Telia Dot liittymät

Unohda puhelinliittymän säännöllinen kilpailutus ja hanki aina edulliset Telia Dot liittymät.

Mikäli sinulla on vähintään kaksi liittymää, säästät liittymälaskusta automaattisesti 10% joka kuukausi.

Uudelle puhelinliittymän käyttäjälle aina 14 vrk peruskäyttöä ilmaiseksi, joten et varmasti maksa turhasta.

Telia Dot liittymässä ei ole määräaikaisuutta, eikä minkäänlaista avausmaksua, joten tilaa omasi jo tänään!

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
23€/kk

Vaihtoehdot Telia Dot liittymille

Tarkista DNA:n salainen liittymätarjous – Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina
Tarkista DNA:n salainen liittymätarjous – Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina

Telia Dot liittymävalikoima puhelimeen

Telia Dot tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman liittymiä, joista jokainen käyttäjä löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Telia Dotin liittymävaihtoehdot voidaan jakaa neljään päätyyppiin: 4G käytön mukaan, 4G Rajaton, 4G Rajaton+ ja 5G & C More. Vertaile puhelinliittymät ja tiedät, mikä Telia liittymä soveltuu parhaiten käyttöösi.

4G käytön mukaan: Käyttäjäystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto, jonka nopeus on jopa 100 Mbit/s. Netti-, puhe- ja viestikäyttö laskutetaan käytön mukaan, ja hinta määräytyy välillä 8-25 €/kk käytön mukaan. Netti Pohjolassa ja Baltiassa on käytön mukaan, ja EU/ETA-maissa käyttäjä saa käyttöönsä jopa 23 Gt/kk.

4G Rajaton: Edullinen 4G-liittymä nopeudella 100 Mbit/s. Tämä liittymä sisältää rajattoman netin, puhelut ja viestit sekä hinta on kiinteä 23 €/kk. Netti on rajaton Pohjolassa ja Baltiassa, ja EU/ETA-maissa dataa voi käyttää 21 Gt/kk asti.

4G Rajaton+: Nopea perusliittymä nopeudella 200 Mbit/s. Tämä liittymä sisältää rajattoman netin, puhelut ja viestit. Netti on rajaton Pohjolassa ja Baltiassa, ja EU/ETA-maissa käyttäjä saa käyttöönsä jopa 24 Gt/kk. Hinta on kiinteä 26 €/kk.

5G & C More: Tämä vauhdikas ja viihdyttävä 5G liittymä tarjoaa huippunopean 300 Mbit/s nopeuden sekä rajattoman netin, puhelut ja viestit. Netti on rajaton Pohjolassa ja Baltiassa, ja EU/ETA-maissa käyttäjä saa käyttöönsä jopa 27 Gt/kk. Liittymän hinta on 29,90 €/kk.

Nämä neljä liittymätyyppiä tarjoavat asiakkaille laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Telia Dotin liittymät on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta, nopeutta ja kattavuutta, joten riippumatta siitä, tarvitsetko liittymää kotikäyttöön, työhön vai matkustamiseen, löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Miksi valita Telia Dot liittymä?

Telia Dot liittymät tarjoavat hyvän valikoiman erilaisia vaihtoehtoja, joiden joukosta on helppoa valita sopiva puhelinliittymä jokaiselle perheenjäsenelle. Telia Dotin kanssa tiedät aina, että olet hyvissä käsissä. Se tarjoaa helppoutta, säästöä ja luotettavuutta, jotka tekevät elämästäsi hieman yksinkertaisempaa.

Telia Dot -sovelluksen kautta voit hoitaa kaikki liittymäasiasi helposti yhdessä paikassa. Se on kuin oma taskussasi oleva henkilökohtainen asiakaspalvelija. Voit hallita liittymien estoja, tehdä asetusmuutoksia ja tilata lisää liittymiä vain muutamalla klikkauksella.

Laskutuksen seuraaminen ja keskittäjäedun kertyminen tulevat tutuiksi nopeasti ja jos koskaan tarvitset apua, ammattitaitoinen asiakaspalvelu on käytettävissäsi sovelluksen chatissa arkisin klo 9-17.

Hinnoittelussa Telia Dot erottuu joukosta. Ei enää tarvetta juosta eri kampanjahintojen perässä, sillä Telia Dot tarjoaa reilun ja pysyvästi edullisen hinnan kaikille asiakkailleen. Mutta se ei ole kaikki. Liittymä on suunniteltu joustamaan tarpeidesi mukaan. Jos tarvitset muutoksia tai haluat päivittää asetuksia, kaikki onnistuu vaivattomasti.

