DNA liittymä lapselle edullisella tarjousjaksolla

dna liittymä lapselle

Tiesitkö, että DNA liittymä lapselle on yksi suosituimmista vaihtoehdoista? Liittymävalikoimassa on erinomainen ensiliittymä lapselle ja hieman vanhemmalle koululaiselle suositeltu puhelinliittymä.

DNA liittymä lapselle on turvallinen ja edullinen valinta

Yleensä lapselle ostetaan ensimmäinen oma matkapuhelin juuri ennen koulun alkua. Pelkästä puhelimesta ei tietenkään hirveästi iloa tai hyötyä ole, ennen kuin siihen hankitaan lapsen käyttöön soveltuva puhelinliittymä.

Liittymän valinta koetaan usein haastavaksi, sillä operaattoreita ja puhelinliittymiä on useita vaihtoehtoja. Varsinkin siinä tapauksessa, jos ei ole aikaisemmin hankkinut liittymää lapselle.

Lopulta lapsen vanhemmat tekevät päätöksen siitä, miltä operaattorilta liittymä ostetaan. Ehkä vanhemmilla on puhelinliittymät samalta operaattorilta, jolloin käännytään helposti suoraan heidän puoleen.

Olemme kuitenkin sitä mieltä, että toisilta operaattoreilta on lopulta helpompi löytää sopiva puhelinliittymä lapselle kuin toisilta.

DNA liittymä lapselle on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, sillä heidän valikoimassa on useampi kouluikäiselle suunniteltu puhelinliittymä. Liittymävalikoimasta ei tarvitse etsimällä etsiä ja vertailla, mikä liittymä sisältäisi kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Liittymävalikoimassa on kaksi DNA liittymää lapselle, joista ensimmäisen kerrotaan olevan edullinen ensiliittymä lapselle ja toinen koululaisten suosikki. Näinkin lyhyistä esittelyteksteistä on yllättävän paljon apua heille, jotka tutustuvat ensimmäistä kertaa valikoimaan ja etsivät liittymää koululaiselle.

Mikä on halvin DNA liittymä lapselle?

Edullisin DNA liittymä lapselle on tällä hetkellä DNA jämpti, jonka kuukausimaksu on tarjousjaksolla 7,90€/kk. Tarjousjakso on voimassa 12 kuukauden ajan sopimuksen solmimisesta, jonka jälkeen kuukausimaksu on 12,90€/kk.

DNA liittymätarjous on mahdollista hyödyntää silloin, kun otat liittymän uudella puhelinnumerolla. Tarjousta ei ole mahdollista hyödyntää, jos teet numeronsiirron toiselta operaattorilta.

DNA jämpti liittymän kerrotaan olevan edullinen liittymä lapselle, joka soveltuu parhaiten ensimmäiseksi liittymäksi. Se sisältää rajattoman netin käyttöoikeuden Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa 1 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella.

Kuukausimaksuun lisätään puheluista ja tekstiviesteistä kertyneet kulut, jotka hinnoitellaan tässä liittymätyypissä käytön mukaan hintaan 0,07€/min/kpl. Lisäksi liittymä sisältää 7 Gt/kk EU-datapaketin.

Millainen liittymä soveltuu hieman vanhemmalle koululaiselle?

Muutamasta vuodesta kolmeen vuoteen koulua käynyt lapsi kaipaa yleensä jo hieman nopeampaa nettiyhteyttä, jolloin liittymä on viimeistään aika päivittää astetta tehokkaampaan.

Vanhemmalle koululaiselle suositeltu DNA liittymä lapselle on DNA rajaton 4G 10M, jonka kuukausimaksu on tarjousjakso huomioon otettuna vain 14,90€/kk. Tarjousjakso on voimassa vuoden ajan, jonka jälkeen kuukausimaksu nousee 26,90€/kk.

DNA rajaton 4G 10M sisältää rajattoman 4G netin Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa 10 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella, ilman datakattoa. Puhelut ja tekstiviestit kuuluvat tässä liittymässä kuukausimaksuun. Lisäksi liittymä sisältää astetta suuremman 15 Gt/kk EU-datapaketin.

