Moi liittymät

Moi Mobiili on suomalainen mobiilioperaattori, joka tarjoaa asiakkailleen edullisia ja joustavia puhelinliittymiä. Moi liittymät ovat saavuttaneet suuren suosion Suomessa erityisesti sen yksinkertaisen hinnoittelumallin ja asiakaslähtöisen palvelun ansiosta.

Moi Mobiilin liittymissä asiakkaat voivat valita tarpeisiinsa sopivan paketin, joka sisältää tietyn määrän puhe-, viesti- ja datakäyttöä kuukausittain. Asiakkaat voivat itse muokata liittymänsä ominaisuuksia Mun Moi sovelluksessa. Tämä tekee Moi Mobiilin liittymistä erittäin joustavia ja kustannustehokkaita.

Moi Mobiilin liittymät toimivat DNA:n kattavassa verkossa, joka on ylivoimaisesti yksi Suomen parhaista ja laajimmista mobiiliverkoista. Tämä takaa, että Moi Mobiilin asiakkaat voivat nauttia nopeasta ja luotettavasta yhteydestä lähes kaikkialla Suomessa.

Moi Mobiili tarjoaa asiakkailleen edullisia ja joustavia liittymiä ilman sitoutumispakkoa. Moi liittymät ovat saatavilla eri nopeuksilla erilaisiin käyttötarkoituksiin. Moi Mobiili korostaa helppoutta, läpinäkyvyyttä palveluissaan ja pyrkii tarjoamaan aina parhaan mahdollisen kokemuksen.

Valitse tästä sopiva Moi liittymä

Moi Laitenetti
Moi Laitenetti
4,00€

Tutustu liittymiin ja vertaile vaihtoehdot

Moi laitenetti edullinen liittymä etäohjattaviin laitteisiin. Onko sinulla valvontakamera, riistakamera tai koiratutka, johon tarvitset nettiyhteyttä? Moi laitenetti on erinomainen vaihtoehto ja hinnoittelultaan halpa lukuisiin etäohjattaviin laitteisiin. Se on suunniteltu laitteille, joihin tarvitaan jatkuva nettiyhteys, mutta ei niin nopeaa kuin perinteiset puhelinliittymät tarjoavat. Moi laitenetin hinta on 4€/kk ja se tarjoaa seuraavat ominaisuudet: latausnopeus 0,512 Mbit/s, lähetysnopeus 5 Mbit/s, SMS 0,055 €/kpl, MMS 0,07 €/kpl, liittymään voi soittaa, lähtevät puhelut estetty, toimii vain Suomessa ja PIN-kooditon SIM-kortti.

Moi Rajaton 4G 200 tarjoaa täysin rajattoman nettiyhteyden ilman datakattoa. Kuukausihintaan sisältyy nopea 200 Mbit/s nettiyhteys ja 15 gigaa kotimaan hinnoin EU/ETA -alueella. Normaalihintaiset puhelut ja viestit maksavat 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Mikäli puhut ja tekstaat alle 4 eurolla kuukaudessa, maksat kulutuksesi mukaan. EU:ssa puhut ja tekstaat edullisilla kotimaan hinnoilla ja Baltiassa sekä Pohjolassa roumaat kuten Suomessa. Moi Rajaton 4G 200 on nyt saatavilla 18 euron kuukaushintaan. Liittymän avausmaksu on 5,00 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Moi Reilu 5G 400 tarjoaa nopean nettiyhteyden, joka käyttää joustavasti sekä 5G ja 4G verkkoa. Se sisältää 400 Mbit/s maksiminopeudella toimivan netin ja jopa 25 gigaa kotimaan hinnoin EU/ETA -alueella. Puhelut ja viestit maksavat 0,055 €/min tai kpl, mutta maksimissaan 4 euroa kuukaudessa. Jos käytät ominaisuuksia alle 4 eurolla kuukaudessa, maksat kulutuksesi mukaan. EU:ssa puhut ja viestittelet kotimaan hinnoilla ja Baltiassa sekä Pohjolassa roumaat kuten Suomessa. Moi Reilu 5G 400 on nyt saatavilla 19 - 27 euron kuukausimaksulla riippuen verkon käytöstä. Liittymän avausmaksu on vain 5,00€.

Moi Reilu 5G 1000 on todellinen superliittymä! Se tajoaa ultranopean nettiyhteyden jopa 1000 Mbit/s nopeudella 5G verkossa. Mukana 30 Gt datapaketti käytettäväksi EU- ja ETA-maissa. Puhelut ja viestit kotimaassa maksavat 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Jos käytä ominaisuuksia alle 4 eurolla kuukaudessa, maksat kulutuksesi mukaan. EU:ssa puhut ja viestittelet kotimaan hinnoilla ja Baltiassa sekä Pohjolassa roumaat kuten Suomessa. Moi Reilu 5G 1000 on nyt tilattavissa 35 - 43 euron kuukausihintaan riippuen verkon käytöstä. Avausmaksu on 5,00 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Moi Potti on kestosuosikki, joka on varustettu suositulla hintaleikkurilla. Liittymä tarjoaa 6 gigaa käytettävää dataa kuukaudessa 100 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella. Puheluista ja viesteistä maksat käytön mukaan 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Paketti sisältää 6 Gt datapaketin käytettäväksi EU- ja ETA-maissa kuukaudessa. Mikäli hankit useamman Moi Potti liittymän, tuo jokainen liittymä 6 gigaa käytettävää dataa yhteiseen pooliin. Liittymä on nyt tilattavissa 12 euron kuukausihintaan. Liittymän avausmaksu on vain 5,00 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Mikä Moi Mobiili on?

