Yritysliittymät

Yritysliittymät ovat puhelinliittymiä, jotka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Ne eroaa tavallisesta kuluttajaliittymästä hinnoittelun ja ominaisuuksien suhteen. Yritysliittymän valinnassa on tärkeää ottaa huomioon yrityksen tarpeet.

Yritysliittymä voi sisältää esimerkiksi rajattoman netin 100-1000 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella, rajattomat puhelut ja tekstiviestit, sekä muita yrityksen tarvitsemia palveluita, kuten mahdollisuuden hallita yrityksen liittymiä keskitetysti.

Vertaile eri vaihtoehtoja alla olevasta vertailutaulukosta ja valitse ominaisuuksiltaan ja hinnoittelultaan edullisin yritysliittymä yrityksesi tarpeisiin. Yritysliittymän kilpailuttaminen säännöllisesti voi tuoda myös merkittävästi säästöä vuositasolla.

Yritysliittymä vertailu ja tarjoukset
Bisnes laitenetti

Nopea uplink laitteille
 • Liittymään voi soittaa
  Lähtevät puhelut on estetty
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,5 Mbit/s
  Lähetysnopeus 5 Mbit/s
 • Toimii vain Suomessa
3,25
€/kkMoi Bisnes Potti 100M

Edullinen kestosuosikki
 • Puhe ja SMS max. 4€/kk
 • 6Gt jaettavaa dataa
 • EU/ETA maissa 10 Gt/kk
 • Maksiminopeus 100 Mbit/s
7,50
€/kkBisnes 4G 200M

Asiakkaiden suosikki, huippudiili!
 • Puhe ja SMS max. 4€/kk
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 19 Gt/kk
 • Maksiminopeus 200 Mbit/s
14,50
€/kkReilu Bisnes 5G 400M

Käyttää joustavasti 5G- ja 4G-verkkoa
 • Puhe ja SMS max. 4 €/kk
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 29 Gt/kk
 • Maksiminopeus 400 Mbit/s
15-22
€/kkReilu Bisnes 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS max. 4 €/kk
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 46 Gt/kk
 • Maksiminopeus 1000 Mbit/s
28-35
€/kkTyhjä SIM-kortti

Tarvitsetko vain tyhjän SIM-kortin?
 • Pelkkä SIM-kortti
 • Ei sisällä liittymää
 • Voit tilata SIM-kortteja varastoon
 • Vaihda kadonneen puhelimen SIM-kortti Yritys Moista.

Mikä on yritysliittymä?

Yritysliittymä on matkapuhelinliittymä, joka on suunniteltu nimenomaan yrityskäyttöön. Yritysliittymät eroavat kuluttajille suunnatuista liittymistä erilaisilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla, jotka vastaavat paremmin yrityksen tarpeita. Yritysliittymä voi sisältää esimerkiksi rajattoman puheajan, datan ja tekstiviestit, kansainvälisen roaming-palvelun, käyttöön liittyviä palveluita, kuten laskutuksen erittelyä, sekä muita yrityskäyttöön soveltuvia ominaisuuksia.

Yritysliittymien avulla yritykset voivat kommunikoida sisäisesti ja ulkoisesti tehokkaasti ja nopeasti. Yritysliittymä mahdollistaa puhelut ja tekstiviestit toimipisteiden välillä, asiakkaiden kanssa kommunikoinnin sekä nopean tiedonkulun tiimien kesken. Yritysliittymän käyttöönotto on myös helppo tapa hallita yrityksen matkapuhelinkustannuksia, sillä liittymät voidaan keskittää yhteen operaattoriin ja näin ollen saada parempia tarjouksia.

Yritysliittymän käyttöönotto voi tuoda yritykselle monia etuja, kuten tehokkaamman ja nopeamman viestinnän sekä paremman hallinnan matkapuhelinkuluista. Yritysliittymien avulla yritykset voivat myös säästää kustannuksia, sillä kaikki yrityksen puhelinliittymät on keskitetty yhteen operaattoriin.

Yritysliittymien tarjoajia on useita eri operaattoreita, kuten Telia, Elisa Saunalahti, DNA ja Moi Mobiili, jotka tarjoavat erilaisia liittymiä eri hintoihin ja ominaisuuksiin perustuen. Yrityksen kannattaa huomioida liittymän nopeus, kattavuus, hinta, ominaisuudet ja lisäpalvelut liittymän valinnassa.

