Telia Dot 4G Rajaton

Telia Dot 4G rajaton

Telia Dot 4G rajaton on Telian tarjoama liittymä, joka sisältää rajattomat puhelut, viestit ja netin käytön Suomessa 100 Mbit/s maksiminopeudella. Liittymään kuuluu myös mobiilivarmenne ja mahdollisuus käyttää eSIMiä. Telia Dot -sovelluksella hallinnoit liittymää helposti ja voit seurata laskutusta missä ja milloin vain. Liittymä toimii myös Pohjoismaissa ja Baltiassa ilman lisämaksua sekä EU- ja ETA-maissa reilun 21 Gt/kk nettipaketin turvin.

Telia Dot 4G rajaton – Kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Telia Dot 4G Rajaton -liittymän kokeileminen on helppoa ja riskitöntä, sillä uudelle käyttäjälle tarjotaan 14 päivän maksuton tutustumisjakso. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tutustua liittymän ominaisuuksiin ja käyttöön ilman, että sinun tarvitsee maksaa peruskäytöstä mitään.

Maksat tutustumisjakson aikana vain lisämaksullisista palveluista, kuten puheluista ja viesteistä maksullisiin numeroihin sekä roamingista EU- ja ETA-maiden ulkopuolella.

Tutustumisjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia sopimuksen katkaisusta, vaan voit jatkaa liittymän käyttöä halutessasi. Voit kuitenkin peruuttaa tilauksen milloin tahansa, sillä Telia haluaa tarjota asiakkailleen reilun sopimuksen.

On tärkeää huomioida, että tutustumisjakso on käyttäjäkohtainen. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen uusi Telia Dot -puhelinliittymän käyttäjä saa tutustumisjakson vain kerran. Jos olet jo käyttänyt tutustumisjakson jossain vaiheessa, et voi hyödyntää sitä uudelleen.

Telia Dot 4G Rajaton netti, puhelut ja viestit

Telia Dot 4G Rajaton on liittymä, joka tarjoaa käyttäjilleen rajattoman netinkäytön Telian 4G-verkossa 100 Mbit/s maksiminopeudella. Liittymään kuuluu myös rajattomat tekstiviestit, joten voit lähettää viestejä niin paljon kuin haluat. Huomioitavaa on, että viestit yritys- ja palvelunumeroihin maksavat palvelun hinnan lisäksi 0,09 €/kpl.

Telia Dot liittymä sisältää myös rajattomat puhelut, joten voit soittaa puheluita niin paljon kuin haluat ilman ylimääräisiä kustannuksia. Kuitenkin, jos soitat yritys- ja palvelunumeroihin, palvelun hinnan lisäksi peritään 0,09 € alkavalta minuutilta.

Telia Dot 4G Rajaton -liittymään kuuluu myös 10 % keskittäjäetu peruskäytöstä, jos sinulla on vähintään kaksi Telian liittymää ja niillä on peruskäyttöä vähintään 5 €/kk/liittymä. Etu hyvitetään aina seuraavan kuun laskulle.

Tämä puhelinliittymä on erityisen hyvä valinta niille, jotka käyttävät paljon nettiä tai soittavat paljon puheluita. Rajaton nettiyhteys ja puhelut antavat vapauden käyttää laitteita ilman huolta ylimääräisistä kustannuksista. Keskittäjäetu puolestaan tarjoaa säästöjä peruskäytöstä, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi perheille, joilla on useita Telian liittymiä.

Mitä muuta Telia Dot liittymä tarjoaa?

Telia Dot 4G Rajaton -liittymä tarjoaa käyttäjälleen monipuolisen ja rajattoman käytön kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Pakettiin kuuluu rajaton 4G-netti 100 Mbit/s maksiminopeudella sekä rajattomat puhelut ja tekstarit. Liittymän käyttäjä voi käyttää nettiä myös EU- ja ETA-maissa, jossa netin määrä on rajattu 21 Gt/kk. Palvelun hinnan lisäksi yritys- ja palvelunumeroihin soitettaessa puhelut ja tekstarit laskutetaan erikseen 0,09 € alkavalta minuutilta. Roaming-maksut EU- ja ETA-maiden ulkopuolella laskutetaan erillisen hinnaston mukaan.

