DNA Rajaton 5G 400M

DNA Rajaton 5G 400M – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

DNA Rajaton 5G 400M on huippunopea 5G-liittymä mahdollistaa sujuvan ja viiveettömän yhteyden kaikkiin suosikkisuoratoistopalveluihisi, jopa teräväpiirtovideoiden katseluun, ilman minkäänlaisia datakaton esteitä. Nauti nettiyhteydestä, jonka maksiminopeus on jopa 400 Mbit/s ja joka takaa kitkattoman käyttökokemuksen. Puhelinliittymä sisältää myös rajattomat puhelut ja tekstiviestit, joten yhteydenpito läheisiin ei ole koskaan ollut helpompaa. Kuukausimaksu kattaa rajoittamattoman netin käytön niin Suomessa, Pohjolassa kuin Baltiassakin, mikä tekee siitä loistavan matkaseuralaisen. Pakettiin sisältyy lisäksi 34 Gt/kk EU-datapaketti. Liittymä on saatavilla nyt erikoishintaan 29,99 €/kk ensimmäisen 12 kuukauden ajaksi. Tämän jälkeen hinta on 36,90 €/kk. Liittymän avaamismaksu, 6,90 €, laskutetaan ensimmäisessä laskussa.

Vaihtoehdot DNA Rajaton 5G 400M liittymälle

50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 600M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Huippunopea 5G-liittymä rajoittamattomalla puhelu-, viesti- sekä netinkäyttömahdollisuudella

DNA Rajaton 5G 400M on huippuluokan puhelinliittymä, joka on räätälöity nykypäivän matkapuhelimen käyttäjille, jotka haluavat nopeaa, rajatonta ja laaja-alaista verkkoyhteyttä. Tämä nettiliittymä mahdollistaa rajoittamattoman netinkäytön Suomessa ja monissa muissa maissa, kuten Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa, jolloin voit nauttia häiriöttömästä surffailusta näissä maissa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia datasi loppumisesta.

DNA Rajaton 5G 400M tarjoaa myös edullisen netinkäytön EU- ja ETA-maissa sisältävän EU-datapaketin myötä, mikä on erityisen hyödyllistä, jos matkustat usein näissä maissa. Puhelut ja viestit näihin maihin hinnoitellaan kotimaan hinnaston mukaan, joten voit pitää yhteyttä ulkomailla ilman huolta kalliista puhelulaskuista.

Vaikka 5G-verkon käyttö on DNA Rajaton 5G 400M -liittymän keskeinen etu, liittymä toimii myös moitteettomasti DNA:n laajan ja nopean 4G-verkon alueella, jos 5G-verkko ei ole vielä saatavilla. Tämä tarkoittaa, että pääset nauttimaan luotettavasta ja nopeasta nettiyhteydestä myös alueilla, joissa 5G-verkko ei ole vielä käytössä.

Huomioithan, että DNA:n Rajaton 5G 400M -liittymän kuukausimaksu ei kata puheluita ja viestejä palvelu- tai yritysnumeroihin tai ulkomaille. Näistä puheluista ja viesteistä laskutetaan erikseen. Palvelu- tai yritysnumeroihin ja EU:n ulkopuolelle soittaessa lisätään matkapuhelinmaksu (mpm) palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun päälle. Tämänhetkinen maksu on 0,09 €/min.

DNA:n Rajaton 5G 400M on äärimmäisen joustava ja kattava mobiililaajakaista, joka on suunniteltu täyttämään erilaisia tarpeita, olitpa sitten viihteen suurkuluttaja tai aktiivinen matkaaja. Liittymä tarjoaa laajalle ulottuvan ja nopean yhteyden DNA:n verkkoalueella, ja se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia rajattomuudesta, nopeudesta ja käyttömukavuudesta.

Edullinen ja toimiva liittymä myös reissussa

DNA Rajaton 5G 400M -liittymän kuukausimaksu kattaa datan käytön EU/ETA-alueella EU-datapaketin mukaisesti. Mikäli ylität tämän datamäärän, tiedonsiirrosta veloitetaan erillinen EU-lisämaksu hinnaston mukaan. Tämän ansiosta voit surffata netissä ilman pelkoa suuresta laskusta, vaikka ylittäisitkin datarajan.

Puhelut ja viestit, jotka teet EU/ETA-alueella, laskutetaan samaan hintaan kuin kotimaassa, mikä tekee kansainvälisestä yhteydenpidosta sekä helpompaa että taloudellisemmin kannattavampaa. Huomaathan kuitenkin, että puhelut ja viestit, jotka lähetät Suomesta ulkomaille, laskutetaan erikseen – riippumatta siitä, kuuluuko kohdemaasi EU/ETA-alueeseen.

