Yritysliittymät 2023

Bisnes Laitenetti 0.5 Mbit/s
Bisnes Laitenetti 0.5 Mbit/s
3.25 €/kk
Bisnes Potti 100 Mbit/s
Bisnes Potti 100 Mbit/s
7.50 €/kk
Rajaton Bisnes 4G 200 Mbit/s
Rajaton Bisnes 4G 200 Mbit/s
14.50 €/kk
Reilu Bisnes 5G 400 Mbit/s
Reilu Bisnes 5G 400 Mbit/s
15-22 €/kk
Reilu Bisnes 5G 1000 Mbit/s
Reilu Bisnes 5G 1000 Mbit/s
28-35 €/kk

Halvin yritysliittymä löytyy muutamassa minuutissa vertailemalla

Yritysliittymä on tänä päivänä melko helppo hankinta, sillä kaikkien operaattorien puhelinliittymät löytyvät netistä. Oli tarpeesi sitten edullinen puhelinliittymä, pelkkä puhepaketti, 4G tai 5G liittymä, löydät palvelumme kautta varmasti sopivan paketin.

Liittymävertailua tehdessä on kuitenkin hyvä muistaa, ettei edullisin liittymätarjous ole välttämättä paras vaihtoehto juuri omalle yritykselle. Toki yritysliittymä pitää olla hinnoittelultaan edullinen, mutta myös tarjota kaikki tarvittavat ominaisuudet omaa yritystä ajatellen.

Suurissa yrityksissä voi työskennellä jopa satoja henkilöitä, jolloin liittymän kustannukset kasvavat pakostakin tuhansiin euroihin. On selvää, ettei yhtä liittymää ostaessa hinnoittelulla ole suurta merkitystä, mutta asia on aivan toinen, mikäli liittymä täytyy hankkia koko yrityksen henkilöstölle.

Tarpeeksi edullinen ja ominaisuuksiltaan oikeanlaisen yritysliittymän löytäminen saattaa tuntua aluksi vaikealta. On pieniä, keskikokoisia ja suuria yrityksiä sekä monipuolinen valikoima eri teleoperaattorien liittymiä. Miten sitten löytää halvin ja edullinen yritysliittymä helposti?

Puhelinliittymä.com palvelu auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopivan ja halvan liittymän. Esittelemme tällä sivulla Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden ja DNA:n vaihtoehdot yrityksille. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ajan kanssa ja valitse yrityksellesi sopiva puhelinliittymä.

Vaikka vertailet liittymät ajan kanssa ja löydät yrityksellesi halvan ja toimivan ratkaisun, muista kilpailuttaa liittymä myös jatkossa säännöllisin väliajoin. Useimmat yritykset kilpailuttavat yritysliittymät joka vuosi, sillä liittymien ominaisuudet ja hinnat muuttuvat jo siinä ajassa yllättävän paljon.

Oli yrityksesi sitten pieni, keskikokoinen tai suuri, kilpailuttaminen tuo varmasti säästöä runsaasti vuositasolla.

Moi Mobiili on Suomen halvin yritysliittymä

Moi mobiili puhelinliittymät tarjoavat monien vertailusivustojen mielestä parhaan hinta-laatusuhteen.

Moi Mobiili on Suomalainen luotettava yritys, joka lanseerasi suosittujen kuluttajaliittymien ohelle edulliset yritysliittymät. Moin liittymä on suunnattu pk-yrityksille, eli pienille ja keskisuurille yrityksille.

Moi liittymissä käytetään nykyaikaista poolihinnoittelua, jonka ansiosta yritys voi säästää jopa tuhansia euroja liittymäkuluissa vuodessa.

Moin liittymässä yritykselle avataan vain yksi tili, johon voidaan liittää 1-200 liittymää. Voit valita yrityksellesi haluamasi kokoisen data- sekä puhe- ja tekstaripaketin. Valitut puheminuutit, data ja tekstiviestit ovat kaikkien liittymien yhteisessä käytössä. Tarvittaessa voit valita liittymäkohtaisesti myös rajattoman datan.

Koko yrityksen keskimääräistä käyttöä voi olla aluksi vaikea arvioida, joten suosittelemme valitsemaan siinä tapauksessa 5 Gt dataa ja yhteenlaskettuna 300 viestiä tai puheminuuttia kuukaudessa. Ensimmäisen kuukauden kuluttua näet mihin suuntaa käyttömääriä tulee muokata, jotta yrityspaketti olisi paras mahdollinen yrityksellesi.

Helppokäyttöisessä YritysMoi-tilinhallinnassa voit seurata palveluiden käyttöä, tilata tai poistaa palveluita käytöstä.

Moi toimii DNA:n huippunopeassa 4G-verkossa, joka kattaa jopa 99,6% suomalaisista ja toimii erinomaisesti ulkomailla ympäri maailman.

