Elisa liittymät

Elisa on yksi Suomen suurimmista operaattoreista ja tarjoaa monipuolisia puhelinliittymä vaihtoehtoja asiakkailleen. Elisa liittymät tarjoavat nopeaa ja luotettavaa yhteyttä sekä monipuolisia ominaisuuksia, kuten rajattoman netin käytön, puhelut ja tekstiviestit.

Elisan liittymät sisältävät erilaisia vaihtoehtoja niin puhe- ja viestipalveluiden kuin datankin käyttöön. Valittavana on esimerkiksi rajaton liittymä, jossa ei ole käyttörajaa datan käytölle tai rajattu liittymä, jossa osalle ominaisuuksista on määritelty tietty enimmäismäärä.

Elisan liittymissä on myös mahdollista valita erilaisia lisäpalveluita, kuten viihde- tai turvapalvelut. Esimerkiksi Elisan viihdepalveluihin kuuluu Elisa Viihde, joka tarjoaa monipuolista sisältöä, kuten elokuvia ja sarjoja, suoratoistona.

Elisan liittymien hinnat vaihtelevat sen mukaan, millaisen liittymän valitsee ja millaisia lisäpalveluita siihen haluaa. Elisa tarjoaa kuitenkin usein erilaisia tarjouksia ja etuja, joiden avulla asiakkaat voivat säästää liittymien kustannuksissa.

Kaiken kaikkiaan Elisa liittymät ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat nopean ja luotettavan yhteyden sekä monipuolisia ominaisuuksia puhelinliittymältään.

Vaihtoehdot Elisan liittymille

Vaihda liittymäsi Telialle – Saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
Vaihda liittymäsi Telialle – Saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
27,99€/kk 34,99€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
14,99€/kk 18,99€/kk

50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 600M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Etuliittymä ja 50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle
Etuliittymä ja 50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle
27,99€/kk 34,99€/kk

Mikä Elisa Saunalahti on?

Saunalahti on Elisa Oyj:n tytäryhtiö, joka toimii Elisan GSM-verkossa. Saunalahti on toiminut aikaisemmin itsenäisenä internet- ja teleoperaattorina, jolloin se tunnettiin välillä myös nimillä Jippii Group ja Saunalahden Serveri. Saunalahti aloitti toimintansa alun perin vuonna 1996 ja on ollut Elisan tarjoamien kuluttajatuotteiden pääbrändi vuodesta 2009 lähtien.

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden ykkönen, jonka asiakaskuntaan kuuluu huikeat 2,8 miljoonaa kuluttajaa, julkishallinnon organisaatiota ja yritystä. Heidän kattavassa verkossa on jo yli 6,3 miljoonaa liittymää ja työntekijöitä viimeisten tietojen mukaan yli 4900 henkilöä 14 maassa.

Operaattori tarjoaa digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille, päämarkkina-alue on Suomi ja Viro. Virossa Elisa on mobiilin ja kiinteän verkon palveluiden markkinakakkonen ja Suomessa markkinajohtaja.

Tällä hetkellä Elisa liittymät ja matkapuhelimet ei ole palvelumme valikoimassa, joten suosittelemme tarkistamaan uusimmat Telia Dot liittymät, DNA liittymät, Moi Liittymät ja Telia liittymät.

Elisa Saunalahti puhelinliittymät huoleton ja tarkka

Palvelustamme löydät kaikki suosituimmat ja halvimmat Elisa liittymät. Liittymävalikoimassa on kahdenlaista liittymäpakettia, huoleton ja tarkka puhelinliittymä. Huoleton sisältää rajattomasti puhetta ja viestejä kotimaassa sekä rajattoman netin käytön. Kiinteällä kuukausimaksulla puhut, viestittelet ja surffaat netissä rajattomasti. Rajaton ominaisuus on erinomainen valinta myös lapsille.

