4G liittymät

4G liittymät ovat yksi yleisimmistä tavoista käyttää mobiilidataa matkapuhelimella tai tabletilla. 4G-teknologia mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja parantuneen yhteyden vakauden verrattuna edellisiin 3G liittymiin. 4G verkko onkin nykyään lähes kaikkialla Suomessa ja sen peittoalue on erittäin laaja.

Liittymät sopivat hyvin niille, jotka käyttävät paljon mobiilidataa esimerkiksi videoiden katseluun, musiikin suoratoistoon ja sosiaalisen median selaamiseen. 4G liittymien saatavuus on erittäin hyvä ja ne ovat nyt tarjolla useilta eri palveluntarjoajilta, jonka takia liittymien vertailu kannattaa.

4G liittymät eroavat toisistaan nopeuden, datamäärän ja hinnan suhteen. Nopeampi liittymä maksaa yleensä enemmän ja datamäärä vaihtelee eri liittymien välillä. Tärkeää onkin valita omaan käyttöön sopiva liittymä, joka tarjoaa riittävästi ominaisuuksia kohtuullisella hinnalla.

Valitse tästä sopiva 4G liittymä

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
23€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
14,99€/kk 18,99€/kk

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!Telia Dot 4G rajaton 100M

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 24 Gt/kk
 • Hyödynnä 10% keskittämisbonus
 • Avausmaksu 0€
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
28,99
€/kk
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
30,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
23€/kk

Mitä ovat 4G liittymät?

4G liittymä on langaton mobiililaajakaista, joka perustuu neljänteen sukupolveen (4G) matkapuhelinverkkoteknologiassa. Se mahdollistaa nopean tiedonsiirron langattomasti, joten sitä voidaan käyttää internetin käyttämiseen ja tiedonsiirtoon puhelimesta, tietokoneesta tai muista mobiililaitteista. Tästä vielä nopeamman yhteyden tarjoaa 5G liittymä.

4G liittymän avulla voit nauttia nopeasta internetistä ja parantuneesta yhteyden vakaudella verrattuna aikaisempiin tekniikoihin, kuten 3G:hen. 4G liittymän nopeus voi vaihdella eri operaattoreiden ja alueiden välillä, mutta yleensä se on 5-150 Mbit/s latausnopeudella ja 4-50 Mbps lähetysnopeudella. Nämä nopeudet voivat kuitenkin olla korkeampia joillakin operaattoreilla tai tiettyjen alueiden keskuudessa.

4G liittymä voi olla hyödyllinen vaihtoehto kotiin, jos sinulla ei ole kiinteää nettiliittymää, kuten esimerkiksi valokuitu tai haluat kannettavamman ratkaisun tietokoneellesi tai mobiililaitteillesi. Voit käyttää 4G liittymää muun muassa videoiden suoratoistoon, online-pelien pelaamiseen, tiedostojen lataamiseen ja jakamiseen sekä verkkoselailuun.

4G liittymät ovat yleensä saatavilla kaikilta suurimmilta operaattoreilta ja voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja Telia Dot liittymät, Elisa liittymät, Telia liittymät, DNA liittymät ja Moi liittymät sivuilla. Liittymän hinta vaihtelee käyttötarpeiden mukaan, ja yleensä operaattoreilta löytyy erilaisia liittymävaihtoehtoja eri nopeuksilla ja datamäärillä.

Millaisia nopeuksia 4G liittymillä voi saavuttaa?

4G liittymät ovat tällä hetkellä yksi yleisimmistä ja suosituimmista tavoista käyttää mobiilidataa. 4G teknologia mahdollistaa huomattavasti nopeammat tiedonsiirtonopeudet verrattuna edeltäviin 3G- ja 2G teknologioihin. Vaikka 4G:n nopeudet vaihtelevat alueittain ja käytössä olevan verkko-operaattorin mukaan, se mahdollistaa kuitenkin huippunopeudet jopa 1 Gbit/s asti.

Käytännössä 4G:n nopeus vaihtelee kuitenkin monien tekijöiden, kuten alueen, verkko-operaattorin, käytössä olevan laitteen ja verkossa olevan ruuhkatilanteen mukaan. Esimerkiksi kaupunkialueilla, joilla on hyvä verkko-operaattorin kattavuus ja vähän ruuhkaa verkossa, voidaan saavuttaa huomattavan nopeita yhteyksiä. Sen sijaan syrjäisillä alueilla tai ruuhkaisilla tapahtumapaikoilla, kuten konserteissa tai urheilutapahtumissa, nopeus voi olla huomattavasti hitaampi.

