DNA liittymät

DNA puhelinliittymät ja parhaat tarjoukset

Sivuiltamme löydät kaikki uudet DNA liittymät ja tämän päivän parhaat tarjoukset.

Liittymävalikoima uudistuu jatkuvasti ja siksi liittymätarjonta kannattaa vilkaista säännöllisesti.

Tällä hetkellä operaattorilta löytyy seitsemän erilaista liittymäpakettia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Valikoima on kasvanut niin suureksi, että sillä ei ole väliä käytätkö puhelimen nettiä harvoin vai oletko suurkuluttaja.

Olemme varmoja, että löydät kattavasta liittymävalikoimasta varmasti sinulle sopivan paketin.

Aloita liittymävertailu ja vaihda puhelinliittymä edullisempaan muutamassa minuutissa.

Vaihtamalla koko perheen liittymät halvempaan, voi säästöä kertyä vuositasolla jopa satoja euroja.

Olemme lisänneet DNA liittymävalikoimaan nyt uuden aikakauden 5G liittymät, joihin suosittelemme tutustumaan.

Tässä kaikki DNA liittymät, valitse sinun käyttöösi sopivin paketti

Lisätietoa liittymistä

DNA Rajaton hinnasto:

 • Hinta: 22,90 €/kk 12kk ajan, jatkossa 24,90 €/kk
 • Puhelut ja tekstiviestit 0€
 • 4G rajaton netti 0€
 • Liittymän avausmaksu: 3,90€.
 • Toimitusmaksu: 0€.
DNA Rajaton sisältää rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja 4G nettiä kotimaassa. Netin ilmoitettu maksiminopeus on kuitenkin vain 1 Mbit/s. Mukana 10 Gt/kk EU-datapaketti.

Lue lisää

DNA Jämpti hinnasto:

 • Hinta: 9,90 €/kk 12kk ajan, jatkossa 12,90 €/kk
 • Puhelut 0,09€ / min
 • Tekstiviestit 0,09€ / viesti
 • 4G rajaton netti 0€
 • Liittymän avausmaksu: 3,90€
 • Toimitusmaksu: 0€
DNA Jämpti liittymässä maksat puheluista 0,09€ / min ja tekstiviesteistä 0,09€ / viesti. Paketti sisältää 4G netin, jonka maksiminopeus on 1 Mbit/s. Mukana 5 Gt/kk EU-datapaketti.

Lue lisää

DNA Nopea 4G Rajaton Plus hinnasto:

 • Hinta: 28,90 €/kk 12kk ajan, jatkossa 34,90 €/kk.
 • Puhelut ja tekstiviestit: Rajaton
 • 4G nopea netti: Rajaton
 • Liittymän avausmaksu: 3,90€.
 • Toimitusmaksu: 0€.
DNA Nopea 4G Rajaton Plus liittymä sisältää rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja netin käyttöä. Liittymässä on huippunopea 4G netti, jonka maksiminopeus on 150 Mbit/s. Mukana myös 10 Gt/kk EU-datapaketti.

Lue lisää

DNA Nopea 4G Jämpti hinnasto:

 • Hinta: 25,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 26,90 €/kk.
 • Puhelut: 0,07 €/min.
 • Tekstiviestit: 0,07 €/kpl.
 • Multimediaviestit: 0,40 €/kpl.
 • EU-data ylimenevä: 7,4 €/Gt.
 • Liittymän avausmaksu: 3,90€.
 • Toimitusmaksu: 0€.
DNA Nopea 4G Jämpti nopealla ja rajattomalla 4G netillä, jonka nopeus on maksimissaan 100 Mbit/s. Puhelut ja tekstiviestit laskutetaan jämptisti käytön mukaan. Paketissa mukana muhkea 10 Gt/kk EU-datapaketti.

Lue lisää

Etkö löytänyt sopivaa liittymää DNA:n liittymävalikoimasta?

Tutustu siinä tapauksessa alla olevien operaattorien liittymävalikoimaan.

Pitääkö minun vaihtaa puhelinnumeroni, jos ostan DNA liittymän?

Ei tarvitse. Voit säilyttää nykyisen numerosi tai halutessasi vaihtaa tilalle uuden puhelinnumeron liittymää tilatessa.

Miten irtisanon nykyisen liittymäni?

