Telia liittymä lapselle edullisella tarjousjaksolla

Telia-liittyma-lapselle-edullisella-tarjousjaksolla

Telia liittymä lapselle on yksi ehdottomasti suosituimmista vaihtoehdoista. Operaattorin liittymävalikoimassa on lähes jatkuvasti saatavilla monipuolinen valikoima edullisia 12-24 kuukauden mittaisia tarjousjaksoja, joiden joukosta löytyy varmasti halvin puhelinliittymä lapselle. Hyödyntämällä tarjouksen, voit säästää parhaassa tapauksessa jopa 156 euroa vuodessa.

Telia liittymä lapselle on edullinen ja turvallinen valinta

Ensimmäinen oma matkapuhelin ostetaan lapselle yleensä hyvissä ajoin ennen koulun alkua. Suurin osa matkapuhelimista ostetaan tänä päivänä varmasti verkkokaupasta, joista löytyy valtava valikoima ja kattavasti tietoa eri malleista. Esimerkiksi Telian verkkokaupasta löydät puhelimet jokaiseen tarpeeseen, aina uutuuksista kestosuosikkeihin.

Matkapuhelimen lisäksi tarvitaan lapselle sopiva puhelinliittymä, joka soveltuu ominaisuuksien puolesta parhaiten lapsen käyttöön. Usein liittymän valinta koetaan ensin vaikeaksi, sillä on useita operaattoreita ja jokaisella on suuri valikoima erilaisia liittymiä. Tiesitkö, että vertailupalvelussamme on ilmainen vertailutaulukko, josta voit helpoiten vertailla Suomen suurimpien operaattorien puhelinliittymät?

Voit vertailla palvelussamme Moi Mobiilin, Telian, DNA:n ja Elisan liittymätarjouksia. Liittymävertailu säästää runsaasti aikaa, sillä näet kaikkien operaattorien parhaat tarjoukset samasta taulukosta.

Tällä hetkellä vertailupalvelumme suosituimmista vaihtoehdoista lapsen ensiliittymäksi ovat Telia liittymät. Operaattorin valikoimassa on useampi ominaisuuksiltaan erilainen liittymä saatavilla jopa 12 kuukauden mittaisella tarjousjaksolla. Hyödyntämällä tarjouksen, voit säästää jopa 156 euroa vuodessa. Tarjousjakso tarkoittaa sitä, että saat liittymän käyttöösi tarjoushintaan yhden vuoden ajaksi.

Telia liittymä lapselle on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, eikä se ole mikään ihme. Telia valikoimassa on jatkuvasti saatavilla tarjoushintaisia puhelinliittymiä, jotka soveltuvat ominaisuuksien puolesta erinomaisesti ensiliittymäksi lapselle. Suosittelemme tutustumaan valikoimaan, oli tarkoituksena sitten löytää ensiliittymä lapselle, koululaiselle tai erittäin nopeaa nettiyhteyttä tarvitsevalle nuorelle.

Mikä on halvin Telia liittymä lapselle?

Telia tarjoaa tällä hetkellä seuraavanlaisia tarjousjaksoja uusille asiakkailleen:

  • Rajaton 5G 300M – 24 kk ajan 29,90€/kk | 24 kk jälkeen 34,90 €/kk.
  • Rajaton 200M – 12 kk ajan 19,90 €/kk | 12 kk jälkeen 32,90 €/kk.
  • Rajaton 20M – 12 kk ajan 17,90 €/kk | 12 kk jälkeen 26,90 €/kk.

Halvin Telia liittymä lapselle on tällä hetkellä rajaton 20M. Se sisältää rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja nettiä. Liittymän saat käyttöösi nyt rajoitetun ajan tarjoushintaan 17,90€/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen 26,90 €/kk. Tämä puhelinliittymä sisältää riittävän netin nopeuden useimmalle lapselle, sillä harvoin lapsen ensiliittymäksi valitaan sitä kaikista nopeinta saatavilla olevaa nettiyhteyttä.

