Halvin puhelinliittymä 2024

Halvin puhelinliittymä vaihtelee henkilökohtaisen käyttötarpeen mukaan. Se, mikä on halvin vaihtoehto yhdelle henkilölle, ei välttämättä ole sitä toiselle. Halvimman puhelinliittymän valintaan vaikuttavat esimerkiksi tarvitsemasi netin nopeus, puheaikojen, tekstiviestien ja datan määrä.

On tärkeää miettiä omaa käyttötarvetta ja valita siihen sopiva liittymä, sillä liian suppea liittymä voi johtaa ylimääräisiin kuluihin esimerkiksi datan ylityksistä tai lisäpalveluiden käytöstä. Toisaalta liian suuri liittymä voi olla turha kulu, jos et tarvitse kaikkia sen ominaisuuksia.

Halvimman puhelinliittymän löytäminen on helppoa vertailemalla eri operaattorien liittymiä ja niiden hintoja. Puhelinliittymä.com palvelusta löydät kattavan vertailutaulukon, joka sisältää kaikkien suomen suosituimpien operaattoreiden liittymätarjoukset.

Haluatko tietää, mikä on markkinoiden halvin puhelinliittymä juuri nyt? Halvin liittymä on helpointa selvittää vertailupalvelussamme. Alla olevasta vertailutaulukosta voit löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon ja valita halvimman puhelinliittymän omiin tarpeisiisi.

Tässä puhelinliittymä tarjoukset

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi + avausmaksu 0€
23€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
14,99€/kk 18,99€/kk

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!Telia Dot 4G rajaton 100M

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 24 Gt/kk
 • Hyödynnä 10% keskittämisbonus
 • Avausmaksu 0€
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
28,99
€/kk
Hyödynnä 24kk tarjousjaksoRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 24kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
30,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
Telia Dot 4G Rajaton - Hyödynnä 10% keskittämisetu ja säästä selvää rahaa
23€/kk

Millä operaattorilla on halvin puhelinliittymä 2024

Mikä mahtaa olla tämän hetken halvin liittymä? Palvelumme on erikoistunut Suomen suosituimpien operaattorien valikoimaan ja esittelemme sivuillamme vuoden halvimmat puhelinliittymät. Lisäämme kaikki halvimmat puhelinliittymät selkeään vertailutaulukkoon ja valikoimasta löydät Telia Dot liittymät, Moi liittymät, Telia liittymät, DNA liittymät ja Elisa liittymät.

Vertailupalvelussamme selvität muutamassa minuutissa esimerkiksi sen, mikä operaattori tarjoaa halvimman kuukausimaksullisen liittymän juuri nyt ja millä operaattorilla on paras mobiililaajakaista tarjous uusille asiakkaille. Valikoimastamme on helppoa vertailla ja löytää myös markkinoiden halvin valokuitu, jonka edullinen hinta saattaa yllättää.

Kuukausimaksun lisäksi kustannuksia saattaa kertyä liittymästä riippuen esimerkiksi avausmaksusta, puheluista ja tekstiviesteistä käytön mukaan. Yleensä halvin puhelinliittymä on sellainen, jossa on kiinteän kuukausimaksun lisäksi on maksettava puheluista ja tekstiviesteistä kulutuksen mukaan.

Tämän tyyppiset puhelinliittymät saattavat hämätä, jos etsitään kuukausimaksultaan halvinta liittymää. Kuukausimaksu pitää tietenkin aina paikkansa, mutta se ei ole normaalissa käytössä se summa, jonka liittymästä tavallisessa käytössä maksat. Pienelläkin kulutuksella kuukausimaksu saattaa kohota 10-15 euroon.

Oma ja perheenjäsenten nettiliittymät on tärkeä tarkistaa vuoden välein, silloin on aika tarkistaa tarvittavat ominaisuudet ja hinta. Voi olla, että operaattoreilla on tarjolla nykyistä edullisempi ja parempi vaihtoehto. Liittymää vaihtaessa halvin puhelinliittymä löytyy lähes jokaisessa tapauksessa kilpailevalta operaattorilta.

Vanhat liittymät sisältää lähes aina ominaisuuksia, joita ei tarvitse tai joissakin tapauksissa niitä on jopa liikaa. Kumpikaan ei tietenkään ole hyvä vaihtoehto, sen takia ominaisuudet olisi hyvä tarkistaa säännöllisesti.

