Telia liittymät

Telia on yksi Suomen suurimmista operaattoreista ja sen puhelinliittymät ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kattavasta kattavuudesta ja monipuolisista ominaisuuksista. Telia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttötilanteisiin.

Yksi Telian suosituimmista liittymistä on rajaton liittymä, joka tarjoaa rajattoman datan käytön kotimaassa ja Euroopassa. Rajattomissa liittymissä on myös rajaton puhe- ja viestipaketti, joten niillä voi soittaa ja viestitellä niin paljon kuin haluaa.

Telian rajattomat liittymät ovat erinomainen valinta esimerkiksi nettiä paljon käyttäville nuorille tai työmatkustajille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean yhteyden liikkuessaan eri paikkakuntien välillä edulliseen kiinteään kuukausihintaan.

Telia tarjoaa myös erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joiden avulla liittymän saa usein tavallista edullisempaan hintaan. Telia tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva ja edullinen vaihtoehto.

Valitse tästä sopiva Telia liittymä

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
23€/kk

Tutustu liittymiin ja vertaile vaihtoehdot

Telia Dot 4G rajaton on Telian tarjoama liittymä, joka sisältää rajattomat puhelut, viestit ja netin käytön Suomessa 100 Mbit/s maksiminopeudella. Liittymään kuuluu myös mobiilivarmenne ja mahdollisuus käyttää eSIMiä. Telia Dot -sovelluksella hallinnoit liittymää helposti ja voit seurata laskutusta missä ja milloin vain. Liittymä toimii myös Pohjoismaissa ja Baltiassa ilman lisämaksua sekä EU- ja ETA-maissa reilun 21 Gt/kk nettipaketin turvin. Telia Dot 4G rajaton on nyt tilattavissa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, jonka jälkeen hinta on 23,00 €/kk. Avausmaksu on 0€.

Telia Rajaton 200M liittymän saat nyt vuoden määräaikaisella sopimuksella hintaan 19,99 € kuukaudessa. Liittymän avausmaksu on 6,90 € ja se veloitetaan kerran ensimmäisen laskun yhteydessä. Vuoden määräajan jälkeen hinta nousee 32,90 € kuukaudessa. Kaupan päälle 30 €:n Lidl-lahjakortti ja halutessasi 3 kuukaudeksi C MORE TV-paketti ilmaiseksi. Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle.

Telia Rajaton 5G 300M liittymän saat nyt kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella hintaan 29,99 € kuukaudessa. Liittymän avausmaksu on 6,90 € ja se veloitetaan vain ensimmäisen laskun yhteydessä. Kahden vuoden määräajan jälkeen hinta nousee 34,90 € kuukaudessa. Kaupan päälle saat 30 €:n Lidl-lahjakortin ja vuodeksi C MORE TV-paketin ilmaiseksi. Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle.

Telia Rajaton 5G 450M liittymän saat nyt kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella hintaan 31,99 € kuukaudessa. Liittymän avausmaksu on 6,90 € ja se veloitetaan ensimmäisen laskun yhteydessä. Kahden vuoden määräajan jälkeen hinta nousee 44,90 € kuukaudessa. Kaupan päälle saat 30 €:n Lidl-lahjakortin ja vuodeksi C MORE TV-paketin ilmaiseksi. Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle.

Vertaa Telian puhelinliittymät säännöllisesti

Yläpuolella olevasta liittymätaulukosta löydät Telian suosituimmat mobiililaajakaista ja puhelinliittymä tarjoukset. Operaattorin valikoimassa on tällä hetkellä useampi edullinen liittymätarjous uusille asiakkaille. Vertaile puhelinliittymien hintoja, ominaisuuksia ja tilaa itsellesi parhaiten soveltuva Telia liittymä tarjoushintaan.

Telian valikoimassa on kolme erilaista liittymätyyppiä, rajaton, rajaton Lite ja DOT. Rajaton liittymissä puhelut ja tekstiviestit sisältyvät kuukausihintaan. Rajaton Lite liittymissä puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan. DOT liittymässä kuluja kertyy vain käytöstä, kuitenkin minimissään 5€/kk ja maksimissaan 25€/kk.