Moi Mobiili on kotimainen mobiilioperaattori, joka aloitti toimintansa vuonna 2016. Heillä ei ollut omaa matkapuhelinverkkoa, joten omien sanojensa mukaan he vuokrasivat maan kattavimman ja luotettavimman 4G LTE verkon, joka oli DNA:n omistuksessa. Vuonna 2019 DNA kiinnostui Moi Mobiilin suositusta brändistä, eikä aikaakaan, kunnes uutisoitiin Moi Mobiilin siirtyneen DNA:n omistukseen.

Moi Mobiilin perustivat alunperin parikymmentä alan ammattilaista, jotka olivat aikaisemmin Telian, DNA:n ja Nokian palveluksessa. Moi brändistä luotiin ennätysvauhdilla onnistunut menestystarina. Moi brändistä luotiin uuden sukupolven rento ja hauska pieni operaattori, jolla on iso sydän.

Brändin eteen on tehty erittäin paljon töitä koko toiminnan ajan, sillä harvoin näin uusi tulokas markkinoilla, on saavuttanut suurimman osan suomalaisista. Varmasti vain hyvin pieni osa suomalaisista ei todella tiedä, mikä Moi Mobiili tai mitä Moi liittymät ovat.

Moi Mobiili on pidetty visusti omana brändinään DNA:n omistukseen siirtymisen jälkeen. Moi liittymät on pidetty lähes samankaltaisena vuoteen 2020 saakka, pieniä muutoksia lukuun ottamatta. Vuoden 2020 puolivälissä puhelinliittymät päivitettiin, jolloin valikoimaan ilmestyi huomattavasti enemmän vaihtoehtoja ja myös kauan odotetut 5G liittymät.

Moi liittymät on suunniteltu etupäässä useiden mobiililaitteiden käyttäjille, kuten perheille ja yrityksille. Moi yritysliittymä sopii nykyaikana erinomaisesti kaikenkokoisille yrityksille. Useimmissa liittymävertailuissa Moi liittymät ovat olleet halvimmasta päästä myös niissä tapauksissa, joissa kuluttaja on hankkinut vain yhden puhelinliittymän.

Uudet Moi liittymät ovat nyt saatavilla

Moi liittymät ovat olleet Suomen liittymämarkkinoilla vuodesta 2016 lähtien, kyseessä on siis melko uusi operaattori. Moi Mobiilin liittymävalikoima on pysynyt lähes samana vuoteen 2020 saakka, jonka puolivälissä liittymävalikoima uudistettiin. Uudistunut liittymävalikoima tarjoaa asiakkaalle entiseen verrattuna huomattavasti enemmän vaihtoehtoja.

Uudistuksen myötä valikoimassa on nyt myös uuden aikakauden huippunopeat 5G liittymät edullisten 4G liittymien lisäksi.  Moi Mobiili on toimintatavoiltaan erilainen kuin kilpailijansa. Yhden liittymän sijaan asiakas avaa tilin, johon on mahdollista liittää vaikka koko perheen tai yrityksen käyttämät puhelimet, mokkulat, tietokoneet, kamerat, varashälyttimet ja robottiruohonleikkurit.

Helppokäyttöisellä sovelluksella voit räätälöidä kaikkia samaan tiliin liitettyjen simmien palveluja, jolloin voit tehdä tarvittavat muutokset itse ilman jonottamista asiakaspalveluun ja usean laskun sijaan saat vain yhden laskun. Liittymätilauksen jälkeen voit ladata ilmaisen Mun Moi sovelluksen valmiiksi ja odottaa muutaman päivän, kunnes posti toimittaa SIM-kortin.

Luottokortin kokoisesta Moi SIM-kortti pakkauksessa on kaikki SIM-kortit suurimmasta pienimpään. Moi Mobiili ilmoittaa tekstiviestillä asiakkaalle tarkan päivämäärän ja kellonajan, jolloin puhelimen voi sammuttaa ja asettaa uuden SIM-kortin puhelimeen. Käyttökatkos kestää maksimissaan vain noin 10 minuuttia.

Moi Reilu 5G oikeudenmukainen laskutus jokaiselle

Moi Mobiilin Reilu 5G-liittymä mullistaa tapamme ajatella matkapuhelinliittymiä. Moi liittymät ovat suunniteltu siten, että ne tarjoaisi kaikille käyttäjilleen parhaan mahdollisen kokemuksen ja Reilu 5G on jälleen uusi askel tällä tiellä.

Mikä tekee Moi Reilu 5G -liittymästä niin erityisen? Moi liittymät tarjoaa kiinteän kuukausihinnan, joka perustuu siihen, käyttääkö liittymäsi 4G- vai 5G-verkkoa. Jokainen Moi Reilu 5G -liittymän käyttäjä maksaa peruskuukausimaksun, joka on joko 19 € 400 Mbit/s nopeudelle tai 35 € 1000 Mbit/s nopeudelle. Tämä on hinta, jonka maksat, jos koko laskutuskauden ajan liittymäsi pysyy 4G-verkossa.

