Telia liittymät

Telia on yksi Suomen suurimmista operaattoreista ja Telia liittymät ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kattavasta kattavuudesta ja monipuolisista ominaisuuksista. Telia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttötilanteisiin.

Yksi Telian suosituimmista liittymistä on rajaton liittymä, joka tarjoaa rajattoman datan käytön kotimaassa ja Euroopassa. Rajattomissa liittymissä on myös rajaton puhe- ja viestipaketti, joten niillä voi soittaa ja viestitellä niin paljon kuin haluaa.

Telian rajattomat liittymät ovat erinomainen valinta esimerkiksi nettiä paljon käyttäville nuorille tai työmatkustajille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean yhteyden liikkuessaan eri paikkakuntien välillä edulliseen kiinteään kuukausihintaan.

Telia tarjoaa myös erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joiden avulla liittymän saa usein tavallista edullisempaan hintaan. Telia tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva ja edullinen vaihtoehto.

Valitse tästä sopiva Telia liittymä

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
23€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
14,99€/kk 18,99€/kk

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!Telia Dot 4G rajaton 100M

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 24 Gt/kk
 • Hyödynnä 10% keskittämisbonus
 • Avausmaksu 0€
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
28,99
€/kk
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
30,99
€/kk
Kerrytä liittymästä S-bonustaLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Kerrytä liittymästä S-bonustaRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Kerrytä liittymästä S-bonustaSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Kerrytä liittymästä S-bonustaReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Kerrytä liittymästä S-bonustaReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
23€/kk

Telia Dot 4G rajaton on Telian tarjoama liittymä, joka sisältää rajattomat puhelut, viestit ja netin käytön Suomessa 100 Mbit/s maksiminopeudella. Liittymään kuuluu myös mobiilivarmenne ja mahdollisuus käyttää eSIMiä. Telia Dot -sovelluksella hallinnoit liittymää helposti ja voit seurata laskutusta missä ja milloin vain. Liittymä toimii myös Pohjoismaissa ja Baltiassa ilman lisämaksua sekä EU- ja ETA-maissa reilun 21 Gt/kk nettipaketin turvin. Telia Dot 4G rajaton on nyt tilattavissa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, jonka jälkeen hinta on 23,00 €/kk. Avausmaksu on 0€.

Telia Rajaton 200M paketissa kiteytyy huolettomuus parhaalla mahdollisella tavalla. Kyseessä on yksinkertaisesti erittäin tehokas nettiliittymä työ- ja viihdekäyttöön! Puhelinliittymä sisältää rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä sekä huippunopean 200 Mbit/s nettiliittymän, vilkkaasti ja rajattomasti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, ja lisäksi käytössäsi on ruhtinaalliset 30 Gt nettikäyttöä muualla EU/ETA-maissa. Telia Rajaton 200M liittymä on nyt saatavilla tarjoushintaan 24 kk ajan vain 29,99 €/kk, jonka jälkeen 31,99 €/kk. Puhelinliittymän avausmaksu on 7,99 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Telia Rajaton 5G 300M liittymän monet muistavat siitä, että se valittiin Kuluttaja-lehden testivoittajaksi. Eikä se ole mikään ihme, sillä liittymässä on hinta ja mittasuhteet kohdallaan. Se tarjoaa riittävästi nopeutta ja nimensä mukaisesti rajattomasti kaikkea muuta. Se soveltuu erinomaisesti niin työ- ja viihdekäyttöön, halusitpa sitten pelata pelejä, striimata ohjelmia tai surffailla huolettomasti netissä huippunopeudella. Liittymän tarjoama 300 Mbit/s nettiyhteys toimii rajattomasti Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kuukausihintaan sisältyy 32 Gt EU- ja ETA-maiden datapaketti. Puhelinliittymä on nyt saatavilla tarjoushintaan 24 kk ajan vain 30,99 €/kk, jonka jälkeen 34,99 €/kk. Liittymän avausmaksu on 7,99 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Telia Rajaton 5G 450M on Telia liittymät valikoiman nopeimmalla nettiyhteydellä varustettu nettiliittymä. Se tarjoaa rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä sekä huippunopean 450 Mbit/s nettiyhteyden. Liittymällä voit surffailla täysin huolettomasti niin paljon kuin haluat, käyttää suoratoistopalveluita ja lähettää suuria tiedostoja ongelmitta. Liittymän netillä surffailet 5G verkossa täysin rajattomasti niin kotimaassa kuin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Se tarjoaa lisäksi suuren 41 Gt datapaketin käytettäväksi EU- ja ETA-maissa kuukaudessa. Puhelinliittymä on nyt saatavilla tarjoushintaan 24 kk ajan vain 32,99 €/kk, jonka jälkeen 44,99 €/kk. Liittymän avausmaksu on 7,99 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Tutustu liittymiin ja vertaile vaihtoehdot

Telia liittymät ja tarjoukset uusille asiakkaille

Telia on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista ja se on tunnettu monipuolisista ja kilpailukykyisistä liittymätarjouksistaan. Uusille asiakkaille Telia liittymät tarjoaa erityisen edullisia liittymävaihtoehtoja, jotka voivat sisältää esimerkiksi rajattoman netin, tekstiviestit ja puhelut tarjoushintaan. Tarjoukset voivat olla voimassa 12-24 kuukautta ja ne ovat loistava tapa säästää rahaa puhelinlaskuissa.