Poolihinnoittelun johdosta saat koko yrityksesi käytössä olevista yritysliittymistä vain yhden laskun, jonka saat tilattua haluamaasi sähköpostiin.

Moi yritysliittymä on hyvä valinta pienille ja keskisuurille yrityksille, sillä se on helppokäyttöinen, hinnoittelultaan avoin ja erinomaisella asiakaspalvelulla varustettu operaattori, jolla on kaiken lisäksi Suomen halvin yritysliittymä.

DNA:n Business yritysliittymä on liikkuvan yrittäjän valinta

DNA puhelinliittymät ovat todella suosittuja, heidän monipuolisesta liittymävalikoimasta löytyy erinomainen liittymä yritykselle kuin yritykselle.

Alle 10 hengen yrityksille he tarjoavat kuluttajaliittymiä ja yli 10 hengen yrityksille Business Rajaton.

DNA:n kattavan ja erittäin nopean 4G:n eli mobiiliverkon alueella asuu jo yli 99% suomalaisista. Jotta kuluttajien ja yrittäjien yhteydenpito sujuisi hyvin myös jatkossa, kehitetään verkon toimivuutta ja kuuluvuutta jatkuvasti.

DNA tarjoaa yrityksille useita erilaisia Business Rajaton -liittymiä, jotka tarjoavat rajattoman datan käytön Suomessa sekä naapurimaissa Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa. Voit siis surffailla ja soitella rajattomasti myös lähinaapureiden rajojen sisällä kiinteällä hinnalla.

Business Rajaton – valikoimasta löytyy neljä eri pakettia EU-datapaketin koon ja netin nopeuden mukaan.

DNA Business Rajaton 4G 50M Suomi – on halvin yritysliittymä, jonka saa huokeaan 23€/kk hintaan. Se tarjoaa rajattoman puheen, 1000 tekstiviestiä kuukaudessa, 50 megan 4G netin mutta ei lankaan EU-dataa.

DNA Business Rajaton 4G 50 M – on toiseksi halvin yritysliittymä, jonka saa nyt 25€/kk hintaan. Se tarjoaa rajattoman puheen, 1000 tekstiviestiä, 50 megan 4G netin sekä 8,5 gigatavun EU-datan kuukaudessa.

DNA Business Rajaton 4G 100M – yritysliittymä on toiseksi kallein vaihtoehto, sen hinta on 30€/kk. Se sisältää 100M 4G ilman datakattoa, rajattoman puheen, 1000 teksiviestiä ja 10 gigatavun EU-datan kuukaudessa.

DNA Business Rajaton 4G 300M – on kallein yritysliittymä, jolle kertyy hintaa 36€/kk, mutta se tarjoaa 300M 4G netin ilman datakattoa, rajattoman puheen, 1000 tekstiviestiä ja suuren 15 gigatavun Eu-datan kuukaudessa.

DNA ei tarjoa yrittäjille ainoastaan yritysliittymiä vaan lisäksi saat heiltä kaiken tarpeellisen, kuten puhelimet, tabletit, tietokoneet, liikkuvan laajakaistan, runsaasti lisätarvikkeita yms aina edulliseen DNA hintaan!

Huom: kun teet ostokset käyttäen omaa y-tunnustasi, saat tuotteet kätevästi suoraan yrityksesi nimiin.

Elisan yritysliittymä tarjoaa huoletonta ja helppoa reissaamista

Elisa Saunalahti puhelinliittymät ovat tunnettuja erittäin hyvästä kuuluvuudesta, nopeudesta ja edullisista hinnoista.

Oletko suunnitellut vaihtavasi kaikki yrityksesi puhelinliittymät Elisalle? Elisan liittymillä surffaat ja puhut huoletta kotimaan hinnoilla lähes koko Euroopassa. Puhu, tekstaa ja nettaile rajoituksetta ilman määräaikaisuutta.

Valikoimasta löytyy edullinen ja ominaisuuksiltaan monipuolinen paketti niin pienelle kuin suurellekkin yritykselle. Heiltä löytyy yhteensä kuusi ominaisuuksiltaan erilaista vaihtoehtoa yrittäjälle.

Valikoima on hieman kattavampi kuin DNA:lla ja myös hinnoittelu kilpailee aika suoraan DNA:n liittymähinnoittelun kanssa. Valinnanvaraa siis on runsaasti niin pienille kuin suurillekkin yrityksille.

Yritysliittymistä viisi on nopeita 4G liittymiä ja yksi on uusi 5G liittymä, jolla on mahdollista päästä jopa 500-600 Mbit/s nopeuksiin 4G-verkossa. Arkipäivää 5G-verkoista tulee arviolta 2020-luvun alkupuolella.

