Liittymät edullisesti koko perheelle – Säästä liittymälaskusta joka kuukausi 10%

Liittymät edullisesti koko perheelle - Säästä liittymälaskusta joka kuukausi 10%

Tiesitkö, että Telia Dot liittymät tarjoavat perheille taloudellisen ratkaisun puhelinliittymien osalta. Kun tilaat kaksi tai useampia Telia Dot -liittymiä, voit nauttia 10% kuukausittaisesta säästöstä liittymälaskuissasi. Tämä tarjous on erityisen houkutteleva perheille, jotka etsivät edullisia vaihtoehtoja useiden puhelinliittymien hallintaan. Telia Dot -liittymien avulla voit yhdistää perheesi puhelinpalvelut yhteen laskuun, mikä helpottaa talouden hallintaa ja tuo säästöjä.

Liittymät edullisesti koko perheelle – Säästä liittymälaskusta joka kuukausi 10%

Kun puhutaan perheen liittymätarpeista ja säästöistä, Telia Dot -puhelinliittymän tai -laajakaistan keskittäminen voi olla hyvä vaihtoehto. Telia Dot tarjoaa reilun ja joustavan liittymän, joka sopii koko perheen tarpeisiin. Puhelinliittymä ja muut nettiliittymät kannattaa usein keskittää samalla operaattorille, silloin on mahdollista saada keskittäjäetuja.

Kun keskität liittymät Telia Dotiin, saat 10% alennusta liittymälaskustasi joka kuukausi. Tämä bonus vähennetään automaattisesti kuukausilaskustasi. Esimerkiksi kahdella Telia Dot 4G rajaton -liittymällä säästät vuodessa 55,20 euroa, kolmella liittymällä säästö on 82,80 euroa ja neljällä liittymällä 110,40 euroa. Tämä tarjoaa merkittävän taloudellisen hyödyn vuositasolla.

Telia Dot 4G rajaton -liittymä sisältää rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä sekä rajattoman nettiyhteyden, jonka maksiminopeus on 100 Mbit/s. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aikuisten kuin lastenkin käyttöön, sillä se tarjoaa laajan ja luotettavan yhteyden kaikkiin perheen tarpeisiin.

Kun mietit, kuinka monta liittymää tarvitset, on tärkeää harkita perheesi yksilöllisiä tarpeita. Liittymien keskittäminen voi tarjota sekä käytännöllisiä että taloudellisia etuja, joten se kannattaa ottaa huomioon perheesi liittymätarpeita suunnitellessasi. Telia tarjoaa kaikille uusille Telia Dot 4G rajaton liittymien tilaajille 14 päivän ajan peruskäyttöä ilmaiseksi ja avausmaksu on 0€.

Näin paljon säästäisit keskittämällä

Telia Dot 4G Rajaton liittymä tarjoaa rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja netin käyttöä 100 Mbit/s maksiminopeudella. Liittymän kuukausimaksu on vain 23 euroa ja hinta on sama uusille ja nykyisille asiakkaille. Uusille käyttäjille peruskäyttö on maksutonta 14 päivän ajan. Bonusta kertyy kahdesta tai useammasta liittymästä.

Jos tilaat esimerkiksi kaksi Telia Dot 4G Rajaton liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi 10%. Liittymien kuukausimaksu on yhteensä 46 euroa. Bonuskertymä on vuodessa 55,20 euroa, eli 4,60 €/kk. Keskittämisbonus vähennetään kuukausittain automaattisesti laskultasi.

Jos tilaat kolme Telia Dot 4G Rajaton liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi 10%. Liittymien kuukausimaksu on yhteensä 69 euroa. Bonuskertymä on vuodessa 82,80 euroa, eli 6,90 €/kk. Keskittämisbonus vähennetään kuukausittain automaattisesti laskultasi.

Jos tilaat neljä Telia Dot 4G Rajaton liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi 10%. Liittymien kuukausimaksu on yhteensä 92 euroa. Bonuskertymä on vuodessa 110,40 euroa, eli 9,20 €/kk. Keskittämisbonus vähennetään kuukausittain automaattisesti laskultasi.

Miksi valita Telia Dot?

