Vaihda liittymäsi Telialle – Lahjakortti kaupan päälle

Vaihda liittymäsi Telialle – Lahjakortti kaupan päälle

Vaihda liittymäsi Telialle ja voit toisinaan saada lahjakortin kaupan päälle. Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle. Lahjakorttietu ei koske numeronsiirtoja Telia Dot-liittymistä. Telian tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä liittymätarjous jo tänään!

Mahtava liittymäetu ja lahjakortti kaupan päälle

Telia huipputarjous - Kaupan päälle lahjakortti tai ensimmäiset 14 päivää 0€
Telia huipputarjous - Kaupan päälle lahjakortti tai ensimmäiset 14 päivää 0€
23€/kk
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
23€/kk
Rajoitetun ajan netti tablettiin tai reitittimeen tarjoushintaan
Rajoitetun ajan netti tablettiin tai reitittimeen tarjoushintaan
9,99€/kk

Telia liittymätarjous – lahjakortti kaupan päälle

Nyt operaattorin vaihtaminen kannattaa, sillä voit saada huippuedullisen Telia liittymän käyttöösi 12-24 kuukauden ajaksi tarjoushintaan. Lisäksi saat lahjakortin kaupan päälle. Valikoimassa on kolme erilaista liittymää, joista voit valita itsellesi sopivan. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja vain numeronsiirtoihin Telialle.

Telia on jälleen julkaissut erittäin suositun kampanjan, jonka hyödyntämällä voit saada tarjoushintaisen puhelinliittymän käyttöösi ja kaupan päälle lahjakortin. Nyt on erinomainen tilaisuus hyödyntää rajoitetun ajan voimassa oleva liittymätarjous ja kilpailuttaa koko perheen puhelinliittymät, jolloin säästöä kertyy huomattavasti tavallista enemmän vuositasolla.

Liittymätarjoukset ovat: Rajaton 200M 12kk ajan 29,99€/kk + avausmaksu 7,99 € 24kk jälkeen 31,99€/kk. Rajaton 5G 300M 24kk ajan 30,99€/kk + avausmaksu 7,99 € 24kk jälkeen 34,99€/kk. Rajaton 5G 450M 24kk ajan 32,99€/kk + avausmaksu 7,99 € 24kk jälkeen 44,99€/kk. Kaupan päälle kaikkiin uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin lahjakortti.

Lahjakortti toimitetaan asiakkaille postin välityksellä, edellyttäen että siirretty puhelinliittymä on edelleen käytössä, sopimus Telian kanssa voimassa, ensimmäinen lasku maksettu eikä liittymälle ole käynnistettyä numeronsiirtoa toiselle operaattorille. Mikäli liittymän siirto ei toteudu tai numeronsiirto perutaan, lahjakorttia ei toimiteta.

Oletko kyllästynyt juoksemaan liittymätarjousten perässä? Lähes kaikki operaattorit tarjovat liittymät uusille asiakkaille tarjoushintaan, jolloin tarjouksia täytyy pitää silmällä jatkuvasti. Nyt voit unohtaa kilpailuttamisen, sillä Telia Dot tekee liittymätarjousten perässä juoksemisesta historiaa. Telia Dot on aina yhtä edullinen liittymä niin uusille kuin nykyisille asiakkaille.

Saanko säilyttää nykyisen puhelinnumeroni?

Vaikka vaihda liittymäsi Telialle, voit tietenkin säilyttää nykyisen tutun puhelinnumerosi tai halutessasi vaihtaa sen uuteen. Telia hoitaa tilauksesi jälkeen puolestasi kaiken valmiiksi. Tilaamisen jälkeen sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti puhelimeesi. Operaattori ilmoittaa tekstiviestillä, milloin puhelinliittymä aktivoituu tai halutessasi voit määrittää tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle.

Mistä tiedän, olenko oikeutettu lahjakorttietuun?

Lahjakorttietu on voimassa uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin, pois lukien numeronsiirrot Telia Dot-liittymistä.

Onko puhelinliittymä määräaikainen?

Puhelinliittymät eivät ole määräaikaisia. Saat nyt erikoisetuna 12 tai 24 kuukautta kestävän tarjouksen (katso tarkemmat tiedot kunkin liittymän tiedoista). Telia ilmoittaa asiakkaalle aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Miten puhelinliittymä toimitetaan?

Telia toimittaa SIM-kortin kotiisi kirjepostilla 1-2 arkipäivässä tai uudenlaisen eSIM-kortin heti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Telialla on omat erittäin kattavat verkot Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa 4G-verkko kattaa jopa 99% suomalaisista. Operaattori parantaa verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Puhelinliittymä.com
Logo