DNA Rajaton 200M

DNA Rajaton 200M – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

DNA Rajaton 200M nettiliittymä on suunniteltu sinulle, joka haluat huolettoman ja tehokkaan tavan selata nettiä. Tämä puhelinliittymä kattaa niin työasiat kuin vapaa-ajan viihdekäytönkin, ja on muotoiltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Liittymässä on mukana rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä sekä huippunopea 200 Mbit/s internet-yhteys. Käytä yhteyttä vapaasti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, ja hyödynnä 30 Gt dataa muissa EU/ETA-maissa. Tällä hetkellä voit hankkia liittymän erikoishintaan: ensimmäiset 12 kuukautta maksavat vain 27,99 € kuukaudessa, ja sen jälkeen kuukausimaksu on 31,90 €. Aloitusmaksu on 6,90 € ja se laskutetaan ensimmäisen kuukauden aikana.

Vaihtoehdot DNA Rajaton 200M liittymälle

Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 4G 200M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän huippuedullisesti.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Laite-etuseteli kaupan päälleRajaton 5G 300M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän huippuedullisesti. Lisäksi saat kaupan päälle 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Laite-etuseteli kaupan päälleRajaton 5G 600M

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän huippuedullisesti. Lisäksi saat kaupan päälle 50€ laite-etusetelin Telia Kauppaan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Rajattomasti kaikkea ja sukkela 4G-netti

DNA Rajaton 200M mobiililaajakaista on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat yhteyden, joka on paitsi jatkuva ja luotettava, myös täysin rajoittamaton. Tämä DNA liittymä takaa sinulle rajattoman netin käytön Suomessa sekä Pohjoismaissa ja Baltiassa, mukaan lukien Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. 4G-verkon laaja alueellinen kattavuus pitää sinut yhteydessä maailmaan, vaikka liikkuisitkin laajasti näillä alueilla.

EU- ja ETA-maiden matkoillasi voit hyödyntää nettiä kuukausihintasi puitteissa EU-datapaketin ansiosta, ja puhelut sekä viestit laskutetaan kotimaanhintaan. Tämä tekee liittymästä erityisen huolettoman ja kustannustehokkaan ulkomailla käytettäväksi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki puhelut ja viestit eivät sisälly kuukausimaksuun. Esimerkiksi palvelunumerot, valtakunnalliset yritysnumerot ja ulkomaanpuhelut Suomesta, sekä teksti- tai multimediaviestit näihin numeroihin laskutetaan erikseen. Myös palvelu- tai ulkomaanpuheluista sekä yritysnumeroihin soittamisesta saatetaan veloittaa lisämaksu, kuten matkapuhelinmaksu, joka on tällä hetkellä 0,09 € minuutilta.

Jos etsit ratkaisua, joka pitää sinut yhteydessä maailmaan nopeasti ja laajasti ilman huolia, DNA:n Rajaton 200M -liittymä voi olla vastaus. Ja jos kaipaat vieläkin nopeampaa nettiä, DNA:n liittymävalikoima tarjoaa myös pykälän nopeampia vaihtoehtoja tutustumista varten. Oli tarpeesi sitten nopea 4G liittymä tai huippunopea 5G liittymä, löytyy valikoimasta varmasti sopiva liittymä.

Loistava vaihtoehto reissuun mukaan

DNA Rajaton 200M -liittymässä tiedonsiirto EU/ETA-maiden alueella kuuluu kuukausihintaan, mutta ainoastaan EU-datapaketin määrittelemien rajojen puitteissa. Jos tämä raja ylitetään, netin käytöstä aiheutuu hinnaston mukainen EU-lisämaksu.

Puheluita, teksti- ja multimediaviestejä laskutetaan DNA:n Rajaton 200M -liittymässä samalla tavalla kuin kotimaassakin, kunhan ne kohdistuvat normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin, riippumatta siitä, ovatko ne Suomessa tai jossakin muussa EU- tai ETA-maassa.

