Lainaa netistä

Hae lainaa netistä tarpeesi mukaan 100 – 60 000€ ilman vakuuksia tai takaajia, saat lainapäätöksen nopeasti.

Voit löytää edullisen lainan kilpailutuspalveluiden avulla, jotka toimittavat hakemuksen jopa 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle.

Näin voit saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta suoraan sähköpostiisi, joista on helppoa valita edullisin vaihtoehto.

Voit hakea helposti uutta lainaa, kilpailuttaa nykyisen lainasi tai yhdistää useamman lainan yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Lainaa netistä 500 – 60 000 euroa

Lainaa netistä on helppo ja nopea tapa saada tarvitsemaasi rahoitusta arjen yllättäviin menoihin tai suurempiin hankintoihin. Nykyään netistä voi hakea lainaa monilta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta ja lainasummat vaihtelevat yleensä 100 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Nettilainan hakeminen onnistuu yleensä helposti ja nopeasti ja hakuprosessi on usein hyvin yksinkertainen. Tarvitset yleensä vain verkkopankkitunnukset tai muut henkilöllisyyden varmentavat tunnistautumistavat, kuten mobiilivarmenteen.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä on tärkeää selvittää oma taloudellinen tilanne ja harkita tarkasti, kuinka paljon lainaa tarvitset ja minkä suuruisia kuukausieriä pystyt maksamaan. Muista myös vertailla eri lainavaihtoehtoja, sillä lainojen korko- ja kulusisällöt vaihtelevat usein paljon eri lainatuotteiden välillä.

Kun olet löytänyt sopivan lainavaihtoehdon, voit täyttää lainahakemuksen ja lähettää sen eteenpäin rahoituslaitokselle tai pankille. Usein saat lainapäätöksen nopeasti ja hyväksytyn lainapäätöksen myötä rahat voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainaa netistä hakiessa on kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan takaisinmaksuun liittyy aina kuluja ja riskejä, jotka kannattaa huolellisesti harkita ennen lainan ottamista. Kilpailuta laina aina huolellisesti esimerkiksi kilpailutuspalveluiden avulla, sillä se voi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon tarpeisiisi.

Mitä laina on?

Laina tarkoittaa rahallisen summan lainaamista toiselta osapuolelta sovittua korvausta vastaan. Laina voi olla peräisin yksityishenkilöltä tai yritykseltä ja se voidaan myöntää erilaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi asunnon ostoon, auton hankintaan, opiskeluun tai muihin kulutustarpeisiin.

Lainaamisesta voi olla hyötyä, sillä se mahdollistaa suurempien hankintojen tekemisen tai tilapäisten taloudellisten ongelmien ratkaisemisen. Lainaamisen kääntöpuolena taas ovat korkokulut ja muut lainanhoitokustannukset, jotka voivat kasvattaa lainan todellista hintaa merkittävästi. Siksi onkin tärkeää harkita tarkkaan lainan ottamista ja vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Lainoja on tarjolla monissa eri muodoissa, kuten esimerkiksi kulutusluotto, pikavippi, joustoluotto, pankkilaina, asuntolaina ja autolaina. Lainojen ehdot ja korot vaihtelevat suuresti eri lainatuotteiden ja lainantarjoajien välillä, joten onkin tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää itselle sopivin laina. Voit vertailla lainoja helposti ja nopeasti Puhelinliittymä.com vertailupalvelussa.

Lainan hakeminen on yleensä mahdollista pankkien, rahoituslaitosten ja muiden lainantarjoajien kautta. Hakuprosessi vaihtelee hieman eri toimijoiden välillä, mutta yleensä hakemusprosessi vaatii henkilötietojen antamista, tulojen ja menojen selvittämistä sekä tietoja mahdollisista vakuuksista tai takaajista. Hakemus käsitellään ja lainapäätös tehdään yleensä muutaman tunnin tai päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Lainaa ei kuitenkaan kannata hakea turhaan. Lainan ottaminen on vastuullinen päätös, joka vaatii huolellista harkintaa ja budjetointia. Onkin tärkeää tutustua eri lainatuotteisiin, vertailla lainaehtoja ja miettiä tarkkaan omaa taloudellista tilannetta ennen päätöksen tekemistä.

Vakuudellinen ja vakuudeton laina

Lainoja on monenlaisia, mutta yleisesti ottaen ne voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: vakuudellisiin ja vakuudettomiin lainoihin.