Puhelinliittymä.com on vertailupalvelu, joka tekee Telia puhelinliittymät valikoiman vertailusta vaivatonta. Palvelu päivittää uudet Telian tarjoukset vertailutaulukkoonsa, mikä tekee vaihtoehtojen vertailemisesta helppoa ja nopeaa. Palvelu on maksuton ja se auttaa kuluttajia löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivimman liittymän.

Jos sinulla on käytössä vanha nettiliittymä, jonka kuukausimaksu ovat kohonnut liian suureksi, voit palvelun avulla nopeasti vertailla kaikki Telia liittymät ja uudet tarjoukset. Vanhan liittymän kuukausimaksut voivat helposti paisua ja vaihtamalla uudempaan liittymään on mahdollista säästää huomattavia summia pitkässä juoksussa.

Koska liittymätarjoukset vaihtelevat usein, Telia tarjoukset kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Erot kalleimman ja halvimman puhelinliittymän välillä voivat olla jopa satoja euroja vuositasolla. Jatkuvasti päivittyvien tarjousten ansiosta voit helposti löytää juuri sinulle parhaiten sopivan ja edullisimman vaihtoehdon.

Vertaa Telia puhelinliittymät säännöllisesti

Yläpuolella olevasta liittymätaulukosta löydät Telian suosituimmat mobiililaajakaista ja puhelinliittymä tarjoukset. Operaattorin valikoimassa on tällä hetkellä useampi edullinen liittymätarjous uusille asiakkaille. Vertaile puhelinliittymien hintoja, ominaisuuksia ja tilaa itsellesi parhaiten soveltuva Telia liittymä tarjoushintaan.

Telia liittymät valikoimassa on kolme erilaista liittymätyyppiä, rajaton, rajaton Lite ja Telia Dot. Rajaton liittymissä puhelut ja tekstiviestit sisältyvät kuukausihintaan. Rajaton Lite liittymissä puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan. Telia Dot liittymät ovat saatavilla eri nopeuksilla ja ne tarjoaa samat edulliset hinnat kaikille asiakkaille.

Netin käyttöoikeus on tietenkin kaikissa Telia liittymissä rajaton. Useimmat Telian liittymät tarjoavat huolettoman rajatonta käyttöä edulliseen kuukausihintaan. Onko valintasi 4G liittymä vai uudenaikauden 5G liittymä? Telian 5G liittymät toimivat jo useimmissa kaupungeissa ja tarjoavat huippunopeutta edulliseen hintaan.

Yläpuolella olevasta liittymätaulukosta tai liittymävertailusta voit tarkistaa liittymien hinnat ja ominaisuudet, kuten netin maksiminopeuden, avausmaksun, tarjoushinnan ja tarjousjakson pituuden. Liittymätaulukkoon päivitetään Telia liittymät säännöllisesti ja kilpailut osioon uudet kampanjat, joten tiedot ovat aina ajantasalla.

Telia liittymät edullisesti koko perheelle

Telia liittymät tarjoavat monipuolisen ja laajan valikoiman vaihtoehtoja, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon koko perheelle. Riippumatta siitä, onko perheessäsi nuoria, jotka tarvitsevat ensimmäisen puhelinliittymänsä tai aikuisia, jotka kaipaavat huippunopeita yhteyksiä, Telia liittymät vastaavat tarpeisiin.

Jokaiselle perheenjäsenelle on helppoa löytää sopiva ja edullinen vaihtoehto Telia liittymävalikoimasta. Oli tarve sitten huippunopealle 5G-liittymälle, hitaammalle nettiyhteydelle tai jollekin siltä väliltä, Telia liittymät kattavat kaikki nämä vaihtoehdot.

Kun koko perheen puhelinliittymät ovat saman palveluntarjoajan, eli Telian, alaisuudessa, liittymien hallinnointi on vaivatonta. Ei tarvitse muistaa eri palveluntarjoajien laskuja tai yhteydenottoja; kaikki on kätevästi saman katon alla.

Yksi suurimmista eduista hankittaessa Telia liittymät koko perheelle on keskittämisedut. Nämä edut ovat erityisen arvokkaita suurille perheille. Ei enää tarvetta kilpailuttaa liittymiä säännöllisesti, kun voit saada alennuksia keskittämällä kaikki liittymät Telialle. Tämä tarkoittaa, että kun perheessäsi on vähintään kaksi Telia Dot liittymää, saat automaattisen 10 % alennuksen kuukausilaskustasi.

Esimerkki: Maijalla on Telia Dot 5G -puhelinliittymä hintaan 29,90 €/kk. Veeralla taas on Telia Dot 4G Rajaton+ -liittymä, joka maksaa 26,00 €/kk. Lisäksi perheen koti-nettinä toimii Telia Dot Yhteys kotiin 5G, joka laskutetaan 29 €/kk. Yhteenlaskettuna kuukausittainen laskutus on 84,90 €. Keskittämisedun myötä kertyvä hyvitys on 10 % laskun summasta, eli 8,49 €, joka hyvitetään seuraavassa kuukaudessa.