Sinun ei tarvitse huolehtia nykyisen puhelinliittymäsi irtisanomisesta uutta tilatessa. Operaattorit hoitavat asian puolestasi.

Kuinka nopeasti uusi liittymä on käytössä?

Mikäli olet päättänyt säilyttää vanhan puhelinnumerosi, kuluu numeronsiirrossa aikaa noin 14 vuorokautta. Nykyinen liittymäsi on toiminnassa siihen saakka, kunnes otat uuden puhelinliittymäsi käyttöön. Tilausta tehdessä voit myös itse esittää oman toiveesi siirtoajankohdasta.

Poistuuko puhelimestani yhteystiedot, jos vaihdan liittymäni?

Ennen kuin vaihdat uuden SIM-kortin puhelimeesi, tallenna yhteystietosi puhelimesi muistiin. Silloin yhteystiedot eivät poistu, vaan seuraavat mukana.

DNA liittymät ja laitteet edullisesti verkosta

DNA puhelinliittymät ovat yhä useamman henkilön valinta, sillä he tarjoavat kilpailukykyiset puhelinliittymät ja monet muut palvelut niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Oli tarpeesi sitten uusi puhelinliittymä, yritysliittymä, nettiliittymä, televisio, puhelin, tabletti, pelikonsoli, kannettava tietokone tai pöytätietokone, voit huoletta kääntyä DNA:n verkkokaupan puoleen.

Liittymävertailuja seuratessa huomaa varsin nopeasti, että operaattori tarjoaa melko edullisia puhelinliittymiä ja nettiliittymiä verrattuna moniin kilpailijoihin.

DNA liittymä valikoima on tänä päivänä sen verran runsas, ettei ole väliä käytätkö puhelimen nettiä vain satunnaisesti vai oletko netin suurkuluttaja.

Heidän suuri ja monipuolinen valikoima takaa sen, että jokaiselle käyttäjälle löytyy sopiva ja edullinen puhelinliittymä.

Operaattorit kilpailevat kuitenkin jatkuvasti nykyisistä ja uusista asiakkaista, jonka takia operaattorien väliset hintaerot voivat vaihdella melko paljon vuodesta toiseen.

Se mikä on tällä hetkellä edullisin vaihtoehto, ei välttämättä ole sitä enää muutaman kuukauden kuluttua ja siksi puhelinliittymien kilpailuttaminen kannattaa.


Miksi valita DNA?

Puhelinliittymä.com on täysin puolueeton vertailusivusto, joten emme suoraan suosittele sinulle yhtä ja tiettyä operaattoria.

Suosittelemme aina vertailemaan kaikki operaattorit ja valitsemaan sen perusteella sinulle paras vaihtoehto.

Alla listattuna muutama tärkeä asia DNA:sta, joka on hyvä tietää.

1.) DNA liittymissä on todella nopea ja kattava 4G netti. Sinun tarvitsee valita vain sopivin puhelinliittymä ja sille netin nopeus. Huippunopea 4G verkko tavoittaa yli 99 % suomalaisista.

2.) Aina edulliset hinnat ja monipuolinen liittymävalikoima. Valitse runsaasta valikoimasta juuri ominaisuuksiltaan sellainen puhelinliittymä kuin tarvitset.

3.) Valitse liittymääsi oman käyttötottumuksen mukaan rajaton käyttö, valmis paketti tai maksa vaikka halutessasi käytön mukaan. Niin tai näin, puhelimen netin nopeus on aina sopiva ja ilman datakattoa.

4.) Muista hyödyntää myös asiakasetuhinta. Mikäli valintasi on DNA liittymät, voit saada valikoituja puhelimia edulliseen asiakasetuhintaan, jolloin shoppailet huomattavasti muita edullisemmin.


DNA liittymät edullisesti netistä tai myymälästä

DNA puhelinliittymät elävät jatkuvasti, sillä vanhoja liittymiä poistuu ja uusia matkapuhelinliittymiä ilmestyy markkinoille tasaisesti. Näihin pääset käsiksi vaivattomasti verkossa tai vaihtoehtoisesti vierailemalla myymälässä.

Valikoimasta löytyy sopiva paketti jokaiselle. Osa liittymistä laskutetaan kiinteän kuukausihinnan mukaan, jolloin hintaan sisältyy tietty määrä puheaikaa ja tekstiviestejä ja toiset taas käytön mukaan.