Ja kun puhumme säästämisestä, Telia Dotissa on otettu tämäkin huomioon. Keskittämällä useampia liittymiä Telia Dotiin, saat keskittäjäetua. Joka kerta kun liittymiesi peruskäytön laskutus ylittää 5 €/kk/liittymä, saat 10 % hyvityksen seuraavalle laskullesi. Ja mikä parasta, keskittäjäetu alkaa kertyä heti, kun sinulla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää.

Hoida kaikki liittymäasiasi helposti yhdessä paikassa

Telia Dot -sovellus tekee liittymäasioiden hallinnasta helppoa ja mukavaa. Se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden hoitaa kaikki liittymäasiat yhdessä paikassa, mukavasti ja tehokkaasti.

Sovelluksen avulla voit vaivattomasti hallinnoida liittymien estoja ja asetuksia – kaikki tarvittavat työkalut ovat kätesi ulottuvilla. Tarvitsetko lisää liittymiä? Ei ongelmaa! Sovelluksen avulla voit tilata uusia liittymiä vain muutamalla klikkauksella.

Telia Dot -sovelluksella seuraat myös laskutustasi sekä keskittäjäedun kertymistä, joten sinulla on aina selkeä käsitys kulutuksestasi ja säästöistäsi. Kaikki nämä ominaisuudet on suunniteltu tekemään liittymäasioiden hoitamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

Lisäksi sovelluksen chat-toiminto tarjoaa nopean ja kätevän tavan ottaa yhteyttä Telia Dotin asiantuntevaan asiakaspalveluun. He ovat valmiina auttamaan sinua arkisin klo 9-17. Kokenut ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi.

Telia Dot -sovellus on saanut käyttäjiltään korkean arvosanan App Storessa, 4,3/5, mikä kertoo sen käyttäjäystävällisyydestä ja laadukkaista ominaisuuksista. Sovellus on suunniteltu helpottamaan liittymäasioiden hallintaa, ja se tarjoaa helpon ja joustavan tavan hallinnoida kaikkia liittymiäsi yhdessä paikassa.

Sama reilu ja joustava hinnoittelu kaikille

Telia Dot -liittymän hinnoittelumalli on suunniteltu oikeudenmukaiseksi ja joustavaksi ja se on sama kaikille asiakkaille, riippumatta siitä, oletko uusi käyttäjä tai olet käyttänyt palvelua jo vuosia. Tämän mallin mukaisesti, operaattorilla ei ole tarvetta jatkuviin kampanjoihin ja tarjouksiin, sillä hinnoittelu on aina kilpailukykyinen, reilu ja tasapuolisesti kaikkia asiakkaita kohteleva.

Telia Dot -liittymän avulla sinun ei tarvitse olla jatkuvasti hereillä kampanjatarjousten varalta tai pelätä, että jätät hyvän diilin väliin. Hinnoittelu on suunniteltu niin, että se on reilua ja pysyvästi edullista jokaiselle asiakkaalle.

Yksi Telia Dot -liittymän parhaista ominaisuuksista on sen joustavuus. Liittymä mukautuu tarpeidesi mukaan, ja voit tehdä päivityksiä tai tarvittaessa irtisanoa liittymäsi ilman monimutkaisia prosesseja tai ylimääräisiä kuluja. Telialle on tärkeää, että voit hallinnoida liittymääsi omien tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Hinnoittelun avoimuus ja reiluus tarkoittaa myös, että uusien ja nykyisten asiakkaiden välillä ei tehdä eroa. Kaikki asiakkaat nauttivat samasta hinnoittelusta, riippumatta siitä, kuinka kauan he ovat olleet asiakkaita. Telia Dotin avulla kaikki ovat tasavertaisia ja jokainen asiakas saa parasta mahdollista arvoa rahoilleen.

Tilaa useampi Telia Dot liittymä ja hyödynnä keskittäjäetu

Telia Dot tarjoaa huomattavaa säästöä käyttäjille, jotka keskittävät useampia liittymiä palveluun. Kun asiakastililläsi on vähintään kaksi Dot -liittymää, joiden peruskäytön laskutus on yli 5 €/kk liittymää kohden, olet oikeutettu keskittäjäetuun. Tämä tarkoittaa, että saat 10 % alennuksen asiakastilin peruskäytön kuukausilaskutuksesta. Alennus hyvitetään automaattisesti seuraavan kuukauden laskussa.

Esimerkiksi, jos sinulla on Telia Dot 4G Rajaton puhelinliittymä, jonka kuukausimaksu on 23 €, sekä kotona Telia Dotin 5G 300 Mbit/s nettiyhteys 29 €/kk, liittymälaskusi on yhteensä 52 € kuukaudessa. Keskittäjäedun myötä säästät 10 % tästä summasta eli 5,20 € kuukaudessa. Vuodessa tämä tarkoittaa 62,40 € säästöä – melkein kolmen kuukauden puhelinlaskun verran.