Mikä Telian liittymä sopii minulle?

Telia liittymät osiosta kuluttajan on vaivatonta valita itselleen parhaiten soveltuva nettiliittymä, sillä valikoimassa on tällä hetkellä peräti seitsemän ominaisuuksiltaan erilaista liittymää. Useimman liittymän nimessä esiintyy sana ”rajaton”, jonka kuukausihintaan sisältyy rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja mobiilidataa.

Kaikissa Telian liittymissä on rajaton data, jolloin asiakas voi tehdä valinnan tarvitsemansa netin nopeuden perusteella. Telia liittymät valikoimasta voit valita esimerkiksi rajaton 200M, rajaton 5G 300M tai rajaton 5G 450M. Voit tehdä päätöksen netin nopeuden perusteella tai haluatko 4G liittymän vai 5G liittymän.

Valikoimassa on myös useampi Telia Dot liittymä, jotka ovat Dot 4G rajaton 100M, Dot 4G rajaton+ 200M, Dot 5G 300M ja Dot 4G käytön mukaan 100 Mbit/s. Dot liittymät ovat tunnettuja siitä, että niissä on sama edullinen hinta kaikille asiakkaille. Uudelle puhelinliittymän käyttäjälle tarjotaan myös aina 14 vrk peruskäyttöä ilmaiseksi.

Halvin Telia liittymä soveltuu erinomaisesti kevyeen käyttöön. Se voi olla paras vaihtoehto, jos haluat maksaa puheluista ja tekstiviesteistä vain sen mitä kulutat ja et tarvitse huippunopeaa nettiyhteyttä. Mikäli haluat rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja nopean nettiyhteyden, kannattaa valita rajaton vaihtoehto Telia liittymät valikoimasta.

Valinta kannattaa aloittaa pohtimalla omaa puhelimen käyttöä ja valita sen perusteella halvin vaihtoehto. Oli tarve sitten rajaton 4G tai 5G liittymä, vähäiseen käyttöön soveltuva liittymä tai paras peruskäyttöön, olemme varmoja, että Telia liittymät valikoimasta löytyy halpa vaihtoehto. Kaikkiin liittymiin on saatavilla myös Telia eSIM.

Mitä lisäpalveluita Telia liittymät sisältävät?

Kuten monien muidenkin operaattorien liittymiin on saatavilla useita maksuttomia ja maksullisia lisäpalveluita, niin myös Telian liittymiin. Alla esittelemme suosituimmat lisäpalvelut.

Kamu palvelu on maksullinen lisäpalvelu, joka mahdollistaa soittamisen ja tekstiviestien lähettämisen valitsemaasi puhelinnumeroon 1 euron kuukausihintaan. Telia Kamu palveluun voidaan liittää 1-6 numeroa. Jokainen puhelinnumero lisää laskua vain euron kuukaudessa.

Multi-SIM palvelu mahdollistaa saman puhelinnumeron käytön kahdessa laitteessa SIM-korttia vaihtamatta. Näin voit ottaa kätevästi halvemman kakkospuhelimen käyttöön töihin, lomamatkalle, mökille, harrastuksiin ja iltarientoihin. Multi-SIM kuuluu Telian liittymän maksullisiin lisäpalveluihin.

Soitonsiirto on ilmainen palvelu, jonka avulla kaikki puhelut ohjautuvat toiseen Telia liittymään tai vaihtoehtoisesti omaan vastaajaan.

Työ- ja kotipuhelut palvelun avulla voit käyttää matkapuhelinta myös työpuhelimena. ”Maksajan erittely” käyttöön oton jälkeen voit käyttää yksityispuheluissa 151-etuliitettä, jolloin yksityispuhelusi eritellään firmalle tulevassa laskussa. Jos käytössä on oma liittymä, kytke ”puhelumaksun siirto”. Soita yksityispuhelut yrityksen liittymästä 152-etuliitteellä ja ne veloitetaan liittymäsi laskussa.

Saldopalvelun avulla pidät puhelinlaskun kurissa ja ennakoit yllättävän suurien laskujen muodostumisen. Voit määrittää summan, jonka ylittymisen jälkeen saat automaattisesti ilmoituksen tekstiviestillä. Saldopalvelu on suosittu etenkin lasten liittymissä.

Videopuhelu palvelun avulla voit soittaa perinteisen äänipuhelun sijaan videopuhelun. Videopuhelut ovat mahdollisia Telia liittymiin, muiden teleoperaattoreiden puhelinliittymiin, ulkomaille ja ulkomailla vähintään 3G roamingia tukevien operaattorien verkossa.

Telia parhaat liittymätarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan

Etsitkö heti käyttövalmista liittymävaihtoehtoa tai ehkäpä harkitset nykyisen liittymäsi vaihtamista edullisempaan? Jos olet markkinoilla uuden liittymän perässä tai haluat saada nykyistä parempaa vastinetta rahallesi, tarkista ihmeessä Telia liittymät ja tarjoukset uusille asiakkaille.