Huippunopeudet eivät kuitenkaan ole ainoa 4G liittymien etu. 4G teknologia tarjoaa myös paremman ja luotettavamman yhteyden verrattuna aiempiin teknologioihin. Lisäksi se mahdollistaa paremman äänenlaadun ja videopuheluiden käytön, sekä nopeamman latauksen ja suoratoiston.

4G liittymät ovat myös suhteellisen edullisia ja helposti saatavilla useilta eri verkko-operaattoreilta, jonka takia puhelinliittymät kannattaa vertailla huolellisesti ja hyödynää paras puhelinliittymä tarjous. Monilla operaattoreilla on erilaisia liittymävaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi 4G liittymät ovat yhteensopivia monien eri laitteiden kanssa, kuten älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kanssa.

Kuitenkin on huomattava, että 4G teknologia ei enää ole uusin ja nopein vaihtoehto mobiilidataan. 5G teknologia on jo saatavilla useilla alueilla ja sen nopeudet ja kapasiteetti ovat huomattavasti parempia kuin 4G:n. Tulevaisuudessa 5G tulee todennäköisesti korvaamaan 4G:n ja tarjoamaan entistä nopeampia ja tehokkaampia mobiilidata-yhteyksiä.

Mitä tarkoittaa 4G liittymä?

4G liittymä viittaa neljännen sukupolven matkapuhelinteknologiaan joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille nopeampia ja luotettavampia internet-yhteyksiä kuin aiemmat 3G verkot. 4G tarjoaa merkittävästi parannetun tiedonsiirtonopeuden, mikä mahdollistaa sujuvamman videon suoratoiston, nopeamman tiedostojen lataamisen ja tehokkaamman verkkoselailun.

4G verkot käyttävät kehittyneitä teknologioita, kuten LTE (Long Term Evolution) tai WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access), parantaakseen tiedonsiirtonopeuksia ja vähentääkseen viiveitä. LTE on yleisin 4G teknologia ja se tarjoaa korkeita huippunopeuksia ja parempaa kapasiteettia käsitellä suuria datamääriä.

Käytännössä 4G liittymien nopeudet voivat vaihdella riippuen useista tekijöistä, kuten käyttäjän sijainnista, verkon ruuhkautumisesta ja laitteen ominaisuuksista. Monissa maissa 4G on tullut standardiksi mobiilidatayhteydelle ja se on olennainen osa nykyistä digitaalista viestintää, mahdollistaen tehokkaat ja monipuoliset mobiilipalvelut.

4G liittymät ovat edelleen suosittuja, vaikka 5G liittymät valtaavat liittymävalikoimaa. Eikä 4G puhelinliittymät ole katoamassa minnekään, ne pysyvät 5G liittymien ja verkon rinnalla vielä pitkään.

Mitä hyötyjä 4G liittymillä on?

4G liittymät tarjoavat monia etuja verrattuna vanhempiin teknologioihin, kuten 3G:hen ja 2G:hen. Tässä joitakin hyötyjä:

 1. Nopeus: 4G liittymillä on huomattavasti suurempi tiedonsiirtonopeus kuin 3G- tai 2G liittymillä. Tämä tarkoittaa, että voit ladata sisältöä, kuten videoita ja musiikkia, nopeammin ja sujuvammin.
 2. Parempi kattavuus: 4G verkot ovat yleensä paljon paremmin saatavilla ja kattavat laajemman alueen kuin vanhemmat verkot. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Internettiä ja muita mobiilipalveluita myös syrjäisemmissä paikoissa.
 3. Parempi laatu: 4G verkot tarjoavat yleensä paremman äänen ja kuvan laadun puheluissa ja videopuheluissa verrattuna vanhempiin teknologioihin. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia selkeämmästä äänestä ja paremmasta kuvanlaadusta esimerkiksi videopuheluissa.
 4. Monipuoliset ominaisuudet: 4G liittymillä voit käyttää monipuolisia palveluita, kuten mobiilimaksamista, videopuheluita ja suoratoistopalveluita. Voit myös käyttää erilaisia sovelluksia, jotka vaativat nopeaa tiedonsiirtoa, kuten sosiaalisen median sovelluksia ja verkkopankkisovelluksia.
 5. Suurempi kapasiteetti: 4G verkot ovat suunniteltu käsittelemään suurempia määriä dataa samanaikaisesti, mikä mahdollistaa enemmän ihmisiä käyttämään verkkoa samaan aikaan ilman hidastumista tai katkoksia.