Mikäli käytössä on useamman vuoden vanha liittymä, on tarjousjakso melko varmasti umpeutunut. Tämä tarkoittaa sitä, että liittymän kustannukset ovat nousseet tarjousjakson päätyttyä. Silloin on aika etsiä liittymätarjous, joka sisältää omaan käyttötarkoitukseen soveltuvat ominaisuudet halvimpaan hintaan.

Mikä on halvin puhelinliittymä 2024?

Vertailimme Elisan, Telian, Moin ja DNA:n liittymätarjouksia ja selvisi, että kuukausimaksultaan halvin puhelinliittymä on Moi Mobiilin uusi Moi Potti liittymä, jonka kuukausimaksu on 12 euroa. Toiseksi halvin puhelinliittymä on Moi Mobiilin Rajaton 4G 200, jonka kuukausimaksu on vain 18 euroa. Alla lisätietoa halvimmista liittymistä.

Halvin puhelinliittymä on Moi liittymä Moi potti, jonka kuukausimaksu on vain 12 euroa. Puhelut ja viestit laskutetaan kulutuksen mukaan, mutta maksukatto on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Kuukausihintaan sisältyy 6 Gt dataa ja ylimenevästä laskutetaan 1,50 €/Gt. Liittymässä on myös nettiyhteys, jonka maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Toiseksi halvin liittymä on Moi Mobiilin Rajaton 4G 200, jonka kuukausimaksu on vain 18 euroa. Puhelut ja viestit laskutetaan kulutuksen mukaan, mutta maksukatto on asetettu 4 euroon kuukaudessa. kuukausihintaan sisältyy 15 Gt EU-dataa kuukaudessa ja rajaton nettiyhteys ilman datakattoa, jonka maksiminopeus on 200 Mbit/s.

Kolmanneksi halvin puhelinliittymä on Telia Rajaton 200M ja DNA Rajaton 200M, joiden kuukausimaksu on 23,99 euroa. Molemmat liittymät ovat nimensä mukaisesti täysin rajattomia ja tarjoavat nettiyhteyden, jonka maksiminopeus on 200 Mbit/s. Molempien liittymien kuukausimaksuun sisältyy 30 Gt EU-dataa kuukaudessa.

Halvin liittymä on helpointa tarkistaa netistä

Haluatko nähdä puhelinliittymien ajankohtaiset hinnat ja tarkistaa sen, onko sinulla varmasti käytössä halvin puhelinliittymä 2024? Asia kannattaa tarkistaa säännöllisesti, sillä puhelinliittymien hinnat ja omat toiveet liittymän ominaisuuksista saattaa toisinaan muuttua. Kilpailuta puhelinliittymä pavelumme avulla ja löydä halvin liittymä käyttöösi.

Puhelinliittymä.com palvelussa voit helpoiten tutustua Suomen suosituimpien teleoperaattorien valikoimaan kotoa käsin omalla matkapuhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Palvelun etusivulla voit valita operaattorin, jonka liittymätarjoukset haluat nähdä. Nyt voit vertailla palvelussamme myös uudet 5g liittymät.

Ilmainen palvelu ja kattavat vertailut ovat suuri apu liittymävertailussa ja halvimman puhelinliittymän löytämisessä. Sivuston käyttäjän on mahdollista tarkistaa muutamassa minuutissa maksaako hän omasta liittymästään reilusti ylihintaa vai onko hinta samalla tasolla vastaavien liittymien kanssa, jolloin vaihtotarvetta ei vielä ole.

Samalla kertaa kannattaa myös tarkistaa, onko liittymän kaikki ominaisuudet vielä tarpeellisia ja onko se paras vaihtoehto omaan käyttöön. Liittymän hinta ei ole aina syy liittymän vaihtamiseen, usein käyttäjä huomaa tarvitsevansa nopeamman netin tai rajattoman ominaisuuden netin käyttöön, puheluihin tai tekstiviesteihin.

Puhelinliittymien ominaisuudet ja liittymätarjoukset vaihtuvat yllättävän usein, jonka takia halvin puhelinliittymä voi olla välillä myös huomattavasti enemmän ominaisuuksia tarjoava paketti, kuin käyttäjällä on tällä hetkellä käytössä. Etenkin rajattomat 4G liittymät ovat olleet viimeisen vuoden ajan erittäin edullisia.

Mikäli käyttäjä huomaa liittymävertailua tehdessä maksavansa liittymästään liikaa tai tarvitsevan ominaisuuksia, joita vanha puhelinliittymä ei tarjoa, on liittymän vaihtaminen vaivatonta.