Telia on tunnettu teleoperaattori, joka tarjoaa jatkuvasti edullisia liittymätarjouksia uusille asiakkaille. Toisinaan Telia lyö pöytään liittymätarjouksia, jotka saavat monet kilpailijat kalpenemaan. Erityisesti uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset ovat huomionarvoisia, sillä Telia tarjoaa liittymävaihtoehdot huomattavasti alennettuun hintaan. Kuukausimaksu saattaa olla pienempi jopa 12-24 kuukauden ajan riippuen valitsemastasi liittymästä.

Mutta mikä tekee näistä tarjouksista erityisen houkuttelevia? Ei pelkästään se, että saat laadukkaan liittymän edulliseen hintaan, vaan Telia liittymät usein myös sisältävät lisäetuja, kuten lahjakortin. Aiempien kampanjoiden aikana on ollut tarjolla 30-50 euron arvoisia etuseteleitä Telia kauppaan ja Lidl lahjakortteja uusille liittymäasiakkaille.

On kuitenkin syytä huomata, että nämä tarjoukset ovat voimassa usein vain rajoitetun ajan. Jotkut erikoistarjoukset, kuten Telian Black Friday -liittymätarjous, saattavat olla voimassa vain muutaman päivän tai viikon. Joten, kun näet houkuttelevan tarjouksen, on syytä toimia nopeasti.

Mikäli haluat saada parhaan mahdollisen diilin puhelinliittymälle, Telia liittymät ja liittymätarjoukset ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Ei pelkästään siksi, että saat liittymän edullisempaan hintaan, vaan myös sen takia, että saat hyödynnettyä lisäedut, jotka tekevät liittymävalinnastasi entistäkin paremman.

Mikä on Telia prepaid?

Telia prepaid liittymä on erilainen kuin valikoimassa olevat perinteiset laskutusliittymät. Liittymän käytöstä ei toimiteta asiakkaalle laskua, vaan käytöstä maksetaan aina etukäteen. Etukäteen maksetun saldon loputtua, täytyy liittymään ladata lisää saldoa, jolloin se toimii jälleen normaalisti saldon loppumiseen saakka.

Asiakkaan ei tarvitse solmia minkäänlaista liittymäsopimusta operaattorin kanssa, jonka takia Telian prepaid liittymä on erinomainen vaihtoehto luottotiedottomalle. Prepaid liittymät ovat myynnissä Telia kaupoissa, R-kioskeilla ja huoltoasemilla. Liittymän hinta puhelimeen on vain 4,90€, jolla saa 7 euron arvoisen aloitussaldon.

Liittymän 4G verkon maksiminopeus on 100 Mbit/s, puhelut ja tekstiviestit hinnoitellaan kulutuksen mukaan 0,066€/min/kpl ja netin käyttö 0,01€ /MT. Telia liittymällä surffailet huippunopeassa 4G verkossa yhtä nopeasti kuin useimmilla laskutusliittymillä, silti maksat vain todellisesta käytöstä.

Telia liittymän latauksista kertyy bonusta. Ensimmäisellä latauskerralla asiakas saa 5 euroa bonussaldoa. Seuraavat latauskerrat kerryttävät bonuspisteitä, kun latauksen tekee sovelluksen kautta tai netissä. Kertyneillä bonuspisteillä voi maksaa kätevästi uusia latauksia.

Telian puhelinliittymä on monipuolinen ja edullinen vaihtoehto palkitsevan asiakaetuohjelman ansiosta. Prepaid liittymä on mahdollista muuttaa halutessaan myös laskutusliittymiksi operaattorin verkkokaupassa. Liittymän numero voidaan siirtää laskutusliittymään, jolloin vanhasta tutusta puhelinnumerosta ei tarvitse luopua.

Prepaid on turvallinen ja käytännöllinen liittymä lapselle. Ennakkomaksu pitää varmasti huolen siitä, ettei yllätyslaskuja pääse syntymään. Prepaid liittymän turvanumero auttaa saldon loppuessa, silloin lapsi voi vielä lähettää rajatun määrän tekstiviestejä ja tarvittaessa soittaa kahteen ennalta määriteltyyn numeroon.

Rajattomat Telia liittymät ovat suosittuja

Nykyajan nopeatempoisessa maailmassa puhelinliittymien tarpeet ovat kasvaneet huimasti. Yhä useampi ihminen toivoo, ettei hänen tarvitse miettiä kuukausittaisia rajoituksia puhelimen käytössään. Rajaton ominaisuus liittymissä on tullut vastaamaan juuri tähän tarpeeseen.

Kun puhutaan rajattomasta liittymästä, se tarkoittaa, ettei sinun tarvitse laskea soitettuja minuutteja, lähetettyjä viestejä tai surffatun datan määrää. Telia liittymät tarjoavatkin erinomaisen ratkaisun tässä suhteessa, sillä useat niiden liittymistä sisältävät rajattoman puheajan, tekstiviestit ja nettiyhteyden. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että voit olla yhteydessä ystäviesi ja perheesi kanssa, käyttää erilaisia sovelluksia ja surffata netissä ilman, että sinun pitää murehtia mahdollisista lisäkustannuksista.

Rajattomuus on myös osoittautunut erityisen suosituksi vanhempien keskuudessa, kun he hankkivat liittymän lapsilleen. Koska lapset saavat koulusta tehtäviä, jotka vaativat netin käyttöä ja kommunikoivat ystäviensä kanssa sähköisesti, rajattoman Telia liittymän avulla vanhemmat voivat olla varmoja, ettei yllättäviä laskuja tule postissa.