Netin käyttöoikeus on tietenkin kaikissa Telia liittymissä rajaton. Useimmat Telian liittymät tarjoavat huolettoman rajatonta käyttöä edulliseen kuukausihintaan. Onko valintasi 4G liittymä vai uudenaikauden 5G liittymä? Telian 5G liittymät toimivat jo useimmissa kaupungeissa ja tarjoavat huippunopeutta edulliseen hintaan.

Yläpuolella olevasta liittymätaulukosta tai liittymävertailusta voit tarkistaa liittymien hinnat ja ominaisuudet, kuten netin maksiminopeuden, avausmaksun, tarjoushinnan ja tarjousjakson pituuden. Liittymätaulukkoon päivitetään Telia liittymät säännöllisesti ja kilpailut osioon uudet kampanjat, joten tiedot ovat aina ajantasalla.

Mikä Telian liittymä sopii minulle?

Telian liittymä osiosta kuluttajan on vaivatonta valita itselleen parhaiten soveltuva nettiliittymä, sillä valikoimassa on tällä hetkellä peräti seitsemän ominaisuuksiltaan erilaista liittymää. Useimman liittymän nimessä esiintyy sana ”rajaton”, jonka kuukausihintaan sisältyy rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja mobiilidataa.

Kaikissa Telian liittymissä on rajaton data, jolloin asiakas voi tehdä valinnan tarvitsemansa netin nopeuden perusteella. Valikoimassa on myös huomattavasti edullisemmalla kuukausimaksulla varustettu puhelinliittymä, mutta siinä kuukausimaksun päälle lisätään kuukauden aikana käytetyistä puheluminuuteista ja perinteisistä tekstiviesteistä aiheutuvat kulut.

Tämän tyyppinen paketti on halvin Telia liittymä, joka soveltuu erinomaisesti kevyeen netin selaamiseen. Lisäksi valikoimassa on uudenlainen Telia Dot liittymä, joka tarjoaa rajattomasti dataa valintasi mukaan 100 tai 300 Mbit/s maksimiminopeudella, puheaikaa ja tekstiviestejä hintaan 5-25€/kk.

Liittymään on mahdollista tutustua 14 päivää maksutta, jonka jälkeen lasku muodostuu käytön perusteella. Ennen tilaamista saat hinta-arvion, jonka jälkeen voit tehdä sopimuksen sovelluskaupasta ladatun sovelluksen kautta. Noin 50% maksaa Telian Dot liittymästä alle 15€ kuukaudessa.

Valinta kannattaa aloittaa pohtimalla omaa puhelimen käyttöä ja valita sen perusteella halvin vaihtoehto. Oli tarve sitten rajaton 4G tai 5G liittymä, vähäiseen käyttöön soveltuva liittymä tai paras peruskäyttöön, olemme varmoja, että Telian liittymävalikoimasta löytyy halpa vaihtoehto. Kaikkiin liittymiin on saatavilla myös Telia eSIM.

Mitä lisäpalveluita liittymiin on saatavilla?

Kuten monien muidenkin operaattorien liittymiin on saatavilla useita maksuttomia ja maksullisia lisäpalveluita, niin myös Telian liittymiin. Alla esittelemme suosituimmat lisäpalvelut.

Kamu palvelu on maksullinen lisäpalvelu, joka mahdollistaa soittamisen ja tekstiviestien lähettämisen valitsemaasi puhelinnumeroon 1 euron kuukausihintaan. Telia Kamu palveluun voidaan liittää 1-6 numeroa. Jokainen puhelinnumero lisää laskua vain euron kuukaudessa.

Multi-SIM palvelu mahdollistaa saman puhelinnumeron käytön kahdessa laitteessa SIM-korttia vaihtamatta. Näin voit ottaa kätevästi halvemman kakkospuhelimen käyttöön töihin, lomamatkalle, mökille, harrastuksiin ja iltarientoihin. Multi-SIM kuuluu Telian liittymän maksullisiin lisäpalveluihin.

Soitonsiirto on ilmainen palvelu, jonka avulla kaikki puhelut ohjautuvat toiseen Telia liittymään tai vaihtoehtoisesti omaan vastaajaan.

