Telia Singles Day tarjoukset

Telia singles day tarjoukset

Telia Singles Day tarjoukset tarjoavat valikoidut puhelinliittymät, mobiililaajakaistat, puhelimet, älykellot, kuulokkeet ja muut laitteet edulliseen tarjoushintaan – korottomasti ja kuluttomasti. Tältä sivulta löydät Telia Singles Day liittymätarjoukset, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää joka vuosi.

Telia Singles Day tarjoukset

Telia Singles Day tarjoukset kattavat yleensä laajan valikoiman tuotteita ja palveluita. Erityisenä houkuttimena ovat valikoidut puhelinliittymät ja mobiililaajakaistat, jotka ovat saatavilla edulliseen hintaan. Tämä on erinomainen tilaisuus päivittää oma puhelinliittymä tai hankkia mobiililaajakaista esimerkiksi tablettiin tai reitittimeen. Tarjoukset voivat sisältää myös erilaisia tuotteita, jonka saat tilauksen yhteydessä kaupan päälle.

Matkapuhelimet, älykellot, kuulokkeet ja muut laitteet ovat myös osa Singles Dayn tarjontaa. Telia saattaa tarjota alennuksia uusimmista älypuhelimista, älykelloista tai muista laitteista. Telia tarjoaa usein huipputarjousten lisäksi korottoman ja kuluttoman maksuajan, mikä tekee ostosten tekemisestä entistä helpompaa ja taloudellisesti järkevämpää. Voit saada tarvitsemasi liittymät ja laitteet edullisesti ja helposti samasta paikasta.

Telia Singles Day tarjoukset ovat houkuttelevia ja ne ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Tämä tarkoittaa, että halutessasi hyödyntää parhaat tarjoukset, sinun tulee olla valmis toimimaan nopeasti. Telian nettisivuilta löytyy yleensä kattava lista Singles Dayn tarjouksista. Usein tarjouksiin liittyy myös erityisehtoja, kuten sitoutuminen tietyn ajanjakson palvelun käyttöön, joten tarjousten ehdot kannattaa lukea huolellisesti.

Kun Singles Day lähestyy, tarkista tältä sivulta Telia Singles Day liittymätarjoukset ja hyödynnä edut ensimmäisten joukossa. Näin varmistat, että et jää paitsi ainutkertaisista eduista, jotka voivat tuoda merkittäviä säästöjä niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä. Oli tarpeesi sitten nopea 5G liittymä, mobiililaajakaista, nettiyhteys kotiin, matkapuhelin tai muu laite, hyödynnä Telian tarjoukset.

Telia Singles Day liittymätarjoukset

Vaihda liittymäsi Telialle – Saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
Vaihda liittymäsi Telialle – Saat kaupan päälle 50€ Lidl-lahjakortin
27,99€/kk 34,99€/kk
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
Mobiililaajakaista nyt etuhintaan vain rajoitetun ajan
14,99€/kk 18,99€/kk

50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
50€ lahjakortti kaupan päälleRajaton 5G 600M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk

Etuliittymä ja 50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle
Etuliittymä ja 50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle
27,99€/kk 34,99€/kk

Hyödynnä parhaat Singles Day -tarjoukset

Singles Day, jota vietetään marraskuun 11. päivänä, on noussut yhdeksi vuoden suurimmista alennusmyyntitapahtumista. Kuluttajat odottavat innolla tätä päivää tarttuakseen parhaisiin tarjouksiin ja alennuksiin, sillä esimerkiksi Telia Singles Day tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan ja parhaat tarjoustuotteett viedään käsistä. Siksi on tärkeää olla valmiina heti kun tarjoukset alkavat.

Vuoden Singles Day tarjoaa jälleen kerran erinomaisen mahdollisuuden säästää suosittujen elektroniikkatuotteiden ja liittymäpalveluiden hinnoissa. Telia, yksi johtavista toimijoista teknologiatuotteiden ja -palveluiden alalla, on aiempina vuosina houkutellut asiakkaita erityisesti elektroniikkatuotteiden ja liittymätarjousten avulla.

Edellisvuoden menestyksen perusteella on odotettavissa, että suosituimmat tuotteet, kuten viimeisimmät älypuhelimet, tabletit, äly- ja urheilukellot sekä kannettavat tietokoneet, tulevat olemaan tarjouksessa Singles Dayn aikana. Kannattaa tarkkailla etenkin uusimpia malleja, joissa alennukset voivat olla merkittäviä. Kuluttajat, jotka etsivät tekniikkaa päivityksiä tai haluavat viimeisimmät innovaatiot käyttöönsä, voivat löytää nämä tuotteet erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Liittymätarjoukset ovat myös olleet suuressa suosiossa. Telia liittymät ja laajakaistat Singles Dayn kampanjahinnoin tarjoavat mahdollisuuden päivittää oma pakettinsa parempiin ehtoihin tai jopa saada ylimääräisiä etuja, kuten nopeamman internet-yhteyden, huomattavasti normaalia edullisemmin. Nämä Telia Singles Day tarjoukset ovat usein erittäin houkuttelevia, erityisesti niille, jotka ovat valmiita vaihtamaan palveluntarjoajaa.

Kun Singles Day lähestyy, on suositeltavaa tehdä lista haluamistaan tuotteista ja palveluista ja seurata Telia Singles Day tarjouksia. Ole valmis toimimaan heti, sillä parhaat tarjoukset ovat voimassa vain vähän aikaa. Tarkista myös mahdolliset erikoisedut, jotka saattavat tehdä tarjouksista vieläkin parempia. Muista, että parhaat diilit ovat usein rajattuja niin määrältään kuin ajallisestikin, joten nopeus ja valmius toimia ovat avainasemassa.