Telia liittymät eivät vain tarjoa rajattomuutta, vaan ne ovat usein saatavilla myös erittäin houkuttelevaan hintaan uusille asiakkaille. Esimerkiksi Telia liittymä, joka normaalisti maksaisi 31,99€ kuukaudessa, saattaa tarjousjakson aikana olla saatavilla uusille asiakkaille vain 29,99€ kuukausimaksulla.

Rajattomat Telia liittymät ovat vahva ja suosittu valinta monille suomalaisille, jotka arvostavat helppoutta, mukavuutta ja ennakointia omassa puhelinliittymässään.

Miten Telia liittymä tilataan?

Telia liittymät on helppo tilata netistä, muista kuitenkin kilpailuttaa puhelinliittymä. Etsi vertailutaulukosta kulutustasi parhaiten vastaava liittymä ja klikkaa ”tilaa” nappia, jolloin siirryt operaattorin verkkosivuille. Siellä saat tarkempaa tietoa siitä, mitä ominaisuuksia liittymä sisältää ja mitä palveluita siihen kuuluu. Lisäksi saat tarkempaa lisätietoa asiakaseduista.

Telian liittymää tilatessa saat mahdollisuuden valita, haluatko uuden puhelinnumeron vai siirtää nykyisen numeron uuteen. Mikäli valitset numeronsiirron, hoitaa operaattori vaihdon puolestasi. Seuraavaksi voit tunnistautua palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Anna uudelle liittymällesi käyttäjän nimi, joka helpottaa seurantaa. Valitse seuraavaksi mitä maksullisia lisäpalveluita haluat liittää uuteen Telia liittymääsi. Täytä vaaditut tiedot vielä tilauslomakkeeseen ja lähetä tilaus, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Sim-kortin saat 1-2 arkipäivässä kirjekuoressa kotiin toimitettuna tai uudenaikaisen E-simmin sähköpostiisi. Mikäli valintasi on uusi E-sim, saat selkeät ohjeet sähköisen simmin käyttöönottoon sähköpostitse. Kuten varmasti huomasit, Telia liittymät on erittäin yksikertaista tilata netistä.

Kaikki liittymien vertailemisesta valitsemiseen ja varsinaisen liittymäsopimuksen solmimiseen tapahtuu netissä. Vanhasta liittymästä ei tarvitse kantaa huolta tai miettiä, miten se irtisanotaan. Telia hoitaa asian puolestasi, jolloin vanhan liittymä toimii kuten ennenkin aina siihen saakka, kunnes otat tilaamasi liittymän käyttöösi.

Tiesithän, että Telian liittymän tilaajana sinulla on aina vähintään 14 päivän peruustusoikeus. Peruutusaika lasketaan yleisesti tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta. Lue lisää peruustusoikeudesta Kilpailu- ja Kuluttajaviraston sivuilta.

Mikä on halvin Telia liittymä?

Telia halvin puhelinliittymä on tällä hetkellä Rajaton Lite 0,5M, jos vertaillaan vain kuukausimaksullisia liittymiä. Liittymän kuukausimaksu on 15,99 €, johon lisätään puhelut ja tekstiviestit kulutuksen mukaan. Puheminuutit ja viestit laskutetaan käytön mukaan 0,07€/min/kpl.

Liittymässä on rajaton netin käyttöoikeus 0,5 Mbit/s maksiminopeudella, jonka lisäksi 15Gt kuukausittainen EU-datapaketti. Puhelimen satunnaiselle käyttäjälle tämän tyyppinen paketti saattaa olla kaikista halvin liittymä. Mikäli puhelinta käyttää päivittäin ja haluaa selata myös nettiä, löytyy Telia liittymät osiosta parempi ratkaisu.

Suoraan sanottuna Rajaton Lite 0,5M tarjoaa netin suurkuluttajalle aivan liian hitaan nettiyhteyden, jonka takia kannattaa tutustua muihin vaihtoehtoihin. Halvin Telia liittymä enemmän nettiä selaavalle saattaa olla Rajaton 20M, Rajaton 200M tai vielä pykälää nopeammalla nettiyhteydellä varustettu puhelinliittymä.

Esimerkiksi Rajaton 200M 4G verkon maksiminopeus on 200 Mbit/s, joka riittää hyvin suoratoistopalveluiden ja videoiden katsomiseen pätkimättä. Liittymän saa käyttöön 7,99 € avausmaksun jälkeen hintaan 29,99 € kuukaudessa. Mikäli hakusessa on halvin Telia liittymä lapselle, kannattaa pohtia tarkasti, mitä ominaisuuksia todella tarvitsee.

Kun oma tarve liittymän ominaisuuksien osalta on selvitetty, on valitseminen helpompaa. Tärkeää on myös pysyä uusien liittymätarjousten perässä, jolloin liittymän saa huomattavasti normaalihintaa halvemmalla käyttöön 12 kuukauden ajaksi. Telia liittymät valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle perheenjäsenelle.

Telia puhelinliittymät ja Yhteys Multi

Telia liittymät ovat jo pitkään olleet suomalaisten suosiossa niiden luotettavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Yksi uusimmista ja innovatiivisimmista lisäyksistä Telian liittymäperheeseen on Yhteys Multi -rinnakkaisliittymä.

