Telia liittymä lapselle edullisella tarjousjaksolla

Telia-liittyma-lapselle-edullisella-tarjousjaksolla

Telia liittymä lapselle on yksi ehdottomasti suosituimmista vaihtoehdoista. Operaattorin liittymävalikoimassa on lähes jatkuvasti saatavilla monipuolinen valikoima edullisia 12-24 kuukauden mittaisia tarjousjaksoja, joiden joukosta löytyy varmasti halvin puhelinliittymä lapselle. Hyödyntämällä tarjouksen, voit säästää parhaassa tapauksessa jopa 156 euroa vuodessa.

Telia liittymä lapselle on edullinen ja turvallinen valinta

Ensimmäinen oma matkapuhelin ostetaan lapselle yleensä hyvissä ajoin ennen koulun alkua. Suurin osa matkapuhelimista ostetaan tänä päivänä varmasti verkkokaupasta, joista löytyy valtava valikoima ja kattavasti tietoa eri malleista. Esimerkiksi Telian verkkokaupasta löydät puhelimet jokaiseen tarpeeseen, aina uutuuksista kestosuosikkeihin.

Matkapuhelimen lisäksi tarvitaan tietenkin sopiva liittymä lapselle, joka soveltuu ominaisuuksien puolesta parhaiten lapsen käyttöön. Usein liittymän valinta koetaan ensin vaikeaksi, sillä on useita operaattoreita ja jokaisella on suuri valikoima erilaisia liittymiä. Tiesitkö, että vertailupalvelussamme on ilmainen vertailutaulukko, josta voit helpoiten vertailla Suomen suurimpien operaattorien puhelinliittymät?

Voit vertailla palvelussamme Moi Mobiilin, Telian, DNA:n ja Elisan liittymätarjouksia. Liittymävertailu säästää runsaasti aikaa, sillä näet kaikkien operaattorien parhaat tarjoukset samasta taulukosta.

Tällä hetkellä vertailupalvelumme suosituimmista vaihtoehdoista lapsen ensiliittymäksi ovat Telia liittymät. Operaattorin valikoimassa on useampi ominaisuuksiltaan erilainen liittymä saatavilla jopa 24 kuukauden mittaisella tarjousjaksolla. Hyödyntämällä tarjouksen, voit säästää jopa 312 euroa kahden vuoden aikana. Tarjousjakso tarkoittaa sitä, että saat liittymän käyttöösi tarjoushintaan kahden vuoden ajaksi.

Telia liittymä lapselle on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, eikä se ole mikään ihme. Telia valikoimassa on jatkuvasti saatavilla tarjoushintaisia puhelinliittymiä, jotka soveltuvat ominaisuuksien puolesta erinomaisesti ensiliittymäksi lapselle. Suosittelemme tutustumaan valikoimaan, oli tarkoituksena sitten löytää ensiliittymä lapselle, koululaiselle tai erittäin nopeaa nettiyhteyttä tarvitsevalle nuorelle.

Mikä on halvin Telia liittymä lapselle?

Telia tarjoaa tällä hetkellä seuraavanlaisia tarjousjaksoja uusille asiakkailleen:

Halvin Telia liittymä lapselle on tällä hetkellä Telia Dot 4G rajaton. Se sisältää rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja nettiä 100 Mbit/s maksiminopeudella. Liittymän saat käyttöösi nyt edulliseen hintaan 23€/kk. Tämä puhelinliittymä sisältää riittävän netin nopeuden useimmalle lapselle, sillä harvoin lapsen ensiliittymäksi valitaan sitä kaikista nopeinta saatavilla olevaa nettiyhteyttä.

Mikäli etsit liittymää hieman vanhemmalle lapselle, joka kaipaa jo hieman nopeampaa nettiyhteyttä, suosittelemme valitsemaan mieluummin rajaton 200M liittymän. Liittymän nopeus on tuplasti nopeampi ja se sisältää myös rajattomasti puheaikaa sekä viestejä. Rajaton 200M liittymän saat käyttöösi nyt rajoitetun ajan tarjoushintaan 28,99€/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen 31,99 €/kk.

