Puhelinliittymä ilman kuukausimaksua

puhelinliittymä ilman kuukausimaksua

Etsitkö liittymää ilman minkäänlaista kuukausimaksua? Tässä artikkelissa kerromme, minkälaisia nykyaikaiset kuukausimaksuttomat puhelinliittymät ovat ja mistä ne on ostettavissa.

Mistä puhelinliittymä ilman kuukausimaksua?

Liittymä täysin ilman kuukausimaksua näyttäisi olevan mahdotonta löytää. Vielä muutama vuosi sitten operaattorien valikoimassa oli useita puhelinliittymiä, joista maksettiin puhtaasti kulutuksen mukaan. Puhelinliittymät ei sisältänyt minkäänlaista kiinteää kuukausimaksua, jolloin kustannuksia kertyi vain käytön mukaan puheluista, tekstiviesteistä ja datasta.

Valtaosa nykypäivän liittymistä sisältää ainakin pienen kuukausimaksun, jonka asiakas joutuu maksamaan vaikka ei käyttäisi puhelintaan lainkaan. Kuukausimaksuttomalla liittymällä tarkoitetaan tänä päivänä ennakkoon maksettua liittymää, kuten prepaid liittymät. Liittymiä on saatavilla huomattavasti vähemmän kuin perinteisiä kuukausimaksullisia liittymiä.

Puhelinliitymä ilman kuukausimaksua on saatavilla Elisa Saunalahdelta, Telialta ja DNA:lta. Liittymää tarvitsevan kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja kaikessa rauhassa, sillä kaikki prepaid liittymät eivät ole samankaltaisia. Nykyään liittymiä löytyy eri ominaisuuksilla, kuten ilman nettiä tai yhtä kattavalla nettiyhteydellä kuin suosituimmat kuukausimaksulliset liittymät.

Kuukausimaksullinen, eli laskutusliittymä ei ole aina mahdollista saada. Liittymän hankinta saattaa kaatua, jos henkilöllä on maksuhäiriömerkintä tai on asunut Suomessa vain vähän aikaa. Perinteinen puhelinliittymä ilman luottotietoja on vaikea saada, mutta ilman liittymää ei tarvitse kenenkään olla. Etukäteen maksettu prepaid liittymä on aina varma valinta luottotiedottomalle ja heille, jotka ovat vasta muuttaneet Suomeen.

Haluatko maksaa liittymän käytöstä todellisen kulutuksen mukaan?

Rajaton liittymä on todella suosittu vaihtoehto nuorille ja aikuisille, jotka kuluttavat dataa reilusti päivittäin. Mikäli kännykkää käytetään vain harvoin, ei rajaton ominaisuus ole hyvä valinta. Kaikki eivät käytä kännykkää yhtä paljon kuin toiset, etenkin eläkeläiset saattavat soittaa ja lähettää viestejä vain harvakseltaan. Silloin puhelinliittymä ilman kuukausimaksua on varmasti halvin vaihtoehto. Kuluja kertyy vain puheluminuuteista ja tekstiviesteistä, eikä kiinteää kuukausimaksua tarvitse maksaa.

Kuukausimaksuttoman liittymän käytöstä maksetaan yleisesti etukäteen. Silloin puhelimen ominaisuuksia on mahdollista käyttää ilman pelkoa yllättävän suuresta puhelinlaskusta. Harvoin puhelinta käyttävän ei tarvitse silloin maksaa 7-10 euron suuruista kiinteää kuukausimaksua, joka tuo pitkällä aikavälillä mukavasti säästöä.

Nykyaikana kaikki laskulla maksettavat puhelinliittymät sisältävät ainakin pienen kuukausimaksun, joka asiakkaan tulee maksaa vaikka ei käyttäisi kännykkää yhtään. Kiinteä kuukausimaksu saattaa tuntua turhauttavalta maksaa, mikäli puhelimella soittaa ja lähettää vain muutaman tekstiviestin kuukaudessa. Tällä hetkellä prepaid liittymä on ainoa täysin kuukausimaksuton liittymä.

Puhelinliittymä.com
Logo