Ulkomaille soittamisen kohdalla on kuitenkin erityistä huomioitavaa, sillä puheluiden hinnat voivat vaihdella maittain. Ennen puhelun soittamista ulkomaille on suositeltavaa tarkistaa ajankohtaiset hinnat hintahaun avulla tai selvittää lisätietoja roaming-maksuista. Näin voit varmistaa, että tiedät tarkasti, mitä puhelusi tulevat maksamaan, ja välttää mahdolliset yllättävät lisäkustannukset.

Kaukomaille matkustaessa hyödynnä WiFi-Puheluja

Kun matkustat EU/ETA-alueen ulkopuolella, voit hyödyntää WiFi-puheluita sekä puheluita soitettaessa että vastaanotettaessa. Tämä merkitsee sitä, että voit soittaa puheluita missä tahansa maailmassa, ja ne laskutetaan samalla tavalla kuin jos olisit kotimaassa. Haluatko tietää lisää WiFi-puheluista ja siitä, miten ne toimivat? Tutustu aiheeseen tarkemmin lukemalla lisää WiFi-puheluista.

DNA:n puhelinliittymä: asiakasedut ja tarjoukset

Omistamalla DNA Rajaton 200M -liittymän, avaat oven lukuisiin eksklusiivisiin etuihin, joita et muuten saisi. Nämä ainutlaatuiset edut voivat vaikuttaa huomattavasti niin arjen mukavuuteen kuin säästöihinkin.

DNA:n liittymä mahdollistaa erikoiset asiakasetuhinnat ja tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää kuluttomasti ja korottomasti DNA:n maksuaikaa. Löydät myös matkapuhelimet ja muut laitteet alennetuin hinnoin sekä pääset kokeilemaan DNA tv-palvelua kahden kuukauden ajan ilman lisämaksua.

Rajaton netinkäyttö Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa takaavat, että yhteys maailmaan säilyy, missä ikinä oletkin. Lisäksi voit nauttia kanavapaketeista alennettuun hintaan ja kolmen vuoden pidennetystä takuusta DNA:n tuotteille.

Vanhan laitteen vaihto uuteen käy helposti DNA:n reilulla vaihtohyvityksellä. Tämä tarkoittaa, että uusien laitteiden hankinta tulee entistä edullisemmaksi.

DNA:n puhelinliittymä ei ole pelkkä liittymä, vaan se tarjoaa kattavan valikoiman arvokkaita etuja, jotka voivat parantaa käyttäjäkokemusta ja tuoda säästöjä pitkällä tähtäimellä. Se on enemmän kuin vain yhteys – se on tie moniin mahdollisuuksiin ja etuihin, jotka on suunniteltu juuri sinua varten.

Hyödynnä määräaikainen DNA etudiili sopimus

DNA Etudiili tarjoaa määräaikaisen sopimusratkaisun niille, jotka kaipaavat kustannustehokasta puhelinliittymää. Tämä erikoissopimus sisältää DNA Rajaton 200M -liittymän 12 kuukauden ajan hintaan 27,99 € kuukaudessa. Kyseinen hinta on selvästi edullisempi verrattuna normaaliin 31,90 €:n kuukausihintaan määräajan päättymisen jälkeen.

DNA Etudiili -sopimuksen kokonaiskustannus 12 kuukauden ajalta on minimissään 335,88 €, mukaan lukien 6,90 €:n avausmaksu. On syytä huomioida, että tämä erikoishinta menetetään, jos liittymätyyppiä muutetaan ennen määräaikaisen sopimuskauden päättymistä.

Sopimus mahdollistaa uuden numeron hankkimisen tai nykyisen numeron siirtämisen DNA:lle. Jos olet solminut sopimuksen etämyyntimenettelyllä, sinulla on myös 14 päivän peruutusoikeus.