Yritysliittymillä voit tekstata ja puhua rajoituksetta EU- ja ETA-maissa kotimaan hinnoilla. Dataa käytät liittymäkohtaisen käyttörajan puitteissa ilman lisämaksua.

Eri liittymätyypeillä on omat datan kohtuullisen käytön kuukausirajat. Minimissään raja on 7Gt:tä kuukaudessa. Sillä pystyt hoitamaan perusduunit huoletta reissun aikana ilman lisälaskua.

Elisalta saat DNA:n tapaan edullisen yritysliittymän lisäksi kaikki laitteet joita yristyksessäsi tarvitaan, kuten puhelimet, tabletit, tietokoneet, liikkuvan laajakaistan, runsaasti lisätarvikkeita yms aina edulliseen tarjoushintaan.

Yritysliittymä tulee olla edullinen myös ulkomailla

Yritykselle parhaiten soveltuvaa liittymää etsiessä ei pidä unohtaa sitä, että yritysliittymä tulee toimia erinomaisesti myös ulkomailla. Lukuiset yrittäjät reissaavat työnsä puolesta ympäri maailmaa, jolloin liittymän tulee toimia ja olla edullinen myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Teleoperaattorit tarjoavat onneksi uuden lakimuutoksen ansiosta jokaisen liittymän yhteydessä dataa koko EU-alueelle. Yleisesti datapaketin koko on 4-10 gigatavua, joka riittää hyvin peruskäytössä työmatkalla. Suurien tiedostojen lataaminen tai videoiden katsominen tietenkin kuluttaa dataa nopeasti.

Liittymien hintoja ja ominaisuuksia vertailessa kannattaa samalla tarkistaa datapaketin koko. Mikäli datapakettia ei tarvitse, ei sitä silloin kannata ylimitoittaa tulevaisuuden varalle. Yritysliittymä suositellaan kuitenkin kilpailuttamaan säännöllisesti, jolloin tarvittavat ominaisuudet on aika tarkistaa.

Operaattoreilla on valikoimassaan hieman eri tyyppisiä vaihtoehtoja yrityksille. Toisilla on tarjoa ehkä parempi ratkaisu erittäin suurille yrityksille kun taas toiselta teleoperaattorilta saattaa löytyä liittymävalikoimasta huomattavasti parempi vaihtoehto keskikokoiselle ja pienelle yritykselle.

Tämän takia suosittelemme vertailemaan liittymät ajan kanssa, jotta hankittu yritysliittymä olisi mahdollisimman edullinen ja toimiva yritykselle.

Miksi valita Moi Mobiili liittymä?

 • Selkeä läpinäkyvä hinnoittelu – Moi Mobiili on kehitellyt sivustolleen helppokäyttöisen laskurin, jonka avulla lasket hinnan kaikille yrityksen liittymille jopa 10 sekunnissa.
 • Yhteinen puhe- ja datapaketti säästää selvää rahaa – Kokeile ja saatat yllättyä kuinka paljon edullisempi Moi Mobiilin yritysliittymä on. Siirry Moin verkkosivuille laskemaan paljonko voit säästää yrityksen puhelinliittymissä.
 • Kattava ja huippunopea 4G – Moi yritysliittymä toimii nopeassa DNA 4G-verkossa. DNA:n 4G-verkko peittää jopa 99,6% suomalaisista ja toimii erinomaisesti ulkomailla ympäri maailman.
 • Säästät aikaa ja rahaa – Tilaamasi simmit toimitetaan nopeasti postin välityksellä suoraan työpaikallesi, jonka jälkeen voit aktivoit ne muutamassa minuutissa työntekijöillesi.

Miksi valita Elisan liittymä?

 • Suuri valikoima yritysliittymiä – Elisan liittymävalikoimasta löytyy tällä hetkellä kuusi erilaista vaihtoehtoa yrittäjälle, joten valinnanvaraa on runsaasti.
 • Ei määrä­aikaisuutta – Saat rauhassa kokeilla liittymääsi ajan kanssa huoletta ilman sitoutumis­pakkoa.
 • Luotettava, kattava ja nopea yhteys – Elisan kattava ja luotettava 4G-verkko takaa erinomaisen kuuluvuuden.
 • Rajaton data ja hurjasti puhetta – Yritysliittymät sisältää rajattoman netin ja 5000 minuuttia puheaikaa.
 • Huoletonta ulkomaan käyttöä – Suurimmassa osassa liittymistä selaat nettiä huoletta myös EU-alueella.
 • Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu – Kaikkien liitymien hinnat ovat selkeästi esillä ja jokaisessa liittymässä on kerrottu selvästi mitä yritysliittymä pitää sisällään.

Miksi valita DNA yritysliittymä?