Moi ymmärtää, että kaikki eivät käytä 5G:tä jatkuvasti. Siksi, kun liittymäsi käyttää 5G-verkkoa, maksat siitä vain sen verran kuin todella käytät. Esimerkiksi, jos Moi Reilu 5G -liittymäsi kuluttaa 20 Gt dataa ja 25 % siitä on 5G-verkon kautta, lisämaksusi on vain murto-osa. Tämä on Moi liittymien tapa tehdä laskutuksesta reilumpaa.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Moi Moniili haluaa pitää liittymän hallinnoinnin yksinkertaisena. Siksi he ovat sisällyttäneet Mun Moi -palvelun jokaiseen Reilu 5G -liittymään. Tämän palvelun avulla voit seurata datan käyttöäsi reaaliaikaisesti ja nähdä, paljonko liittymäsi kuluttaa 4G- ja 5G-dataa.

Moi liittymät ovat tunnettuja läpinäkyvyydestään ja helppokäyttöisyydestään. Reilu 5G on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Moi pyrkii antamaan kuluttajilleen enemmän valtaa ja näkyvyyttä liittymiensä käyttöön.

Moi liittymät esittelyssä

Moi liittymät osiossa on yhteensä neljä erilaista puhelinliittymää, jotka ovat Moi Potti 100 Mbit/s, Moi Rajaton 4G 200 Mbit/s, Moi Reilu 5G 400 Mbit/s, Moi Reilu 5G 1000 Mbit/s ja laitenetti 0,5 Mbit/s. Valikoima on kasvanut hurjasti alkuperäisestä, jolloin tarjolla oli vain kolme liittymää. Nykyaikana Moi liittymät osiossa on huomattavasti enemmän valinnanvaraa. Olisiko nyt hyvä aika kilpailuttaa puhelinliittymä ja vaihtaa vanhan kalliin liittymän tilalle edullinen Moi liittymä?

Moi Potti 100 Mbit/s

 • Edullinen kestosuosikki, hintaleikkurilla
 • 6 Gt jaettavaa dataa Moi Potti-liittymiesi kesken
 • Lisädata 1,5 €/Gt, max. +15 €/kk
 • 6 Gt EU-dataa/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk

Rajaton 4G 200 Mbit/s

 • Rajaton ja nopea. Siis huippudiili.
 • Rajaton data
 • 15 Gt EU-dataa/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk

Reilu 5G 400 Mbit/s

 • Käyttää joustavasti sekä 5G- että 4G-verkkoa
 • Rajaton data
 • 35-43 €/kk verkosta riippuen (4G vai 5G)
 • 30 Gt EU-dataa/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk

Reilu 5G 1000 Mbit/s

 • Käyttää joustavasti sekä 5G- että 4G-verkkoa
 • Rajaton data
 • 35-43 €/kk verkosta riippuen (4G vai 5G)
 • 30 Gt EU-dataa/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk

Laitenetti 0,5 Mbit/s

 • Rajaton 4G-yhteys kaikille laitteille
 • Rajaton data
 • 0,5 Mbit/s lataus, 5 Mbit/s lähetys
 • Toimii vain Suomessa
 • Liittymään voi soittaa. Lähtevät puhelut on estetty

Moi Mobiili eroaa muista operaattoreista ainakin sillä, ettei heidän valikoimassaan ole yhtään prepaid liittymää, vaan useampi suosittu nettiliittymä, puhelinliittymä, laitenetti ja mobiililaajakaista.

Laskutuksessa on hieman samoja ominaisuuksia, kuin perinteisissä prepaid liittymissä. Esimerkiksi kiinteiden kuukausimaksujen veloitus tapahtuu laskutuskauden alussa. Vain kulutuksen mukaan laskutettavat ominaisuudet, kuten puheaika ja tekstiviestit laskutetaan kuitenkin aina jälkikäteen.

Yhdessä veloituksessa tai laskussa on tulevan kuukauden kiinteät kulut ja edellisen kuukauden aikana kertynyt summa puheluminuuteista ja tekstiviesteistä.

Moi liittymien laskutus tapahtuu täysin eri tavalla kuin muilla operaattoreilla. Liittymätilauksen yhteydessä operaattori pyytää asiakkaalta maksukortin tiedot, jolloin veloitus liittymän käytöstä otetaan automaattisesti maksukortilta. Näin asiakkaat välttyvät esimerkiksi turhilta 5 euron maksumuistutuksilta, jos lasku on jäänyt maksamatta.

Mikä Moi liittymä sopii minulle?

Liittymävalikoimassa on neljä erilaista vaihtoehtoa, kaikissa puhelut ja tekstiviestit maksavat enintään 4 €/kk. Tämä tarkoittaa sitä, että puheluista ja tekstiviesteistä kertyy kuluja maksimissaan 4 eurolla kuukaudessa. Tämä ominaisuus tekee liittymän valitsemisesta huomattavasti helpompaa, sillä voit tehdä valinnan puhtaasti netin nopeuden perusteella.

Halvimman Moi liittymän kuukausimaksuun sisältyy 6 gigaa dataa ja muissa on rajaton data, joiden hinta vaihtelee netin nopeuden mukaan. Mikäli netin selaaminen on vähäistä, on Moi Potti  liittymä halvin vaihtoehto.

Jos nettiä selaa reilusti päivittäin ja käyttää erilaisia suoratoistopalveluita, on rajaton liittymä varmasti halvempi vaihtoehto. Rajattoman liittymän voit valita 200, 400 tai 1000 Mbit/s maksiminopeudella.