DNA Etudiili -sopimukseen soveltuvat DNA:n yleiset ja erityiset sopimusehdot, ja on suositeltavaa perehtyä niihin huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista. Näin varmistat, että olet tietoinen kaikista sopimuksen ehdoista ja velvoitteista. Jos etsit houkuttelevaa tarjousta puhelinliittymällesi, DNA Etudiili -sopimus voi olla juuri oikea vaihtoehto sinulle.

Säästä puhelinlaskuissasi: hyödynnä DNA Rajaton 200M liittymätarjous

DNA Rajaton 200M -liittymätarjous on kultainen tilaisuus niille, jotka haluavat nauttia ensiluokkaisista mobiilipalveluista alennetulla hinnalla. Liittymätarjous on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille paitsi nopea ja luotettava 200 Mbit/s internet-yhteys Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, myös joukko muita etuja, jotka tekevät arjesta entistä sujuvampaa.

Rajattomasti puheluja ja tekstiviestejä sisältävä liittymä tarjoaa vapauden kommunikoida ilman huolta lisämaksuista. DNA tv-palvelun kahden kuukauden veloitukseton kokeilujakso sekä laitteiden ja kanavapakettien alennetut hinnat lisäävät tarjouksen houkuttelevuutta.

Jos suunnittelet laitteesi päivittämistä, DNA tarjoaa vaihtohyvityksen vanhasta laitteestasi, joka voi auttaa sinua saamaan enemmän vastinetta rahoillesi.

Liittymätarjous on rajoitettu, joten toimi nopeasti ja aloita säästäminen puhelinlaskuissasi heti. DNA Rajaton 200M -liittymä on paljon muutakin kuin vain mobiilipalvelu – se on sijoitus mukavuuteen ja säästöihin. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus on avoinna uusille asiakkaille, joten älä anna sen lipua käsistäsi. Tartu tilaisuuteen ja nauti liittymän monista eduista huomattavasti edullisempaan hintaan.

DNA Rajaton 200M kokemuksia

DNA Rajaton 200M -liittymä on saavuttanut kiitosta ja tunnustusta monilta tyytyväisiltä käyttäjiltään, nousten suosituksi valinnaksi sen tarjoamien ominaisuuksien ja kilpailukykyisen hinnan ansiosta.

Käyttäjät ovat usein korostaneet liittymän tarjoamaa rajatonta 200 Mbit/s internet-yhteyttä, joka on tarjonnut heille keskeytymätöntä ja nopeaa nettiyhteyttä sekä työ- että vapaa-ajankäytössä. Monet ovat todenneet, että liittymä on täyttänyt heidän odotuksensa ja enemmänkin, ja sen luotettavuus on tehnyt siitä erinomaisen vaihtoehdon.

Lisäksi rajoituksettomat puhelut ja tekstiviestit ovat saaneet runsaasti kiitosta. Tämä ominaisuus on tuonut monille käyttäjille lisämukavuutta ja vapautta viestinnässään, poistaen huolen ylimääräisistä maksuista.

DNA:n asiakaspalvelun laatu on myös saanut huomiota. Käyttäjät ovat kehuneet palvelun nopeutta, asiantuntevuutta ja ystävällisyyttä, mikä on vahvistanut heidän luottamustaan yritykseen ja sen tuotteisiin.

Liittymän mukana tulevat lisäedut, kuten alennetut hinnat kanavapaketeille ja laitteille, ovat nostaneet sen houkuttelevuutta entisestään. Monet ovat kertoneet, että nämä edut ovat tarjonneet heille todellista lisäarvoa ja säästöjä.

DNA Rajaton 200M -liittymä on kerännyt ansaittua kiitosta ja suosiota käyttäjien keskuudessa. Sen tarjoama yhdistelmä monipuolisuutta, luotettavuutta ja hinta-laatusuhdetta tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon niille, jotka etsivät kattavaa ja edullista puhelinliittymää.

Puhelinliittymä.com
Logo