Kilpailuta puhelinliittymä

Kilpailuta puhelinliittymä helposti ja nopeasti vertailupalvelumme avulla, josta löydät kaikki ajankohtaiset liittymätarjoukset samasta vertailutaulukosta. Tämä säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse etsiä operaattoreiden liittymätarjouksia useilta eri verkkosivuilta.

Moni kuitenkin saattaa kokea liittymien hintojen ja ominaisuuksien vertailun hankalaksi ja aikaa vieväksi, jolloin kilpailutus jää tekemättä ja turhia kustannuksia syntyy. Puhelinliittymän kilpailutus on hyödyllinen tapa säästää rahaa ja saada parempia etuja.

Puhelinliittymä kannattaa kuitenkin vaihtaa säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että operaattorit tarjoavat uusille asiakkailleen tavallista edullisempia liittymätarjouksia, jotka ovat voimassa vain 12-24 kuukautta. Kun tarjousaika päättyy, liittymän hinta nousee.

Kilpailuttamalla puhelinliittymän säännöllisesti, voit hyötyä uusista tarjouksista ja etuuksista, kuten alennetuista kuukausimaksuista ja toisinaan voit saada esimerkiksi lahjakortin kaupan päälle. Puhelinliittymän kilpailutus on helppoa ja nopeaa, sillä vertailutaulukosta löytyy kaikkien suomalaisten operaattorien liittymätarjoukset.

Valitse uusi puhelinliittymä tästä

Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Nyt kuulokkeet kaupan päälle!Rajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat vastamelukuulokkeet kaupan päälle! (arvo 129€)
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
Nappaa nyt netti tablettiin tai reitittimeen etuhintaan
9,99€/kk

Kilpailuta puhelinliittymä säännöllisesti ja säästä rahaa

Puhelinliittymän kilpailutus on hyvä keino säästää rahaa ja saada parempia etuja. Puhelinliittymien hintojen ja ominaisuuksien vertailu voi kuitenkin tuntua hankalalta ja aikaa vievältä. Siksi moni jättääkin kilpailutuksen tekemättä ja maksaa turhaan liian suuria laskuja.

On kuitenkin suositeltavaa kilpailuttaa puhelinliittymä säännöllisesti, noin kerran tai kahdesti vuodessa. Tämä johtuu siitä, että puhelinoperaattoreiden uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset ovat yleensä voimassa vain 12-24 kuukautta. Kun tarjousaika loppuu, hinta saattaa nousta merkittävästi.

Puhelinliittymän kilpailutus kannattaa aloittaa pohtimalla omaa käyttötarvetta. Millaisia ominaisuuksia tarvitset liittymältäsi? Tarvitsetko rajattoman datan vai riittääkö rajoitettu määrä? Puhutko paljon vai vähän? Tarvitsetko paljon vai vähän puheaikaa ja tekstiviestejä? Kuinka nopea nettiyhteys on riittävä käyttöösi?

Kun olet selvillä omasta käyttötarpeestasi, voit alkaa vertailla eri operaattoreiden tarjoamia puhelinliittymiä. Kilpailuta puhelinliittymä helposti ja nopeasti Puhelinliittymä.com vertailupalvelun avulla, josta löytyy kaikki Telia Dot liittymät, Moi liittymät, Telia liittymät, DNA liittymät ja Elisa liittymät selkeästä vertailutaulukosta.

Kilpailuta puhelinliittymä aina vertailemalla kaikkien suosituimpien operaattoreiden puhelinliittymät, äläkä tartu ensimmäiseen lupaavaan liittymätarjoukseen. Meillä puhelinliittymän kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti, sillä kaikki Suomen suosituimpien operaattoreiden tarjoukset löytyvät samasta vertailutaulukosta.

Puhelinliittymän kilpailutus voi tuntua aluksi hankalalta ja aikaa vievältä, mutta vertailupalvelumme avulla voit säästää paljon aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse etsiä eri vaihtoehtoja useilta verkkosivuilta. Muista siis kilpailuttaa liittymäsi säännöllisesti ja pysyt ajan tasalla tarjouksista ja eri vaihtoehdoista sekä säästät varmasti merkittäviä summia rahaa pitkällä aikavälillä.