Haluatko siirtyä 5G aikaan ja ostaa ensimmäisen 5G liittymän? Moi liittymät osiossa on myös kaksi 5G liittymää, joista voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon netin nopeuden mukaan. Vaihtoehtoina on 400 ja 1000 Mbit/s maksiminopeus.

Mikäli liittymän valitseminen tuntuu vaikealta, voit kysyä neuvoa Moi Mobiilin ilmaisesta chat asiakaspalvelusta tai verkkosivuilla olevalta Pete-botilta. Pete-botti auttaa asiakkaita liittymän valitsemisessa. Vastaa vain muutamaan kysymykseen ja Pete kertoo, mitkä Moi liittymät sopii sinulle parhaiten.

Moi liittymät edullisesti koko perheelle

Mobiilipalveluiden maailma voi tuntua sekavalta monimuotoisine liittymineen ja sopimuksineen. Onneksi Moi Mobiili on astunut kuvioihin tuoden mukanaan selkeyden ja edullisuuden, jotka tekevät liittymän valitsemisesta helppoa koko perheelle.

Moi liittymät valikoima on niin laaja, että sopiva puhelinliittymä löytyy varmasti jokaiselle perheenjäsenelle. Onko perheessä teini, joka haluaa olla ajan hermolla ja hyödyntää huippunopeaa 5G-yhteyttä? Vai ehkäpä isovanhempi, jolle riittää hitaampi nettiyhteys ja perusominaisuudet? Moi Mobiilin liittymävalikoimasta löytyy ratkaisut molempiin tarpeisiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Yksi merkittävä etu, kun hankitaan Moi liittymät koko perheelle, on liittymien hallinnoinnin vaivattomuus. Kun koko perheen puhelinliittymät ovat saman palveluntarjoajan alaisuudessa, hallinnointi on jouhevampaa ja yksinkertaisempaa.

Keskittämällä puhelinliittymät Moi Mobiilille voit nauttia monista keskittämiseduista. Näitä etuja ovat muun muassa yhteiset datakiintiöt ja liittymien hallinnointi. Tämän ansiosta voit unohtaa puhelinliittymien säännöllisen kilpailuttamisen ja keskittyä nauttimaan laadukkaasta palvelusta.

Yksi erityisen houkutteleva piirre Moi Mobiilissa on sen läpinäkyvä hinnoittelu. Toisin kuin monissa muissa palveluissa, Moi Mobiili ei yllätä piilokuluilla tai hinnankorotuksilla sopimuksen ollessa jo käynnissä. Moi liittymät tarjoaa kaikille asiakkaille saman selkeän hinnan. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia siitä, että kuukausimaksu tai muut kulut yllättäen nousevat esimerkiksi vuoden tai kahden käytön jälkeen.

Valitsemalla Moi liittymät koko perheelle, teet viisaan päätöksen, joka säästää sekä aikaa että rahaa ja tekee arjesta huomattavasti huolettomamman. Kokeile vaikka, hankkimalla Moi liittymät, et joudu sitoutumaan mihinkään ja voit vaihtaa liittymää tai vaikka operaattori silloin kuin itse haluat.

Mikä on halvin Moi liittymä?

Halvin puhelinliittymä on uusi Moi Potti liittymä, joka sisältää 6 gigatavua datasiirtoa 12 euron kuukausihintaan. Puhelut ja tekstiviestit maksavat enintään 4 euroa kuukaudessa. Liittymä soveltuu hyvin peruskäyttäjälle, joka ei selaa puhelimella nettiä jatkuvasti.

Maksukatto on hyvä ominaisuus Moi liittymissä, silloin asiakas voi puhua ja viestitellä niin paljon kuin haluaa kiinteään 4 euron kuukausihintaan. Mikäli ominaisuuksia ei käytä yhtään, ei 4 euroakaan tarvitse silloin maksaa. Liittymien puhe- ja viestihinnat ovat Euroopan reiluimpia.

Onko sinulla useampi laite, johon tarvitset liittymän? Esimerkiksi matkapuhelin, tabletti, mokkula ja riistakamera? Voit ostaa jokaiseen laitteeseen Moi Potti liittymän, jolloin jokainen simmi kasvattaa yhteistä datapottia 6 gigatavua ja kaikki laitteet käyttävät yhteistä datapottia.

Tämä järjestely saattaa tuoda mukavasti säästöä pitkällä aikavälillä, sillä osa laitteista käyttää dataa enemmän ja toiset vähemmän. Jos yksi laite kuluttaa dataa yli 6 gigaa kuukaudessa ja toinen vain 4 gigaa, siirtyy vähemmän dataa käyttävän laitteen ylijäävä osuus suuremman käytön laitteelle.

Mikäli sinulla on useammassa laitteessa Moi Potti liittymä, joudut maksamaan lisädatasta vasta silloin, jos kaikki laitteesi kuluttavat dataa yli 6 gigatavua kuukaudessa. Tämä on melko harvinaista, sillä esimerkiksi riistakamera kuluttaa yleisesti erittäin vähän dataa kuukauden aikana.

Kun yksi liittymä sisältää dataa 6 Gt, neljällä liittymällä dataa saa käyttöönsä 24 Gt. Vaikka jokainen simmi on eri laitteessa, kuluttajan näkökulmasta hänellä on tuolloin käytettävänä 24 Gt. Esimerkiksi puhelimella voi käyttää halutessaan kaiken 24 Gt.