Vakuudellinen laina tarkoittaa lainaa, jossa lainanantaja vaatii lainan vakuudeksi esimerkiksi kiinteää omaisuutta, kuten asuntoa tai autoa. Tämä tarkoittaa, että jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaa takaisin sovitun ajan kuluessa, lainanantajalla on oikeus realisoida vakuus ja käyttää sen avulla saatavat varat lainan maksamiseen takaisin. Vakuudelliset lainat ovat yleensä suurempia summia ja niiden korko on usein alhaisempi kuin vakuudettomien lainojen.

Vakuudettomassa lainassa puolestaan ei vaadita lainanottajalta vakuuksia, vaan lainan myöntäminen perustuu lähinnä lainanottajan maksukykyyn ja luottokelpoisuuteen. Tämä tarkoittaa, että vakuudettomat lainat ovat yleensä pienempiä summia ja niiden korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Vakuudettomia lainoja ovat esimerkiksi kulutusluotot, pikavipit ja joustoluotot.

Valitessaan lainatyyppiä on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja tarpeet. Vakuudellinen laina voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi asuntolainan tai autolainan muodossa, kun taas vakuudeton laina voi olla hyödyllinen nopean rahoituksen tarpeessa esimerkiksi yllättävien kulujen tai laskujen maksamiseen. On tärkeää muistaa, että jokainen laina on aina henkilökohtainen päätös ja sitä on harkittava huolella ennen sen ottamista.

Miten hakea lainaa?

Lainan hakeminen on nykyään helppoa ja vaivatonta. Voit hakea vakuudetonta lainaa yleensä helposti ja nopeasti netissä. Ennen lainan hakemista on hyvä selvittää oma taloudellinen tilanne ja harkita tarkkaan, minkä kokoista lainaa tarvitset ja millaisilla ehdoilla sen haluat ottaa.

Kun olet päättänyt, minkä kokoisen ja tyyppisen lainan haluat hakea, voit aloittaa hakuprosessin. Verkkohakemus on yleensä nopein ja helpoin tapa hakea vakuudetonta lainaa. Verkkohakemuksessa sinun tulee antaa henkilö- ja taloustietoja, kuten tuloja ja menoja, jotta lainanmyöntäjä voi arvioida maksukykysi ja tehdä päätöksen lainan myöntämisestä.

Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee eri lainanmyöntäjien välillä, mutta yleensä päätös lainan myöntämisestä saadaan heti tai muutaman tunnin kuluesssa. Saat lainatarjouksen, joka sisältää tiedot lainan korosta, takaisinmaksuajasta ja kuukausierän suuruudesta. Ennen lainan hyväksymistä on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja tarkistaa lainan kokonaiskustannukset.

Vakuudettoman lainan hakeminen on yleensä nopeaa ja vaivatonta, mutta lainan saaminen voi edellyttää riittävää maksukykyä ja luottotietojen puhtautta. Lisäksi lainan korot ovat yleensä hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, koska lainanmyöntäjällä on enemmän riskiä lainan takaisinmaksusta.

On tärkeää harkita tarkkaan omaa taloudellista tilannetta ja tarvetta lainalle ennen sen hakemista. Lainaa ei kannata ottaa kevyesti, sillä se voi aiheuttaa taloudellisia ongelmia ja velkaantumista. Mikäli sinulle on kertynyt useampi laina, saattaa lainojen yhdistäminen tuoda merkittävästi säästöä.

Lainan hakeminen netistä

Lainan hakeminen netistä on nykyään helppoa ja nopeaa. Monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat verkkopalveluja, joiden kautta voit hakea lainaa helposti omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi. Lainan hakeminen netistä on yleensä nopeampaa kuin perinteisemmillä tavoilla, kuten käymällä pankissa tai rahoitusyhtiössä, sillä hakemuksen voi täyttää ja lähettää verkossa milloin tahansa.

Vakuudettoman lainan hakeminen netistä on helppoa, mutta ennen hakemuksen täyttämistä on hyvä tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja vertailla niitä keskenään. Tämä auttaa sinua löytämään sopivan lainan, joka vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Voit käyttää erilaisia vertailusivustoja, joissa voit vertailla eri lainojen korkoja, kuluja ja muita ehtoja.

Lainahakemuksen täyttäminen netissä on yleensä helppoa ja nopeaa. Täytä lainahakemus huolellisesti ja anna kaikki tarvittavat tiedot, kuten henkilö- ja taloustietosi. Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee eri rahoitusyhtiöiden välillä, mutta yleensä päätös lainan myöntämisestä tulee nopeasti. Jos laina myönnetään, saat yleensä rahat tilillesi muutamassa päivässä.