Telia Dot 4G toimii Telian nopeassa 4G-verkossa, joka tarjoaa saapuvan liikenteen vaihteluvälin 10-100 Mbit/s 4G-verkossa ja 0,4-40 Mbit/s 3G-verkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä voi nauttia nopeasta ja luotettavasta nettiyhteydestä kaikkialla missä Telian verkko toimii.

Telia Dot -liittymän peruskäyttö on rajaton ja hinta sisältää kaiken tämän monipuolisen käytön. Käyttäjä voi kuitenkin halutessaan ottaa käyttöönsä lisämaksullisia palveluita. Telia tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla liittymää ilmaiseksi 14 päivän ajan, jolloin käyttäjä voi tutustua palveluun rauhassa ja maksaa vain lisämaksullisista palveluista sekä roamingista EU- ja ETA-maiden ulkopuolella.

Kaiken kaikkiaan Telia Dot 4G Rajaton -liittymä tarjoaa käyttäjälleen monipuolisen ja rajattoman käytön niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, ja liittymän peruskäyttö sisältää kaiken tämän edulliseen hintaan.

Hyvä vaihtoehto myös matkalle mukaan

Telia Dot 4G rajaton on erinomainen nettiliittymä myös matkalle mukaan. Liittymän käyttö on huoletonta Pohjoismaissa ja Baltiassa, sillä liittymään kuuluu rajattomat puhelut, viestit ja netti. Voit siis käyttää liittymääsi samalla tavalla kuin kotimaassa, ja voit nauttia sujuvasta yhteydestä myös matkalla ollessasi.

Kun matkustat EU- tai ETA-maihin, voit käyttää reilua 21 Gt/kk nettipakettia liittymän maksiminopeudella. Tämä mahdollistaa nopean surffailun ja tiedonsiirron matkallasi, ja voit pitää yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi helposti ja edullisesti. Puhelut ja tekstarit EU- ja ETA-maissa veloitetaan erillisen hinnaston mukaan, joten kannattaa tarkistaa hinnat ennen matkaa.

Jos matkustat EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle, liittymän käyttö veloitetaan erillisen ulkomaankäytön hinnaston mukaan. Voit kuitenkin ostaa Telia Dot -sovelluksen Roaming-osiosta edullisen datapaketin kohdemaasi mukaan, jolloin voit käyttää liittymääsi myös ulkomailla edullisesti ja huoletta.

Kaiken kaikkiaan Telia Dot 4G rajaton on erinomainen vaihtoehto myös matkailijalle, sillä voit käyttää liittymääsi huolettomasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Liittymän nopea ja luotettava nettiyhteys sekä rajattomat puhelut ja viestit tekevät matkastasi entistäkin miellyttävämmän ja helpomman.

Telia Dot 4G rajaton lisäpalvelut

Telia Dot 4G rajaton -liittymä tarjoaa käyttäjilleen myös useita lisäpalveluita, jotka tekevät liittymän käytöstä entistäkin monipuolisempaa ja kätevämpää. Yksi näistä lisäpalveluista on mobiilivarmenne, joka on saatavilla maksutta liittymän yhteydessä. Mobiilivarmenne on kätevä tapa todistaa henkilöllisyytensä yli tuhannessa suomalaisessa verkkopalvelussa, sillä sen avulla tunnistaudutaan omalla matkapuhelimella ja valitsemalla tunnusluvulla.

Toinen lisäpalvelu, joka on saatavilla Telia Dot 4G rajaton -liittymän yhteydessä, on eSIM. eSIM on sähköinen SIM-kortti, jonka voi aktivoida heti tilauksen jälkeen. eSIMin käyttöönotto onnistuu kätevästi Telia Dot -sovelluksessa, eikä perinteistä SIM-korttia tarvitse odottaa postissa. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että laitteesi tukee eSIMiä ennen sen tilaamista.

Näiden lisäpalveluiden avulla Telia Dot 4G rajaton -liittymän käyttäjät voivat entistäkin helpommin hoitaa arkipäivän asioita kuten tunnistautuminen verkkopalveluissa tai liittymän aktivointi uudessa laitteessa. Lisäksi mobiilivarmenne on turvallinen tapa hoitaa henkilöllisyyden todistamista, sillä se vaatii käyttäjän tunnusluvun ja oman kännykän käyttöä. Kaiken kaikkiaan Telia Dot -liittymän lisäpalvelut tekevät sen käytöstä entistäkin monipuolisempaa ja helpompaa.