Kun puhumme Telia liittymistä, yhdistämme usein ajatuksen laadukkaaseen ja nopeaan verkkoon. Yhteys Multi vie tämän ajatuksen vielä pidemmälle. Telia liittymän omistajana voit nyt käyttää puhelinliittymäsi yhteyttä ja numeroa useissa eri laitteissa – olipa kyseessä sitten älykello, kakkospuhelin tai tabletti. Telia liittymän ansiosta, sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä sopimuksista jokaiselle laitteellesi.

Tämä tarkoittaa, että Telia liittymäsi avulla voit vastaanottaa puheluita, lähettää viestejä ja surffata netissä useilla eri laitteilla samanaikaisesti. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse pitää puhelintasi näiden laitteiden vieressä. Riittää, että Telia liittymässäsi oleva puhelin on päällä.

Telia liittymien Yhteys Multi -tuoteperheeseen kuuluu useita vaihtoehtoja: perusmalli Yhteys Multi, laajennettu Yhteys Multi+ sekä huippunopea Yhteys Multi+ 5G. Riippumatta siitä, minkä näistä Telia liittymistä valitset, saat käyttöösi monipuolisen palvelun, joka vastaa nykypäivän tarpeisiin.

Telia liittymät ja erityisesti Yhteys Multi, tarjoavat erinomaisen ratkaisun kaikille, jotka haluavat maksimoida laitteidensa käytön ja nauttia saumattomasta yhteydestä missä ja milloin vain.

Jos olet kiinnostunut ottamaan Yhteys Multi -rinnakkaisliittymän käyttöösi, voit tehdä sen uuden numeron avauksen tai numeronsiirron yhteydessä. Jos olet jo Telian asiakas, voit lisätä palvelun liittymääsi jälkikäteen joko Telia Kaupassa tai ottamalla yhteyttä Telian asiakaspalveluun.

Soveltuuko Telia liittymät lapsille?

Kun lapsi astuu ensi kertaa koulumaailmaan tai kun hän alkaa liikkua itsenäisemmin ympäriinsä, moni vanhempi alkaa pohtia puhelinliittymän hankkimista lapselleen. Telia liittymät ovat yksi suosittu valinta monista syistä.

Telia liittymät tarjoavat vanhemmille mielenrauhaa. Kun mietitään ensimmäistä puhelinliittymää, halutaan usein varmistaa, että liittymä on sekä kustannustehokas että turvallinen. Telia liittymä lapselle on vastaus molempiin näihin huoliin.

Telia liittymät ovat aina ilman sitoutumispakkoa, mikä tarkoittaa, että vanhemmat voivat tehdä muutoksia liittymään tai vaikka vaihtaa liittymää tarpeen mukaan. Rajaton netti, joka sisältyy kaikkiin Telia liittymiin, takaa, että lapseen saa aina tarvittaessa yhteyden. Tämä rajaton netti on erityisen tärkeä ominaisuus, sillä yhteyden säilyttäminen lapseen on monelle vanhemmalle ensisijainen huolenaihe.

Vaikka Telia liittymät tarjoavat rajattoman netin, tämä ei tarkoita, että lasku voisi kasvaa yllättäen. Telia liittymiin on mahdollista asettaa saldoraja, joka estää ikävät laskuyllätykset ja auttaa lasta oppimaan vastuullista puhelimen käyttöä.

Kun pohditaan, millainen halpa liittymä lapselle kannattaa hankkia, Telia liittymät ovat vertailemisen arvoisia. Olipa lapsesi pieni ekaluokkalainen tai hieman vanhempi koululainen, Telia liittymävalikoimasta löytyy varmasti sopiva ja kustannustehokas vaihtoehto.

Telia liittymät ovat loistava valinta lapselle, koululaiselle ja nuorelle. Ne tarjoavat sekä turvallisuutta että kustannustehokkuutta, mikä tekee niistä erinomaisen ratkaisun lapsen ensimmäiseksi liittymäksi. Puhelinliittymät valikoimassa on useita erilaisia vaihtoehtoja, joista on helppoa valita sopiva puhelinliittymä jokaisen tarpeeseen.

Telia puhelinliittymät nyt myös e-sim kortilla

Oletko koskaan tuntenut turhautumista odotellessasi uuden liittymän sim-korttia postissa? Tai ehkäpä solmit sopimuksen juuri viikonloppuna ja mietit, kuinka kauan joudut odottamaan ennen kuin pääset käyttämään uutta liittymääsi? Telia on ottanut askeleen kohti nopeampaa ja sujuvampaa palvelua esitellen e-sim kortin liittymävalikoimaansa.

Telia liittymät ovat nyt saatavilla myös e-sim kortilla, mikä tekee uuden liittymän käyttöönottamisesta entistä kätevämpää. e-sim, eli sähköinen sim-kortti, tarkoittaa, että saat liittymän käyttöösi melkein heti sopimuksen solmittuasi, ilman että sinun tarvitsee odottaa fyysistä sim-korttia. Nykypäivänä yhä useammat matkapuhelimet ovat varustettu e-sim valmiudella, minkä ansiosta perinteisen sim-kortin odottelu on jäämässä historiaan.