Työ- ja kotipuhelut palvelun avulla voit käyttää matkapuhelinta myös työpuhelimena. ”Maksajan erittely” käyttöön oton jälkeen voit käyttää yksityispuheluissa 151-etuliitettä, jolloin yksityispuhelusi eritellään firmalle tulevassa laskussa. Jos käytössä on oma liittymä, kytke ”puhelumaksun siirto”. Soita yksityispuhelut yrityksen liittymästä 152-etuliitteellä ja ne veloitetaan liittymäsi laskussa.

Saldopalvelun avulla pidät puhelinlaskun kurissa ja ennakoit yllättävän suurien laskujen muodostumisen. Voit määrittää summan, jonka ylittymisen jälkeen saat automaattisesti ilmoituksen tekstiviestillä. Saldopalvelu on suosittu etenkin lasten liittymissä.

Videopuhelu palvelun avulla voit soittaa perinteisen äänipuhelun sijaan videopuhelun. Videopuhelut ovat mahdollisia Telia liittymiin, muiden teleoperaattoreiden puhelinliittymiin, ulkomaille ja ulkomailla vähintään 3G roamingia tukevien operaattorien verkossa.

Mikä on Telia prepaid?

Telia prepaid liittymä on erilainen kuin valikoimassa olevat perinteiset laskutusliittymät. Liittymän käytöstä ei toimiteta asiakkaalle laskua, vaan käytöstä maksetaan aina etukäteen. Etukäteen maksetun saldon loputtua, täytyy liittymään ladata lisää saldoa, jolloin se toimii jälleen normaalisti saldon loppumiseen saakka.

Asiakkaan ei tarvitse solmia minkäänlaista liittymäsopimusta operaattorin kanssa, jonka takia Telian prepaid liittymä on erinomainen vaihtoehto luottotiedottomalle. Prepaid liittymät ovat myynnissä Telia kaupoissa, R-kioskeilla ja huoltoasemilla. Liittymän hinta puhelimeen on vain 4,90€, jolla saa 7 euron arvoisen aloitussaldon.

Liittymän 4G verkon maksiminopeus on 100 Mbit/s, puhelut ja tekstiviestit hinnoitellaan kulutuksen mukaan 0,066€/min/kpl ja netin käyttö 0,01€ /MT. Telia liittymällä surffailet huippunopeassa 4G verkossa yhtä nopeasti kuin useimmilla laskutusliittymillä, silti maksat vain todellisesta käytöstä.

Telia liittymän latauksista kertyy bonusta. Ensimmäisellä latauskerralla asiakas saa 5 euroa bonussaldoa. Seuraavat latauskerrat kerryttävät bonuspisteitä, kun latauksen tekee sovelluksen kautta tai netissä. Kertyneillä bonuspisteillä voi maksaa kätevästi uusia latauksia.

Telian puhelinliittymä on monipuolinen ja edullinen vaihtoehto palkitsevan asiakaetuohjelman ansiosta. Prepaid liittymä on mahdollista muuttaa halutessaan myös laskutusliittymiksi operaattorin verkkokaupassa. Liittymän numero voidaan siirtää laskutusliittymään, jolloin vanhasta tutusta puhelinnumerosta ei tarvitse luopua.

Prepaid on turvallinen ja käytännöllinen liittymä lapselle. Ennakkomaksu pitää varmasti huolen siitä, ettei yllätyslaskuja pääse syntymään. Prepaid liittymän turvanumero auttaa saldon loppuessa, silloin lapsi voi vielä lähettää rajatun määrän tekstiviestejä ja tarvittaessa soittaa kahteen ennalta määriteltyyn numeroon.

Miten Telia liittymä tilataan?

Telia liittymät on helppo tilata netistä, muista kuitenkin kilpailuttaa puhelinliittymä. Etsi vertailutaulukosta kulutustasi parhaiten vastaava liittymä ja klikkaa ”tilaa” nappia, jolloin siirryt operaattorin verkkosivuille. Siellä saat tarkempaa tietoa siitä, mitä ominaisuuksia liittymä sisältää ja mitä palveluita siihen kuuluu. Lisäksi saat tarkempaa lisätietoa asiakaseduista.