Mikäli etsit liittymää hieman vanhemmalle lapselle, joka kaipaa jo hieman nopeampaa nettiyhteyttä, suosittelemme valitsemaan mieluummin rajaton 200M liittymän. Liittymän netin nopeus on moninkertainen ja se sisältää myös rajattomasti puheaikaa sekä tekstiviestejä. Rajaton 200M liittymän saat käyttöösi nyt rajoitetun ajan tarjoushintaan 19,90€/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen 32,90 €/kk.

Viimeinen ja nopein vaihtoehto lapselle on Telia rajaton 5G 300M liittymä, joka sisältää rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja huippunopeaa nettiä. Tämä mobiililaajakaista sisältää erittäin nopean 5G nettiyhteyden, jossa vaihti ja kaista ei aivan heti lopu kesken. Rajaton 5G 300M liittymän saat käyttöösi rajoitetun ajan tarjoushintaan 29,90€/kk kahden vuoden ajan, jonka jälkeen 34,90 €/kk.

Suosituimmista ominaisuuksista lasten liittymissä on rajaton ominaisuus, silloin kuukausimaksu pysyy aina kiinteänä. Kuukausimaksu ei pääse paisumaan kohtuuttoman suureksi, vaikka lapsi käyttäisi reilusti puheaikaa, viestejä tai nettiyhteyttä. Kaikki Telia rajattomat liittymät sisältävät nimensä mukaisesti rajattomasti kaikkia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä turvallisia lasten käyttöön.

Millainen liittymä soveltuu parhaiten vanhemmalle koululaiselle?

Mitä vanhemmalle lapselle liittymää hankkii, sitä nopeampaa nettiyhteyttä yleensä tarvitaan. Lapsen ensiliittymäksi riittää erinomaisesti esimerkiksi 20M netti, mutta hieman vanhempi koululainen kaipaa yleisesti matkapuhelimeen jo hieman nopeampaa nettiyhteyttä, joka voisi olla esimerkiksi 100M. Mikäli tarve on vielä nopeammalle nettiyhteydelle, vaihtoehtoja kyllä riittää operaattorien valikoimassa aina 1000M asti.

Kun etsitään sopivaa liittymää vanhemmalle koululaiselle, kannattaa ensimmäisenä selvittää se, mitä lapsi puhelimella tekee ja mihin nopeaa nettiyhteyttä tarvitaan. Mikäli lapsella on tarkoitus käyttää vain kevyitä sovelluksia ja pelata pelejä netissä, ei nettiyhteyden tarvitse olla nopeimmasta päästä. Esimerkiksi 100M ja 200M nettiyhteys riittää hyvin monenlaiseen käyttöön.

Mikäli lapsi aikoo katsoa puhelimella sarjoja, elokuvia, jakaa nettiyhteyden useammalle laitteelle tai pelata verkkopelejä kaverien kanssa, silloin nopeampi nettiyhteys saattaa olla parempi ratkaisu. Tässä kohtaa Telia rajaton 5G 300M voisi olla paras vaihtoehto. Loppujen lopuksi riittävä netin nopeus selviää vain kokeilemalla, jos liittymän nettiyhteys ei ole riittävän nopea, voi sen aina päivittää nopeampaan versioon.

Nykyaikana puhelinliittymien hinnat vaihtelevat paljon netin nopeuden mukaan. Valtaosa markkinoilla olevista liittymistä on rajattomia, eli vain netin nopeus vaihtelee. Usein liittymään valitaan liiankin nopea nettiyhteys, mitä todellisuudessa tarvitaan. Mikäli ei halua maksaa turhasta, kannattaa pyrkiä valitsemaan sopiva netin nopeus, eikä hankkia varmuuden vuoksi sitä kaikista nopeinta vaihtoehtoa.

Puhelinliittymä.com
Logo