Tarkka on suunnattu kaikille heille, jotka käyttävät vähemmän puhelintaan. Liittymän hinta muodostuu käytetyistä puheluminuuteista ja tekstiviesteistä. Maksat jokaisesta puhutusta minuutista ja tekstiviestistä tietyn summan, jonka näet yläpuolella olevasta taulukosta.

Elisan Saunalahti liittymät myydään aina ilman ikäviä kytkykauppoja tai sitoutumispakkoa, joten asiakas ei sitoudu mihinkään ja voi vaihtaa liittymän toiselle operaattorille niin halutessaan. Liittymien käyttö on huoletonta ja turvallista läpinäkyvän hinnoittelun sekä hintaan kuuluvien EU-datapakettien ansiosta koko EU:n alueella. Edullisten tarjousten lisäksi useimmat Elisa Saunalahden liittymät kerryttävät myös S-bonusta.

Elisa liittymät sopivat erilaisille käyttäjille

Elisa Saunalahden puhelinliittymät osiosta löytyy eri ominaisuuksilla varustettut nettiliittymät erilaisten käyttäjien tarpeisiin, oli haussa sitten perinteinen puhelinliittymä, mobiililaajakaista tai laitenetti etäohjattavaan laitteeseen. Liittymävalikoima on verrattain huomattavasti monia muita operaattoreita kattavampi.

Suurin osa Elisan liittymistä myydään 12-24 kuukauden mittaisella tarjousjaksolla uusille asiakkaille. Puhelinliittymä tarjous kannattaa käyttää hyväksi, silloin liittymän saa käyttöön pitkäksi aikaa huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Elisa Saunalahden liittymävalikoimasta löytyy myös suositut yritysliittymät.

Elisa Saunalahti liittymät myydään aina ilman kytkyä, sitoutumispakkoa tai määräaikaisuutta, joka on positiivinen asia asiakkaan kannalta. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, ettei liittymäsopimusta solmiessa sitoudu pitämään liittymää ennalta määrättyä aikaa.

Liittymäsopimus on mahdollista purkaa silloin kuin asiakas niin parhaaksi katsoo, päivittää toiseen liittymätyyppiin tai vaihtaa operaattoria. Asiakas saa käyttää vapaasti dataa niin paljon kuin haluaa ilman ikäviä rajoituksia niin Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Useimmat Elisa liittymät sisältävät muhkean kokoisen datapaketin, jonka ansiosta liittymien käyttö turvattu koko EU-alueella.

Valikoimassa on perinteisiä netittömiä kulutuksen mukaan laskutettavia vaihtoehtoja, uuden karheita ja huippunopeita 5G liittymiä sekä useampi huoleton ja tarkka nimisiä 4G liittymiä. Liittymävertailu auttaa löytämään käyttöösi sopivan ja edullisen liittymän.

Saako Elisan liittymiin lisäpalveluita?

Elisan liittymäasiakkaana voit ostaa tai ottaa käyttöön erilaisia lisäpalveluita, joista osa on maksuttomia. Lisäpalveluista on usein tarjolla tutustumistarjouksia, jolloin osaan palveluista on mahdollista tutustua ilmaiseksi esimerkiksi kahden kuukauden ajan. Tarjolla on toisinaan myös tarjouksia, jolloin palvelun saa tilattua etuhintaan huomattavasti normaalihintaa halvemmalla.

Mobiilivarmenne on palvelu, jonka avulla henkilö voi todentaa henkilöllisyytensä netissä ilman verkkopankkitunnuksia. Mobiilivarmenne toimii kaikissa matkapuhelimissa ilman vaikeita asennuksia, on ehdottoman turvallinen ja suosituin tapa tunnistautua.

Spotify Premium on musiikkipalvelu, joka on mahdollista tilata samalla Elisa liittymän kanssa. Tällöin Spotify Permiumin kuukausimaksu on lisätty samaan liittymän laskun kanssa.

Elisa pilvilinna on kotimainen turvallinen pilvitallennuspalvelu, jossa pidät kaikki tärkeät tiedostot, kuvat ja videot tallessa. Palvelun saat käyttöösi yhdellä hinnalla kaikkiin laitteisiin. Hinta muodostuu sen mukaan, tarvitsetko tallennustilaa 200, 1000 vai 5000 Gt.