Miksi kannattaa kilpailuttaa puhelinliittymä?

Puhelinliittymä on yksi tärkeimmistä arjen apuvälineistämme, sillä se mahdollistaa yhteydenpidon läheisiin, ystäviin ja työkavereihin sekä internetin käytön lähes missä tahansa. Puhelinliittymä on kuitenkin myös yksi kuukausittaisista kuluistamme, joten sen kilpailuttaminen on järkevää säästöjen näkökulmasta.

Puhelinliittymien tarjonta on nykyään todella laaja, ja jokaisella operaattorilla on oma valikoimansa eri liittymiä. Tarjolla on esimerkiksi rajattomia puhe- ja viestipaketteja, erilaisia nettipaketteja ja erikoistarjouksia uusille asiakkaille. Usein uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset ovat voimassa 12-24 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta nousee huomattavasti.

Säännöllinen puhelinliittymän kilpailutus onkin tärkeää, jotta voit hyödyntää nämä tarjoukset ja saada edullisemman hinnan liittymästäsi. Voit säästää huomattavasti rahaa kilpailuttamalla liittymäsi säännöllisesti ja vaihtamalla operaattoria tarpeen mukaan. Esimerkiksi kilpailuttamalla liittymäsi kerran vuodessa voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Puhelinliittymän kilpailutuksessa on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon myös sopivat ominaisuudet. Ennen kilpailutuksen aloittamista on hyvä miettiä omia tarpeitaan ja käyttötapojaan, jotta osaa valita itselleen sopivan liittymän. Jos esimerkiksi käytät paljon nettiä liikkuvassa työssäsi, on tärkeää valita nettiliittymä, jossa on riittävä netin nopeus ja mahdollisuus käyttää rajatonta nettiä. Samalla kertaa voit kilpailuttaa ja hankkia valokuituyhteyden kotiin, joka tarjoaa nopeimman yhteyden.

Lisäksi kannattaa miettiä myös muita ominaisuuksia, kuten esimerkiksi ulkomaanpuheluiden hinnat ja mahdollisuus käyttää liittymää ulkomailla ilman lisämaksuja. Valitsemalla sopivan liittymän, voit säästää rahaa ja hyödyntää liittymäsi ominaisuudet mahdollisimman tehokkaasti.

Mitä asioita tulee ottaa huomioon puhelinliittymän kilpailutuksessa?

Puhelinliittymän kilpailutus on hyödyllinen tapa säästää rahaa ja saada sopiva 4G liittymä tai 5G liittymä omiin tarpeisiin. Kun kilpailutat puhelinliittymääsi, voit löytää paremman tarjouksen ja säästää jopa useita euroja kuukaudessa. Kilpailutuksen avulla voit myös löytää liittymän, joka sopii paremmin juuri sinun tarpeisiisi.

Puhelinliittymän kilpailutuksessa kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita. Ensinnäkin, mieti tarkkaan mitä palveluita tarvitset puhelinliittymältäsi. Tarvitsetko rajattoman datan, rajattomat puhelut tai viestit? Vai riittääkö sinulle rajallinen määrä dataa ja puheaikaa?

Toiseksi, mieti millainen sopimus sinulle sopii. Haluatko sitoutua pidempiaikaiseen sopimukseen, joka tarjoaa alhaisemman kuukausimaksun? Vai haluatko mieluummin joustavan sopimuksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden irtisanoa sopimuksen milloin vain ilman lisämaksuja?

Kolmanneksi, tutustu eri operaattoreiden tarjouksiin ja vertaile niitä. Muista, että uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset ovat yleensä voimassa vain rajoitetun ajan. Kilpailutuksen avulla voit saada  edullisemman tarjouksen vaihtamalla operaattoria. Nykyisen operaattorin valikoimassa on harvoin halvin liittymä, sillä operaattorit tarjoavat uusille asiakkaille liittymät edullisempaan hintaan.

Neljänneksi, mieti missä käytät puhelintasi eniten. Jos matkustelet paljon, kannattaa varmistaa että liittymäsi tarjoaa riittävän hyvän kattavuuden myös ulkomailla. Toisaalta, jos käytät puhelinta lähinnä kotona, tarkista että operaattorilla on hyvä kattavuus kotialueellasi.