Ulkomaanpuheluiden ja viestien hinnat vaihtelevat maittain. Suosittelemmekin tutustumaan tarkemmin näihin hintoihin DNA liittymät sivulla tai verkkosivuilla hintahaun kautta tai lukemalla lisää roaming-palvelusta. Näin voit saada selkeän kuvan mahdollisista lisämaksuista ja suunnitella ulkomailla yhteydenpitoa ilman yllätyksiä.

WiFi-puhelut tarjoavat käyttömukavuutta ulkomailla

WiFi-puhelut tarjoavat kätevän ratkaisun, kun olet EU/ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Tämä ominaisuus mahdollistaa puheluiden tekemisen ja vastaanottamisen WiFi-verkon kautta, ikään kuin olisit Suomessa. Näin ollen puheluiden hinnat määräytyvät kotimaan hinnaston mukaisesti, vaikka oletkin fyysisesti toisessa maassa.

Puhelut ja viestit, jotka lähetät Suomesta ulkomaille, hinnoitellaan erillisellä hinnastolla. Tämä pätee kaikkiin maihin, oli ne sitten EU/ETA-alueella tai eivät. Neuvomme sinua perehtymään tähän hinnastoon ja ymmärtämään, kuinka eri maksut määritellään ja sovelletaan.

Lisätietoa voit saada tutustumalla DNA:n verkkosivustoon, jossa on yksityiskohtaisia ohjeita ja tietoa liittymäsi ominaisuuksista. Tämä auttaa sinua hyödyntämään liittymäsi ominaisuudet täysimääräisesti ja optimoimaan käyttökokemuksesi.

Nauti lukuisista eduista DNA:n puhelinliittymän asiakkaana

DNA Rajaton 5G 400M -liittymä tarjoaa asiakkaalleen monia etuja, jotka eivät rajoitu pelkkään puhelimen käyttöön, vaan parantavat kokonaisvaltaisesti elämänlaatuasi ja tarjoavat taloudellista säästöä.

Tämän liittymän omistajana pääset nauttimaan useista asiakaseduista, jotka tekevät liittymän valinnasta entistä houkuttelevamman. Saat esimerkiksi erityistarjouksia ja voit hyödyntää DNA:n tarjoamaa kulutonta ja korotonta maksuaikaa suurempien ostosten yhteydessä. Tämän lisäksi saat mahdollisuuden hankkia matkapuhelimet ja muut laitteet alennetulla hinnalla.

DNA:n liittymä tarjoaa enemmän kuin vain rajattoman nettiyhteyden Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Saat myös mahdollisuuden kokeilla DNA:n TV-palvelua kahden kuukauden ajan ilman lisäkustannuksia. Lisäksi voit laajentaa TV-kanavapakettiasi alennetulla hinnalla, joten viihteen kuluttaminen on entistä edullisempaa.

Kun ostat DNA:n tuotteita, saat myös kolme vuotta pidennetyn takuun, joka takaa mielenrauhaa laitehankintojen suhteen. Lisäksi DNA tarjoaa vaihtohyvityksen vanhoista laitteistasi, kun on aika päivittää uudempaan, mikä antaa sinulle enemmän vastinetta rahoillesi.

DNA Rajaton 5G 400M -liittymä ei ole vain puhelinliittymä – se on portti moniin etuihin, jotka parantavat käyttökokemustasi ja tarjoavat taloudellista etua pitkässä juoksussa.

DNA Etudiili kannattaa hyödyntää

DNA:n Etudiili on erityinen määräaikainen sopimustyyppi, joka on suunniteltu tarjoamaan DNA:n asiakkaille merkittäviä etuja. Tämän sopimuksen avulla asiakkaat voivat saada DNA Rajaton 5G 400M -liittymän erikoishintaan 29,99 euroa kuukaudessa ensimmäisen vuoden ajan. Tämä tarjous on voimassa 12 kuukauden määräaikaisella DNA Etudiili-sopimuksella. Sopimuskauden päätyttyä liittymän hinta nousee 36,90 euroon kuukaudessa.

Tämä määräaikainen DNA Etudiili -sopimus sisältää myös avausmaksun, joka on 6,90 euroa. Huomaa, että jos päätät vaihtaa liittymätyyppiä ennen kuin etuuden voimassaoloaika on päättynyt, etu katoaa.

DNA:n Etudiili-sopimuksen kokonaiskustannukset 12 kuukauden aikana ovat vähintään 359,88 euroa. On tärkeää huomata, että etämyynnin yhteydessä tehtyihin sopimuksiin sovelletaan 14 päivän peruutusoikeutta. Kaikki DNA:n tekemät sopimukset ovat DNA:n yleisten sopimus- ja erityisehtojen alaisia.

Yksi DNA Etudiili -sopimuksen eduista on 50 euron etukoodi, jonka voit käyttää DNA:n myymälöissä, DNA:n verkkokaupassa tai puhelinmyynnissä. Tämä etukoodi toimitetaan Oma DNA -sovellukseen 14 päivän kuluttua sopimuksen solmimisesta ja liittymän aktivoimisesta. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun etukoodi on käytettävissäsi. Voit käyttää etukoodia kerta- tai osamaksulla ostettaviin laitteisiin ja lisätarvikkeisiin.