Miten ottaa hyöty irti Singles Daysta?

Telia Singles Day tarjoukset ei ole vain loistava tilaisuus tehdä huokeita löytöjä itselle, se on myös täydellinen hetki aloittaa joululahjojen hankinta. Vaikka päivä on saanut nimensä sinkkujen juhlapäivästä, sen merkitys on laajentunut ja monille se symboloi nykyään enemmänkin yleistä ostospäivää, jossa on mahdollisuus hyödyntää erilaisia tarjouksia.

Marraskuun 11. päivä, jolloin Singles Dayta vietetään, ajoittuu juuri sopivasti joulusesongin alkuun, tarjoten kuluttajille mahdollisuuden hankkia lahjoja pukinkonttiin ilman perinteistä jouluruuhkaa ja viime hetken ostosstressiä. Monet kauppiaat ja verkkokaupat, kuten Telia, vastaavat tähän kysyntään tuomalla markkinoille kiehtovia alennuksia juuri sellaisista tuotteista, jotka sopivat täydellisesti lahjaksi.

Elektroniikka on erittäin suosittu lahjakategoria ja Telia Singles Day tarjoukset tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden napata laadukkaita elektronisia laitteita, kuten älypuhelimia, tabletteja, älykelloja, kuulokkeita ja monia muita laitteita, alennettuun hintaan. Tällaiset tuotteet ovat usein joululahjalistojen kärjessä ja alennusmyynnit tarjoavatkin mahdollisuuden tehdä tyylikkäitä ja käytännöllisiä hankintoja ilman, että budjetti ylittyy.

Kun ostat lahjat Singles Dayn aikana, sinulla on aikaa miettiä jokaisen lahjan saajaa ja heidän mieltymyksiään ilman kiireen tuomaa painetta. Voit harkita jokaisen lahjan henkilökohtaisesti, valita sopivat tuotteet ja ehkä jopa hyödyntää tarjouksia, jotka sisältävät jotain ekstraa, kuten erilaisia tuotteita tai lahjakortin kaupan päälle.

Telia Singles Day on siis täydellinen mahdollisuus yhdistää säästeliäisyys ja anteliaisuus. Se antaa kuluttajille tilaisuuden olla taloudellisesti viisas samalla, kun he voivat ilahduttaa läheisiään harkituilla ja arvostetuilla lahjoilla. Muista merkitä kalenteriisi marraskuun 11. päivä ja pysy valppaana kun kauppiaat, kuten Telia, julkistavat tarjouksensa – näin voit varmistaa, että saat parhaat diilit sekä pääset nauttimaan stressittömämmästä joulun odotuksesta.

Lue myös: Liittymän vaihtaminen edullisempaan

Telia Singles Day tarjoukset – Aika kilpailuttaa koko perheen liittymät

Singles Dayn ympärille rakentuvat tarjoukset tarjoavat erinomaisen tilaisuuden päivittää ja kilpailuttaa perheen puhelinliittymät ja mobiililaajakaistat. Telia tunnetaan yhtenä markkinoiden johtavista operaattoreista ja se onkin oiva valinta, kun etsitään kustannustehokkaita ratkaisuja puhelin- ja dataliittymiin. Kun Telia Singles Day tarjoukset julkaistaan, kannattaa olla valmiina toimimaan nopeasti.

Perinteisesti Telia on tarjonnut Singles Dayn aikana houkuttelevia liittymätarjouksia, joilla koko perheen puhelinliittymät voi uusia huomattavasti edullisempaan. Tällöin on mahdollista saada 12-24 kuukauden mittainen liittymäsopimus tarjoushintaan, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä kuukausittaisissa puhelinlaskuissa pitkällä aikavälillä. Varsinkin perheissä, joissa on useampia liittymiä käytössä, kokonaissäästöt voivat olla huomattavia.

Telia Singles Day -kampanjassa voi usein löytää paitsi puhelinliittymiä ja mobiililaajakaistoja, myös laajakaistan kotikäyttöön tarjoushintaan. Lisäksi tarjolla voi olla kiinnostavia laitteita, kuten uusimpia puhelinmalleja, tabletteja ja muita älylaitteita, jotka ovat saatavilla kilpailukykyiseen hintaan. Tämä on erinomainen mahdollisuus uudistaa perheen laitetarjonta samalla kertaa, kun liittymiä päivitetään.

Erikoistarjoukset, kuten lahjakortit tai lisäetuudet laitteiden ostajille, ovat myös yleisiä. Näiden tarjousten avulla voit saada enemmän vastinetta rahoillesi ja nauttia uusista tuotteista sekä liittymistä ilman, että talous kärsii. Jos olet harkinnut liittymän vaihtamista Telialle, Telia Singles Day tarjoukset tarjoaa juuri oikean hetken tehdä siirto, sillä liittymätarjoukset voivat olla erittäin houkuttelevia.

Koska Telia Singles Day -tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, on tärkeää toimia nopeasti ja hyödyntää tarjoukset heti niiden ilmestyessä. Kannattaa seurata Telian tarjouksia jo hyvissä ajoin ennen marraskuun 11. päivää, jotta tiedät, milloin toimia. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen diilin perheellesi ja voit nauttia säästöistä tulevina kuukausina.

Lue myös: Liittymät edullisesti koko perheelle

Puhelinliittymä.com
Logo