5G liittymät

Uuden sukupolven huippunopeat 5G liittymät ovat nyt saatavilla

Tiesitkö, että 5G liittymällä saat kaiken irti netin selaamisesta ja voit saavuttaa 1000 Mbit/s maksiminopeuden?

Mikäli haluat ottaa netin käytöstä kaiken irti, on aika hankkia 5G puhelinliittymä ja 5G:tä tukeva puhelin.

Tämän jälkeen netin selaaminen ei voisi olla enää sukkelampaa, vauhtia piisaa varmasti vaikka jaettavaksi asti.

5G-verkko tarjoaa enemmän nopeutta, lyhyemmän viiveajan ja tekee raskaidenkin sovellusten käytöstä juhlaa.

Tällä hetkellä 5G liittymät ovat kahden suuren operaattorin valikoimassa, jotka ovat DNA ja Elisa Saunalahti.

Mikäli haluat tutustu 5G:tä tukeviin puhelimiin, katso suosituimmat matkapuhelimet alla olevasta napista.

Tässä suosituimmat 5G liittymät, valitse käyttötarkoitukseesi sopivin:

Mitä hyötyä on hankkia uuden sukupolven 5G liittymä?

Mikäli mietit, mitä parannuksia uusi 5G liittymä tuo tullessaan, voidaan sitä verrata siihen aikaan kun siirryttiin 3G-verkosta 4G-verkkoon.

Siirtyminen 4G-verkkoon oli suuri harppaus jälkeenpäin ajateltuna melko kömpelöön 3G:hen verrattuna.

Netin selaamisessa huomasi valtavan eron, esimerkiksi elokuvien ja videoiden katselukokemus parani huomattavasti, paremman yhteysnopeuden ansiosta.

5G-verkko on vielä kaiken lisäksi monin verroin 4G-verkkoa nopeampi, joten vaihtaminen ei jää keneltäkään netin selaajalta huomaamatta.

Hankkimalla 5G liittymän, voit ottaa netin selaamisesta kaiken hyödyn irti, olitpa sitten innokas somettaja, nettipelaaja, elokuvien ystävä tai muuten vain kova selaaja.

Innokkaille pelaajille uusi puhelinliittymä tarjoaa pienemmän viiveajan, joka on tervetullut parannus pelaajien maailmassa.

Erittäin nopean netin ansiosta myös etäyhteyden muodostaminen muihin laitteisiin paranee huomattavasti.

Voit jakaa halutessasi netin puhelimestasi kaikille kodin laitteille, kattavasta ja nopeasta nettiyhteydestä riittää kaistaa jaettavaksi asti.

5G yhteyttä tukevat laitteet ovat nyt tilattavissa

Joko olet ostanut 5G-verkkoa tukevan puhelimen? Voit tutustua palvelumme kautta operaattorien tarjontaan ja tehdä tilauksen netissä.

Jos sinulla kuitenkin on jo 5G-verkkoa tukeva puhelin ja olet 5G verkon toiminta-alueella, siirtyy puhelimesi käyttämään sitä automaattisesti.

Vanha puhelimesi ei välttämättä tue 5G-verkkoa, joten saat liittymän toimintaan heti kun olet hankkinut sitä tukevan matkapuhelimen.

Uusiin puhelimiin voit tutustua esimerkiksi Elisa Saunalahden tai DNA:n verkkokaupassa, joista löytyy uusimmat mallit.

Nykyään lähes kaikki uudet puhelimet tukevat 5G-verkkoa, mutta asia kannattaa kuitenkin vielä tarkistaa ennen ostopäätöstä.

Esimerkiksi Elisa Saunalahden valikoimasta on huoletonta tilata uusi matkapuhelin, he tarjoavat asiakkailleen korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Kalliskin ostos on mahdollista hankkia korottomalla rahoituksella, jolloin voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa kuukausierissä.

Silloin edes kalleimman älypuhelimen ostaminen ei kuormita talouttasi liikaa, kun voit maksaa ostoksesi pienissä kuukausierissä.

Milloin 5G liittymät toimivat kaikkialla?

5G-verkosta ja sen tuomista mahdollisuuksista on puhuttu ja kirjoitettu jo useamman vuoden ajan, mutta milloin 5G-verkko on toiminnassa?

Sitä työstetään jatkuvasti ja on jo lähes täydessä toiminnassa useimmissa suurissa kaupungeissa, mutta koko Suomea se ei kata vielä.

Se milloin 5G liittymät toimivat kautta maan yhtä laajasti kuin nykyinen 4G, on mahdotonta antaa tarkkaa vastausta.

Verkkoa on rakennettu jo pitkään ja rakennetaan vielä tulevaisuudessakin, jotta uuden aikakauden mobiilinetti olisi mahdollisimman monen ulottuvilla.

Vuoden alussa operaattorien valikoimaan lisättiin uuden ajan 5G liittymät ja useissa verkkokaupoissa myydään jo 5G:tä tukevia päätelaitteita.

Moni meistä varmasti pohtii sitä asiaa, milloin sitten on järkevää hankkia 5G liittymä ja sitä tukeva matkapuhelin?

Ruuhkaton ja huomattavasti nopeampi netti houkuttaa monia, mutta myös uusi liittymä ja puhelin maksavat tavallista enemmän.

Moni jättää 5G liittymät ja päätelaitteet odottamaan sitä päivää, kunnes 5G-verkko toimii alueella, jossa viettää suurimman osan päivästä.

Operaattorien verkkosivuilla olevista kuuluvuuskartoista voit tarkistaa ajankohtaisen tilanteen silloin kuin itse haluat.