Elisa turvapaketti on F-Securen kehittämä kotimainen tietoturvapalvelu, joka tarjoaa erinomaisen suojan erilaisia viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan. Tietoturvapalvelun ansiosta voit surffata huoletta netissä, tehdä verkko-ostoksia ja maksaa laskusi huoletta tietokoneella tai matkapuhelimella.

Elisa kaapeli-TV kanavakortilla saat televisioosi monta maksutonta lisäkanavaa ja voit tilata Elisa kaapeli-tv-verkon jopa 200 maksukanavan joukosta suosikkisi. Valikoimassa laadukkaita lisäkanavia, kuten Elisa Viihde Sport 1, Eurosport 1, CNN ja History HD.

Elisa Kirja on erittäin suosittu äänikirjapalvelu, jossa on Suomen laajin valikoima suomenkielisiä äänikirjoja. Palvelussa on tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja moneen makuun ja tunnelmaan.

Elisa Viihde on suoratoistopalvelu, jossa on huikeasti viihdettä ja urheilua. Palvelussa laaja kattaus elokuvia ja sarjoja moneen makuun. Elisa Viihdettä voit käyttää puhelimella, tietokoneella, televisiolla tai tabletilla.

Mikä Elisa prepaid on?

Elisan prepaid eroaa perinteisistä laskutusliittymästä siten, että käytöstä maksetaan aina etukäteen. Käytöstä ei näin ollen kerry omistajalle laskuja tai kiinteitä kuukausimaksuja.

Liittymälle ladataan saldoa esimerkiksi 20 euroa, jolloin se toimii siihen saakka, kunnes ladattu saldo on kulutettu loppuun. Tämän jälkeen omistajan täytyy ladata saldoa lisää, mikäli haluaa liittymää käyttää.

Elisa prepaid liittymä ei nykyaikana eroa tavallisesta laskutusliittymästä juurikaan muulla tavalla kuin sillä, että käytöstä maksetaan aina etukäteen. Yksi eroavaisuus on tietenkin prepaidin helppo ja nopea saatavuus. Käyttöönotto ei vaadi sopimuksen solmimista operaattorin kanssa.

Tästä johtuen Saunalahti prepaid on erinomainen puhelinliittymä luottotiedottomalle ja Suomessa vieraileville turisteille. Liittymän voi ostaa vaikka R-kioskilta tai suoraan Elisa Saunalahden myymälästä, jossa on saatavilla myös muut Elisa liittymät. Pakkauksessa on mukana kaikkiin laitteisiin sopivat SIM-kortit, mini, micro ja nano.

Saldon lataaminen onnistuu Elisan lataussivustolla, R-kioskeilla, Otto-pankkiautomaateilla, S- ja K -ryhmän kaupoissa sekä Shell- ja St1 -huoltoasemilla. Lisäpalvelupaketit ovat myynnissä R-kioskeilla ja Elisa myymälässä.

Liittymään saat joka neljännestä vähintään 10€ latauksesta 10€ latausextraa normaalina saldona, kun lataat saldoa netissä tai Otto-automaatilla. Ensilatausetuna saat kotimaan normaalihintaiset puhelut ja viestit viikonloppuisin 3 kuukauden ajan veloituksetta. Etu on voimassa lauantaisin ja sunnuntaisin. Tekstiviestien käyttö on maksutonta aina 300 viestiin asti vuorokaudessa.