Tämä DNA liittymä lapselle on siis huoleton valinta, sillä kaikki ominaisuudet ovat rajattomia. Normaalihintaiset kotimaan puhelut ja tekstiviestit eivät pääse missään tilanteessa kohottamaan puhelinlaskua yllättävän suureksi, joka on erinomainen asia lapsen liittymässä.

Lue lisää: Yle.fi – Millainen netti ekaluokkalaisen älypuhelimeen?

Näin valitset parhaan DNA liittymän lapselle:

Haluatko lapsen liittymään rajattomasti kaikkea vai maksu kulutuksen mukaan?

Rajaton liittymä on ominaisuuksiltaan sellainen, jossa puheaikaa ja tekstiviestejä saa käyttää täysin huolettomasti niin paljon kuin haluaa ennalta määritettyyn kuukausihintaan.

Toinen vaihtoehto on kulutuksen mukaan laskutettava liittymä, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan, vain netti on rajaton.

Valitse sopiva netin nopeus aina käyttötarkoituksen mukaan.

Käyttääkö lapsi puhelinta suurimmaksi osaksi yhteydenpitoon esimerkiksi WhatsAppissa? Siinä tapauksessa hitaampikin netti riittää mainiosti.

Aikooko lapsi pelata puhelimella pelejä ja katsella elokuvia tai videoita? Silloin nopeammalle netille on käyttöä, jolloin selaaminen tapahtuu ilman ikäviä katkoksia.

Muista valita liittymään sopivat rajoitukset.

Lapsen liittymässä on tärkeä muistaa asettaa tietyt rajoitukset päälle.

Voit estää esimerkiksi puhelut ja viestit maksullisiin palvelu- ja viihdenumeroihin, jolloin yllättäviä kuluja ei pääse syntymään.

Muista kilpailuttaa lapsen liittymä säännöllisesti

Lapsen liittymän hankintaan saatetaan kuluttaa paljonkin aikaa, kun ensin vertaillaan eri operaattorien liittymiä ja valitaan niistä edullisin vaihtoehto. Mikäli liittymän ominaisuuksissa ei ilmene moitittavaa seuraavan vuoden sisällä, ei kaikin puolin toimivaa liittymää lähdetä kovin helposti vaihtamaan.

Nykyaikana lähes jokainen mobiililaajakaista ja puhelinliittymä myydään edullisella tarjousjaksolla, joka on voimassa 1-2 vuotta liittymäsopimuksen solmimisesta. Tarjousjakson aikana liittymän kuukausimaksu on normaalihintaa pienempi ja umpeuduttua kuukausimaksu nousee useamman euron.

Yksi tärkeimmistä asioista liittymän tilaamisen jälkeen onkin muistaa kilpailuttaa puhelinliittymä tasaisin väliajoin. Useissa tilanteissa lapsen liittymä vaihdetaan vain silloin, jos lapsi kaipaa nopeampaa nettiyhteyttä tai kulutuksen mukaan laskutettava liittymä halutaan vaihtaa rajattomaan.

Loppujen lopuksi sillä ei ole mitään merkitystä, mistä syystä lapsen liittymä päivitetään uuteen. Suositeltavaa on vaihtaa lapsen puhelinliittymä noin 1-2 vuoden välein, vaikka liittymä tarjoaisi kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Tämä johtuu vain siitä, että operaattoreiden myöntämät tarjousjaksot liittymiin ovat voimassa 12-24 kuukauden ajan, jonka jälkeen kuukausimaksu pomppaa huomattavasti tarjoushintaa korkeammaksi. Mikäli haluaa mahdollisimman edullisen liittymän lapselle, tulisi liittymä vaihtaa uuteen viimeistään tarjousjakson päätyttyä.

Esimerkiksi DNA liittymä lapselle on saatavilla edulliseen tarjoushintaan vain 7,90€/kk. Tarjousjakso on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen kuukausimaksu on 12,90€/kk. Tarjousjakson aikana liittymän hinta on 94,80€/vuosi. Tarjousjakson päättyessä saman liittymän hinta on 154,80€/vuosi.

Puhelinliittymä.com
Logo