Yritysliittymä vertailuun on tarjolla erilaisia vertailupalveluita, kuten Puhelinliittymä.com. Näiden palveluiden avulla yritykset voivat vertailla eri operaattoreiden tarjoamia 4G ja 5G liittymiä ja valita omaan käyttöön sopivimman vaihtoehdon. On tärkeää, että yritykset vertailevat huolellisesti eri vaihtoehtoja ja valitsevat liittymän, joka vastaa heidän tarpeitaan parhaiten. Kilpailuta puhelinliittymä hetkessä palvelumme avulla.

Yritysliittymän edut ja haitat

Yritysliittymän käyttöönotto tuo mukanaan monia etuja, mutta myös joitain haittoja. Alla on listattu joitain yleisiä etuja ja haittoja yritysliittymän käytöstä.

Edut:

 1. Tehokkaampi ja nopeampi viestintä: Yritysliittymän avulla yrityksen työntekijät voivat kommunikoida nopeasti ja tehokkaasti keskenään sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
 2. Kustannussäästöt: Kun yrityksen kaikki puhelinliittymät, nettiliittymät, mobiililaajakaistat ovat keskitetty yhteen operaattoriin, se voi säästää kustannuksia. Yritysliittymän avulla yritykset voivat myös sopia paremmista hinnoista, kun käyttö on suurta.
 3. Matkapuhelinkulujen parempi hallinta: Yritysliittymän avulla yrityksen on helpompi hallita matkapuhelinkulujaan, sillä kaikki liittymät ja kulut ovat keskitetty yhteen paikkaan.
 4. Palveluiden parempi hallinta: Yritysliittymän avulla yritykset voivat käyttää erilaisia lisäpalveluita, kuten laskutuksen erittelyä, raportointipalveluita ja käyttörajoitusten asettamista, jotka auttavat yrityksiä hallitsemaan matkapuhelinkulujaan ja välttämään yllättäviä lisälaskuja.

Haitat:

 1. Sopimuksen sitovuus: Yritysliittymä sopimukset ovat yleensä sitovia, joten yrityksen on pidettävä sopimuksesta kiinni tietyn ajanjakson ajan.
 2. Rajoitettu liikkuvuus: Yritysliittymät ovat yleensä sidottuja tiettyyn operaattoriin, mikä voi rajoittaa matkapuhelimen käyttöä tietyillä alueilla.
 3. Lisäkustannukset: Yritysliittymien käyttöön voi liittyä erilaisia lisäkustannuksia, kuten roaming-maksuja, jos yrityksen työntekijät matkustavat ulkomaille.
 4. Rajoitetut ominaisuudet: Yritysliittymä ei aina tarjoa samoja ominaisuuksia kuin kuluttajille suunnatut liittymät, joten joissain tilanteissa yrityksellä voi olla tarve hankkia erillisiä lisäpalveluita.

Vaikka yritysliittymän käyttöönotto voi tuoda mukanaan joitain haittoja, ne ovat yleensä pieniä verrattuna etuihin, joita yritykselle tulee käytön myötä. On tärkeää, että yritykset vertailevat huolellisia tekijöitä, kuten hintoja, sopimuksen pituutta, lisäpalveluita, asiakastukea ja verkkojen kattavuutta, ennen kuin päättävät sopivasta yritysliittymästä.

Yritysliittymien valikoima on laaja, ja eri operaattoreilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Suurimmat operaattorit Suomessa, kuten Telia, Elisa ja DNA, tarjoavat laajan valikoiman yritysliittymiä eri tarpeisiin ja käyttömääriin. Lisäksi on olemassa pienempiä operaattoreita, kuten Moi Mobiili, jotka voivat tarjota kilpailukykyisiä vaihtoehtoja.

Miten valita sopiva yritysliittymä?

Yritysliittymän valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa yrityksen toimintaan pitkään aikaan. Alla on listattu joitakin tärkeitä tekijöitä, joita yrityksen tulee huomioida, kun valitaan sopivaa yritysliittymää.