Moi liittymät säästävät aikaa, rahaa ja hermoja

Usein jokaisella perheenjäsenellä on käytössä oma liittymä, samoin kuin monissa yrityksissä, joissa työpuhelimia on useita kymmeniä. On selvää, että jokainen käyttäjä tarvitsee ominaisuuksiltaan hieman erilaisen liittymäpaketin ja jokaisen liittymän lasku maksetaan erikseen.

Eikö olisi paljon helpompaa korvata useat liittymät yhdellä liittymäpaketilla, joka sisältää monta simmiä? Tällöin kaikkien liittymien ominaisuuksia olisi mahdollista muokata itse ilmaisen sovelluksen kautta. Moi liittymät ovat ainoita, jotka tarjoavat tämän mahdollisuuden. Yhteen liittymäpakettiin voit liittää niin monta simmiä kuin tarvitset, jotka kasvattavat yhteistä datapottia.

Lähes jokaisessa perheessä on lukuisia laitteita, jotka tarvitsevat jonkinlaisen liittymän. Vanhempien puhelimet, lasten puhelimet, tabletit, mokkulat, robottiruohonleikkuri ja paljon muuta. Enää ei kannata ostaa erillistä liittymää jokaiselle laitteelle ja etsiä säännöllisesti jokaiselle käyttäjälle edullinen puhelinliittymä tarjous, sillä Moi liittymät tarjoaa tähän huomattavasti paremman ja melko varmasti myös halvemman vaihtoehdon.

Voit hankkia esimerkiksi edullisen Moi Potti liittymän ja liittymätilausta tehdessä sinulta kysytään, kuinka monta simmiä tarvitset? Laske laitteesi ja merkitse lukumäärä sille varattuun kenttään. Näin saat Moi Potti liittymän jokaiseen laitteeseen. Yksi liittymä sisältää 6 Gt dataa, jotka lasketaan yhteen pooliin, joista eri laitteet kuluttavat yhteistä dataa.

Ilmaisen Mun Moi sovelluksen kautta voit seurata, kuinka paljon laitteet kuluttavat dataa ja muita ominaisuuksia reaaliajassa. Sovelluksen kautta voit tehdä muutoksia liittymien asetuksiin, poistaa niitä käytöstä tai vaikka vaihtaa liittymätyypin rajattomaan simmi kohtaisesti.

Muutaman minuutin liittymävertailu paljastaa kuinka paljon voit säästää rahaa vuodessa, hankkimalla koko perheen yhteiseen käyttöön huippuedulliset Moi liittymät. Näin on tehnyt jo tuhannet suomalaiset ja yllättyneet positiivisesti pienen laskutuokion päätteeksi.

Säilytä vanha puhelinnumerosi tai vaihda se uuteen

Yleensä ihmiset eivät halua vaihtaa liittymää edes edullisempaan vaihtoehtoon, mikäli joutuu luopumaan vanhasta numerostaan. Vielä useampi vuosi sitten liittymän vaihtamisen yhteydessä täytyi luopua vanhasta puhelinnumerostaan.

Uuden puhelinnumeron ilmoittaminen pelkästään kavereille oli aikaa vievää puuhaa. Nykyaikana numeron joutuisi ilmoittamaan niin moneen eri paikkaan, että monet jättäisivät melko varmasti sen takia kokonaan vaihtamatta liittymänsä.

Onneksi tänä päivänä asiat ovat tässä kohtaa huomattavasti paremmin. Mikäli ostat Moi liittymän ja haluat säilyttää nykyisen puhelinnumerosi, eli tehdä numeronsiirron, on se täysin mahdollista. Numeronsiirrossa kuluu aikaa useampi arkipäivä, mutta sitä kannattaa kuitenkin odottaa.

Liittymäsopimusta tehdessä asiakkaalta kysytään aina, haluaako hän säilyttää nykyisen puhelinnumeron vai vaihtaa sen uuteen. Mikäli haluat tilalle uuden numeron, saat tilaamasi liittymän hieman nopeammin käyttöön kuin he, jotka valitsevat numeronsiirron.

Moi liittymät ovat helppo tilata netistä, saat säilyttää nykyisen numerosi ja operaattori hoitaa vanhan puhelinliittymän irtisanomisen puolestasi. Asiakkaan työksi jää vain liittymän tilaaminen, joka hoituu muutamassa minuutissa kotisohvalta puhelimella tai tietokoneella.

Moi liittymät ei sisällä määräaikaisuutta tai sitoutumispakkoa

Moi liittymät ovat nykyaikaisia edullisia liittymäpaketteja, jotka ei sisällä määräaikaisuuksia tai ikävää sitoutumispakkoa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan tarvitse liittymää tilatessa sitoutua mihinkään pitkäaikaiseen sopimukseen.

Nykyaikana lähes kaikkien operaattorien liittymät myydään ilman sitoutumispakkoa. Määräaikaisia liittymiä myyvät lähes kaikki teleoperaattorit, sillä suurin osa palveluntarjoajista myy liittymän tarjoushinnalla, joka on voimassa ennalta määrätyn ajan.

Moi liittymät eroaa muista toimijoista siten, että kaikki liittymät myydään asiakkaille samoilla hinnoilla, eli erillisiä liittymätarjouksia ei ole. Mikäli valintasi on Moi liittymä, tiedät ettei hinta nouse muutamasta eurosta kymmeneen euroon vuoden tai kahden vuoden kuluttua. Juuri tästä syystä liittymäkaupat eivät voi mennä pahasti pieleen Moi Mobiilin kanssa.