Telia liittymät tarjoaa asiakkailleen valinnanvapautta. Voit päättää, haluatko tilata perinteisen sim-kortin vai modernin e-simin. Mikäli päätät jälkikäteen siirtyä perinteisestä sim-kortista e-simiin, voit helposti tehdä sen kirjautumalla Telian verkkosivuille. Kun valinta on tehty e-simin hyväksi, ohjeet sen aktivoimiseksi lähetetään sähköpostiisi, joten pääset nauttimaan uudesta liittymästäsi ilman viivytystä.

Perinteisen sim-kortin valitsevat asiakkaat eivät kuitenkaan jää kylmäksi. Telia liittymät toimitetaan luotettavasti suoraan kotiin ja sim-kortin käyttöönotto on helppoa. Kortti on suunniteltu niin, että siitä saa irrotettua puhelimeesi sopivan koon, olipa kyseessä sitten nano-, micro- tai mini-kortti.

Telian E-sim tarjoaa modernin ratkaisun niille, jotka haluavat ottaa liittymän käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. Perinteinen sim-kortti puolestaan tarjoaa tutun ja turvallisen vaihtoehdon niille, jotka arvostavat perinteistä lähestymistapaa.

Telia kuuluvuus: vakuuttavaa kattavuutta ympäri Suomen

Telia on tunnettu laajasta ja luotettavasta kuuluvuudestaan ympäri Suomea. Yksi suurimmista huolenaiheista, kun ihmiset valitsevat uutta puhelinliittymää, on kuuluvuus ja verkon laatu. Telia liittymät ovat monille oiva valinta, koska operaattorin kuuluvuusalue on tunnetusti yksi Suomen parhaista.

Jos olet epävarma Telian 4G verkon kattavuudesta omalla alueellasi, on hyvä uutinen, että voit helposti tarkistaa tämän Telian omilta verkkosivuilta. Sieltä löydät kätevän kuuluvuuskartan, josta näet selkeästi 3G, 4G ja 5G kuuluvuusalueet.

On huomionarvoista mainita, että Telian 5G verkko kattaa tällä hetkellä jo yli 3,7 miljoonaa ihmistä Suomessa ja laajenee koko ajan. Tämä tuo merkittävää lisäarvoa erityisesti niille, jotka ovat teknologiasta kiinnostuneita ja haluavat hyödyntää 5G:n tarjoamia nopeuksia. Kuitenkin, jotta voit nauttia 5G verkon eduista, sinun on hankittava 5G teknologiaa tukeva laite ja liittymä. Lisäksi on mainittava, että 5G laitteella saavutetaan erinomaiset nopeudet myös Telian 4G verkossa.

Jokaisen alueen kuuluvuus voi kuitenkin vaihdella. Maaston muodot, rakennusten sijoittelu ja muut tekijät vaikuttavat siihen, kuinka vahva signaali tietyllä alueella on. Jos päätät kokeilla Telia liittymää ja huomaat, ettei se vastaakaan odotuksiasi, ei syytä huoleen. Telian liittymissä on 14 päivän peruutusoikeus, mikä antaa sinulle riittävästi aikaa testata liittymän toimivuutta.

Onko Telia liittymä vaikea irtisanoa?

Kun harkitset Telia liittymän hankkimista, on hyvä tietää, kuinka sujuvaa ja yksinkertaista irtisanominen on, mikäli siihen tarve tulee. Irtisanominen riippuu siitä, onko liittymäsi toistaiseksi voimassa oleva vai määräaikainen.

Toistaiseksi voimassa olevan Telia liittymän irtisanominen on yksinkertaista. Kun haluat irtisanoa liittymäsi, voit tehdä sen kätevästi Minun Teliassa. Kirjauduttuasi sisään etsi haluamasi liittymä ja valitse ”Hallinnoi tilausta”. Tämän jälkeen valitse ”Sopimuksen irtisanominen” ja täytä tarvittavat tiedot. Jos sinulle herää kysyttävää tai haluat keskustella irtisanomiseen liittyen, Telian asiakaspalvelu on saatavilla chatin kautta auttamaan.

Määräaikaisen liittymän osalta tilanne on hieman erilainen. Määräaikaisen liittymän aikana sitä ei voi yksinkertaisesti irtisanoa. Jos kuitenkin päätät purkaa sopimuksen ennen määräaikaisuuden päättymistä, voit tehdä niin, mutta sinun tulee maksaa käyttämättä jäävän sopimuskauden maksut sekä irtisanomismaksu. Määräaikaisen sopimuksen purkamiseen liittyvissä asioissa on parasta olla suoraan yhteydessä Telian asiakaspalveluun, joka opastaa sinua prosessissa.

Jos olet epävarma siitä, onko liittymäsi määräaikainen vai ei, voit tarkistaa tämän Minun Teliassa. Kirjautumisen jälkeen valitse Telia liittymä, jonka tiedot haluat tarkastella. Myös laskustasi käy ilmi sopimuskauden pituus ja muut relevantit tiedot.

Telian liittymän irtisanominen on suunniteltu olemaan asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja ymmärrettävää. On kuitenkin aina hyvä olla tietoinen omista oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan ennen minkään sopimuksen tekemistä tai purkamista.