Lainaa hakiessa kannattaa muistaa, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös ja siksi sinun tulisi harkita tarkasti, kuinka paljon lainaa todella tarvitset ja millaisilla ehdoilla sen haluat ottaa. Muista myös vertailla eri lainatarjouksia ja ehtoja, jotta voit löytää sinulle sopivan lainan.

Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu

Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on tärkeä osa lainanhakuprosessia, sillä se voi auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen. Kilpailuttaminen tarkoittaa eri lainatarjousten vertailua, kun taas vertailu kattaa laajemman kuvan eri lainatuotteista ja niiden ominaisuuksista.

Nykyään on tarjolla monia kilpailutuspalveluita, jotka toimittavat lainahakemuksen useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille yhdellä kertaa. Tämä nopeuttaa prosessia ja mahdollistaa parempien tarjousten löytämisen.

Kilpailutuspalveluiden toiminta perustuu siihen, että asiakas täyttää yhden lainahakemuksen, jonka jälkeen palvelu välittää hakemuksen usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle. Lainan tarjoajat tekevät tarjouksen ja toimittavat sen asiakkaan sähköpostiin, jonka jälkeen asiakas voi vertailla eri tarjouksia ja valita itselleen sopivimman.

Lainojen vertailu puolestaan kattaa laajemman kuvan eri lainatuotteista ja niiden ominaisuuksista. Vertailu kannattaa aloittaa tarkastelemalla lainan korkoa, sillä se vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin. On myös tärkeää tarkistaa lainan takaisinmaksuaika, sillä pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa yleensä suurempia kokonaiskustannuksia.

Muita lainan ominaisuuksia, joita kannattaa vertailla, ovat esimerkiksi lainan käyttötarkoitus, mahdolliset lisäkulut, kuten avausmaksut tai tilinhoitomaksut ja tarvittaessa myös lainan vakuudet tai takaukset. Vertailua tehdessä on hyvä ottaa huomioon myös oma taloudellinen tilanne ja arvioida, minkä kokoinen laina sopii omaan budjettiin ja kuinka nopeasti laina voidaan maksaa takaisin.

Kilpailutuksen ja vertailun avulla voit löytää lainan, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseen ja tarpeisiin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että halvin laina ei aina ole paras vaihtoehto, vaan kokonaisuus tulee arvioida tarkkaan ennen lainan ottamista.

Mitä lainaa kannattaa hakea? kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi?

Lainojen tarjonta on monipuolista ja erilaisia lainatuotteita on tarjolla eri tarpeisiin. Kulutusluotto, joustoluotto ja pikavippi ovat yleisimpiä lainatyyppejä, joita haetaan esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin, remontteihin tai suurempiin hankintoihin. Jokaisella lainatyypillä on kuitenkin omat erityispiirteensä, joiden perusteella kannattaa harkita, mikä laina sopii omaan tilanteeseen parhaiten.

Kulutusluotto on yleensä vakuudeton laina, jota haetaan usein suurempien hankintojen, kuten auton, remontin tai lomamatkan rahoitukseen. Kulutusluottoja myönnetään yleensä suurempiin summiin kuin pikavippejä ja lainan maksuaika voi olla useita vuosia. Kulutusluoton korko ja muut kulut vaihtelevat pankkien ja lainantarjoajien välillä, joten lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on tärkeää.

Joustoluotto on joustava luottotili, jolta voi nostaa rahaa oman tarpeen mukaan. Joustoluoton korko lasketaan yleensä nostetun summan mukaan ja lainaa voi maksaa takaisin osissa ilman lisäkustannuksia. Joustoluotto sopii hyvin arjen yllättäviin menoihin, kuten kodinkoneiden korjauskuluihin tai lääkärilaskuihin, sillä lainaa voi nostaa ja maksaa takaisin oman tarpeen mukaan.

Pikavippi on yleensä pieni, nopea ja lyhytaikainen laina, joka maksetaan takaisin yleensä muutaman viikon kuluessa. Pikavippi soveltuu hyvin lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin, kuten laskujen maksuun tai odottamattomiin menoihin, mutta lainan korot ja kulut ovat yleensä korkeampia kuin muissa lainatyypeissä.