Pienperheille säästöt voivat olla vielä suurempia. Esimerkiksi, jos Maijalla on Telia Dot 5G & C More puhelinliittymä 29,90 €/kk, Veeralla Telia Dot 4G Rajaton puhelinliittymä 23 €/kk ja perheellä on kotona Telia Dotin 5G 300 Mbit/s nettiyhteys 29 €/kk, kuukausittainen liittymälasku on 81,90 €. Keskittäjäedun ansiosta perhe säästää 8,19 € kuukaudessa tai 98,28 € vuodessa, mikä vastaa Veeran liittymän noin 4,3 kuukauden laskua.

Lapsiperheille, joissa on useita liittymiä, keskittäjäetuna kertyvät säästöt voivat olla merkittäviä. Jos Tiinalla on Telia Dot 5G & C More puhelinliittymä 29,90 €/kk, Mikolla, Annukalla ja Ristolla Telia Dot 4G Rajaton liittymä 23 €/kk ja 26 €/kk ja perheellä on kotona Telia Dotin 5G 300 Mbit/s nettiyhteys 29 €/kk, kuukausittainen liittymälasku on yhteensä 130,90 €. Keskittäjäetuna perhe säästää 13,09 € kuukaudessa tai 157,08 € vuodessa, mikä vastaa lähes seitsemän kuukauden puhelinlaskua Mikolle.

Näin ollen, mitä enemmän liittymiä keskität Telia Dotiin, sitä enemmän voit säästää. Keskittäjäetu on joustava ja reilu tapa saada lisäarvoa liittymistäsi. Tilaa puhelinliittymät, mobiililaajakaistat ja netti kotiin tai mökille Telialta ja aloita keskittäjäedun hyödyntäminen.

Älä unohda Telian kattavia asiakasetuja

Telia Dot ei ole pelkkä liittymä – se on kokonainen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa lukuisia etuja ja lisäarvoa asiakkailleen. Nämä edut tekevät palvelusta houkuttelevan valinnan monille eri tarpeisiin.

Telia Dotin asiakkaat saavat viihde- ja urheilutarjontaa etuhintaan. C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia ja urheilutapahtumia kuten Liiga-pelejä, MM-rallia, Mestarien liigaa ja La Ligaa, kaikki ilman mainoksia. Lisäksi saatavilla on C More + Netflix -yhdistelmätuote, joka yhdistää kaksi suosittua suoratoistopalvelua yhdeksi käteväksi paketiksi.

Telia Dot -liittymän käyttäjät saavat myös erityisiä laite-etuja. Liittymäasiakkaille tarjotaan pidennetty 3 vuoden takuu esimerkiksi matkapuhelimille. Lisäksi asiakkaat saavat erikoistarjouksia laitteista. Voit kysyä laite-eduista lisää Telia kaupoista.

Uusille käyttäjille tarjotaan 14 päivän ilmainen peruskäyttöjakso Telia Dot -puhelinliittymän hankinnan yhteydessä. Tämä tarjous koskee vaikkapa perheenjäseniä, jotka ottavat liittymän käyttöön ensimmäistä kertaa.

Lisäksi Telia Dot tarjoaa ilmaisen mobiilivarmenteen kaikkiin liittymiin. Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa todistaa henkilöllisyytesi yli tuhannessa suomalaisessa verkkopalvelussa. Mobiilivarmenne voidaan ottaa käyttöön milloin tahansa Dot -sovelluksessa.

Kaiken kaikkiaan, Telia Dot -liittymän asiakkaana nautit monista eduista, jotka tekevät palvelun käytöstä vieläkin houkuttelevampaa ja arvokkaampaa.

Telia Dot kokemuksia

Telia Dotin käyttäjien kokemukset ovat moninaisia, ja ne saattavat vaihdella henkilökohtaisten tarpeiden ja odotusten mukaan. Tässä kuitenkin joitakin yleisimpiä palautteita ja kokemuksia, jotka on kerätty erilaisista lähteistä.

Monet Telia Dotin käyttäjät arvostavat sen tarjoamaa joustavuutta ja muokattavuutta. Liittymä voidaan räätälöidä vastaamaan käyttäjän omia tarpeita ja elämäntilannetta, mikä tarkoittaa, että et maksa turhista ominaisuuksista. Lisäksi, koska liittymä on helposti irtisanottavissa, se tarjoaa asiakkaille vapauden tehdä muutoksia tarvittaessa.