Elisa prepaid latauspalvelut

 • Netissä – voit ostaa lisäpaketteja tai ladata liittymääsi saldoa netissä, jolloin maksat ostoksesi Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Handelsbankenin, SP/POP:n tai S-Pankin verkkopankissa tai Visa/Visa Electron/Mastercard -pankki/luottokorteilla.
 • Otto-automaatilla- puheajan lataaminen onnistuu helposti Otto-automaateilla ympäri Suomea (1300 kpl) Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, POP/SP:n tai Aktian myöntämällä kortilla.
 • R-kioskilla- lataa puheaikaa R-kioskeilla, joita Suomessa on noin 600 kpl. Voit maksaa latauksen kaikilla Suomessa myönnetyillä maksuvälineillä.
 • S-ryhmän kauppojen kassoilla – lataa saldoa ostamalla tulostetun lataussetelin Prisman, S-Marketin, Alepan tai Salen kassoilta.
 • Keskon kauppojen kassoilla – saldon lataaminen onnistuu ostamalla tulostetun lataussetelin K-Citymarketin, K-Supermarketin ja K-marketin kassoilta.
 • Perinteinen latausseteli – voit ladata puheaikaa liittymääsi myös ostamalla lataussetelin Elisan myymälästä. ABC-liikenneasemalta tai Shell/St1-huoltoasemalta.
 • Huom: Väärään liittymään tehtyä latausta tai lisäpakettiostoa ei palauteta. Rajoitus koskee kaikkia latauspalveluita.

Millainen Elisa puhelinliittymä sopii minulle?

Saat selvitettyä, mikä Elisa liittymistä palvelee juuri sinua parhaiten halvimpaan hintaan tiedostamalla omat tarpeesi liittymän suhteen. Halvimmat Elisa liittymät ovat houkuttelevia kustannuksien puolesta, mutta onko se varmasti ominaisuuksiltaan sellainen, jota tarvitset?

Halvasta liittymästä ei hirveästi ole iloa, mikäli se ei palvele käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoa kaikkia tarvittavia ominaisuuksia. Elisa Saunalahti puhelinliittymät osiossa on useita rajattomalla datalla varustettujen pakettien lisäksi myös monta kulutuksen mukaan laskutettavaa vaihtoehtoa.

Liittymän valinta on kuitenkin loppujen lopuksi melko helppo tehdä. Ensin täytyy pohtia sitä, miten puhelintaan suurimmaksi osaksi käyttää.

 • Selaatko nettiä päivittäin tai hoidatko lähes kaiken netin selaamisen puhelimella?
 • Käytätkö suoratoistopalveluita?
 • Katsotko puhelimellasi elokuvia ja viedoita?
 • Haluatko ladata ja käyttää puhelimellasi erilaisia sovelluksia?
 • Käytätkö nettiä vain uutisten lukemiseen ja sähköpostin käyttöön?

Elisan liittymän voit valita netin nopeuden perusteella

Netin suurkuluttajan tai aktiivisen selaajan tulee valita riittävän nopealla ja rajattomalla netillä varustettu liittymä. Useimmille netin selaajille riittää mainiosti netin nopeudeksi 100 Mbit/s, mutta 50 Mbit/s pääsee jo hyvin alkuun. Mitä nopeampi nettiliittymä on, sitä vaivattomampaa ja mukavampaa netin selaaminen tulee olemaan.

Silloin raskaat sovellukset, suoratoistopalvelut, elokuvat ja videot toimivat moitteettomasti, ilman ikäviä katkoksia. Suurin virhe liittymää valitessa on varmasti valita liian hidas nettiyhteys nuukuuksissaan ja suuremman säästön toivossa. Mikäli nettiä ei hirveästi puhelimella selaa tai ei ollenkaan, silloin rajaton Elisa Saunalahti liittymä ei ole halvin vaihtoehto.

Vähän nettiä selaavan tulee tutustua Elisa liittymät osiossa paketteihin, jotka ei sisällä nettiyhteyttä tai on varustettu hitaalla netillä, jossa puhelut ja tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan. Käytännössä, mitä vähemmän puhelintaan käyttää, sitä halvempi liittymä on luultavasti sinulle sopiva.

Tarvittaessa saat hyvän käsityksen omasta puhelimen käytöstä tutustumalla vanhoihin puhelinlaskuihin, joissa näkyy kuukaudessa kulutettu data, puheaika ja tekstiviestit. Elisa laitenetti on yksi suosituimmista vaihtoehdoista erilaisiin etäohjattaviin laitteisiin, kuten riistakameraan, valvontakameraan tai lämmityslaitteeseen.