Mobiilisovelluksella voit hallinnoida liittymää helposti

Telia Dot 4G rajaton liittymä tarjoaa käyttäjälle monipuoliset mahdollisuudet hallinnoida omaa liittymäänsä, ja yksi tärkeimmistä välineistä tässä on Telia Dot -sovellus. Tämä maksuton mobiilisovellus on saatavilla sekä iOSille että Androidille ja sen avulla käyttäjä voi helposti hallinnoida omaa liittymäänsä missä ja milloin vain.

Telia Dot -sovelluksen avulla käyttäjä voi helposti säätää omia asetuksiaan ja estojaan, tilata uusia liittymiä ja seurata laskutusta reaaliajassa. Sovelluksen chatin kautta käyttäjä voi myös helposti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja saada nopeasti vastauksia kysymyksiinsä.

Sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja sen käyttö on helppoa ja intuitiivista. Sovelluksen avulla käyttäjä voi muun muassa tarkastella omaa käyttöhistoriaansa, tarkistaa laskutusjaksonsa, tarkastella erilaisia maksutapahtumia, tilata uusia liittymiä ja seurata niiden käyttöä.

Telia Dot -sovelluksen käyttö on erittäin suositeltavaa Telia Dot 4G rajaton -liittymän käyttäjille, sillä se mahdollistaa liittymän hallinnoinnin helposti ja tehokkaasti. Sovellus on suunniteltu toimimaan nopeasti ja luotettavasti, ja sen avulla käyttäjä voi seurata omaa käyttöään reaaliajassa ja tehdä tarvittavat muutokset asetuksiinsa ja estoihinsa helposti ja nopeasti.

Hyödynnä Telia Dot 4G Rajaton keskittäjäetu

Telia Dot keskittäjäetu on loistava tapa palkita Telia Dot -asiakkaita operaattoripalveluiden keskittämisestä Teliaan. Telia Dot -asiakkailla on mahdollisuus saada 10 % keskittäjäetu automaattisesti asiakastilin peruskäytön kuukausilaskutuksesta. Kertynyt keskittäjäetu hyvitetään automaattisesti seuraavan kuukauden peruskäytön laskusta.

Asiakas on oikeutettu keskittäjäetuun, kun samalla asiakastilillä on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, joiden peruskäytön laskutus on yli 5 €/kk/liittymä. Peruskäytöksi lasketaan käytön mukaan liittymän kotimaan normaalihintainen puhe, tekstiviestit ja netin käyttö, kiinteähintaisten liittymien kuukausimaksut ja huippunopeus-palvelun kuukausimaksut. Ennakkoon maksettava Telia Dot -liittymä ei kerrytä keskittäjäetua.

Esimerkiksi, jos asiakkaalla on Telia Dot 5G liittymä 29,90 €/kk, 4G Rajaton -liittymä 23,00 €/kk ja koti-tabletissa on 4G Käytön mukaan -liittymä, jonka laskutus on kuukaudessa noin 10 euroa, yhteensä laskutus on 62,90 €/kk. Keskittäjäetua kertyy tällöin: 10 % x 62,90 € = 6,29 €. Tässä esimerkissä kertyy hyvitystä 6,29 € seuraavan kuukauden laskulle.

Keskittäjäetu on erittäin kätevä tapa säästää rahaa ja palkita Telia Dot -asiakkaita, jotka käyttävät Telian operaattoripalveluita useammalla liittymällä. Etu kannattaa ottaa huomioon, kun harkitset uuden Telia Dot -liittymän hankintaa.

Täytyykö Telian asiakkaiden tilata Sim-kortti tai tehdä numeronsiirto, jos haluaa kokeilla Telia Dot liittymää?

Jos haluat kokeilla Telia Dot -liittymää ja olet jo Telian asiakas, täytyy sinun tilata uusi SIM-kortti ja tehdä numeronsiirto Telian liittymästä Telia Dotiin. Vaikka Telia Dot on osa Teliaa, se on erillinen palvelu ja sen käyttö edellyttää uuden liittymän tilaamista. Tämä tarkoittaa sitä, että Telian keskittäjäedut eivät siirry Telia Dotiin siirryttäessä, eikä Telia Dotin puhelinlaskulla voi maksaa Telian lisäpalveluita.