 1. Käyttömäärät: Yrityksen tulee arvioida, kuinka paljon he käyttävät puhelinta, tekstiviestejä ja dataa kuukaudessa. Tämä auttaa valitsemaan sopivan liittymän, joka tarjoaa riittävän määrän käyttöä.
 2. Hinta: Yrityksen tulee vertailla eri operaattoreiden hintoja ja löytää sopiva hinta-laatusuhde. Hinnat vaihtelevat eri liittymien välillä, joten yrityksen tulee arvioida, minkä tasoisen liittymän he tarvitsevat ja mihin hintaan he ovat valmiita maksamaan.
 3. Palveluiden tarve: Yrityksen tulee arvioida, mitä palveluita he tarvitsevat liittymän lisäksi. Esimerkiksi yrityksen tulee arvioida, tarvitseeko heidän liittymänsä olla kansainvälinen, tarvitseeko heidän puhelinliittymänsä laskutusta eriteltyinä eri käyttäjien kesken tai tarvitseeko heidän käyttää muita lisäpalveluita, kuten puhelinvaihdetta.
 4. Asiakastuki: On tärkeää, että yritys valitsee operaattorin, joka tarjoaa hyvää asiakaspalvelua ja teknistä tukea, jos heille tulee ongelmia liittymän käytössä.
 5. Verkon kattavuus: Yrityksen tulee tarkistaa, että operaattorin verkon kattavuus on riittävän hyvä niillä alueilla, joilla he toimivat. Tämä varmistaa, että yrityksellä on hyvä yhteys ja liittymän toimivuus kaikkialla missä he toimivat.
 6. Sopimuksen pituus: On tärkeää, että yrityksen valitsema sopimuksen pituus sopii heidän tarpeisiinsa. Jotkut yritykset saattavat tarvita lyhyempia sopimuksia, kun taas toiset voivat hyötyä pidemmistä sopimuksista.

Yritysliittymän valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa yrityksen toimintaan pitkään aikaan. On tärkeää, että yritys tutkii huolellisesti eri yritysliittymä vaihtoehdot ja valitsee sellaisen, joka vastaa heidän tarpeita ja budjettia.

Vertailu: Suomen parhaat yritysliittymät

Suomen markkinoilla on monia operaattoreita, jotka tarjoavat monipuolisia yritysliittymiä. Jokaisella operaattorilla on oma hinnoittelumallinsa ja erilaisia palveluita, joten yritysten kannattaa tutkia huolellisesti tarjolla olevia vaihtoehtoja ja tehdä liittymävertailu. Ennen kuin yritysliittymä valitaan, kannattaa miettiä, millaisia tarpeita yrityksellä on liittymältään. Tärkeitä kysymyksiä ovat esimerkiksi, kuinka paljon puheaikaa ja dataliikennettä tarvitaan, kuinka paljon kansainvälistä käyttöä on, ja millainen budjetti yrityksellä on liittymän hankkimiseen.

Yritysliittymien hinnoittelu vaihtelee paljon ja usein halvin puhelinliittymä ei välttämättä ole aina paras. Yritykselle sopiva yritysliittymä on sellainen, joka tarjoaa tarvittavat palvelut ja ominaisuudet, mutta samalla pysyy budjetissa. Myös operaattorin asiakaspalvelu ja saatavilla olevat lisäpalvelut, kuten puhelinvaihde ja dataturvallisuuspalvelut, voivat olla tärkeitä kriteerejä yritysliittymän valinnassa.

Yritysliittymän valinnassa kannattaa myös ottaa huomioon, kuinka moni työntekijöistä tarvitsee liittymän. Jos yrityksessä on useita työntekijöitä, jotka tarvitsevat puhelinliittymän, voi olla järkevää hankkia yritykselle yhteisliittymä, joka tarjoaa useampia liittymiä yhdessä paketissa.

Yritysliittymä vertailu eri operaattoreiden välillä ja valinta voi olla haastavaa, mutta se kannattaa tehdä huolella. Yritysliittymän valinta vaikuttaa yrityksen toimintaan pitkään aikaan, joten kannattaa ottaa aikaa tutkia eri vaihtoehtoja ja valita sopiva liittymä, joka vastaa yrityksen tarpeita.

Yritysliittymän käyttö: Miten hyödyntää sitä parhaiten?