Mistä Elisa Saunalahti liittymän voi ostaa?

Elisa liittymät ovat tulleet varmasti monille tutuiksi erilaisissa kauppakeskuksissa ja televisiosta näytetyistä mainoksista, sillä heidän lukuisia palveluita mainostetaan aktiivisesti.

Yleensä ostoskeskuksissa tapaa operaattorin myyjiä, joilla on aina tarjolla omasta mielestään se kaikista paras ja halvin Elisa liittymätarjous. Kaikkea ei kuitenkaan kannata aina uskoa, ainakaan kyseisen liittymän tarjoushintaa ja ominaisuuksia tarkastamatta. Kannattaa aina itse kilpailuttaa puhelinliittymä huolellisesti.

Kaikki vanhemmat ihmiset eivät välttämättä edes tiedä sitä seikkaa, että Elisa liittymätarjoukset löytyvät myös netistä useilta tarjoussivustoilta ja operaattorin verkkosivuilta. Omaan käyttötarkoitukseen on helpointa löytää halvin Elisa Saunalahti puhelinliittymä esimerkiksi sivuillamme olevasta taulukosta.

Miksi siis tarttua ohimennen ostoskeskuksessa liittymätarjoukseen, kun kaikki Elisa liittymät löytyvät palvelumme vertailutaulukosta? Silloin on mahdollista tutustua kaikessa rauhassa ajankohtaisiin liittymätarjouksiin ja valita valikoimasta juuri omaan käyttötarkoitukseen soveltuva halvin Elisa liittymä.

Onneksi nykyaikana ei halvemman liittymän takia tarvitse enää lähteä jonottamaan teleoperaattoreiden kauppoihin, vaan samat liittymätarjoukset löytyvät kätevästi verkosta. Lähes kaikki liittymätarjoukset ovat voimassa melko pitkään, yleisesti noin 12-24 kuukauden ajan.

Tämä tarkoittaa sitä, että liittymän saa käyttöönsä tarjoushinnalla, joka on voimassa 12-24 kuukautta, jonka jälkeen normaalihinta astuu voimaan. Liittymän tilaaminen on nykyään vaivatonta, aikaa kuluu vain muutama minuutti ja kaikki tapahtuu kotoa käsin netissä. Lisäksi Elisan liittymän tilaajilla on turvana aina 14 päivän peruutusoikeus, josta voit lukea lisää Kilpailu- ja Kuluttajaviraston sivuilta.

Mikä on Elisa Saunalahden halvin liittymä?

Kuukausimaksultaan halvin puhelinliittymä on Saunalahti tarkka puhe, jonka perusmaksu on vain 7,90 euroa kuukaudessa. Perusmaksun lisäksi asiakkaalle kuluja kertyy puheluista ja tekstiviesteistä käytön mukaan. Puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin maksaa 0,069€/min ja tekstiviestit 0,069€/kpl.

Tarkka puhe liittymä ei sisällä lainkaan mobiililaajakaistaa. Liittymän avausmaksu on vain 4,90€. Halvin Elisa Saunalahti liittymä on tarkistettavissa milloin vain vertailutaulukostamme, johon päivitämme säännöllisesti uudet liittymätarjoukset.

On kuitenkin tärkeä tiedostaa, ettei kuukausimaksultaan halvin liittymä ole jokaiselle käyttäjälle sopiva ja tarjoa niitä ominaisuuksia, joita saatat todella tarvita. Liittymien vertaileminen kannattaakin aloittaa tiedostamalla se, mitä ominaisuuksia liittymän pitää sisältää, jonka jälkeen vertailla tarjouksia.

Jos puhelimen käyttö on satunnaista, saattaa tarkka liittymä olla halvin vaihtoehto mutta jos puhelinta käyttää päivittäin ja selaa älypuhelimella nettiä aktiivisesti, on jokin rajattomista liittymistä varmasti toimivin ratkaisu.