Voimme vain todeta, että 4G liittymät tarjoavat nopean, luotettavan ja monipuolisen yhteyden Internettiin ja mobiilipalveluihin. Se tarjoaa monia etuja ja ovat edelleen hyvä vaihtoehto monille käyttäjille, vaikka uudemmat teknologiat, kuten 5G ja valokuitu, tulevatkin vähitellen yleistymään.

4G puhelinliittymien vertailu eri palveluntarjoajien välillä

4G liittymien vertailu eri palveluntarjoajien välillä voi olla hyödyllistä, kun etsit sopivaa liittymää lapselle tai omaan tarpeisiisi. Palveluntarjoajien tarjoamat liittymät voivat vaihdella nopeuden, tiedonsiirtokattojen ja hintojen suhteen, joten liittymävertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän.

Kun vertailet eri palveluntarjoajien 4G liittymiä, on tärkeää kiinnittää huomiota nopeuteen ja peittoalueeseen. Nopeus vaihtelee riippuen siitä, missä sijaitset ja kuinka suuri kuormitus verkolla on. Palveluntarjoajien peittoalueet voivat myös vaihdella, joten on tärkeää tarkistaa, että liittymä toimii alueellasi.

Toinen tärkeä tekijä on tiedonsiirtokatto. Tämä määrittää kuinka paljon dataa voit siirtää kuukaudessa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Jos käytät paljon videostreaming-palveluita tai pelaat paljon verkossa, suurempi tiedonsiirtokatto voi olla hyödyllinen.

Hinnat voivat myös vaihdella huomattavasti eri palveluntarjoajien välillä ja halvin puhelinliittymä ei välttämättä ole paras vaihtoehto. On tärkeää ottaa huomioon kaikki liittymään liittyvät kustannukset, kuten aloitusmaksut ja kuukausimaksut. Monilla palveluntarjoajilla on myös erikoistarjouksia, jotka voivat tehdä liittymän valinnasta houkuttelevampaa.

Kun olet vertaillut eri palveluntarjoajien 4G liittymiä, voit tehdä paremman päätöksen liittymän valinnasta. Muista kuitenkin, että vaikka 4G liittymät tarjoavat nopeita tiedonsiirtonopeuksia ja hyvän peiton, valokuitu on edelleen nopein ja luotettavin vaihtoehto, jos haluat maksimaalisen suorituskyvyn ja stabiiliuden kotisi internetyhteydelle.

Miksi valita 4G liittymä?

4G liittymä voi olla hyvä valinta monestakin syystä. 4G verkko on laajalti saatavilla ja sen kattavuus on erittäin hyvä. Tämä tarkoittaa sitä, että 4G liittymän avulla voi nauttia nopeasta ja luotettavasta yhteydestä lähes missä tahansa Suomessa.

4G liittymien nopeudet ovat parantuneet huomattavasti ja monilla palveluntarjoajilla on tarjolla erittäin nopeita liittymiä, joiden avulla voi esimerkiksi striimata elokuvia ja sarjoja, pelata pelejä ja hoitaa muita verkkotoimintoja ilman viiveitä ja katkoksia.

Toinen syy valita 4G liittymä voi olla sen joustavuus. Useimmat palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia liittymävaihtoehtoja eri tarpeisiin ja käyttöön, joten jokainen voi valita juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Esimerkiksi kevyt käyttäjä voi valita pienemmän datamäärän sisältävän liittymän, kun taas raskaasti verkkopalveluita käyttävä tarvitsee enemmän dataa sisältävän liittymän.