Näin vaihdat puhelinliittymäsi edullisempaan

Huomasitko liittymävertailua tehdessä saavasi samat tai ehkä jopa paremmat ominaisuudet halvempaan hintaan? Siinä tapauksessa puhelinliittymä kannattaa ehdottomasti vaihtaa, sillä jo muutaman euron säästö kuukaudessa kasvaa parissa vuodessa lähes 50 euroon. Säästön lisäksi saat kaikki ne ominaisuudet, joita todella tarvitset, jolloin käytössäsi on omia tarpeita vastaava halvin puhelinliittymä.

Palvelumme kautta voit tilata uuden liittymän silloin kuin se sinulle sopii, sillä sivustomme on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin. Liittymän vaihto tapahtuu kokonaan netissä. Vertailupalvelussa voit vertailla erilaisia puhelinliittymiä helposti, kuten esimerkiksi nettiliittymät ja prepaid liittymät.

Operaattorin sivuilla on tilauslomake, johon siirryt automaattisesti vertailutaulukkomme ”tilaa” napista. Uusi liittymä tilataan täyttämällä lomake, jolloin voit valita myös haluatko säilyttää vanhan puhelinnumerosi vai vaihtaa sen uuteen.

Uusi teleoperaattori hoitaa vanhan liittymän irtisanomisen ja toimittaa uuden Sim-kortin postitse asiakkaalleen. Vanha puhelinliittymä on aina käytössä niin kauan, kunnes uusi operaattori ilmoittaa tekstiviestillä SIM-kortin vaihtamisesta.

Uuden liittymän tilaaminen on tänä päivänä melko nopea ja helppo prosessi, aikaa kuluu liittymän tilaamisessa vain 5 – 10 minuuttia. Tilaamisen jälkeen ei tarvitse edes irtisanoa vanhaa liittymää, vaan kaikki hoituu uuden operaattorin toimesta. Uuden puhelinliittymän tilaaja saa käyttöönsä yleisesti noin 14 vuorokauden kuluttua liittymän tilaamisesta.

Millä perusteella halvin puhelinliittymä kannattaa valita?

Jokainen puhelimen käyttäjä tietää itse parhaiten, mitä ominaisuuksia puhelinliittymän tulee sisältää. Usein kuukausittaisen puheajan, tekstiviestien tai datan määrää saattaa olla äkkiseltään vaikea arvioida. Nämä määrät ovat kuitenkin melko tärkeitä tietoja liittymävertailussa.

Oman kuukausittaisen puheajan, tekstiviestien ja datan määrän voit tarkistaa vanhan puhelinlaskun erittelystä. Suosittelemme laskemaan useamman kuukauden keskiarvon, sillä toisinaan puheaikaa, tekstiviestejä tai dataa saattaa kulua enemmän. Näin saat tietoa siitä, minkä verran eri ominaisuuksia kuluu arviolta kuukaudessa. Näillä tiedoilla on helppoa valita omaan käyttöön halvin puhelinliittymä.

Alla muutama tärkeä asia, jotka tulisi miettiä valmiiksi ennen liittymän vaihtamista:

 • Kuinka paljon tarvitset puheaikaa ja tekstiviestejä?
 • Tarvitsetko nopean nettiliittymän vai vähäiseen käyttöön soveltuvan?
 • Käytätkö liittymääsi säännöllisesti myös ulkomailla?
 • Kohdistuuko osa puheluista myös ulkomaille?

Millä operaattorilla on halvin puhelinliittymä?

Kaikki teleoperaattorit julkaisevat uusia liittymätarjouksia säännöllisesti, joista jokainen liittymä sisältää hieman eri ominaisuuksia. Tästä syystä ei voi suoraan todeta tiettyä operaattoria halvimmaksi vaihtoehdoksi. Toisinaan operaattorit julkaisevat erittäin edullisia liittymätarjouksia, jotka ovat kuitenkin voimassa vain vähän aikaa.

Vertailutaulukkoa tutkimalla selvität muutamassa minuutissa sen, mikä on kuukausimaksultaan halvin puhelinliittymä, mutta se ei ole edullisin vaihtoehto jokaiselle. Kuukausimaksultaan halvin liittymä ei yleensä sisällä nettiä tai netin nopeus on erittäin hidas, jonka lisäksi puheaika ja tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan.