Ennen lainan hakemista on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja harkita huolellisesti, mikä laina sopii omaan tilanteeseen parhaiten. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on tärkeää, sillä eri lainatuotteiden korot ja kulut voivat vaihdella suuresti.

Lainan hyvät ja huonot puolet

Lainan ottaminen voi olla hyvä ratkaisu, kun tarvitsee rahoitusta suurempaan hankintaan tai yllättävään menoon. Lainan hyödyt ja haitat kannattaa kuitenkin punnita huolella ennen päätöksen tekemistä.

Lainan hyviä puolia ovat esimerkiksi:

  1. Nopea rahoitus: Laina voi mahdollistaa nopean rahoituksen esimerkiksi yllättävien menojen tai suurempien hankintojen toteuttamiseksi.
  2. Kulutuksen tasaaminen: Laina voi mahdollistaa suurempien hankintojen tekemisen ja kulujen tasaamisen pidemmälle ajalle, jolloin esimerkiksi auton tai kodin ostaminen ei välttämättä vaadi suurta kertasummaa kerralla.
  3. Parannettu taloustilanne: Lainan avulla voi parantaa taloustilannettaan, esimerkiksi maksamalla korkeakorkoisia luottoja pois.

Lainan haittapuolia ovat muun muassa:

  1. Kustannukset: Lainasta aiheutuu korkoa ja muita kuluja, joten lainan ottamisen kokonaiskustannukset kannattaa arvioida tarkkaan.
  2. Riski ylivelkaantumisesta: Lainaa otettaessa on tärkeää arvioida oma maksukyky ja varmistaa, että lainan lyhennykset eivät ylittäisi omaa taloudellista tilannetta.
  3. Velkakierre: Lainan ottaminen voi johtaa velkakierteeseen, jos lainoja otetaan liian usein tai maksettavat korot ja kulut kasvavat liian suuriksi.

On tärkeää harkita tarkkaan omaa taloudellista tilannetta ja punnita lainan ottamisen hyödyt ja haitat ennen päätöksen tekemistä. Lisäksi lainojen kilpailutus ja vertailu eri lainantarjoajien välillä voi auttaa löytämään parhaat ehdot ja edullisimman lainan.

Tarvitsetko lainaa heti tilille?

Onko taloudellinen tilanteesi akuutti ja tarvitset nopeasti lainaa esimerkiksi odottamattoman laskun maksamiseen tai auton korjaamiseen? Moni meistä on joskus tilanteessa, jossa rahantarve tulee yllättäen ja nopeasti. Tällöin laina voi olla hyvä ratkaisu, sillä se mahdollistaa tarvittavan rahasumman saamisen nopeasti tilille.

On kuitenkin pidettävä mielessä, että lainaa hakiessa tulee huolehtia siitä, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös ja sen takaisinmaksuun tulee varautua huolellisesti. Kannattaa myös aina kilpailuttaa eri lainavaihtoehdot ja vertailla niitä tarkasti ennen päätöksen tekemistä.

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit harkita esimerkiksi pikavippiä, joustoluottoa tai kulutusluottoa. Pikavippi on nopea ja yleensä melko pieni laina, jonka voi saada tilille muutamassa minuutissa. Joustoluotto on jatkuva laina, joka toimii samalla tavalla kuin luottokortti. Kulutusluotto puolestaan on suurempi laina, jonka takaisinmaksu tapahtuu usein useamman vuoden aikana.

Ennen lainan hakemista kannattaa aina tutustua lainaehtoihin ja selvittää, millaisia kuluja lainasta aiheutuu. Monet lainantarjoajat veloittavat esimerkiksi avaus- tai käsittelykuluja, jotka kannattaa huomioida kokonaiskustannuksia arvioidessa.

Lainaa hakiessa on myös hyvä muistaa, että lainan saamiseksi tarvitaan yleensä tiettyjä edellytyksiä, kuten säännölliset tulot ja riittävä luottokelpoisuus. Jos et ole varma omasta taloudellisesta tilanteestasi tai lainan ottaminen herättää epävarmuutta, kannattaa harkita muita rahoitusvaihtoehtoja, säästämistä tai keskustella talousasioista ammattilaisen kanssa.

Lainan ottaminen voi olla hyvä ratkaisu, jos tarvitset rahaa nopeasti. On kuitenkin tärkeää muistaa vastuullisuus ja huolellinen lainavaihtoehtojen vertailu ennen päätöksen tekemistä.

