Matkapuhelimet & puhelintarvikkeet

matkapuhelimet

Matkapuhelimet & Puhelintarjoukset
Matkapuhelimet & Puhelintarjoukset
Näytönsuojat & Panssarilasit
Näytönsuojat & Panssarilasit
Suojakuoret & Kotelot
Suojakuoret & Kotelot
Kuulokkeet & Lisätarvikkeet
Kuulokkeet & Lisätarvikkeet
Adapterit & Laturit
Adapterit & Laturit

Matkapuhelimet ja älypuhelimet netistä

Matkapuhelimet ostetaan nykyaikana yhä useammin netistä, jossa lukuisten eri puhelinmallien ominaisuuksiin ja hintoihin on helppo tutustua kaikessa rauhassa ennen ostopäätöstä. Useissa verkkokaupoissa on tänä päivänä erittäin kattava valikoima eri hintaluokan puhelimia, josta löytyy varmasti jokaisen rahapussille ja käyttötarpeeseen sopiva älypuhelin.

Laajasta valikoimasta kuluttajan on loppujen lopuksi melko vaivatonta löytää juuri omaan käyttöön parhaiten soveltuva matkapuhelin, oli tarkoitus sitten löytää parhaiten sopiva malli keskihintaisista puhelimista, uutuuspuhelimista, halvimmista malleista tai parhaiten soveltuva puhelin lapselle. Valikoimasta löytyy myös puhelintarvikkeita, kuten puhelimen kuoret ja suojalasit.

Verkkokaupoissa eri mallien ominaisuuksia on helppo vertailla ja järjestää matkapuhelimet esimerkiksi hintajärjestykseen. Voit myös asettaa matkapuhelimet kameran laadun, käyttöliittymän tai muistin perusteella järjestykseen ja valita itsellesi sopivimman mallin. Jos tarvitset puhelimen lisäksi muita laitteita, löytyy valikoimista liittymät, tabletit, tietokoneet ja muut laitteet edullisesti.

Netistä löydät vaivattomasti kaikki Android- ja iOS matkapuhelimet tunnetuilta johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Apple, Samsung, OnePlus ja Sony. Kattavasta valikoimasta löytyvät myös kaikki ajankohtaiset ja kysytyimmät älypuhelimet valmistajilta Honor, Huawei, Xiaomi, Doro, LG ja Nokia. Verkkokaupoista saat kaiken tarvittavan tiedon puhelimista ja parhaat vinkit niiden käyttöön.

Mikä puhelin kannattaa ostaa?

Matkapuhelimet pyritään valitsemaan yleensä sen perusteella, että ne tarjoaisi käyttäjälle kaikki tarvittavat ominaisuudet sopivaan hintaan. Sopiva matkapuhelin valikoituu usein myös hieman sen perusteella, tuleeko älypuhelin lapselle, aikuiselle vai seniorille. Matkapuhelin valitaan usein seuraavista hintaryhmistä, lapselle 200-400€, vanhemmat 300-2000€ ja seniorit 100-300€.

Mikä älypuhelin sitten kannattaa ostaa? Sopivaa puhelinta on vaikea suositella ilman tietoa siitä, millaiselle käyttäjälle matkapuhelin tulee. Samat matkapuhelimet eivät yleensä sovellu yhtä hyvin lapsen, vanhempien ja vanhusten käyttöön. Markkinoilla on useampi sopiva matkapuhelin samasta hintaryhmästä, joista täytyy itse valita parhaat ominaisuudet tarjoava malli.

Mikäli sopivaa mallia ei kuitenkaan jostain syystä löydy, aina voit käydä myös kivijalkakaupassa tutustumassa paikan päällä eri vaihtoehtoihin ja pyytämässä neuvoa kaupan asiantuntevalta henkilökunnalta. Jokaisessa verkkokaupassa on myös mahdollista pyytää apua esimerkiksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun joko maksuttomassa chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Matkapuhelimet ovat tänä päivänä kovassa käytössä lähes jokaisella meistä, ne tallentaa meille myös tärkeimmät hetket kuvien ja videoiden muodossa ja sen avulla pidät yhteyttä tärkeisiin ihmisiin. Yhä useammalle matkapuhelin on myös yksi tärkeimmistä työvälineistä, jonka takia puhelinta ei kannata ostaa milloinkaan hätiköiden, vaan vertailla rauhassa eri vaihtoehtoja.

Milloin kannattaa hankkia uusi matkapuhelin?

Matkapuhelimet kannattaa ehdottomasti ostaa silloin, kun ne ovat saatavilla edullisimpaan hintaan. Nykyään valtaosa puhelimista ostetaan verkkokaupoista, jonka ansiosta kuluttajalla on mahdollisuus säästää jopa satoja euroja puhelinta hankkiessa. Lähes kaikki matkapuhelimet ovat saatavilla useista eri kaupoista ja samat tuotteet ovat myynnissä useissa eri verkkokaupoissa.