Sopiiko Elisa liittymät lapsille?

Elisan liittymät osiosta löytyy sopiva liittymä kaikille perheenjäsenille, myös lapsille. Useat perheet ovatkin innostuneet keskittämään koko perheen käytössä olevat puhelinliittymät samalle operaattorille. Se tuo mukavasti säästöä ja liittymien muokkaaminen, kulutuksen seuraaminen sekä laskujen maksaminen on helpompaa.

Operaattoriksi Elisa Saunalahti on hyvä valinta, sillä heidän verkkokaupasta löytää aina tarvitsemansa laitteet. Suuret ja kalliit ostokset on mahdollista pilkkoa kätevästi pieniin kuukausieriin, silä tarjolla on täysin korotonta ja kulutonta lainaa, jonka voit maksaa takaisin pienissä erissä.

Elisa Saunalahti liittymä lapselle on suuresta valikoimasta huolimatta vaivatonta löytää, sillä operaattori suosittelee lapsille kahta erilaista liittymää. Ensimmäinen on tarkka perus liittymä, jota suositellaan lapsille ensiliittymäksi. Se sisältää rajattoman netin käyttöoikeuden Suomessa ilman datakattoa 1 Mbit/s maksiminopeudella. Puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan 0,069€/min/kpl. Liittymän perusmaksu on vain 12,90€/kk ja avausmaksu 4,90€.

Toinen suosittu Elisa liittymä lapselle on huoleton 10M, joka tarjoaa rajattoman netin käyttöoikeuden ilman datakattoa Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa 10 Mbit/s maksiminopeudella. Puheaikaa ja perinteisiä tekstiviestejä liittymä tarjoaa myös rajattomasti.

Tämä liittymä sisältää lisäksi 13Gt/kk EU-datapaketin. Kuukausimaksu on nyt vain 24,90€/kk (norm. 26,90€/kk) ja avausmaksu 4,90€. Liittymätarjous on voimassa 12 kuukauden ajan.

Elisa liittymätarjoukset alle 26-vuotiaille

Olet alle 26-vuotias henkilö ja haluat vaihtaa liittymäsi Elisa Saunalahdelle? Mikäli vastasit myönteisesti, jatka ihmeessä lukemista. Saunalahti on julkaissut nimittäin uuden liittymätarjouksen, joka on suunnattu kaikille alle 26-vuotiaille nuorille. Nuorisoliittymän normaalihinta on 29,90€ kuukaudessa, mutta nyt saat sen käyttöösi 22,90€ kuukausimaksulla. Liittymän avausmaksu on vain 4,90€, joka lisätään ensimmäiseen kuukausimaksuun.

Elisa liittymä huoleton 150M kuukausihintaan sisältyy nopea netti 150 Mbit/s maksiminopeudella. Se tarjoaa rajattoman netin Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, normaalihintaiset kotimaan puhelut ja viestit sisältyvät liittymän kuukausihintaan, normaalihintaiset puhelut ja viestit Suomeen, oleskelumaahan tai muihin EU/ETA-maihin, 17Gt/kk nettipaketti EU/ETA-maissa sekä kerryttää S-ryhmän bonusta.

Pakettiin sisältymättömien puheluiden hinta on 0,109€/min ja puhelut ja viestit Suomesta ulkomaille hinnoitellaan erikseen. Tarjous on voimassa 24 kuukauden ajan, jonka jälkeen normaalihinta palaa voimaan. Mikäli olet alle 26-vuotias henkilö, suosittelemme tarttumaan edulliseen tarjoukseen.

Hyödyntämällä Elisa Saunalahden liittymätarjouksen säästät kuukaudessa 7 euroa puhelinlaskussa, joka tekee vuodessa 84 euroa ja kahdessa vuodessa 168 euroa.

Mikä Elisa 5G verkko on?

