Vaihda liittymäsi Telialle – Lahjakortti kaupan päälle

Vaihda liittymäsi Telialle – Lahjakortti kaupan päälle

Vaihda liittymäsi Telialle ja saat C Moren sisällöt huippuedullisesti sekä lahjakortin kaupan päälle. Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle. Lahjakorttietu ei koske numeronsiirtoja Telia Dot-liittymistä. Telian tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä liittymätarjous jo tänään!

Mahtava liittymäetu ja lahjakortti kaupan päälle

Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Telia Dot 4G Rajaton - Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
23€/kk

Telia liittymätarjous – lahjakortti kaupan päälle

Nyt operaattorin vaihtaminen kannattaa, sillä voit saada huippuedullisen Telia liittymän käyttöösi 12-24 kuukauden ajaksi tarjoushintaan. Lisäksi saat kaupan päälle lahjakortin lisäksi liittymästä riippuen C Moren sisällöt ilmaiseksi 3 tai 12 kuukauden ajaksi. Valikoimassa on kolme erilaista liittymää, joista voit valita itsellesi sopivan. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja vain numeronsiirtoihin Telialle.

Telia on jälleen julkaissut erittäin suositun kampanjan, jonka hyödyntämällä voit saada tarjoushintaisen puhelinliittymän käyttöösi ja kaupan päälle lahjakortin lisäksi C Moren sisällöt maksutta 3 tai 12 kuukauden ajaksi. Nyt on erinomainen tilaisuus hyödyntää rajoitetun ajan voimassa oleva liittymätarjous ja kilpailuttaa koko perheen puhelinliittymät, jolloin säästöä kertyy huomattavasti tavallista enemmän vuositasolla.

Liittymätarjoukset ovat: Rajaton 200M 12kk ajan 25,99€/kk + avausmaksu 7,99 € 12kk jälkeen 31,99€/kk. Rajaton 5G 300M 24kk ajan 29,99€/kk + avausmaksu 7,99 € 24kk jälkeen 34,99€/kk. Rajaton 5G 450M 24kk ajan 31,99€/kk + avausmaksu 7,99 € 24kk jälkeen 44,99€/kk. Kaupan päälle kaikkiin uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin lahjakortti.

Lahjakortti toimitetaan asiakkaille postin välityksellä, edellyttäen että siirretty puhelinliittymä on edelleen käytössä, sopimus Telian kanssa voimassa, ensimmäinen lasku maksettu eikä liittymälle ole käynnistettyä numeronsiirtoa toiselle operaattorille. Mikäli liittymän siirto ei toteudu tai numeronsiirto perutaan, lahjakorttia ei toimiteta.

Saanko säilyttää nykyisen puhelinnumeroni?

Vaikka vaihda liittymäsi Telialle, voit tietenkin säilyttää nykyisen tutun puhelinnumerosi tai halutessasi vaihtaa sen uuteen. Telia hoitaa tilauksesi jälkeen puolestasi kaiken valmiiksi. Tilaamisen jälkeen sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti puhelimeesi. Operaattori ilmoittaa tekstiviestillä, milloin puhelinliittymä aktivoituu tai halutessasi voit määrittää tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle.

Onko puhelinliittymä määräaikainen?

Puhelinliittymät eivät ole määräaikaisia. Saat nyt erikoisetuna 12 tai 24 kuukautta kestävän tarjouksen (katso tarkemmat tiedot kunkin liittymän tiedoista). Telia ilmoittaa asiakkaalle aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Miten puhelinliittymä toimitetaan?

Telia toimittaa SIM-kortin kotiisi kirjepostilla 1-2 arkipäivässä tai uudenlaisen eSIM-kortin heti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Telialla on omat erittäin kattavat verkot Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa 4G-verkko kattaa jopa 99% suomalaisista. Operaattori parantaa verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Puhelinliittymä.com
Logo