Lisäksi 4G liittymät ovat usein edullisempia kuin valokuitu- tai kaapelimodeemiyhteydet, ja ne tarjoavat kuitenkin riittävän nopeuden monenlaiseen verkkokäyttöön. Tämä voi olla erityisen houkutteleva vaihtoehto esimerkiksi opiskelijoille tai pienituloisille, jotka eivät välttämättä halua tai tarvitse maksaa suuria summia kotiverkkoyhteyksistä.

4G liittymät ovat helppoja käyttää ja asentaa. Useimmat palveluntarjoajat toimittavat tarvittavat laitteet ja ohjeet liittymän käyttöönottoa varten, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia monimutkaisesta asennusprosessista tai teknisestä osaamisesta. Tämä tekee 4G liittymistä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti niille, jotka eivät ole kovin teknisesti taitavia tai haluavat yksinkertaisen ja helppokäyttöisen verkkoyhteyden.

Mistä löytää parhaat 4G liittymät?

Jos etsit parasta 4G liittymää, on hyvä vertailla eri palveluntarjoajien tarjouksia. Suomen suosituimpien operaattoreiden, kuten Elisa Saunalahden, Telian, DNA:n ja Moi Mobiilin, 4G liittymät ovat saatavilla useilla eri nopeuksilla ja erilaisilla hinnoilla. Useimmilla operaattoreilla on valikoimassaan myös suositut prepaid liittymät.

Vertaile eri operaattorien tarjouksia ja tutustu eri vaihtoehtoihin. Huomioi myös, että joillakin operaattoreilla on kampanjoita ja alennuksia, jotka voivat tehdä liittymästä entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon.

4G liittymien vertailu kannattaa aloittaa tutustumalla oman käyttötarpeen mukaiseen liittymätyyppiin. Tarvitsetko rajattomasti nettiä vai riittääkö rajoitettu datamäärä? Haluatko liittymän, joka sisältää puhelut ja viestit vai riittääkö pelkkä nettiyhteys?

Kun olet selvittänyt käyttötarpeesi, voit aloittaa palveluntarjoajien tarjousten vertailun. Vertailutaulukoita löytyy useilta eri sivustoilta, kuten Puhelinliittymä.com vertailupalvelusta, joka tarjoaa kattavan vertailutaulukon eri palveluntarjoajien tarjoamista 4G liittymistä.

Taulukossa voit vertailla liittymien hintoja, datamääriä, nopeuksia ja muita ominaisuuksia. Lisäksi voit tutustua palveluntarjoajien tarjoamiin etuihin ja alennuksiin, kuten perhe-etuihin ja opiskelija-alennuksiin.

Vertailun jälkeen voit valita sinulle sopivimman 4G liittymän ja tehdä tilauksen suoraan palveluntarjoajan verkkosivuilta. Muista kuitenkin aina lukea huolellisesti sopimusehdot ja varmistaa, että valitsemasi liittymä sopii juuri sinun käyttötarpeisiisi.

4G vs 5G: vertailu tulevaisuuden teknologioiden välillä

4G ja 5G ovat kaksi langatonta teknologiaa, joita käytetään tiedonsiirrossa ja mobiiliverkoissa. Vaikka 4G on ollut markkinoilla jo useita vuosia, 5G on suhteellisen uusi teknologia, joka on johtanut paljon keskustelua ja odotuksia. Tässä vertailussa tarkastelemme 4G:n ja 5G:n eroja ja yhtäläisyyksiä.

Nopeus: 5G on tarkoitettu olemaan nopeampi kuin 4G, mutta kuinka paljon nopeampi se on riippuu useista tekijöistä, kuten tukiasemien määrästä, verkon kuormituksesta ja signaalin vahvuudesta. Vaikka 5G:llä on potentiaali saavuttaa huomattavasti korkeampia nopeuksia kuin 4G:llä, useimmat ihmiset eivät todennäköisesti huomaa merkittävää eroa nopeudessa.

Kattavuus: 4G on edelleen yleisemmin käytössä kuin 5G, joten sen kattavuus on yleensä parempi. 5G verkot ovat vasta kehitysvaiheessa, joten niiden kattavuus on edelleen rajoitettu. Tämä tarkoittaa, että vaikka 5G verkko on nopeampi, saatavuus voi olla rajoitettua alueilla, joilla ei ole vielä 5G tukiasemia.