Voit kuitenkin helposti selvittää sen, mikä operaattori tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet halvimpaan hintaan. Se onnistuu helposti tutustumalla sivuillamme Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, Telian ja DNA:n liittymävalikoimaan.

Kun tiedät omat tarpeesi, on helppoa valita itselle edullisin vaihtoehto. Valinnanvaraa ainakin riittää, sillä samalta verkkosivulta löydät kaikki Moi liittymät, Telia liittymät, DNA liittymät ja Elisa liittymät. Tämä säästää huomattavasti käyttäjien aikaa, sillä kaikkien operaattorien tarjoukset on nähtävillä samalla sivustolla.

Kannattaako kaikki liittymät keskittää samalle operaattorille?

Tarvitsetko liittymän lapselle, useamman liittymän eri laitteisiin tai perheenjäsenelle, silloin voi olla järkevintä keskittää kaikki palvelut samalle operaattorille. Keskittämällä koko perheen käytössä olevat puhelinliittymät samalle operaattorille on liittymien kulutusta helpompi seurata ja muuttaa liittymien asetuksia samasta paikasta.

Monilla operaattoreilla on ilmaisia sovelluksia, joista voit seurata kaikkia tiliin liitettyjä liittymiä ja tehdä niihin helposti itse tarvittavat muutokset. Jos jokainen liittymä on hankittu eri operaattorilta, on kulutuksen seuraaminen ja asetuksien muuttaminen huomattavasti vaikeampaa.

Vaikka samalle operaattorille keskittäminen ei toisi senttiäkään rahallista säästöä, kannattaa se kuitenkin tehdä ihan vain ajan ja vaivan säästämiseksi. Keskittämisestä on yleensä myös rahallista hyötyä, kun hankit useamman liittymän, voit saada ne edullisempaan hintaan.

Osa palveluntarjoajista saattaa tarjota yhden liittymän tiettyyn tarjoushintaan, jonka jälkeen saat seuraavan liittymän edellistä edullisemmin. Mikäli olet hankkimassa useampaa liittymää perheenjäsenille tai useille kodin laitteille, kasvaa pienikin alennus melko suureksi kuukausi- tai vuositasolla.

Halvin puhelinliittymä saattaa löytyä myös ottamalla yhteyttä suoraan operaattorien asiakaspalveluun. Mikään ei estä soittamasta vaikka jokaiselle operaattorille ja pyytämään liittymätarjous useammalle liittymälle. Näin saat kaikilta palveluntarjoajilta hinnan, joista voit valita halvimman vaihtoehdon.

Halvin puhelinliittymä löytyy vertailemalla

Halvimman puhelinliittymän löytäminen vaatii huolellista vertailua ja ymmärrystä siitä, mitä todella tarvitset. Tämä prosessi voi tuntua aluksi monimutkaiselta, mutta se on avain siihen, että löydät itsellesi parhaiten sopivan ja samalla edullisimman vaihtoehdon.

Ensin on tärkeää määritellä omat tarpeesi. Kuinka paljon käytät dataa kuukaudessa? Tarvitsetko paljon puheluita tai tekstiviestejä? Entä onko kansainvälinen roaming tärkeä? Vastauksesi näihin kysymyksiin ohjaavat sinua valitsemaan oikean liittymän.

Kun olet määritellyt tarpeesi, vertaile eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä. Etsi halvin puhelinliittymä, joka vastaa tarpeitasi. Tarkista kuukausimaksut, datan määrä, puheluiden ja tekstiviestien hinnat sekä mahdolliset lisäpalvelut. On tärkeää ottaa huomioon myös liittymän kattavuusalue, erityisesti jos asut tai liikut alueilla, joilla verkon saatavuus voi vaihdella.

Toinen tärkeä seikka on tutkia tarjouksia ja kampanjoita. Operaattorit lanseeraavat usein houkuttelevia tarjouksia uusille asiakkaille, kuten alennettuja hintoja ensimmäisten kuukausien ajaksi tai lisäetuja, kuten ilmaista dataa tai lisäpalveluita. Nämä tarjoukset voivat tehdä jostakin liittymästä hetkellisesti halvimman puhelinliittymän.

Kannattaa tarkastella asiakasarvosteluja ja palvelun laatua. Halvin puhelinliittymä ei ole hyödyllinen, jos palvelu ei ole luotettava tai asiakaspalvelu ei vastaa odotuksiasi. Lue muiden käyttäjien kokemuksia ja arvioita löytääksesi liittymän, joka tarjoaa hyvän tasapainon hinta-laatusuhteen osalta.

