DNA liittymä lapselle edullisella tarjousjaksolla

dna liittymä lapselle

Tiesitkö, että DNA liittymä lapselle on yksi suosituimmista vaihtoehdoista? Liittymävalikoimassa on erinomainen ensiliittymä lapselle ja hieman vanhemmalle koululaiselle suositeltu puhelinliittymä.

DNA liittymä lapselle on turvallinen ja edullinen valinta

Yleensä lapselle ostetaan ensimmäinen oma matkapuhelin juuri ennen koulun alkua. Pelkästä puhelimesta ei tietenkään hirveästi iloa tai hyötyä ole, ennen kuin siihen hankitaan lapsen käyttöön soveltuva puhelinliittymä.

Liittymän valinta koetaan usein haastavaksi, sillä operaattoreita ja puhelinliittymiä on useita vaihtoehtoja. Varsinkin siinä tapauksessa, jos ei ole aikaisemmin hankkinut liittymää lapselle.

Lopulta lapsen vanhemmat tekevät päätöksen siitä, miltä operaattorilta liittymä ostetaan. Ehkä vanhemmilla on puhelinliittymät samalta operaattorilta, jolloin käännytään helposti suoraan heidän puoleen. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että toisilta operaattoreilta on lopulta helpompi löytää sopiva puhelinliittymä lapselle kuin toisilta.

DNA liittymä lapselle on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, sillä heidän valikoimassa on useampi kouluikäiselle suunniteltu puhelinliittymä. Liittymävalikoimasta ei tarvitse etsimällä etsiä ja vertailla, mikä liittymä sisältäisi kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Liittymävalikoimassa on tällä hetkellä kolme sopivaa DNA liittymää lapselle, joista ensimmäisen kerrotaan olevan edullinen ensiliittymä lapselle ja toinen koululaisten suosikki. Näinkin lyhyistä esittelyteksteistä on yllättävän paljon apua heille, jotka tutustuvat ensimmäistä kertaa valikoimaan ja etsivät liittymää koululaiselle.

Mikä on halvin DNA liittymä lapselle?

Edullisin DNA liittymä lapselle on tällä hetkellä DNA rajaton 200M, jonka kuukausimaksu on tarjousjaksolla 27,99€/kk. Tarjousjakso on voimassa 12 kuukauden ajan sopimuksen solmimisesta, jonka jälkeen kuukausimaksu on 31,90€/kk. Liittymän avausmaksu on 6,90€, joka veloitetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

DNA liittymätarjous on suunnattu uusille asiakkaille, eli saat liittymän käyttöösi vuoden mittaisella tarjousjaksolla, mikäli teet numeronsiirron tai avaat uuden liittymän. DNA rajaton 200M on erinomainen liittymä lapselle, sillä se tarjoaa riittävän nopean nettiyhteyden lisäksi myös rajattomasti puheaikaa ja perinteisiä tekstiviestejä.

Liittymä sisältää rajattoman netin käyttöoikeuden Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa 200 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella ja mukana matkassa kulkee tietenkin vielä suuri 30 Gt/kk EU-datapaketti, jolla surffailet melko huolettomasti myös reissussa.

Mikäli etsit nopeaa nettiliittymää puhelimeen, jolla voit selata täysin huolettomasti nettiä, soitella kavereille ja lähettää joskus myös perinteisiä tekstiviestejä, tätä liittymää suosittelemme sinulle. Kun hankit DNA liittymän, saat myös useita asiakasetuja, kuten esimerkiksi valikoituja laitteita tavallista edullisempaan asiakasetuhintaan.

Millainen liittymä soveltuu hieman vanhemmalle koululaiselle?

Muutamasta vuodesta kolmeen vuoteen koulua käynyt lapsi kaipaa yleensä jo hieman nopeampaa nettiyhteyttä, jolloin liittymä on viimeistään aika päivittää astetta tehokkaampaan.

Vanhemmalle koululaiselle suositeltu DNA liittymä lapselle voisi olla esimerkiksi DNA rajaton 5G 400M, jonka kuukausimaksu on tarjousjakso huomioon otettuna vain 29,99€/kk. Tarjousjakso on voimassa vuoden ajan, jonka jälkeen kuukausimaksu nousee 36,90€/kk.