Numeronsiirron tekeminen on kuitenkin helppoa ja Telia tarjoaa siihen ohjeet. Numeronsiirrossa on hyvä huomioida, että Telian liittymästä Telia Dotiin siirtyessä puhelinnumeron siirto tapahtuu yleensä muutamassa tunnissa tai päivässä. Kannattaa kuitenkin varata siirtymiseen muutama päivä aikaa, jotta mahdolliset ongelmat tai viiveet voidaan ratkaista ennen kuin vanha liittymä suljetaan.

On hyvä muistaa, että Telia Dot on oma itsenäinen palvelunsa, joka ei rinnastu muihin Telian liittymiin. Telian asiakaspalvelusta saa lisätietoa Telia Dotin tilaamisesta ja numeronsiirron tekemisestä, ja he voivat auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan Telia Dot -liittymän.

voinko säilyttää puhelinnumeroni, jos vaihdan Telia Dot 4G rajaton liittymään?

Voit säilyttää nykyisen puhelinnumerosi, kun vaihdat Telia Dot 4G rajaton liittymään ja tilaat numeronsiirron. Muista kuitenkin, että vanha liittymä irtisanotaan siirron yhteydessä ja se lakkaa toimimasta siirtohetkellä.

On myös tärkeää huomioida, että jos nykyinen liittymäsi on määräaikainen, sinun tulee maksaa siihen liittyvät maksut sopimuksen loppuun asti. Jos haluat tilata täysin uuden numeron, se on myös mahdollista.

Onko Telia Dot 4G rajaton numeroni salainen?

Telia Dot 4G rajaton -liittymän numeron julkisuus on oletusarvoisesti salainen. Tämä tarkoittaa sitä, että numerosi ei ole näkyvissä julkisissa numerotiedustelupalveluissa.

Voit kuitenkin muuttaa numerosi julkisuutta Telia Dot -sovelluksen asetuksista. Jos haluat, että numerosi näkyy julkisissa numerotiedustelupalveluissa, voit asettaa sen julkiseksi. Muista kuitenkin, että julkisuusasetuksen muuttaminen ei vaikuta siihen, kuka voi nähdä numerosi esimerkiksi puhelimesi yhteystiedoissa.

Miten voin maksaa puhelinlaskuni?

Telia Dot 4G rajaton -liittymän laskutus on todella helppoa ja vaivatonta, sillä laskut veloitetaan automaattisesti sinun ilmoittamaltasi maksukortilta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse erikseen muistaa laskujen maksamista eräpäivänä.

Mikäli veloitus kuitenkin jostain syystä epäonnistuu, saat siitä ilmoituksen viestin ja sähköpostin kautta. Voit tarkastella kuluvan kuukauden veloituspäivää sekä aiempien kuukausien laskutietoja Telia Dot -sovelluksen Laskut-näkymässä.

Miten voin irtisanoa Telia Dot 4g rajaton liittymän?

Jos sinulla on Telia Dot 4G Rajaton -liittymä, mutta haluat irtisanoutua siitä, voit tehdä sen helposti Telian sovelluksessa. Kirjaudu sovellukseen ja siirry kohtaan Liittymien asetukset > Sopimukset. Sieltä löydät mahdollisuuden irtisanoa liittymäsi. On kuitenkin tärkeää huomioida, että jos irtisanot liittymän, myös liittymässä käytössä oleva puhelinnumero poistuu käytöstäsi.

Jos haluat säilyttää nykyisen numerosi, sinun tulee käynnistää numeronsiirto säilytettävälle numerolle ennen irtisanoutumista. Numeronsiirto kestää yleensä noin 1-3 arkipäivää.Telia

Kun olet irtisanonut liittymäsi, laskutuksesi päättyy samaan aikaan kuin liittymäsi. Saat loppulaskun seuraavan kuun 1. päivä ja se veloitetaan maksukortiltasi 15. päivä tai seuraavana arkipäivänä.

Jos sinulla on kysyttävää liittymän irtisanomisesta, voit aina ottaa yhteyttä Telian asiakaspalveluun. He auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi ja tarvittaessa voivat myös auttaa päivittämään liittymäsi toiseen Telian tarjoamaan liittymään.

Puhelinliittymä.com
Logo