Heiltä voit tilata liittymän ja jos et olekaan täysin tyytyväinen, voit vaihtaa helposti liittymätyyppiä itse Mun Moi sovelluksen kautta tai vaihtaa liittymäsi kokonaan toiselle operaattorille. Netistä tilatuilla Moi liittymillä on tämän lisäksi 14 päivän peruutusoikeus, mikäli et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.

Peruutusoikeus on erinomainen turva liittymän tilaajalle, silloin tilatun liittymän kanssa ei tarvitse olla naimisissa ennalta määriteltyä aikaa. Lue lisää peruutusoikeudesta Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Suoraveloitus säästää runsaasti aikaa

Useimmat operaattorit lähettävät puhelinlaskun sähköpostiin, josta järjestelmä saattaa siirtää viestin automaattisesti roskapostikansioon. Tästä syystä monet asiakkaat joutuvat maksamaan ylimääräisiä kuluja maksumuistutuksista, jotka ovat suuruudeltaan noin 5 euroa / muistutus.

Toisena vaihtoehtona on perinteinen paperilasku, joka toimitetaan tavallisen postin mukana. Paperilasku maksetaan erikseen nettipankissa käyttämällä henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia. Tällöin asiakkaan tulee huolehtia, että lasku on maksettu varmasti eräpäivään mennessä.

Moi liittymät säästää aikaa ja vaivaa, sillä asiakkaan ei tarvitse maksaa jokaista laskua erikseen nettipankissa tai etsiä laskua sähköpostista, vaan maksut menevät ajallaan automaattisesti maksukortilta. Moi Mobiilin asiakkaana, et joudu maksamaan maksumuistutuksia myöhästyneistä maksuista.

Liittymää tilatessa Moi Mobiili pyytää asiakasta täyttämään maksukortin tiedot sille varattuun kenttään siitä syystä, että laskut voidaan veloittaa kuukausittain automaattisesti maksukortilta. Näin asiakkaan ei tarvitse huolehtia maksuja ajallaan ja voi olla varma siitä, että puhelinlasku on maksettu ajoissa.

Soveltuuko Moi liittymät lapselle?

Moi liittymät ovat erittäin suosittuja lapsille. Suurin osa vanhemmista keskittää mielellään perheenjäsenien liittymät samalle teleoperaattorille. Se on tuonut monelle perheelle niin rahallista hyötyä kuin säästänyt runsaasti aikaakin. Ajankin puhutaan olevan rahaa ja sitä säästyy merkittävästi.

Mikä sitten on suosituin Moi liittymä lapselle? Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on tietenkin Moi Potti liittymä, joka tarjoaa 6 gigatavua ilmaista dataa 12 euron kuukausihintaan. Puhelut ja tekstiviestit maksavat enintään 4 euroa kuukaudessa. Rajaton 4G 200 Mbit/s on toinen suosittu vaihtoehto lapselle. Se tarjoaa rajattoman netin nopealla yhteydellä.

Moi liittymien yksi suosituimmista ominaisuuksista on Mun Moi tilinhallintasovellus, josta lapsen vanhemmat voivat seurata puhelimen käyttöä vaivattomasti. Lähes kaiken pystyy itse muuttamaan Mun Moissa, jolloin pienten muutosten takia ei tarvitse ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Mun Moi sovelluksessa voit esimerkiksi seurata lapsen puhelimen käyttöä ja kulutusta reaaliajassa, asettaa lisäpalveluja päälle, vaihtaa liittymätyyppiä, sulkea liittymä tilapäisesti, tarkistaa PUK-koodin, rajoittaa ominaisuuksien käyttöä, napsauttaa väliaikaisesti netti pois käytöstä ja paljon muuta.

Tulevaisuudessa hieman vanhemmille lapsille hankitaan melko varmasti uuden ajan 5G liittymä, jotka löytyvät myös Moi liittymät osiosta. Valikoimassa on useampi huippunopea versio uuden aikakauden liittymistä. Saatavilla on 5G liittymä 400 ja jopa 1000 Mbit/s maksiminopeudella.

Säädä liittymäpaketista sellainen kuin itse haluat

Liittymää hankkiessa on mahdotonta sanoa minkälaisia ominaisuuksia ja palveluita tarvitsee muutaman kuukauden tai puolen vuoden kuluttua. Voit hankkia nyt sellaisen Moi liittymän kuin tarvitset, mutta se ei välttämättä ole sellainen, jota tarvitset muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua.

On selvää, että vain sinä tiedät millainen liittymäpaketti perheellesi tai yrityksellesi on oikeanlainen. Moi liittymät tarjoavat tähänkin asiaan yksinkertaisen ratkaisun. Mun Moi sovelluksesta näet itse mihin raha kuluu ja voit milloin vain käydä muokkaamassa liittymän ominaisuuksia.

Mikäli huomaat, että esimerkiksi Moi liittymän Moi Potti data ylittyy toistuvasti, voit vaihtaa sen rajattomaan sovelluksen kautta vaikka kesken laskutuskauden. Voit milloin vain supistaa tai laajentaa minkä tahansa simmin toimintoja tai poistaa sen kokonaan käytöstä.

Voit muokata erikseen jokaiselle simmille sellaiset palvelut kuin kulloinkin tarvitset. Et siis joudu etsimään operaattorin yhteystietoja, soittamaan ja jonottamaan maksulliseen asiakaspalveluun saadaksesi liittymäsi ajan tasalle. Kun tarvittavat muutoksen voi tehdä itse, saa aina mitä haluaa.

