Kännykkäliittymät – Löydä paras ja halvin kännykkäliittymä

Kännykkäliittymät – Löydä paras ja halvin kännykkäliittymä

Kännykkäliittymät on nykyaikana helpointa vertailla ja tilata netistä. Liittymien tarjonta on liittymän vaihtoa suunnitteleville erinomainen, sillä kaikilta Suomen suurimmilta operaattoreilta löytyy useampi vaihtoehto. Perusliittymien lisäksi valikoimassa on monta erilaista rajatonta liittymää sekä huippusuositut 5G liittymät.

Kännykkäliittymät tarjoushintaan netistä

Kännykkäliittymien tarjonta on tällä hetkellä uutta liittymää suunnitteleville hyvä ja monipuolinen. Oli suunnitelmissa sitten avata uusi puhelinliittymä tai vaihtaa nykyinen edullisempaan, löytyy valikoimasta tällä hetkellä useampi vaihtoehto. Palvelumme kattavasta valikoimasta löydät kaikki suosituimmat Telia Dot liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät, Telia liittymät ja Moi liittymät.

Kännykkäliittymien vertailu ei onneksi ole vaikeaa eikä siihen kulu loppujen lopuksi kovin paljoa aikaa. Sopiva kännykkäliittymä löytyy varmasti palvelumme valikoimasta muutamassa minuutissa, sillä olemme lisänneet kaikkien Suomen suosituimpien operaattorien kännykkäliittymät samaan vertailutaulukkoon. Vertailutaulukosta on helppo vertailla liittymien hintoja ja ominaisuuksia.

Mikäli epäröit, mikä on omaan käyttöön fiksuin kännykkäliittymä, voit tarkistaa kulutuksen vanhasta puhelinlaskusta. Puhelinlaskusta selvität hetkessä sen, kuinka paljon olet kuluttanut dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukauden aikana. Kulutus kannattaa tarkistaa useammasta puhelinlaskusta ja laskea niiden perusteella keskiarvo, eikä tehdä valintaa yhden kuukauden perusteella.

Jos olet kuluttanut esimerkiksi runsaasti dataa ja puheaikaa, saattaa rajaton kännykkäliittymä olla sopiva ja edullisin vaihtoehto. Mikäli näyttää siltä, että olet käyttänyt dataa, puheaikaa ja perinteisiä tekstiviestejä vain vähän, on datapaketilla varustettu kännykkäliittymä halvin ja fiksuin vaihtoehto. Halvin liittymä on yleensä se, mikä vastaa parhaiten omaa käyttöä ja kulutusta.

Kännykkäliittymä vaivattomasti netistä

Kännykkäliittymät ja nettiliittymät on nykyaikana varmasti helpointa hankkia netistä. Oli tarpeesi sitten mobiililaajakaista, laitenetti, puhelinliittymä, yritysliittymä, netti kotiin tai mökille tai vaikka valokuitu, kaikki saa vaivattomasti vertailtua ja ostettua netistä. Netissä liittymiä on mahdollista vertailla kaikessa rauhassa ja ostaa sopiva liittymä tarjoushintaan, jolloin liittymän voi saada huomattavasti tavallista edullisempaan hintaan.

Puhelinliittymät on saatavilla kuitenkin edelleen myös operaattorien omista myymälöistä ja verkkosivuilta, mutta silloin liittymien hintojen ja ominaisuuksien vertaileminen eri operaattorien välillä on vaikeaa. Kännykkäliittymien etsiminen useilta eri verkkosivuilta, hintojen ja ominaisuuksien vertaileminen, saattaa tuntua helposti työläältä ja siihen saattaa helposti kulua paljon aikaa.

Yksi helpoimmista ja varmasti nopeimmista tavoista vertailla suosituimmat Moi liittymät, Telia liittymät ja DNA liittymät, on tutustua palvelumme vertailutaulukkoon. Vertailutaulukossa on lähes aina useampi kännykkäliittymä kaikilta operaattoreilta, joista suurin osa on tarjoushintaisia. Tarjoushintaiset kännykkäliittymät on suunnattu operaattorien uusille asiakkaille.

Liittymää vaihtaessa on hyvä muistaa hyödyntää tarjoushintaiset kännykkäliittymät. Näin voit saada puhelinliittymän huomattavasti tavallista listahintaa halvemmalla, eli pienemmällä kuukausimaksulla käyttöösi noin 12-24 kuukauden ajaksi. Voit hyödyntää uusille asiakkaille suunnatun tarjouksen vaihtamalla operaattoria tai avaamalla kokonaan uuden kännykkäliittymän.

Muista kilpailuttaa kännykkäliittymät säännöllisesti

Tiesitkö, että kännykkäliittymä on taloudellisesti fiksua kilpailuttaa säännöllisesti? Mikäli et halua maksaa liittymän käytöstä ylimääräistä, vaihda liittymäsi vähintään vuoden välein. Tämä johtuu siitä, että operaattorit myyvät uusille asiakkaille kännykkäliittymät edullisempaan hintaan kuin nykyisille asiakkailleen. Tarjoushintaisia liittymiä on saatavilla muun muassa Telialta, DNA:lta ja Elisalta.

Mikäli olet tällä hetkellä esimerkiksi Telian asiakas ja haluat vaihtaa kännykkäliittymän, tarkista DNA:n, Elisan tai Moi Mobiilin liittymätarjoukset uusille asiakkaille. Mikäli vaihdat liittymäsi toiselta operaattorilta toiselle, voit saada liittymän käyttöösi yhden tai kahden vuoden mittaisella tarjousjaksolla. Näin voit säästää puhelinliittymän kustannuksista kymmeniä ellet jopa satoja euroja.

Kahden vuoden mittainen tarjousjakso voi tuoda mukavasti säästöä. Jos saat esimerkiksi kännykkäliittymän 5 euroa edullisemmalla kuukausimaksulla, kertyy säästöä 60 euroa vuodessa ja 120 euroa kahdessa vuodessa. Mikäli kilpailutat samalla kertaa esimerkiksi kahden muun perheenjäsenen kännykkäliittymät, kertyy säästöä vuodessa 180 euroa ja kahdessa vuodessa 360 euroa.

Tästä syystä kännykkäliittymät kannattaa vertailla ja päivittää uuteen säännöllisesti, eikä pitää samaa liittymää käytössä vuodesta toiseen. Useimmat tarjoushintaiset puhelinliittymät ovat nykyaikana toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, joka tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että voit vaihtaa kännykkäliittymän halutessasi toiselle operaattorille vaikka kesken tarjousjakson. Kilpailuta puhelinliittymä jo tänään ja älä maksaa enää ylimääräistä.

Puhelinliittymä.com
Logo