Yritysliittymän käyttöä voi hyödyntää monin tavoin, ja sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Alla on muutamia esimerkkejä, miten yritysliittymää voi hyödyntää tehokkaasti:

 1. Puheyhteydet: Yritysliittymän avulla voi olla yhteydessä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja työntekijöihin. Laadukas puheyhteys on edelleen monelle yritykselle tärkeä viestinnän muoto, ja yritysliittymän avulla puheyhteydet toimivat tehokkaasti ja luotettavasti.
 2. Datayhteydet: Nykypäivänä datayhteyksillä on entistä suurempi rooli yritysten viestinnässä. Yritysliittymän avulla yrityksen työntekijät voivat käyttää sähköpostia, pilvipalveluita, etätyösovelluksia ja muita tärkeitä työkaluja, joiden käyttö edellyttää hyvää datayhteyttä.
 3. Yhteys ulkomailla: Jos yritys tekee paljon kansainvälistä liiketoimintaa, yritysliittymän avulla voi olla yhteydessä ulkomaalaisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin ilman suuria roaming-kuluja. Monilla operaattoreilla on tarjolla erilaisia kansainvälisiä liittymiä, jotka voivat olla hyödyllisiä yrityksille, joilla on paljon kansainvälistä käyttöä.
 4. Puhelinvaihde: Suuremmissa yrityksissä voi olla tarpeen hankkia puhelinvaihde, joka mahdollistaa esimerkiksi automaattisen puheluohjauksen tai jonotuksen. Monet operaattorit tarjoavat yrityksille puhelinvaihtepalveluita, jotka voidaan liittää yritysliittymään.
 5. Lisäpalvelut: Yritysliittymä voi hyödyntää erilaisia lisäpalveluita, kuten dataturvallisuuspalveluita, varmuuskopiointipalveluita ja muita vastaavia palveluita. Näiden palveluiden avulla yrityksen tärkeät tiedot pysyvät turvassa ja suojassa.

Yritysliittymän käyttöä voi hyödyntää monipuolisesti, ja sen avulla yrityksen viestintä ja liiketoiminta toimivat tehokkaasti ja sujuvasti. On tärkeää valita yritykselle sopiva liittymä ja hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia mahdollisimman tehokkaasti.

Yritysliittymän hinta: Mitä kannattaa huomioida?

Yritysliittymän hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita kannattaa huomioida valittaessa sopivaa liittymää yritykselle. Hintaa määriteltäessä otetaan huomioon muun muassa datan määrä, puheaika ja tekstiviestien määrä. Ennen liittymän valintaa on tärkeää selvittää yrityksen käyttötarpeet ja määritellä millaisia ominaisuuksia liittymältä vaaditaan.

Operaattorin kattavuus on myös tärkeä tekijä, sillä liittymän tulee toimia moitteettomasti alueella, jolla yrityksesi toimii. Mikäli yritykselläsi on toimintaa eri puolilla Suomea, kannattaa valita operaattori, jonka verkko kattaa laajalti eri alueet.

Tarjoukset voivat auttaa säästämään merkittäviä summia ja monet operaattorit tarjoavat erilaisia tarjouksia ja kampanjoita. On tärkeää selvittää, mitä tarjouksia eri operaattorit tarjoavat ja vertailla niitä huolellisesti.

Lisäpalvelut ovat myös tärkeä tekijä, sillä yritysliittymä voi sisältää lisäpalveluita, kuten puhelinvaihteen, dataturvallisuuspalvelut tai varmuuskopiointipalvelut. Nämä palvelut voivat olla hyödyllisiä, mutta ne voivat myös nostaa liittymän hintaa.

Sopimuskausi on myös tärkeä huomioida, sillä yritysliittymät ovat yleensä pidempiä kuin kuluttajaliittymät ja niiden sopimuskaudet voivat vaihdella operaattorien välillä. Varhaisesta irtisanomisesta voi koitua korkeita irtisanomismaksuja, joten sopimuskausi kannattaa huomioida tarkasti liittymää valittaessa.

Yritysliittymän hintaan vaikuttavat monet tekijät, ja on tärkeää valita yritykselle sopiva liittymä, joka vastaa yrityksen tarpeita ja budjettia. On hyvä vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti, ja valita yritysliittymä, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoille.

