Black Friday 2024 – Katso parhaat tarjoukset

Black-Friday-2021-Katso-parhaat-tarjoukset

Black Friday parhaine tarjouksineen alkaa olemaan taas aivan nurkan takana. Oletko jo valmis vuoden suosituimpaan ostospäivään? Black Friday 2024 saa jälleen tuhannet kivijalkakaupat ja verkkokaupat julkaisemaan vuoden parhaat tarjoukset. Hyödyntämällä mustan perjantain tarjoukset, voit saada alennusta jopa 50-70% normaalihinnasta. Black Fridayn aikaan operaattoreilla saattaa olla valikoimassa vuoden paras puhelinliittymä tarjous, jota ei tietenkään pidä jättää hyödyntämättä.

Black Friday 2024

Black Friday, eli musta perjantai kolkuttelee jo aivan nurkan takana huipputarjouksineen. Se on ylivoimaisesti vuoden kovin ostospäivä, silloin lähes kaikki kivijalkakaupat ja verkkokaupat laskevat hintojaan enemmän kuin minkään muun alennuskampanjan aikana.

Joko olet valmistautunut vuoden suurimpaan ostospäivään? Oletko haaveillut esimerkiksi uudesta älypuhelimesta, tietokoneesta, televisiosta, kannettavasta, pelikonsolista tai jostain muusta arvokkaammasta laitteesta? Huippusuosittu ostospäivä tempaisee jälleen vuonna 2024 hinnat pohjalukemiin tarjoten kattavan valikoiman viihde-elektroniikkaa ja muita tuotteita vuoden parhaaseen tarjoushintaan.

Silloin saat melko varmasti tuotteen kuin tuotteen halvimpaan mahdolliseen hintaan. Parhaassa tapauksessa voit säästää jopa 50-70% normaalihinnasta. Musta perjantai on päivä, jolloin lähes kaikki kaupat julkaisevat vuoden kovimmat tarjoukset, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Monet odottavat ostospäivää kuin kuuta nousevaa, sillä silloin esimerkiksi joululahjat saa hankittua huippuedullisesti.

Matkapuhelimet, pelikonsolit, televisiot ja muu elektroniikka on ollut jo usean vuoden ajan ostetuimpia joululahjoja. Esimerkiksi kalleimpien älypuhelimien hinnat ovat tänä päivänä tuhansia euroja, joten ei mikään ihme että yhä useampi ostaa joululahjat Black Friday:na. DNA verkkokaupasta saat kaikki elektroniikkalaitteet huippuedullisesti jopa 36 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Black Fridayn parhaat liittymätarjoukset

Black Fridayna kannattaa laittaa myös perheen puhelinliittymä asiat kuntoon ja tarkistaa kuukausimaksun suuruus. Silloin operaattorit myyvät puhelinliittymiä todennäköisesti halvimpaan hintaan koko vuoden aikana. Saavutat suurimman säästön hyödyntämällä operaattorien tarjoukset ja vaihtamalla koko perheen puhelinliittymät uuteen. Näin voit saada tarjoushintaisen liittymän käyttöön jopa kahden vuoden ajaksi.

Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, DNA:n ja Telian Black Friday tarjoukset löydät helpoiten Puhelinliittymä.com palvelusta. Uudet liittymätarjoukset julkaistaan sivustolle heti, kun ne ovat saatavilla. Vertaile puhelinliittymien hintoja, ominaisuuksia ja muita tietoja vaivattomasti samasta taulukosta. Näin liittymien vertaileminen eri operaattorien välillä on huomattavasti helpompaa kuin vertailla useilla verkkosivuilla. Mikäli olet kyllästynyt juoksemaan liittymätarjousten perässä, valitse Telia Dot liittymä.

Black Friday tarjoushinta on puhelinliittymissä yleisesti voimassa noin 12-24 kuukauden ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että liittymän kuukausimaksu pysyy samana tarjousjakson ajan, jonka jälkeen hinta palaa  normaaliin. Parhaassa tapauksessa voit säästää satoja euroja vaihtaessa liittymäsi operaattorilta toiselle Black Fridayn aikana. Mikäli vaihdat koko perheen liittymät uusiin, on säästö huomattavasti suurempi.