DNA rajaton 5G 400M sisältää rajattoman 5G netin Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa 400 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella, ilman datakattoa. Puhelut ja tekstiviestit kuuluvat tässä liittymässä kuukausimaksuun. Lisäksi liittymä sisältää astetta suuremman 34 Gt/kk EU-datapaketin.

Tämä DNA liittymä lapselle on siis huoleton valinta, sillä kaikki ominaisuudet ovat rajattomia. Normaalihintaiset kotimaan puhelut ja tekstiviestit eivät pääse missään tilanteessa kohottamaan puhelinlaskua yllättävän suureksi, joka on erinomainen asia lapsen liittymässä.

Lue lisää: Yle.fi – Millainen netti ekaluokkalaisen älypuhelimeen?

Näin valitset parhaan DNA liittymän lapselle:

Haluatko lapsen liittymään rajattomasti kaikkea vai maksu kulutuksen mukaan?

Rajaton liittymä on ominaisuuksiltaan sellainen, jossa puheaikaa ja tekstiviestejä saa käyttää täysin huolettomasti niin paljon kuin haluaa ennalta määritettyyn kuukausihintaan.

Toinen vaihtoehto on kulutuksen mukaan laskutettava liittymä, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan, vain netti on rajaton.

Valitse sopiva netin nopeus aina käyttötarkoituksen mukaan.

Käyttääkö lapsi puhelinta suurimmaksi osaksi yhteydenpitoon esimerkiksi WhatsAppissa? Siinä tapauksessa hitaampikin netti riittää mainiosti.

Aikooko lapsi pelata puhelimella pelejä ja katsella elokuvia tai videoita? Silloin nopeammalle netille on käyttöä, jolloin selaaminen tapahtuu ilman ikäviä katkoksia.

Muista valita liittymään sopivat rajoitukset.

Lapsen liittymässä on tärkeä muistaa asettaa tietyt rajoitukset päälle.

Voit estää esimerkiksi puhelut ja viestit maksullisiin palvelu- ja viihdenumeroihin, jolloin yllättäviä kuluja ei pääse syntymään.

Muista kilpailuttaa lapsen liittymä säännöllisesti

Lapsen liittymän hankintaan saatetaan kuluttaa paljonkin aikaa, kun ensin vertaillaan eri operaattorien liittymiä ja valitaan niistä edullisin vaihtoehto. Mikäli liittymän ominaisuuksissa ei ilmene moitittavaa seuraavan vuoden sisällä, ei kaikin puolin toimivaa liittymää lähdetä kovin helposti vaihtamaan.

Nykyaikana lähes jokainen mobiililaajakaista ja puhelinliittymä myydään edullisella tarjousjaksolla, joka on voimassa 1-2 vuotta liittymäsopimuksen solmimisesta. Tarjousjakson aikana liittymän kuukausimaksu on normaalihintaa pienempi ja umpeuduttua kuukausimaksu nousee useamman euron.

Yksi tärkeimmistä asioista liittymän tilaamisen jälkeen onkin muistaa kilpailuttaa puhelinliittymä tasaisin väliajoin. Useissa tilanteissa lapsen liittymä vaihdetaan vain silloin, jos lapsi kaipaa nopeampaa nettiyhteyttä tai kulutuksen mukaan laskutettava liittymä halutaan vaihtaa rajattomaan.

Loppujen lopuksi sillä ei ole mitään merkitystä, mistä syystä lapsen liittymä päivitetään uuteen. Suositeltavaa on vaihtaa lapsen puhelinliittymä noin 1-2 vuoden välein, vaikka liittymä tarjoaisi kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Tämä johtuu vain siitä, että operaattoreiden myöntämät tarjousjaksot liittymiin ovat voimassa 12-24 kuukauden ajan, jonka jälkeen kuukausimaksu pomppaa huomattavasti tarjoushintaa korkeammaksi. Mikäli haluaa mahdollisimman edullisen liittymän lapselle, tulisi liittymä vaihtaa uuteen viimeistään tarjousjakson päätyttyä.

Esimerkiksi DNA liittymä lapselle on saatavilla edulliseen tarjoushintaan vain 27,99€/kk. Tarjousjakso on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen kuukausimaksu on 31,90€/kk. Tarjousjakson aikana liittymän hinta on 335,88€/vuosi. Tarjousjakson päättyessä saman liittymän hinta on 382,8€/vuosi.

Puhelinliittymä.com
Logo