Laitteet: 5G:tä varten tarvitaan uudemmat laitteet, jotka ovat yhteensopivia uuden teknologian kanssa. Tämä voi tarkoittaa, että sinun on päivitettävä puhelimesi 5G laitteeseen, jotta voit käyttää 5G verkkoa. Toisaalta 4G on jo yleisesti käytössä, joten lähes kaikki mobiililaitteet ovat yhteensopivia sen kanssa.

Tulevaisuus: 5G:n odotetaan olevan tulevaisuuden teknologia, joka mahdollistaa esineiden internetin (IoT) ja uusien teknologioiden, kuten autonomisten ajoneuvojen, käytön. 4G on edelleen tärkeä teknologia, mutta sen käyttö voi vähentyä tulevaisuudessa 5G:n yleistyessä.

Hinta: 5G palvelut ovat yleensä kalliimpia kuin 4G palvelut, koska ne ovat uudempaa teknologiaa ja vaativat investointeja tukiasemiin ja muuhun infrastruktuuriin.

4G liittymät kokemuksia

Valitessaan sopivaa puhelinliittymää, monet kuluttajat etsivät tietoa muiden käyttäjien kokemuksista. 4G liittymien osalta löytyy monia positiivisia kokemuksia, erityisesti nopeuden ja kattavuuden osalta.

Useimmat 4G liittymien käyttäjät ovat tyytyväisiä nopeuteen, joka on selvästi nopeampi kuin edellisissä tekniikoissa. Nopeampi tiedonsiirtonopeus mahdollistaa nopean datan lataamisen, sujuvan videopuhelun ja paremman käyttökokemuksen mobiililaitteilla.

Lisäksi 4G liittymät ovat yleensä erittäin luotettavia, sillä verkko on vakaa ja vähemmän altis häiriöille verrattuna aiempiin tekniikoihin. Kattavuus on myös parantunut merkittävästi viime vuosien aikana, joten signaalin pitäisi olla käytettävissä suurimmassa osassa maata.

Kokemuksissa on kuitenkin myös muutamia negatiivisia kommentteja, kuten liittymien hintojen korkeus ja mahdolliset rajoitukset tiedonsiirron määrään. Jotkut käyttäjät ovat myös kokeneet ongelmia verkon kuuluvuuden kanssa tietyissä paikoissa.

Kokonaisuudessaan 4G liittymät ovat kuitenkin erittäin suosittuja ja useimmat käyttäjät ovat tyytyväisiä niiden suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Kun valitset sopivaa 4G liittymää, on hyvä tarkistaa operaattorin kattavuusalue, tiedonsiirtomäärät ja hinnoittelumallit.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on 4G liittymä?

4G-liittymä on matkapuhelinliittymä, joka mahdollistaa nopean mobiilidatan käytön. 4G teknologiaa käyttävät liittymät ovat korvanneet vanhemmat 3G liittymät ja niiden avulla voi esimerkiksi selata internetiä, ladata ja lähettää tiedostoja sekä suoratoistaa videoita ja musiikkia.

Mitkä ovat 4G liittymän nopeus- ja kapasiteettirajat?

4G liittymien nopeudet ja kapasiteetit vaihtelevat palveluntarjoajan, käyttöalueen ja laitteen mukaan. Suomessa 4G liittymien nopeudet ovat yleisesti ottaen 10-100 megabittiä sekunnissa, mutta parhaimmillaan jopa 1 gigabitti sekunnissa.

Mitkä ovat 4G liittymän edut?

4G liittymillä on monia etuja, kuten nopea tiedonsiirto, parempi kapasiteetti, laajempi kattavuus ja parempi käyttäjäkokemus. 4G liittymien avulla voi esimerkiksi katsoa suoratoistopalveluista korkealaatuisia videoita ilman pätkimistä tai viivettä.

Mistä löytää halvimmat 4G liittymät?

Halvimmat 4G liittymät löytyvät yleensä vertailemalla eri operaattoreiden tarjouksia. Voit käyttää esimerkiksi Puhelinliittymä.com vertailupalvelua, jonka vertailutaulukosta löydät kaikkien operaattoreiden parhaat liittymätarjoukset.

Kuinka paljon halvin 4G liittymä maksaa?

Halvimmat 4G liittymät maksavat yleensä noin 12-23 euroa kuukaudessa. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella tarjousten ja operaattorien välillä.

Puhelinliittymä.com
Logo