Kolmantena vaihtoehtona operaattori tarjoaa etukäteen maksettavia lataus- eli prepaid-liittymiä. Voit maksaa etukäteen esimerkiksi 20 euroa, jolloin saat käyttää puheaikaa ja perinteisiä tekstiviestejä tuon summan edestä.

Kaikista DNA liittymistä maksetaan 3,90 euron avausmaksu. Liittymien avausmaksut eivät päätä huimaa muihin operaattoreihin verrattuna, sillä esimerkiksi Moi Mobiilin avausmaksu on 5,00 euroa.

Parhaat tarjoukset saat hyödynnettyä tietenkin silloin, kun tilaat koko perheelle DNA liittymät, tarvittaessa puhelimet ja muut palvelut.

Voit tehdä ostoksia hyödyntäen tarjoukset joko kätevästi DNA:n verkkokaupassa tai vierailemalla paikallisessa myymälässä.


Erinomainen 4G verkko, joka kattaa lähes koko Suomen

Viimeisien tietojen mukaan tehokas ja luotettava 4G verkko kattaa jo uskomattomat 99,6% suomalaisista.

Operaattori parantaa jatkuvasti verkkoa myös alueilla, joilla on jo ennestään tukiasema.

DNA 4G verkko on kehittynyt jatkuvasti parempaan suuntaan jo vuosia ja on tällä hetkellä ylivoimaisesti Suomen kattavin.

Se kattaa suuren osan Suomesta, mutta ei kuitenkaan toimi välttämättä aivan kaikille pienillä haja-asutusalueilla mutta tämä ongelma koskee myös muita operaattoreita.

Kaikki DNA liittymät toimivat siis ylivoimaisesti Suomen kattavimmassa verkossa.

Mikäli et ole täysin vakuuttunut siitä, voit tarkistaa asian muutamassa minuutissa kuuluvuuskartasta. Tämä on suositeltavaa, jos asut lähellä metsää tai maaseudulla.

Tiedämme tapauksia, joissa DNA puhelinliittymä on toiminut maaseudulla huomattavasti paremmin kuin kilpailijoiden liittymät mutta myös tapauksia, joissa liittymä on täytynyt vaihtaa katvealueen takia.


Hallinnoi tietojasi ja palveluita helposti verkossa

Onko sinulla DNA liittymä ja nyt haluat tehdä muutoksia palveluihin? Vai onko asikastietosi muuttuneet? Vai haluatko liittää nykyiseen liittymääsi uusia palveluita?

Niin tai näin, ei sinun tarvitse lähteä asioimaan lähimpään myymälään, vaan voit hoitaa kaikki asiat halutessasi helposti netissä.

Omia asiakastietoja tai liittymää on helppo muokata verkossa, missä voit tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen, muokata omia asikastietojasi tai liittää olemassa olevaan pakettiin erilaisia palveluja tai poistaa niitä.

Entäs sitten, jos puhelin katoaa? DNA nettipalvelussa voit helposti sulkea oman sim-kortin tai kuolettaa sen väliaikaisesti, jolloin voit käyttää sitä vielä, jos puhelin sattuukin löytymään.

Tähän ominaisuuteen suosittelemme tutustumaan jo ennen kuin puhelin menee hukkaan, silloin tiedät heti mistä saat suljettua sim-kortin ja näin voit estää liittymän väärinkäytön.

Kaikki tapahtuu siis nykyaikaiseen tapaan verkossa, sillä kaikki DNA liittymät ovat tilattavissa ja tarvittaessa muunneltavissa netissä.


Kerro mielipiteesi ja arvostele DNA liittymät

Onko sinulla DNA puhelinliittymistä kokemuksia? Kerro myös muille omista kokemuksistasi.

Haluamme kuulla niin hyvät kuin huonotkin palautteet ja mielipiteet.

DNA kokemuksia

5,0 rating
3.2.2019

Olen erittäin tyytyväinen puhelinliittymään.Toimii alueella kuin alueella.

Kaarlo
5,0 rating
12.12.2018

Liittymän tilaaminen oli vaivatonta.

heli
5,0 rating
12.12.2018

Hyvä operaattori

timo
5,0 rating
12.12.2018

DNA on ollut minun valintani jo viisi vuotta ja edelleen olen tyytyväinen!

Jaakko