Mikäli tarve on saada 5G liittymä, vaihtoehtoja on kaksi. Ensimmäinen on Telia rajaton 5G 300M liittymä, joka sisältää rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja huippunopeaa nettiä. Tämä mobiililaajakaista sisältää erittäin nopean 5G nettiyhteyden. Rajaton 5G 300M liittymän saat käyttöösi rajoitetun ajan tarjoushintaan 29,99€/kk kahden vuoden ajan, jonka jälkeen 34,99 €/kk.

Mikäli haluat vielä nopeamman 5G liittymän käyttöösi, ainoa vaihtoehto Telian liittymävalikoimassa on Telia rajaton 5G 450M. Se tarjoaa tuttuun tapaan rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä sekä huippunopean 5G nettiyhteyden jopa 450 Mbit/s maksiminopeudella. Rajaton 5G 450M on saatavilla tarjoushintaan 31,99 €/kk kahden vuoden ajan, jonka jälkeen 44,99 €/kk.

Suosituimmista ominaisuuksista lasten liittymissä on rajaton ominaisuus, silloin kuukausimaksu pysyy aina kiinteänä. Kuukausimaksu ei pääse paisumaan kohtuuttoman suureksi, vaikka lapsi käyttäisi reilusti puheaikaa, viestejä tai nettiyhteyttä. Kaikki Telia rajattomat liittymät sisältävät nimensä mukaisesti rajattomasti kaikkia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä turvallisia lasten käyttöön.

Millainen liittymä soveltuu parhaiten vanhemmalle koululaiselle?

Mitä vanhemmalle lapselle liittymää hankkii, sitä nopeampaa nettiyhteyttä yleensä tarvitaan. Lapsen ensiliittymäksi riittää erinomaisesti esimerkiksi 100M nettiliittymä, mutta hieman vanhempi koululainen kaipaa yleisesti matkapuhelimeen jo hieman nopeampaa nettiyhteyttä, joka voisi olla esimerkiksi 200M. Mikäli tarve on vielä nopeammalle nettiyhteydelle, vaihtoehtoja kyllä riittää operaattorien valikoimassa aina 1000M asti.

Kun etsitään sopivaa liittymää vanhemmalle koululaiselle, kannattaa ensimmäisenä selvittää se, mitä lapsi puhelimella tekee ja mihin nopeaa nettiyhteyttä tarvitaan. Mikäli lapsella on tarkoitus käyttää vain kevyitä sovelluksia ja pelata pelejä netissä, ei nettiyhteyden tarvitse olla nopeimmasta päästä. Esimerkiksi 100M ja 200M nettiyhteys riittää hyvin monenlaiseen käyttöön.

Mikäli lapsi aikoo katsoa puhelimella sarjoja, elokuvia, jakaa nettiyhteyden useammalle laitteelle tai pelata verkkopelejä kaverien kanssa, silloin nopeampi nettiyhteys saattaa olla parempi ratkaisu. Tässä kohtaa Telia rajaton 5G 300M voisi olla paras vaihtoehto. Loppujen lopuksi riittävä netin nopeus selviää vain kokeilemalla, jos liittymän nettiyhteys ei ole riittävän nopea, voi sen aina päivittää nopeampaan versioon.

Nykyaikana puhelinliittymien hinnat vaihtelevat paljon netin nopeuden mukaan. Valtaosa markkinoilla olevista liittymistä on rajattomia, eli vain netin nopeus vaihtelee. Usein liittymään valitaan liiankin nopea nettiyhteys, mitä todellisuudessa tarvitaan. Mikäli ei halua maksaa turhasta, kannattaa pyrkiä valitsemaan sopiva netin nopeus, eikä hankkia varmuuden vuoksi sitä kaikista nopeinta vaihtoehtoa.

Puhelinliittymä.com
Logo