Telian liittymää tilatessa saat mahdollisuuden valita, haluatko uuden puhelinnumeron vai siirtää nykyisen numeron uuteen. Mikäli valitset numeronsiirron, hoitaa operaattori vaihdon puolestasi. Seuraavaksi voit tunnistautua palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Anna uudelle liittymällesi käyttäjän nimi, joka helpottaa seurantaa. Valitse seuraavaksi mitä maksullisia lisäpalveluita haluat liittää uuteen Telia liittymääsi. Täytä vaaditut tiedot vielä tilauslomakkeeseen ja lähetä tilaus, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Sim-kortin saat 1-2 arkipäivässä kirjekuoressa kotiin toimitettuna tai uudenaikaisen E-simmin sähköpostiisi. Mikäli valintasi on uusi E-sim, saat selkeät ohjeet sähköisen simmin käyttöönottoon sähköpostitse. Kuten varmasti huomasit, Telia liittymät on erittäin yksikertaista tilata netistä.

Kaikki liittymien vertailemisesta valitsemiseen ja varsinaisen liittymäsopimuksen solmimiseen tapahtuu netissä. Vanhasta liittymästä ei tarvitse kantaa huolta tai miettiä, miten se irtisanotaan. Telia hoitaa asian puolestasi, jolloin vanhan liittymä toimii kuten ennenkin aina siihen saakka, kunnes otat tilaamasi liittymän käyttöösi.

Tiesithän, että Telian liittymän tilaajana sinulla on aina vähintään 14 päivän peruustusoikeus. Peruutusaika lasketaan yleisesti tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta. Lue lisää peruustusoikeudesta Kilpailu- ja Kuluttajaviraston sivuilta.

Mikä on halvin Telia liittymä?

Telian halvin puhelinliittymä on tällä hetkellä Rajaton Lite 0,2M, jos vertaillaan vain kuukausimaksullisia liittymiä. Perusmaksu on kuukaudessa 7,90 euroa, johon lisätään puhelut ja tekstiviestit kulutuksen mukaan. Puheminuutit ja viestit laskutetaan käytön mukaan 0,07€/min/kpl.

Liittymässä on rajaton netin käyttöoikeus 0,256 Mbit/s maksiminopeudella, jonka lisäksi 4Gt kuukausittainen EU-datapaketti. Puhelimen satunnaiselle käyttäjälle tämän tyyppinen paketti saattaa olla kaikista halvin liittymä. Mikäli puhelinta käyttää päivittäin ja haluaa selata myös nettiä, löytyy Telia liittymät osiosta parempi ratkaisu.

Suoraan sanottuna Rajaton Lite 0,2M tarjoaa netin suurkuluttajalle aivan liian hitaan nettiyhteyden, jonka takia kannattaa tutustua muihin vaihtoehtoihin. Halvin Telia liittymä enemmän nettiä selaavalle saattaa olla Rajaton 150M, joka tarjoaa nimensä mukaisesti rajattoman netin, puhelut ja tekstiviestit.

4G verkon maksiminopeus on 150 Mbit/s, joka riittää hyvin suoratoistopalveluiden ja videoiden katsomiseen pätkimättä. Liittymän saa käyttään 5 euron avausmaksun jälkeen hintaan 19,90 euroa kuukaudessa. Mikäli hakusessa on halvin Telia liittymä lapselle, kannattaa pohtia tarkasti, mitä ominaisuuksia todella tarvitsee ja käyttää.

Kun oma tarve liittymän ominaisuuksien osalta on selvitetty, on valitseminen helpompaa. Tärkeää on myös pysyä uusien liittymätarjousten perässä, jolloin liittymän saa huomattavasti normaalihintaan halvemmalla käyttöön 12 kuukauden ajaksi.

Telian liittymätarjoukset alle 28-vuotiaille

Telialla on tällä hetkellä houkuttelevan halpa liittymätarjous, joka on suunnattu alle 28-vuotiaille henkilöille. Liittymätarjous luvataan kaikille alle 28-vuotiaille henkilöille, jotka ovat valmiita siirtämään liittymänsä Telialle.

Vaihtamalla operaattoria, voit saada uuden liittymän huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti, voit säästää jopa 144 euroa vuositasolla. Telia tarjoaa nyt Rajaton 150M liittymää nuorille erikoishintaan, jonka mainostetaan tarjoavan huippunopeutta ja huolettomuutta kaikenlaiseen käyttöön.