Elisa 5G on uusi merkittävästi nopeampi ja viiveettömämpi mobiiliverkko, johon mahtuu huomattavasti enemmän käyttäjiä. 5G verkko toimii jo yli 60 paikkakunnalla ja laajenee entisestään kovaa vauhtia. Elisa on aloittanut verkon rakentamisen suurista kaupungeista, jonka ansiosta uuden verkon alueella asuu jo yli miljoona suomalaista.

Elisa Saunalahden verkkosivuilla olevasta kuuluvuuskartasta on mahdollista tarkistaa oman alueen tilanne. 5G verkko on maan kattavan 4G verkon seuraaja. 5G verkon on kerrottu tarjoavan jopa kymmenkertaisen nopeuden nykyiseen verkkoon vertailtuna.

Tärkeimmät parannukset nykyiseen ovat viiveettömyys, kapasiteetti ja nopeus. Yksi tukiasema pystyy palvelemaan aijempaa suurempaa määrää käyttäjiä samanaikaisesti. Uuden sukupolven mobiili laajakaistaverkko pystyy ennennäkemättömään suureen ja nopeaan tiedonsiirtoon mullistaen kotisi, vapaa-aikasi ja työsi.

Elisa liittymät osiossa on jo esillä uuden aikakauden huippunopeat 5G liittymät. Liittymät myydään tuttuun tapaan ilman sitoutumispakkoa, kytkykauppaa ja datakattoa. Elisa Saunalahti toi lisäksi ensimmäisenä operaattorina myyntiin 5G-päätelaitteet, eli mobiilireitittimiä ja matkapuhelimia on saatavilla jo useita malleja ja valikoiman luvataan kasvavan entisestään. 5G:tä tukevalla laitteella 5G liittymästä saa kaikki tehot ja hyödyt irti, myös 4G verkosta. Uudet Elisa liittymät löydät tämän sivun vertailutaulukosta.

Elisa Saunalahden asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8-18.00 ja lauantaisin 10-16.30.

Voit ottaa yhteyttä chat-palvelun kautta, varata soittoajan, soittaa asiakaspalveluun tai kysyä neuvoa OmaYhteisössä.

OmaElisa – palvelun Chat-asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-21.00 ja la-su klo 9-17.00.

Elisan sometiimi vastaa kysymyksiin Facebookissa, Twitterissä ja OmaYhteisössä arkisin klo 8-21.00 ja la-su klo 9-21.00

Häiriöilmoitukset, PUK-koodikyselyt ja ilmoitukset kadonneista laitteista 24h numerosta 010 190 240

Elisa Saunalahden verkkosivuilla osoitteessa Elisa.fi, voit varata soittoajan jolloin asiakaspalvelu soittaa sinulle 30 minuutin sisällä varaamastasi ajasta.

Tärkeää tietoa Elisan liittymistä

Miksi valita Elisa Saunalahti liittymä?

Elisa liittymät ovat huolettomia käyttää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ne on saatavilla edulliseen hintaan ilman kytkykauppaa ja ikävää sitoutumispakkoa. Lähes kaikki liittymät kerryttävät myös S-ryhmän bonusta.

Saanko säilyttää vanhan puhelinnumeroni?

Tilausta tehdessä saat itse valita, haluatko säilyttää vanhan numerosi vai ottaa käyttöön uuden. Sinun ei tarvitse itse irtisanoa liittymääsi, vaan Elisa hoitaa muutokset puolestasi.

Minkä kokoinen sim-kortti minulle toimitetaan?

Operaattori lähettää aina asiakkailleen korttipohjan, jossa on kaikki kolme korttikokoa mini, micro ja nano. Korttipohjasta on helppo napsauttaa oikean kokoinen sim-kortti irti ja asettaa puhelimeen.

Mikä Elisa liittymä kannattaa tilata?

Uusi liittymä kannattaa valita sen mukaan, minkä ominaisuudet soveltuvat parhaiten käyttöösi. Voit tarkistaa vanhasta puhelinlaskusi erittelystä kuukausittaisen datan, puheminuuttien ja tekstiviestien käytön.

Puhelinliittymä.com
Logo