Telia Rajaton 5G 300M

Telia Rajaton 5G 300M – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

Telia Rajaton 5G 300M liittymän monet muistavat siitä, että se valittiin Kuluttaja-lehden testivoittajaksi. Eikä se ole mikään ihme, sillä liittymässä on hinta ja mittasuhteet kohdallaan. Se tarjoaa riittävästi nopeutta ja nimensä mukaisesti rajattomasti kaikkea muuta. Se soveltuu erinomaisesti niin työ- ja viihdekäyttöön, halusitpa sitten pelata pelejä, striimata ohjelmia tai surffailla huolettomasti netissä huippunopeudella. Liittymän tarjoama 300 Mbit/s nettiyhteys toimii rajattomasti Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kuukausihintaan sisältyy 32 Gt EU- ja ETA-maiden datapaketti. Puhelinliittymä on nyt saatavilla tarjoushintaan 24 kk ajan vain 30,99 €/kk, jonka jälkeen 34,99 €/kk. Liittymän avausmaksu on 7,99 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Tehokas 5G liittymä työ- ja viihdekäyttöön

Telia Rajaton 5G 300M liittymän kuukausihintaan sisältyy rajattomasti puheluita, viestejä ja nettiä. Nettiyhteyden ilmoitettu maksiminopeus on 300 Mbit/s, eli nopeus riittää lähes mihin tahansa. Kyseessä on täysin huoleton nettiliittymä, sillä liittymän netin käyttöön ei ole asetettu minkäänlaista datakattoa ja kotimaan lisäksi se on käytössä Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Kyseessä on Telia liittymät valikoiman toiseksi nopein 5G liittymä. Liittymän netin nopeus on puolet suurempi kuin tällä hetkellä saatavilla olevien nopeimpien 4G liittymien.

Kuukausihintaan kuuluu kaikki normaalihintaiset puhelut ja viestit Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kuukausimaksuun ei sisälly puhelut tai tekstiviestit palvelu- tai yritysnumeroihin. Ne veloitetaan aina palveluntarjoajan määrittelemän hinnan sekä Telian perimän matkapuhelinmaksun mukaan, joka alkaen 0,09 € minuutti. Kaikilla Telian laskutusliittymillä voidaan soittaa Wifi-puheluita, jotka veloitetaan aina edullisina kotimaan puheluina. Esimerkki: Wifi-puhelu Kapkaupungista maksaa vain kotimaanpuhelun verran. Suomesta soitetuista ulkomaanpuheluista veloitetaan erillisen hinnaston mukaan.

Erinomainen vaihtoehto matkustaville

Telia Rajaton 5G 300M liittymän nopea ja täysin rajaton nettiyhteys toimii Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Tanskassa, Latviassa ja Liettuassa. Telian oma verkko on Pohjoismaiden ja Baltian alueen ylivoimaisesti kattavin verkko. Liittymään sisältyy suuri 32 Gt datapaketti EU- ja ETA-maissa käytettäväksi kuukaudessa.

Kuukausihintaan sisältyy tavalliset normaalihintaiset puhelut ja viestit Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä ollessasi EU-/ETA-maissa soitot ja viestit toiseen EU-/ETA-maahan. Suomesta muihin maihin soittaminen maksaa erillisen hinnaston mukaan maakohtaisesti. Hinnaston löydät Telian omilta verkkosivuilta.

Telian asiakasedut

Telia tarjoaa aina uusille asiakkaille liittymän erikoishintaan 1-2 vuoden ajaksi. Kuten tällä hetkellä Telia Rajaton 5G 300M 24 kuukauden ajaksi tarjoushintaan 30,99 €/kk + kertaluontoinen avausmaksu 7,99 €, jonka jälkeen 34,99 €/kk. Telia tarjoaa toisinaan liittymän tilaajalle myös lahjakortin kaupan päälle. Telia tarjoaa säännöllisesti erilaisia tarjouksia asiakkailleen aina puhelimista ja muista laitteista, puhelin ja nettiliittymiin sekä kanavapaketteihin. Osa tarjouksista on henkilökohtaisia ja lunastettavissa Telian Oma-sovelluksen kautta.

Hyödynnä Telia Rajaton 5G 300M liittymätarjous jo tänään

Jos Kuluttaja-lehden testivoittaja tuntuu erinomaiselta vaihtoehdolta käyttöösi, hyödynnä rajoitetun ajan voimassa oleva puhelinliittymä tarjous jo tänään. Nyt saat huippusuositun liittymän käyttöösi kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella hintaan 30,99 € kuukaudessa. Liittymän tilaajana voit saada myös lahjakortin kaupan päälle. ”Tilaa” nappia klikkaamalla pääset suoraan operaattorin omille verkkosivuille, jossa voit tutustua liittymään tarkemmin. Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle.

Puhelinliittymä.com
Logo