Viidenneksi, vertaile eri operaattoreiden asiakaspalvelua ja tutustu heidän tarjoamiinsa palveluihin, kuten mobiilisovelluksiin tai laskutuspalveluihin. Hyvä asiakaspalvelu ja käyttäjäystävälliset palvelut voivat olla merkittäviä tekijöitä päätöksenteossa.

Kilpailuta puhelinliittymä säännöllisesti. Operaattorit uudistavat tarjouksiaan jatkuvasti, joten parempi tarjous voi löytyä vaikka olisit juuri kilpailuttanut liittymäsi. Kilpailutuksen avulla voit siis löytää paremman liittymän ja säästää rahaa jatkuvasti.

Kilpailuta jokaisen perheenjäsenen puhelinliittymä ja säästä enemmän

Kun perheessä on useampi puhelinliittymä tai mobiililaajakaista, voi yksittäisten liittymien kilpailutus johtaa merkittävään säästöön vuodessa. Mutta entä jos kilpailuttaisit koko perheen puhelinliittymät kerralla? Silloin säästöä kertyy huomattavasti enemmän.

Perheen puhelinliittymien kilpailutus ja liittymävertailu kannattaa tehdä huolella. Ensimmäinen askel on selvittää, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä kullekin perheenjäsenelle. Jokaisella voi olla erilaisia tarpeita ja vaatimuksia liittymän suhteen, joten kannattaa etsiä operaattoreita, jotka tarjoavat monipuolisesti erilaisia liittymävaihtoehtoja.

Kilpailutuksessa on hyvä ottaa huomioon, että kaikkien perheenjäsenten liittymien ei tarvitse olla samalla operaattorilla. Kannattaa tutkia eri operaattoreiden tarjouksia ja verrata niitä perheenjäsenten tarpeisiin. Jokainen perheenjäsen voi valita itselleen sopivimman liittymän, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen.

Kilpailutuksen jälkeen voi olla, että eri operaattoreilla on tarjota parhaat vaihtoehdot eri perheenjäsenille. Tällöin voi olla järkevää siirtää yksittäisiä liittymiä toiselle operaattorille, jotta perheen säästöt ovat mahdollisimman suuret.

Koko perheen puhelinliittymien kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta hyödytään aina uusista tarjouksista ja alennuksista. Puhelinliittymien tarjonta ja hintataso muuttuvat jatkuvasti, joten kannattaa seurata markkinoita. Kilpailuta puhelinliittymä sopivan ajan kuluttua uudelleen.

Kilpailuttamalla koko perheen puhelinliittymät säästöjä voi kertyä jopa satoja euroja vuodessa. Tämä on erityisen tärkeää perheissä, joissa on useampi puhelinliittymä ja kuukausittaiset kustannukset voivat nousta korkeiksi. Säästetty raha voidaan käyttää esimerkiksi perheen yhteisiin harrastuksiin tai muihin tärkeisiin menoihin.

Kilpailuta puhelinliittymä helposti kotisohvalta

Puhelinliittymän kilpailutus on nykyään helpompaa kuin koskaan ennen. Netin käyttö on arkipäiväistynyt ja samalla myös puhelinliittymien vertailupalvelut ovat yleistyneet. Yksi tällainen palvelu on Puhelinliittymä.com, joka kokoaa yhteen Suomen suosituimpien operaattoreiden tarjoamat liittymätarjoukset vertailutaulukkoon.

Puhelinliittymä.com palvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kilpailuta puhelinliittymä kätevästi kotoa käsin omalla tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla, ilman että tarvitsee juosta operaattoreiden kivijalkakauppoja läpi pyytäen liittymätarjouksia. Vertailupalvelun avulla voit tutustua eri operaattoreiden tarjoamiin liittymiin ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Puhelinliittymä.com palvelun vertailutaulukossa ovat esillä kaikki Suomen suurimpien operaattoreiden tarjoamat liittymät, joten voit vertailla niitä helposti ja nopeasti. Voit etsiä sopivan liittymän helposti oman käyttötottumuksesi mukaan.