Helpoin tapa säästää rahaa puhelinta ostaessa on ensin vertailla eri vaihtoehto ja valita itselle sopiva malli. Tämän jälkeen voit tarkistaa useammasta verkkokaupasta matkapuhelimen hinnan. Sama älypuhelin saattaa olla jopa kymmenessä eri kaupassa myynnissä eri hintaan. Seuraavaksi tarkistat vain sen, mistä verkkosivulta saat kyseisen matkapuhelimen halvimpaan hintaan.

Hintoja vertailemalla on mahdollista säästää jopa satoja euroja. Matkapuhelimet ovat myös sellaisia tuotteita, jotka ovat usein tarjouksessa. Tämän lisäksi on myös hyvä pohtia hieman sitä, mihin vuodenaikaan älypuhelin kannattaa ostaa. Hyvä ajankohta ostaa uusi matkapuhelin voisi olla esimerkiksi joulun lähellä tai Black Friday viikonloppu, jolloin verkkokaupoissa on runsaasti tarjouksia.

Matkapuhelimet maksavat nykyaikana noin 100-2500 euroa, joten aivan halpoja ne ei ole. Tästä syystä yllä olevat ohjeet kannattaa hyödyntää puhelinta ostaessa, jolloin säästät melko varmasti pitkän pennin. Onneksi netissä on mahdollista valita ainakin kalliimpien puhelimien kohdalla 12-36 kuukauden mittainen koroton ja kuluton maksuaika, jolloin ostoksen voi maksaa pienissä erissä.

Kannattaako ostaa 5G puhelin?

5G matkapuhelimet ovat yleistyneet kovaa vauhtia. Vielä muutama vuosi sitten hyvin harva älypuhelinta ostava valitsi 5G:tä tukevan laitteen, sillä valikoima oli lähes olematon ja hinnat muihin malleihin vertailtua huomattavasti kalliimpia. Tänä päivänä lähes kaikki uudet puhelimet tukevat jo 5G:tä ja monet hankkivat 5G-liittymän.

Mikäli tutustutaan minkä tahansa matkapuhelimia myyvän verkkokaupan valikoimaan ja suodatetaan vain eniten myydyt mallit, on lähes kaikki matkapuhelimet jo 5G puhelimia. Sillä ei ole suurta merkitystä ostaako 5G:tä tukevan älypuhelimen nyt, mutta siitä voidaan olla montaa mieltä, onko siitä todellisuudessa mitään hyötyä.

5G verkko on jo saatavilla Suomessa, mutta vain suurissa kaupungeissa. Jos katselet nyt uutta matkapuhelinta, etkä halua vielä valita 5G puhelinta, on valinnanvaraa pieni valikoima ja tulevaisuudessa ei enää niinkään paljoa. 5G matkapuhelimet yleistyvät nyt kovaa vauhtia ja pian ei ole enää muuta vaihtoehtoa kuin ostaa 5G puhelin.

Onneksi 5G matkapuhelimia on saatavilla jo niin suuri valikoima, että niiden hinnat ovat lähteneet romahtamaan alaspäin nopeasti. Ensimmäiset 5G älypuhelimet olivat erittäin kalliita ja silloin harva malttoi sellaista hankkia. Tällä hetkellä 5G:tä tukeva puhelin löytyy jo halvemmistakin hintaryhmistä.

Hyödynnä parhaat puhelintarjoukset

Matkapuhelimet maksavat nykyaikana noin 200-3000 euroa, joka tarkoittaa sitä, että jo keskihintaisen puhelimen ostaminen tekee melkoisen loven lompakkoon. Tästä syystä kannattaa hyödyntää parhaat puhelintarjoukset uutta laitetta ostaessa ja vertailla ajan kanssa useamman verkkokaupan hintoja ennen ostopäätöstä.

Matkapuhelimet on onneksi monen verkkokaupan ja kivijalkakaupan valikoimassa, jolloin tuotteiden hintoja on vaivatonta vertailla esimerkiksi netissä ja valita sen perusteella halvin vaihtoehto. Jo muutaman minuutin mittainen hintavertailu netissä voi tuoda näin kalliin ostoksen kohdalla satojen eurojen säästön.

Useimmissa verkkokaupoissa julkaistaan joka viikko vaihtuvia tarjouksia ja monesti tuotteiden joukosta löytyy myös monta älypuhelinta. Mikäli tiedät tarkalleen, minkä puhelimen aiot seuraavaksi ostaa, voit jo hyvissä ajoin tarkistaa eri verkkokauppojen vaihtuvat tarjoukset ja ostaa laitteen vasta sitten, kun siitä julkaistaan uusi tarjous.

Yhä useampi hankkii matkapuhelimen silloin, kun ne ovat varmasti tarjouksessa. Tällainen ajankohta voisi olla esimerkiksi Black Friday, joulun lähellä tai tammikuussa. Black Friday, joulukuu ja alkuvuosi ovat kaikki loistavia ajankohtia ostaa uusi matkapuhelin. Silloin kaikissa verkkokaupoissa julkaistaan vuoden kovimmat tarjoukset.

Puhelinliittymä.com
Logo