Muista myös, että puhelinliittymien hinnat ja tarjoukset muuttuvat jatkuvasti. Säännöllinen markkinoiden seuranta auttaa sinua pysymään ajan tasalla viimeisimmistä tarjouksista ja löytämään halvimman puhelinliittymän, joka vastaa muuttuvia tarpeitasi.

Edullisimmat puhelinliittymät myydään usein tarjoushinnalla

Edullisimmat puhelinliittymät houkuttelevat usein asiakkaita tarjoushinnoilla, jotka ovat voimassa rajoitetun ajan. Tämä tarkoittaa, että vaikka suurin osa puhelinliittymistä onkin nykyään toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, niiden kuukausihinta voi olla alhaisempi vain ensimmäisen 12 tai 24 kuukauden ajan. Tämän tarjousjakson päätyttyä kuukausimaksu saattaa nousta muutamalla eurolla, mikä tarkoittaa, että alun perin halvin puhelinliittymä ei ehkä olekaan enää niin houkutteleva.

Kun etsit halvinta puhelinliittymää, on tärkeää tarkistaa, kuinka pitkään tarjoushinta on voimassa. Joskus kuluttajat eivät huomaa tarjousjakson päättymistä ja heidän kuukausimaksunsa nousee yllättäen. Jotta et jäisi maksamaan liikaa, on suositeltavaa kilpailuttaa puhelinliittymäsi noin vuoden välein. Vertailemalla eri operaattoreiden tarjouksia säännöllisesti voit varmistaa, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan.

On hyvä huomioida, että useimmissa liittymäsopimuksissa on mukana avausmaksu. Tämä kertaluonteinen maksu on yleensä noin 7-9 euroa ja se veloitetaan uuden liittymän aktivoimisesta. Vaikka avausmaksu on verrattain pieni, se on silti lisäkustannus, joka on hyvä ottaa huomioon kokonaishintaa arvioitaessa.

Kun etsit edullista puhelinliittymää, on tärkeää lukea sopimusehdot huolellisesti ja ymmärtää, mitä olet sopimassa. Varmista, että tiedät, milloin ja kuinka paljon kuukausihinta voi nousta tarjousjakson jälkeen. Muista myös ottaa huomioon mahdolliset lisämaksut, kuten avausmaksu. Näin voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja valita halvimman puhelinliittymän, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin puhelinliittymä?

Halvin puhelinliittymä riippuu käyttäjän tarpeista ja käyttötavoista. Erilaiset operaattorit tarjoavat eri hintaisia liittymiä eri ominaisuuksilla ja rajoituksilla. Kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja niiden hintoja sekä tutustua tarkasti liittymän ominaisuuksiin ja rajoituksiin ennen päätöksen tekemistä.

Mistä löydän halvimmat puhelinliittymät?

Halvimmat puhelinliittymät löytyvät yleensä helposti vertailusivustoilta, kuten puhelinliittymä.com. Kannattaa tutustua eri operaattoreiden tarjouksiin ja vertailla niitä omiin käyttötarpeisiin sopivan liittymän löytämiseksi.

Onko halvin liittymä aina paras vaihtoehto?

Halvin puhelinliittymä ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, sillä liittymän valintaan vaikuttaa myös käyttötarkoitus ja -tarve. Esimerkiksi, jos käytät paljon dataa matkapuhelimella, kannattaa harkita liittymää, jossa on tarpeeksi nopea nettiyhteys ja riittävä datamäärä, vaikka se maksaisikin hieman enemmän kuukaudessa.

Voiko halvin liittymä sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet?

Halvin puhelinliittymä saattaa sisältää vain perusominaisuudet, kuten puhelut, tekstiviestit ja rajoitetun määrän mobiilidataa. Jos tarvitset esimerkiksi rajattoman datan tai muita erikoisominaisuuksia, kannattaa tutustua tarkemmin operaattoreiden tarjouksiin ja hinnoitteluun.

Voinko säilyttää nykyisen puhelinnumeroni, jos vaihdan edullisempaan liittymään?

Kyllä, voit yleensä säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vaihtaessasi edullisempaan liittymään. Tätä kutsutaan numeronsiirroksi. Voit tehdä numeron siirron uuteen liittymään yleensä ilmaiseksi ja sen pitäisi hoitua sujuvasti uuden operaattorin toimesta.

Puhelinliittymä.com
Logo