Valitsemalla Telia Dot -liittymän, pääset nauttimaan sen tarjoamasta helppokäyttöisyydestä ja joustavuudesta. Telia Dot -sovellus tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden hoitaa kaikki liittymään liittyvät asiat yhdestä paikasta. Tämä tarkoittaa, että voit hallinnoida liittymän estoja ja asetuksia, tilata lisäliittymiä vain muutamalla klikkauksella ja seurata laskutusta sekä keskittäjäedun kertymistä suoraan sovelluksesta. Sovelluksen chatissa on saatavilla ammattitaitoista asiakaspalvelua arkisin, mikä tekee asioiden selvittämisestä nopeaa ja vaivatonta.

Telia Dotin hinnoittelu on reilua ja joustavaa. Sen sijaan, että joutuisit jatkuvasti etsimään ja vertailemaan kampanjahintoja, Telia Dot tarjoaa pysyvästi edullisen hinnoittelun kaikille asiakkailleen. Liittymä mukautuu myös tarpeidesi mukaan; voit päivittää palveluitasi helposti tai tarvittaessa irtisanoa liittymän ilman monimutkaisia prosesseja.

Kun keskität liittymäsi Telia Dotiin, saat myös taloudellisia etuja. Keskittäjäetuna saat 10 % hyvityksen liittymiesi peruskäytön loppusummasta seuraavalle laskullesi. Tämä etu kertyy, kun sinulla on vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, joiden peruskäytön laskutus ylittää 5 euroa kuukaudessa per liittymä. Tämä tekee Telia Dotista kustannustehokkaan valinnan niille, jotka haluavat yksinkertaistaa liittymien hallintaa ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Telia Dot on erinomainen vaihtoehto, jos haluat keskittää koko perheen puhelinliittymät samalle operaattorille. Telia tarjoaa erinomaiset keskittäjäedut, etkä joudu seuraamaan jatkuvasti vaihtuvia liittymätarjouksia. Telia Dot liittymissä on sama edullinen hinta uusille ja nykyisille asiakkaille.

Mitä 14 päivän ilmainen tutustumisjakso tarkoittaa?

14 päivän ilmainen tutustumisjakso on Telian tarjoama etu, joka antaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla liittymää ilman kustannuksia. Tämä on suunniteltu antamaan asiakkaille kattava käsitys siitä, mitä Telia Dot palvelu pitää sisällään ja helpottamaan päätöksentekoa liittymän pitkäaikaisesta käytöstä.

Kun uusi asiakas tilaa Telia Dot 4G rajaton liittymän, tarjotaan mahdollisuus käyttää peruspalveluja, kuten mobiilidataa, puheluita ja tekstiviestejä, ilman erillistä maksua 14 päivän ajan. Tämä tarkoittaa, että uudet käyttäjät voivat tutustua siihen, miten palvelu toimii ja kuinka hyvin se vastaa heidän tarpeitaan, ennen kuin he sitoutuvat maksamaan kuukausimaksuja.

Vaikka peruspalveluiden käyttö on ilmaista tutustumisjakson aikana, on tärkeää huomata, että jotkin ovat maksullisia. Tähän sisältyvät esimerkiksi puhelut ja viestit maksullisiin numeroihin, kuten taksipalveluihin tai numerotiedusteluun, sekä roaming-maksut EU- ja ETA-maiden ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että vaikka peruskäyttö on maksutonta, erityistilanteissa voi syntyä kuluja.

Tutustumisjakson päätyttyä Telian palvelu jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena ja asiakasta laskutetaan hinnaston mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että ellei asiakas peruuta palvelua tutustumisjakson aikana, hän jatkaa palvelun käyttämistä ja maksaa siitä Telian hinnaston mukaisesti.

On myös huomionarvoista, että tutustumisjakso on käyttäjäkohtainen. Jokainen uusi Telia Dot -puhelinliittymän käyttäjä voi hyödyntää tämän tarjouksen vain kerran. Tämä varmistaa, että etu on suunnattu ainoastaan uusille asiakkaille, tarjoten heille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua palveluun ennen päätöksentekoa.

Puhelinliittymä.com
Logo