Tähtäimessä on tietenkin tarjota ominaisuuksiltaan sellaista liittymää uusille asiakkaille, joka soveltuisi mahdollisimman monen nuoren henkilön päivittäiseen käyttöön. Rajaton 150M soveltuu hyvin monenlaisille puhelimen käyttäjille, tietenkin etupäässä nuorille. Telia liittymä tarjoaa nimittäin rajattomasti nettiä, puhetta ja viestejä.

Kaikki tärkeät ominaisuudet ovat rajattomasti käytössä kiinteään kuukausihintaan. Nettiyhteys ei hyydy aivan ensimmäisenä, vaikka käyttäisi suoratoistopalveluita ja muita raskaita sovelluksia, sillä netin nopeus on 150 Mbit/s.

Lähes kaikki Telia liittymätarjoukset ovat järjestään voimassa vain 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen tarjousjakso päättyy. Nuorille suunnattu tarjous on kuitenkin voimassa jopa 24 kuukauden ajan, jonka jälkeen liittymän hinta palaa normaaliin. Tarjouksen hyödyntämällä saat edellä mainitut ominaisuudet käyttöön kahdeksi vuodeksi hintaan 22,90€/kk.

Asiakaspalvelu yksityisasiakkaille

Yksityisasiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun monella eri tavalla.

Telia.fi asiakaspalvelun yhteystiedot sivulta voit valita itsellesi sopivimman tavan ottaa yhteyttä.

Voit hoitaa lähes kaikki tarvittavat asiat helposti netissä Minun Telia palvelun kautta, chat-asiakaspalvelussa, puhelimitse tai sähköpostitse.

  • Asiakaspalvelu – 020 690 400 (mpm/pvm) ma–pe 8–18
  • Minun Telia palvelu
  • Yhteydenottolomake
  • Telia Helppi – 0600 10 100 | 2,25 €/min + pvm, jonotusajalta mpm/pvm ma–pe 8–20, la 9–16.30.

Asiakaspalvelu yritysasiakkaille

Telia.fi yhteystiedot yritysasiakkaille sivulla neuvotaan, miten yritysasiakkaat voivat ottaa helpoiten yhteyttä.

Suosituimmat tavat ovat yritysportaali, chat-asiakaspalvelu, soittamalla ja viestillä.

  • PK-yritykset – 020 355 800 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)
  • Suuryritykset – 020 693 693 (mpm/pvm)
  • Yritysportaali

Telia yhteystiedot

Telia Finland Oyj

Pasilan asema-aukio 1, Helsinki

PL 106 00051 TELIA

Y-tunnus 1475607-9

Valtakunnallinen vaihdenumero 020401 (ulkomailta +358 20401).

Hinta kiinteästä verkosta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (ALV 24 %). Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

Sähköpostiosoite: telia-email(at)telia.fi

Tärkeää tietoa Telian liittymistä

Kenelle Telia liittymät on suunnattu?

Operaattori tarjoaa erilaisia liittymiä kaikille kuluttajille, pienille ja suurille yrityksille.

Miten Telia liittymät tilataan?

Tarkista ajankohtaiset liittymätarjoukset helposti ja nopeasti palvelustamme. Siirry tilaamaan liittymä klikkaamalla kohdasta Tilaa. Seuraa selkeitä ohjeita operaattorin verkkosivuilla.

Minkä kokoisen sim-kortin valitsen?

Kun tilaat puhelinliittymän Telialta, ei sinun tarvitse miettiä sitä, minkä kokoinen sim-kortti sopii puhelimeesi. Liittymän tilaajalle toimitetaan aina normaali, mikro ja nano sim-kortti, joista voit valita laitteeseesi sopivan. Halutessasi, voit valita muovisen sim-kortin sijaan nykyaikaisen sähköisen sim-kortin.

Kuinka kauan liittymän tilaamisessa kuluu aikaa?

Telian puhelinliittymä on nopeasti tilattavissa palvelumme kautta. Tilaamisessa kuluu aikaa arviolta noin 5-10 minuuttia.

Kuinka kauan liittymätarjoukset ovat voimassa?

Päivitämme palveluumme uudet tarjoukset heti, kun ne ovat saatavilla. Telian puhelinliittymä tarjoukset ovat voimassa tilaushetkestä lähtien 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen normaalihinta astuu voimaan automaattisesti.

Puhelinliittymä.com
Logo