Kun olet löytänyt mieleisesi liittymän, voit helposti siirtyä operaattorin verkkosivuille ja tilata sen suoraan sieltä. Palvelu on täysin ilmainen ja saatat säästää huomattavan summan rahaa kilpailuttamalla puhelinliittymäsi säännöllisesti. Säästö voi olla jopa sata euroa vuodessa yhdellä puhelinliittymällä ja jos kilpailutat koko perheen liittymät, säästö voi kertyä huomattavasti enemmän.

Kilpailuta puhelinliittymä siis helposti ja nopeasti Puhelinliittymä.com palvelun avulla. Ilmaisen vertailupalvelun avulla löydät helposti juuri sinulle sopivan liittymän ja säästät samalla rahaa. Oli tarpeesi sitten perusliittymä, nopea nettiliittymä tai prepaid liittymä.

Kilpailuta puhelinliittymä yhdessä paikassa

Kun haluat kilpailuttaa puhelinliittymäsi, Puhelinliittymä.com on vertailupalvelu, joka tekee tästä prosessista vaivatonta ja tehokasta. Meidän avullamme kilpailuttaminen on helppoa, sillä keskitämme kaikki parhaat tarjoukset yhteen paikkaan. Sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja vaivaa etsiessäsi liittymätarjouksia eri verkkosivuilta, voit kilpailuttaa puhelinliittymäsi suoraan meidän sivustollamme.

Puhelinliittymän kilpailuttaminen Puhelinliittymä.comin kautta on yksinkertaista. Tarjoamme kattavan valikoiman suosituimpia liittymiä ja niiden tarjouksia, jotka on helppo vertailla ja valita. Voit kilpailuttaa puhelinliittymäsi missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii ja löytää juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon ilman turhaa stressiä.

Puhelinliittymä.com on luotettava kumppani, kun haluat kilpailuttaa puhelinliittymäsi. Voit luottaa siihen, että tarjoamme aina ajankohtaiset ja houkuttelevat tarjoukset, joiden joukosta löydät varmasti sinulle sopivan liittymän.

Kilpailuta puhelinliittymäsi jo tänään meidän avullamme ja säästä aikaa sekä rahaa. Puhelinliittymä.com on täysin maksuton palvelu kaikille kuluttajille ja yrityksille, voit kilpailuttaa puhelinliittymäsi palvelumme avulla niin usein kuin haluat.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kannattaa kilpailuttaa puhelinliittymä?

Puhelinliittymän kilpailuttaminen voi tuoda säästöä, sillä eri operaattoreilla on erilaisia tarjouksia ja hintoja. Lisäksi kilpailuttamalla voit löytää liittymän, joka paremmin vastaa juuri sinun tarpeitasi, esimerkiksi halvempi hinta tai paremmat ominaisuudet.

Miten voin kilpailuttaa puhelinliittymän?

Voit kilpailuttaa puhelinliittymäsi esimerkiksi käyttämällä Puhelinliittymä.com-palvelua, josta löydät kattavan vertailutaulukon, johon on koottu kaikkien Suomen suosituimpien operaattoreiden liittymätarjoukset.

Kuinka usein kannattaa kilpailuttaa puhelinliittymä?

Puhelinliittymän kilpailuttaminen kannattaa tehdä noin kerran tai kahdesti vuodessa, sillä usein uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset ovat voimassa 12-24 kuukautta.

Voinko kilpailuttaa useamman kuin yhden puhelinliittymän kerralla?

Kyllä, voit kilpailuttaa useamman kuin yhden puhelinliittymän kerralla, ja se voi tuoda säästöä etenkin, jos kyseessä on koko perheen liittymät. Jokaisen liittymän ei tarvitse olla samalla operaattorilla, joten voit valita parhaat tarjoukset kunkin perheenjäsenen tarpeiden mukaan.

Kuinka paljon voin säästää kilpailuttamalla puhelinliittymän?

Yhden puhelinliittymän kilpailutus voi tuoda säästöä jopa sata euroa vuodessa. Kun kilpailutat koko perheen puhelinliittymät, säästöä voi kertyä huomattavasti enemmän. Säästön määrä riippuu toki liittymästä ja käyttötarpeista.

Puhelinliittymä.com
Logo