Operaattorit Telia, DNA ja Elisa Saunalahti julkaisee tarjouksia puhelinliittymien lisäksi myös mobiililaajakaistoista ja erilaisista laitteista. Kodin nettiyhteydellä säästöä kertyy myös melko varmasti, kunhan muistaa hyödyntää Black Friday tarjouksen. Tarjoukset ovat voimassa yleisesti vain muutamasta vuorokaudesta yhteen viikkoon.

Mistä musta perjantai on lähtöisin?

Black Friday, eli musta perjantai on saanut alkunsa Yhdysvalloissa ja levinnyt sieltä vuosien saatossa ympäri maailmaa. Suomessa suosio on selvästi kasvanut viimeisen muutaman vuoden aikana. Black Friday nimelle ei löydy mitään tarkempaa selitystä, mutta Wikipedian tietojen perusteella nimi juontaa juurensa New Yorkiin ja Philadelphiaan yli 50 vuoden päähän.

Taustalta löytyy toinenkin juhlapäivä, Thanksgiving Day, eli kiitospäivän juhla. Yhdysvalloissa kiitospäivää juhlitaan marraskuun viimeisenä torstaina. Seuraavana päivänä, eli perjantaina on vapaa päivä, jolloin vapaapäivästä nauttivat amerikkalaiset lähtevät ensimmäistä kertaa joululahjaostoksille.

Black Friday nimi on mainittu ensimmäisen kerran mediassa vuonna 1961. Jutun mukaan New Yorkissa ja Philadelphiassa kansalaiset lähtivät liikkeelle karistamaan kiitospäivän kalkkunakaloreita joululahjaostoksille. Innokkaiden shoppailijoiden autoista lähti niin suuri pakokaasupilvi, että päivälle annettiin lempinimeksi ”Black Friday”.

Ostospäivän nimestä löytyy netistä useita tarinoita, joista monet ovat varmasti muuttuneet vielä jonkin verran matkan varrella. Oli totuus mikä tahansa, Black Friday on Yhdysvalloissa ylivoimaisesti vuoden suosituin ostospäivä ja suosio kasvaa melko varmasti vuosi vuodelta myös Suomessa. Kuluttajat osaavat jo odottaa mustaa perjantaita, jolloin ensimmäiset joululahjat saa ostettua tavallista halvemmalla.

4 vinkkiä onnistuneisiin Black Friday ostoksiin

Useimmat kaupat ottavat niin sanotusti varaslähdön ja aloittavat Black Friday alennukset jo paljon ennen kyseistä päivää. Muutaman vuoden aikana ollaan nähty, kuinka monet kivijalkakaupat ja verkkokaupat ovat julkaisseet tarjoukset jo ennen mustaa perjantaita. Kaupat ovat siirtyneet suoraan Black Week tarjouksiin, jolloin uusia tarjouksia julkaistaan koko viikon ajan. On siis hyvä muistaa tarkkailla tarjouksia jo hyvissä ajoin ennen varsinaista Black Fridayta, ettei etsimääsi tuotetta ole myyty jo loppuun perjantaihin mennessä.

Black Fridayta on kutsuttu myös ylikulutuksen juhlaksi, jolla tarkoitetaan varmasti sitä, että ihmiset ostavat myös sellaisia tuotteita, joita ei välttämättä edes tarvita vain halpojen hintojen takia. On kuitenkin fiksua keskittää tarvittavat hankinnat juuri mustalle perjantaille, sillä silloin lähes kaikki tuotteet myydään tavallista edullisempaan hintaan.

Muista vertailla etsimäsi tuotteen hintaa ja tarkistaa, löytyykö jostain toisesta verkkokaupasta sama tuote vielä paremmalla tarjouksella. Nykyaikana Black Friday tarjouksia on vaivatonta selailla kotona tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, jonka takia hintojen vertaileminen on vaivatonta. Verkkokauppojen tarjoushinnoissa voi olla myös erittäin suuria eroja, jonka takia hintojen vertaileminen kannattaa tehdä huolellisesti.

Vältä ihmismassat ja ruuhkat tekemällä ostokset kaikessa rauhassa netissä. Kuka nyt nykyaikana haluaisi viettää useamman tunnin jonottaen kaupan kassalla? Useimmat verkkokaupat julkaisevat täysin samat tarjoukset netissä kuin kivijalkaliikkeessä. Kaiken lisäksi netissä tarjouksiin pääsee käsiksi usein jo vuorokauden vaihduttua, jolloin kivijalkakauppa on suljettu.

Puhelinliittymä.com
Logo