 • DNA edullisuuslupaus – Aina edulliset hinnat ja rahanarvoiset edut.
 • Hyvä valikoima yritysliittymiä – Pienille muutaman hengen yrityksille DNA suosittelee heidän kuluttajaliittymiä, mutta suurempia yrityksiä suositellaan hankkimaan heidän yritysliittymä.
 • Ilmainen toimitus ja palautus – Kun tilaat laitteen tai liittymän DNA Nettikaupasta, saat sen aina ilman toimitusmaksuja, 14 päivän palautusoikeudella.
 • DNA Vaihtohyvitys – Nykyinen toimiva ja ehjä tabletti tai älypuhelin on käypää valuttaa, kun vaihdat sen uuteen DNA Kaupassa tai netissä.
 • DNA Asiakasetuhinta – DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat valikoituja puhelimia edulliseen asiakasetuhintaan.
 • Pidennetty 3v DNA Takuu – Kun ostat matkapuhelimen tai tabletin, saat siihen automaattisesti 3 vuoden takuun. DNA:n takuu pidentää tehdastakuun kolmen vuoden mittaiseksi silloin, kun valmistajan myöntämä takuu on lyhyempi.

Miten Moi liittymä tilataan?

Moi Mobiilin tilaaminen on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Siirry Moi Mobiilin verkkosivuille klikkaamalla painikkeesta ”Lue lisää ja tilaa Moi yritysliittymä”.

Valitse kuinka monta liittymää tarvitset väliltä 1-200 kpl.

Arvioi montako gigatavua, viestiä ja puheminuuttia yksi liittymä käyttää kuukaudessa.

Voit muokata käyttömääriä milloin tahansa jälkeenpäin todellisen käytön mukaan.

Oikeassa reunassa näet liittymien yhteishinnan ja sen mitä hintaan sisältyy.

Täytä seuraavaksi vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen ja lähetä tilaus.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Miten Elisan yritysliittymä tilataan?

Elisan liittymä valikoimaan voit tutustua tarkemmin heidän verkkosivuilla.

Yritysliittymän tilaamisessa kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Siirry Elisan verkkosivuille klikkaamalla kohdasta ”Lue lisää ja tilaa Elisa yritysliittymä”.

Verkkosivulla on listattuna kaikki yrityspaketit, joista voit valita sopivimman.

Lisää sopivin yritysliittymä ostokoriin ja valitse liittymien lukumäärä.

Jatka kassalle painikkeesta ja täytä vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen.

Tarkista vielä täyttämäsi tiedot huolellisesti ja lähetä tilaus.

Tilausvahvistuksen saat muutaman minuutin kuluttu sähköpostiisi.

Miten DNA yritysliittymä tilataan?

DNA:n liittymä tilataan suoraan heidän verkkokaupasta, josta saat tilattua kätevästi myös muut tuotteet yrityksellesi kuten, puhelimet, tietokoneet, mokkulat, tabletit yms.

Siirry DNA:n verkkokauppaan klikkaamalla kohdasta ”Lue lisää ja tilaa DNA yritysliittymä”.

Sivustolle on koottu kaikki yrityspaketit, joista voit valita yrityksellesi sopivimman.

Tutustu ja tilaa painikkeesta saat lisätietoa yrityspaketista, kuten kenelle pakettia suositellaan.

Tilaa yrityksellesi sopivin yritysliittymä täyttämällä samalla sivustolla oleva tilauslomake.

Tarkista täyttämäsi tiedot vielä huolellisesti ennen kuin lähetät tilauksen.

Tilausvahvistuksen saat muutamassa minuutissa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tärkeää tietoa yritysliittymistä

Mikä yritysliittymä on?

Samanlainen kuin tavallinen puhelinliittymä, mutta ne ovat suunniteltu eri kokoisille yrityksille sopiviksi. Esimerkiksi Moi tarjoaa yrityksille tiliä, johon voi liittää 1-200 simmiä. Yrityksen liittymät ovat saman tilin alla ja muodostavat vain yhden laskun.

Millä operaattorilla on halvin liittymä yrityksille?

Tarkista ajankohtaiset tarjoukset palvelustamme. Päivitämme palveluun uudet tarjoushinnat heti, kun ne ovat saatavilla.

Minkä operaattorin yritysliittymä sopii minun yritykselle?

Vertaile eri ratkaisuja ilmaiseksi palvelussamme. Moi Mobiili on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille. DNA tarjoaa alle 10 hengen yrityksille tavallisia kuluttajaliittymiä ja yli 10 hengen yrityksille Business Rajaton pakettia. Elisa tarjoaa liittymiä niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Kuinka paljon yritysliittymä maksaa?

Näet sivuiltamme kuinka paljon operaattorien liittymät maksavat alkaen, eli halvimman vaihtoehdon. Voit myös siirtyä palvelumme kautta tarkistamaan operaattorien ajankohtaiset hinnat.

Puhelinliittymä.com
Logo