Moi liittymät toimivat DNA:n tutkitusti kattavassa verkossa

Moi Mobiilin aloittaessa toimintansa, vuokrasivat he omien sanojensa mukaan Suomen kattavimman verkon. Alkuajoista saakka, Moi liittymät ovat toimineet DNA:n kattavassa verkossa. DNA liittymät ovat erittäin suosittuja ja kyseessä on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, joka lopulta osti Moi Mobiilin brändin omakseen.

DNA:n verkkoa kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Moi liittymän omistajat voivat olla siis huoletta myös tulevaisuudessa verkon suhteen. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa varmistaa kuuluvuuden, on se mahdollista Moi Mobiilin ja DNA:n kotisivuilla.

DNA on rakentanut jo tovin uutta 5G-verkkoa, joten Moi Mobiilillakin on valmius 5G:hen. Hetki sitten Moi liittymä valikoimaan ilmestyi uuden aikakauden huippunopeat 5G liittymät. Ennen 5G liittymän ostamista kuuluvuuskarttaan kannattaa kuitenkin vielä tutustua tarkemmin.

5G verkko on kuitenkin vielä niin tuore ilmestys, ettei se toimi vielä hetkeen ympäri Suomea. Suurimpien kaupunkien asukkaat pääsevät kuitenkin jo nauttimaan uusista huippunopeista 5G liittymistä. Valitettavasti maaseutujen asukkaat saavat vielä odotella 5G verkkoa melko pitkään.

Moi liittymät tiivistettynä

Kaikki Moi Mobiili puhelinliittymät saat hankittua helposti ja edullisesti netistä. Kaikki valikoimassa olevien liittymien puhelut ja viestit maksavat enintään 4 euroa kuukaudessa. Maksukatto on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Tätä enempää ei asiakas siis joudu maksamaan puheluista ja tekstiviesteistä.

Voit tilata usean liittymän sijaan esimerkiksi vain yhden Moi Potti liittymän ja siihen niin monta simmiä kuin tarvitset. Esimerkiksi puhelimeen, riistakameraan, tablettiin ja mokkulaan. Mun Moi sovelluksessa voit nimetä simmit, joka helpottaa kulutuksen seurantaa.

Yksi Moi Potti liittymä maksaa 12 euroa ja sisältää 6 gigatavua ilmaista dataa. Mikäli tilaat useamman simmin eri laitteisiin, kerryttää kukin simmi 6 gigaa dataa yhteiseen pooliin. Aseta simmit laitteisiin ja kaikki laitteet kuluttavat dataa yhteisestä poolista. Yksinkertaista, eikö vain.

Mikäli tarvitset rajattoman liittymän, voit ostaa rajattoman 4G 200, 400 tai 1000 Mbit/s netillä varustetun paketin. Jos haluat siirtyä 5G aikaan, on valikoimassa kaksi vaihtoehtoa. 5G liittymät ovat saatavilla 400 ja 1000Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella.

Tilaamasi liittymän saat postitse muutamassa arkipäivässä. Moi SIM-kortti pakkauksesta saat käyttöösi kaikki SIM-kortit suurimmasta pienimpään ilman saksia. Mun moi sovelluksesta voit seurata, mistä liittymäpaketin hinta koostuu. Liittymän avausmaksu ei päätä huimaa, se on vain 5 euroa.

Puhelinliittymän kulut veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi, jolloin et ikinä joudu maksamaan turhia lisäkuluja maksumuistutuksista.

Moi liittymät kokemuksia

Moi liittymät ovat herättäneet laajaa kiinnostusta Suomen mobiilimarkkinoilla. Tämä operaattori on suhteellisen uusi toimija, mutta se on onnistunut lyhyessä ajassa tekemään syvän vaikutuksen kuluttajiin lähinnä yksinkertaisuuden ja avoimuuden ansiosta.

Erityisen huomionarvoista Moi liittymissä on niiden suora ja selkeä hinnoittelumalli. Monet operaattorit tarjoavat monimutkaisia paketteja, joissa on useita eri hintaluokkia, datakattoja ja muita rajoituksia, mutta Moi liittymät ovat pyrkineet poistamaan tämän sekaannuksen. Kun valitset Moi liittymän, tiedät tarkalleen, mitä saat ja kuinka paljon maksat. Tämä yksinkertaisuus on ollut merkittävä tekijä siinä, miksi niin monet ovat päättäneet vaihtaa juuri Moi liittymiin.

Moi liittymien toinen suuri vetonaula on niiden joustavuus. Sen sijaan, että käyttäjät olisivat sidottuja tiukkoihin sopimuksiin, Moi antaa heille mahdollisuuden mukauttaa liittymiään kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että jos datan käyttötarpeesi muuttuu tai et tarvitse tiettyjä palveluita tietyssä kuussa, voit säätää Moi liittymäsi asetuksia vastaavasti.

Vaikka monet ovat löytäneet Moi liittymistä juuri etsimänsä, on tärkeää ottaa huomioon, että kaikki eivät välttämättä koe samaa. Joissakin osissa Suomea saattaa olla haasteita verkon peiton tai nopeuden kanssa. Tämä ei ole kuitenkaan yksin Moi Mobiilin liittymien ongelma, mutta se on syytä mainita.

