka valita sopiva puhelinliittymä lapselle?

Lapsen käyttötarpeet ja ikä vaikuttavat siihen, millainen liittymä on sopiva. Esimerkiksi rajattomat nettiyhteydet ja palvelut eivät välttämättä ole tarpeellisia nuoremmille lapsille, kun taas vanhemmille lapsille ja nuorille ne voivat olla hyödyllisiä.

Onko rajaton liittymä tarpeellinen lapselle?

Rajaton liittymä voi olla hyödyllinen, jos lapsi käyttää paljon nettiä esimerkiksi koulutehtävien tekemiseen tai vapaa-ajan viettoon. Toisaalta rajattomat liittymät voivat olla kalliimpia kuin rajoitetut vaihtoehdot, joten kannattaa miettiä lapsen todellisia tarpeita.

Miten voin seurata lapseni liittymän käyttöä?

Useimmat operaattorit tarjoavat sovelluksia, joiden avulla voit seurata lapsesi liittymän käyttöä ja asettaa rajoituksia esimerkiksi datan käytölle.

Puhelinliittymä.com
Logo