DNA:n Etudiili-sopimus on saatavilla sekä uusille että jo olemassa oleville asiakkaille, jotka siirtävät numeronsa DNA:lle. Tämä sopimus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia DNA:n laajasta palveluvalikoimasta erityisen edulliseen hintaan.

Säästä rahaa puhelinlaskuissasi DNA:n Rajaton 5G 400M liittymätarjouksen avulla

DNA Rajaton 5G 400M -liittymän valitseminen on tehokas keino pienentää puhelinlaskusi summaa ja parantaa samalla mobiilinettiin liittyvää kokemustasi. Jos datan suurkulutus ja nopeat, viiveettömät yhteydet ovat sinulle tärkeitä, tämä liittymätarjous on erinomainen valinta.

Kyseinen DNA Rajaton 5G 400M -tarjous on saatavilla 29,99 euron kuukausihintaan ensimmäiset 12 kuukautta, jonka jälkeen kuukausihinta nousee 36,90 euroon. Vertailtaessa muihin palveluntarjoajiin, tällainen hintaetu voi tarkoittaa huomattavaa säästöä.

Valitsemalla liittymän pääset hyötymään nopeasta 5G-yhteydestä ilman datan käytön rajoituksia. Se tarkoittaa, että voit nauttia HD-videoiden katselusta, musiikin striimaamisesta, pelien pelaamisesta tai videopuheluiden soittamisesta ilman huolta datan riittävyydestä tai verkon nopeudesta.

Sisällyttämällä rajattoman netinkäytön Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, liittymä tarjoaa mahdollisuuden nauttia häiriöttömästä netin käytöstä myös matkustaessasi. Pakettiin kuuluu myös 34 Gt/kk EU-datapaketti.

Tarjouksen lunastaneille on myös tarjolla 50 euron etukoodi, jota voit käyttää DNA Kaupoissa, DNA:n verkkokaupassa tai puhelinmyynnissä. Koodi aktivoituu 14 vrk sopimuksen tekemisen ja liittymän käyttöönoton jälkeen.

DNA:n Rajaton 5G 400M -liittymätarjous ei ole ainoastaan tie parempaan nettiyhteyteen, vaan myös keino optimoida mobiilipalveluihin käytetty budjettisi, saavuttaen näin merkittäviä säästöjä puhelinlaskussasi.

DNA Rajaton 5G 400M kokemuksia

DNA Rajaton 5G 400M on DNA:n huipputason liittymä, joka tarjoaa käyttäjilleen ensiluokkaisen puhelinkokemuksen nopeudellaan ja rajattomuudellaan. Liittymä on erinomainen valinta erityisesti niille, jotka haluavat katsella videoita, pelata online-pelejä tai suorittaa muita datan kulutusta vaativia toimintoja, sillä 5G-verkko tarjoaa sekä poikkeuksellisen nopeuden että luotettavuuden.

Liittymässä ei ole datarajoitusta, mikä takaa käyttäjilleen mielenrauhan – ei tarvitse murehtia datarajojen ylittymisestä tai yllättävistä lisäkustannuksista. Tämä tekee liittymästä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon raskaan datan käyttäjille tai niille, jotka haluavat hyödyntää puhelintaan täysin ilman rajoituksia.

Liittymällä on myös etunaan, että se tarjoaa mahdollisuuden käyttää mobiilidataa Pohjoismaissa ja Baltiassa ilman ylimääräisiä kustannuksia – tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka matkustavat usein näissä maissa.

Liittymän sisältämä 34 Gt/kk EU-datapaketti on myös suuri etu niille, jotka matkustavat säännöllisesti muissa EU-maissa. Paketti sisältyy kuukausihintaan ja tarjoaa mahdollisuuden käyttää mobiilidataa EU-maissa ilman odottamattomia lisämaksuja.

DNA Rajaton 5G 400M -liittymästä huolimatta, kaikki käyttäjät eivät välttämättä saa siitä täyttä hyötyä. Esimerkiksi, joillakin alueilla 5G-verkon kattavuus saattaa olla rajoitettua, mikä voi vaikuttaa nettiyhteyden nopeuteen ja tehokkuuteen.

Vaikka liittymän hinta on kilpailukykyinen, se saattaa olla korkeampi kuin joillakin muilla tarjolla olevilla liittymillä, mikä saattaa haitata niitä, jotka etsivät edullisempaa liittymävaihtoehtoa.

Kokemukset liittymästä vaihtelevat käyttäjien tarpeiden, sijainnin ja odotusten mukaan. On tärkeää, että jokainen käyttäjä ottaa huomioon oman käyttönsä ja tarpeensa ja tutkii erilaisia liittymävaihtoehtoja ennen päätöstään.

Puhelinliittymä.com
Logo