Moi liittymien suosio kertoo kuitenkin paljon siitä, mitä kuluttajat nykyään arvostavat: selkeyttä, joustavuutta ja rehellisyyttä. Monille tämä on tuonut tuulahduksen raikkautta mobiilimarkkinoille ja on mielenkiintoista nähdä, miten muut operaattorit reagoivat tähän muutokseen tulevaisuudessa.

Moi Mobiili hinnasto: muut maksut

 • MMS: 0,07€/kpl
 • Vastaaja: 1,50€/kk
 • Simmien toimitusmaksu tai vaihto: 5€
 • Maksumuistutus: 5€
 • Soitonsiirron kytkeminen toiseen Moi liittymään: 0€
 • PUK-koodikysely asiakaspalvelusta: 10€
 • PUK-koodikysely Mun Moissa: 0€
 • Liittymän väliaikainen sulku ja avaus asiakaspalvelussa: 10€
 • Liittymän sulku ja avaus mun moissa: 0€
 • Laskuerittely asiakaspalvelusta tilattuna: 10€

Ulkomaan hinnasto: puhe & viestit Suomesta ulkomaille

 • Pohjola ja EU: 0,055€/min
 • Yhdysvallat ja Kanada: 0,25€/min
 • Kiina ja Japani: 0,50€/min
 • Muu Eurooppa: 0,75€/min
 • Muu Amerikka: 1,00€/min
 • Muu Aasia, Lähi-itä ja Euraasia: 1,00€/min
 • Afrikka: 1,25€/min
 • Oseania: 1,50€/min
 • SMS ulkomaille: 0,055€/kpl
 • MMS ulkomaille: 0,35€/kp

Moi Mobiili asiakaspalvelu

Jokainen meistä on joskus kohdannut tilanteita, jolloin olemme tarvinneet apua matkapuhelinliittymään liittyvissä asioissa. Olipa kyse teknisistä ongelmista, laskutuskysymyksistä tai yksinkertaisesti tiedon tarpeesta, on aina helpottavaa tietää, että apu on vain puhelinsoiton tai viestin päässä.

Moi Mobiili on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaista palvelua jokaisessa tilanteessa. Heidän asiakaspalvelunsa on aina valmis kuuntelemaan, neuvomaan ja ohjaamaan sinut oikeaan suuntaan.

Yksi Moi Mobiilin vahvuuksista on heidän monipuoliset yhteydenottotapansa. Jos haluat keskustella asiakaspalvelijan kanssa reaaliaikaisesti, chat-palvelu osoitteessa moi.fi on avoinna arkisin klo 8-18. Chatissa voit esittää kysymyksiä ja saada nopeita vastauksia asiantuntijoilta.

Jos taas suosit perinteisempää tapaa, voit soittaa asiakaspalveluun numerosta 044 770 6000. He ovat valmiina auttamaan samoilla kellonajoilla kuin chat-palvelukin.

Sähköposti on usein paras tapa, jos sinulla on monimutkaisempi asia tai haluat jättää yksityiskohtaisen viestin. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@moimobiili.fi ja odottaa asiantuntevaa vastausta.

Moi Mobiili ei jätä sinua yksin ongelmasi kanssa. Heidän asiantuntijansa ovat aina valmiita auttamaan ja varmistamaan, että matkapuhelinasiat sujuvat vaivattomasti.

Moi Mobiili yhteystiedot

Moi Mobiili
Läkkisepäntie 21
00620 HELSINKI
Y-tunnus: 2758687-3
asiakaspalvelu@moimobiili.fi

Tärkeää tietoa Moi Mobiilin puhelinliittymistä

Mistä Moi liittymät tilataan?

Puhelinliittymät ovat tilattavissa palvelumme kautta helposti ja nopeasti netistä. Moi Mobiilin paketteja ei ole saatavilla myymälöistä.

Miten liittymät toimii?

Moissa et osta muiden operaattorien tapaan liittymää, vaan avaat tilin, johon voit liittää yhden tai useamman simmin. Tilisi simmejä hallitset helposti Mun Moi sovelluksen kautta, joka säästää runsaasti aikaa, vaivaa ja hermoja.

Mikä Mun Moi palvelu on?

Mun Moi on tilinhallintasovellus, jossa voit aktivoida simmisi palvelut, tilata lisää simmejä, katsoa kuinka paljon dataa ja puhetta simmisi ovat käyttäneet tai sulkea palveluita itse sekä tehdä tarvittavat muutokset simmeihin. Tilauksen yhteydessä ilmoittamasi sähköpostiosoite on Mun Moi käyttäjätunnuksesi. Saat viestin heti, kun pääset luomaan itsellesi salasanan.

Saako liittymiin lisäpalveluita?

Lisäpalvelut näet ja voit ottaan käyttöön Mun Moi palvelussa milloin vain. Voit kytkeä esimerkiksi vastaajan päälle, jonka hinta on 1,50 €/kk/simmi. Lisäksi PUK-koodit ja maksullisten palvelujen estot löytyvät samasta paikasta

Miksi valita Moi Mobiili?

Moi Mobiili on uuden ajan puhelinoperaattori, jonka käyttäminen ja hinnoittelu on edullinen. Moi liittymät on hyvä valinta, mikäli tarvitset useamman simmin eri laitteisiin tai haluat koko perheen puhelinliittymät saman tilin alle. Näin voit yhdestä palvelusta hallinnoida helposti koko perheen palveluja. Tarvittaessa tilata lisää simmejä tai poistaa niitä käytöstä.

Puhelinliittymä.com
Logo