Lisäpalvelut: Mitä yritysliittymä voi tarjota?

Yritysliittymä voi tarjota monia erilaisia lisäpalveluita, jotka auttavat yritystä tehokkaassa toiminnassa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Tärkeitä lisäpalveluita ovat esimerkiksi puhelinvaihde, dataturvallisuuspalvelut, pilvipalvelut ja asiakaspalvelu.

Puhelinvaihde on erittäin tärkeä lisäpalvelu, sillä se mahdollistaa yrityksen tehokkaan ja joustavan puhelinpalvelun. Puhelinvaihde voi ohjata puheluita oikeille henkilöille ja hallita puheluliikennettä, jolloin yrityksen työntekijät voivat keskittyä työtehtäviin eikä heidän tarvitse vastata turhiin puheluihin. Puhelinvaihteeseen voidaan liittää myös muita toimintoja, kuten jonotusmusiikki ja vastaaja, jolloin yrityksen asiakaspalvelu paranee.

Dataturvallisuuspalvelut ovat myös erittäin tärkeitä, sillä ne suojaavat yrityksen tietokoneet, verkon ja tiedot haitallisilta hyökkäyksiltä ja viruksilta. Tietoturvapalveluihin voi kuulua muun muassa palomuurit, virustorjuntaohjelmat ja verkkoturvapalvelut. Varmuuskopiointipalvelut ovat myös tärkeitä, sillä ne takaavat, että yrityksen tärkeät tiedot ja tiedostot ovat aina tallessa ja saatavilla.

Pilvipalvelut ovat puolestaan erinomainen lisäpalvelu, joka mahdollistaa tiedostojen tallentamisen turvallisesti pilveen ja niiden käytön eri laitteilla. Pilvipalvelut mahdollistavat myös yhteistyön eri osapuolten välillä, sillä tiedostoja voidaan jakaa turvallisesti eri käyttäjien kesken. Pilvipalvelut ovat myös kustannustehokkaita, sillä niitä käyttämällä yritys säästää tilaa omilla palvelimillaan.

Asiakaspalvelu on myös tärkeä lisäpalvelu, sillä se auttaa yritystä ratkaisemaan mahdollisia ongelmia ja vastaamaan kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti. Asiakaspalveluun voidaan liittää erilaisia toimintoja, kuten chat-palvelu ja sähköpostituki. Asiakaspalvelu on erityisen tärkeää silloin, kun yrityksellä on asiakkaita eri puolilla maailmaa, sillä asiakkaat tarvitsevat usein tukea ja apua eri aikavyöhykkeillä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yritysliittymä?

Yritysliittymä on liittymä, joka on suunniteltu nimenomaan yrityskäyttöön. Se sisältää yleensä enemmän datapaketteja ja muita ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä yrityksille, kuten puhelinvaihde ja dataturvallisuuspalvelut.

Mitä eroa on yritysliittymällä ja kuluttajaliittymällä?

Yritysliittymä ja kuluttajaliittymä eroavat toisistaan useilla tavoilla. Yritysliittymä sisältää yleensä enemmän datapaketteja ja muita ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä yrityksille, kuten puhelinvaihde ja dataturvallisuuspalvelut. Yritysliittymän hinnoittelu voi myös olla erilainen kuin kuluttajaliittymän.

Miten valita sopiva yritysliittymä?

Sopivan yritysliittymän valinnassa kannattaa huomioida muun muassa yrityksen tarpeet, käyttömäärät ja budjetti. Kannattaa tutustua eri operaattorien tarjoamiin yritysliittymiin ja niiden ominaisuuksiin ja hintoihin.

Mitä lisäpalveluita yritysliittymä voi tarjota?

Yritysliittymä voi tarjota monia erilaisia lisäpalveluita, kuten puhelinvaihde, dataturvallisuuspalvelut, pilvipalvelut ja asiakaspalvelu.

Mikä on yritysliittymän hinta?

Yritysliittymän hinta riippuu useista tekijöistä, kuten datapakettien määrästä, lisäpalveluista ja sopimuksen pituudesta. Hinnat voivat vaihdella eri operaattoreiden välillä ja myös eri yritysten välillä, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja niiden hintoihin ennen päätöksen tekemistä.

Puhelinliittymä.com
Logo