Telia liittymät kokemuksia

Telia liittymät ovat olleet suomalaisten keskuudessa suosittuja jo vuosien ajan ja moni onkin jakanut omia kokemuksiaan palvelusta. Yksi toistuva teema kokemuksissa on verkon nopeus ja kattavuus. Asiakkaat ovat usein olleet tyytyväisiä siihen, kuinka Telian verkko toimii moitteettomasti myös syrjäisemmillä seuduilla.

Erityisesti huippunopea 5G-yhteys on kerännyt kehuja niiltä, jotka ovat halunneet surffata netissä ilman viiveitä. Samanaikaisesti ne, jotka kaipaavat perusliittymää ilman suuria nopeusvaatimuksia, ovat löytäneet Telian valikoimasta sopivan ja edullisen ratkaisun.

Telia liittymien helppokäyttöisyys ja asiakaspalvelun tavoitettavuus ovat myös olleet positiivisia kokemuksia jakavien asiakkaiden puheenaiheina. Moni on arvostanut sitä, että liittymiin liittyvät muutokset ja säädöt ovat sujuneet mutkattomasti ja että asiakaspalvelu on ollut avuksi mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Keskittämisedut ja alennukset ovat myös saaneet erityistä huomiota. Moni perhe on huomannut säästävänsä huomattavasti, kun kaikki perheenjäsenten liittymät ovat saman palveluntarjoajan alla.

Tietenkään kaikki kokemukset eivät ole olleet pelkästään positiivisia, kuten minkä tahansa palvelun kohdalla. Joillakin alueilla on raportoitu katkoksia yhteydessä tai haasteita verkon kattavuudessa. Suurin osa Telia liittymien käyttäjistä on ollut tyytyväisiä valintaansa ja he arvostavat erityisesti verkon luotettavuutta, asiakaspalvelua sekä edullisia hintoja.

Asiakaspalvelu yksityisasiakkaille

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa liittymiin, tilauksiin, laskutukseen ja asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä häiriötilanteissa.

020 690 400 (mpm/pvm, myös jonotusajalta) Ma-pe 9–17.

Hätätilanteissa (PUK-koodi, liittymän sulkeminen sekä TV-häiriöiden ilmoitukset) 24/7.

Telia Helppi

Helppi on asennuspalvelu, joka asentaa laitteet, liittymät ja palvelut puolestasi. Helppi tarjoaa myös teknistä tukea esimerkiksi laitteiden käyttöön. Soita ja kysy apua tai tilaa Helppi luoksesi.

0600 10 100 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm) Ma–pe 8–20, la 9–16.30.

Minun Telia

Minun Teliassa maksat laskut helposti, hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi, löydät puk-koodin, teet vikailmoituksen ja keskustelet asiakaspalvelun kanssa.

Asiakaspalvelu yritysasiakkaille

Telia palvelee numerossa kaikkia Telian asiakkaita ja Telia Inmics-Nebulan PK-asiakkaita.

0200 20 300 (94 snt/puh + 54 snt/alkava min, alv 0 % + mpm/pvm, jonotus mpm/pvm) Arkisin 8–16

Telia palvelee numerossa Telia Inmics-Nebulan suuryritysasiakkaita.

060 016 171 (mpm/pvm) Arkisin 9–15. Vikailmoitukset 24/7

Lähetä viesti

Haluatko apua heti? Chat-asiakaspalvelu on apunasi, kun olet kirjautuneena Minun Telia Yrityksille -asiointipalveluun.

Soita käyttötukeen

Käyttötuki auttaa asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa puhelimitse tai yrityksenne tiloissa.

0600 15 500 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm (alv. 24 %) Ma-pe 8–20, la 9-16.30

Tärkeää tietoa Telian liittymistä

Kenelle Telia liittymät on suunnattu?

Operaattori tarjoaa erilaisia liittymiä kaikille kuluttajille, pienille ja suurille yrityksille.

Miten Telia liittymät tilataan?

Tarkista ajankohtaiset liittymätarjoukset helposti ja nopeasti palvelustamme. Siirry tilaamaan liittymä klikkaamalla kohdasta Tilaa. Seuraa selkeitä ohjeita operaattorin verkkosivuilla.

Minkä kokoisen sim-kortin valitsen?

Kun tilaat puhelinliittymän Telialta, ei sinun tarvitse miettiä sitä, minkä kokoinen sim-kortti sopii puhelimeesi. Liittymän tilaajalle toimitetaan aina normaali, mikro ja nano sim-kortti, joista voit valita laitteeseesi sopivan. Halutessasi, voit valita muovisen sim-kortin sijaan nykyaikaisen sähköisen sim-kortin.

Kuinka kauan liittymän tilaamisessa kuluu aikaa?

Telian puhelinliittymä on nopeasti tilattavissa palvelumme kautta. Tilaamisessa kuluu aikaa arviolta noin 5-10 minuuttia.

Kuinka kauan liittymätarjoukset ovat voimassa?

Päivitämme palveluumme uudet tarjoukset heti, kun ne ovat saatavilla. Telian puhelinliittymä tarjoukset ovat voimassa tilaushetkestä lähtien 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen normaalihinta astuu voimaan automaattisesti.

Puhelinliittymä.com
Logo