Käyttäjät ovat myös ilahtuneita laajasta liittymävalikoimasta. Telia Dot tarjoaa laajan valikoiman liittymiä eri nopeuksilla ja datarajoilla, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan liittymän. Asiakkaat ovat kiittäneet Telia Dotia sen tarjoamista monipuolisista asiakaseduista, kuten C More -palvelun tarjoamasta viihdetarjonnasta, laite-eduista sekä ilmaisesta mobiilivarmenteesta.

Monet asiakkaat ovat kiitelleet helppokäyttöisyyttä. Telia Dot -sovelluksen avulla liittymän hallinta onnistuu helposti ja vaivattomasti. Sovelluksen kautta voit esimerkiksi seurata datakäyttöäsi, muokata liittymän asetuksia ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Useimmat käyttäjät ovat tyytyväisiä Telia Dotin hinnoitteluun. Hinnoittelu on selkeää ja reilua, eikä asiakkaiden tarvitse jahdata jatkuvasti kampanjoita tai erikoistarjouksia.

Toisaalta, kuten minkä tahansa palvelun kanssa, on aina olemassa myös kritiikkiä ja parannusehdotuksia. Jotkut käyttäjät saattavat toivoa esimerkiksi parempaa kuuluvuutta tietyillä alueilla, tai enemmän vaihtoehtoja liittymien datarajoissa.

Yleisesti ottaen, käyttäjien kokemukset vaikuttavat olevan positiivisia. Palvelun joustavuus, laaja valikoima, asiakasetuudet, helppokäyttöisyys ja reilu hinnoittelu saavat kiitosta käyttäjiltä. Kuten minkä tahansa palvelun kanssa, on aina hyvä idea tutkia eri vaihtoehtoja ja vertailla niitä omiin tarpeisiin ennen päätöksen tekemistä.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa 14 päivän tutustumisjakso?

Kaikki uudet käyttäjät saavat 14 päivän ilmaisen peruskäytön. Tänä aikana sinun tulee maksaa vain lisäpalveluista, kuten maksullisiin numeroihin soittamisesta ja viestittämisestä sekä roaming-maksuista EU:n ja ETA-alueen ulkopuolella. Huomioithan, että tämä 14 päivän tutustumisjakso on yksilöllinen. Tämä tarkoittaa, että jokainen uusi Telia Dot -puhelinliittymän käyttäjä voi hyödyntää sen vain kerran.

Mikä Telia Dot keskittäjäetu on?

Telia Dot -palvelun käyttäjänä voit hyötyä automaattisesta keskittäjäedusta. Tämä etu tarkoittaa 10% alennusta peruskäytön kuukausilaskutuksesta, joka hyvitetään automaattisesti seuraavan kuukauden laskussa. Päästäksesi hyödyntämään tätä etua, sinulla tulee olla vähintään kaksi Telia Dot -liittymää samalla asiakastilillä, joista kummankin peruskäytön laskutus on yli 5 € kuukaudessa per liittymä.

Saanko säilyttää numeroni, jos tilaan Telia Dot liittymän?

On mahdollista säilyttää nykyinen numerosi, mutta tarvittaessa voit myös hankkia uuden numeron. Mikäli päätät siirtää nykyisen numerosi Telia Dotiin, sinun tulee ottaa huomioon, että nykyinen liittymäsi irtisanotaan ja se lopettaa toimintansa siirtohetkellä. Jos nykyinen liittymäsi on määräaikainen, ole tietoinen, että sinun on maksettava mahdolliset jäljellä olevat sopimukseen liittyvät maksut.

Miten maksan liittymälaskuni?

Telia Dot -sovelluksessa annat maksukorttitietosi liittymän tilauksen yhteydessä, jolloin laskusi hoidetaan automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse itse aktiivisesti huolehtia laskujen maksamisesta. Mikäli maksu ei onnistu mistä tahansa syystä, saat muistutuksen viestinä sekä sähköpostitse. Sovelluksen Laskut-osiossa voit tarkastella tulevaa veloituspäivää sekä aiempien kuukausien laskutietoja.

Miten Telia Dot liittymä irtisanotaan?

Liittymän irtisanominen on pyritty tekemään yksinkertaiseksi. Sovelluksesta löydät 'Liittymien asetukset' > 'Sopimukset' -kohdan kautta toiminnon, jonka avulla voit irtisanoa liittymäsi. Huomioi, että irtisanomisen yhteydessä nykyinen numerosi lakkaa olemasta käytössäsi. Jos haluat säilyttää nykyisen numerosi, sinun on aloitettava numeronsiirto haluamaasi liittymään.

Puhelinliittymä.com
Logo