Budjetointi ennen lainan ottamista

Budjetointi on tärkeä osa lainan hakua ja sen avulla voi varmistaa, että lainan ottaminen on tarpeellista ja taloudellisesti kestävää. Ennen lainan hakua on hyvä selvittää, mihin tarkoitukseen lainaa tarvitaan ja millaisia kuukausittaisia lainanhoitokuluja oma talous kestää.

Budjetointi kannattaa aloittaa selvittämällä omat tulot ja menot. Tulot voivat koostua palkkatuloista, opintotuesta, eläkkeestä tai esimerkiksi sivutyöstä saatavista tuloista. Menot puolestaan sisältävät kaikki säännölliset ja satunnaiset menot, kuten asumisen kustannukset, ruokaostokset, vaatteet, harrastukset ja muut kulut.

Kun tulot ja menot on selvitetty, kannattaa tarkastella omaa taloustilannetta ja miettiä, kuinka paljon kuukausittaisia lainanhoitokuluja oma talous kestää. Lainanhoitokuluja ovat lainan korot, mahdolliset tilinhoitomaksut ja muut kulut, jotka tulevat lainan takaisinmaksusta.

Budjetointi auttaa myös hahmottamaan, kuinka paljon lainaa todella tarvitaan. Jos esimerkiksi lainaa haetaan remonttia varten, kannattaa selvittää tarkkaan, kuinka paljon remontti maksaa ja kuinka paljon lainaa tarvitaan sen kattamiseksi. Lainaa ei kannata hakea liikaa tai liian vähän, vaan tarvittava summa kannattaa miettiä huolellisesti.

Lainan hakeminen ilman budjetointia voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin, jos kuukausittaiset lainanhoitokulut ylittävät oman talouden kestokyvyn. Lisäksi lainaa hakiessa kannattaa vertailla eri lainatarjouksia ja valita sopiva lainatuote omiin tarpeisiin ja taloustilanteeseen sopivaksi.

Budjetointi auttaa myös pitämään kulut kurissa ja säästämään rahaa. Kun talouden menot ovat selvillä, on helpompi löytää kohtia, joissa voi säästää esimerkiksi vähentämällä turhia menoja tai vaihtamalla halvempiin vaihtoehtoihin. Säästöjä kertyy helpommin, kun taloutta hallitaan hyvin ja lainan takaisinmaksu on suunniteltu huolellisesti.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu on tärkeä osa lainanottoa, sillä lainan takaisinmaksuun liittyvät kulut voivat vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. On tärkeää suunnitella lainan takaisinmaksusuunnitelma huolellisesti ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistinen oman taloudellisen tilanteen ja tulojen suhteen.

Lainan takaisinmaksua varten on tärkeää laatia budjetti, joka huomioi lainanlyhennykset sekä mahdolliset korkokulut ja muut kulut. On hyvä varautua myös siihen, että elämässä voi tapahtua yllättäviä käänteitä, kuten työttömyys tai sairastuminen, joka voi vaikuttaa lainan takaisinmaksuun. Tällaisissa tilanteissa kannattaa olla yhteydessä lainantarjoajaan ja selvittää mahdollisuudet lyhennysvapaaseen tai maksusuunnitelman muutoksiin.

Lainan takaisinmaksussa on tärkeää huomioida myös mahdolliset lainan ennenaikaisen takaisinmaksun kulut, joita voi syntyä, jos haluaa maksaa lainan takaisin ennen laina-ajan päättymistä. Nämä kulut voivat vaihdella eri lainan tarjoajien välillä ja ne kannattaa selvittää ennen lainan ottamista.

On myös tärkeää muistaa, että lainan takaisinmaksusuunnitelma voi vaikuttaa siihen, millaista lainaa kannattaa hakea. Esimerkiksi pidemmällä laina-ajalla saa pienemmät kuukausittaiset lyhennyserät, mutta kokonaiskustannukset nousevat korkeammiksi. Toisaalta lyhyemmällä laina-ajalla kokonaiskustannukset ovat pienemmät, mutta kuukausittaiset lyhennyserät ovat suuremmat.

Lainan takaisinmaksun suunnittelu on siis tärkeä osa lainanottoa, ja sen avulla voi varmistaa, että laina ei muodostu kohtuuttomaksi taloudelliseksi rasitteeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina?

Laina on rahoitusmuoto, jossa lainanottaja saa käyttöönsä rahaa tiettyä tarkoitusta varten, ja sitoutuu maksamaan sen takaisin sovitun ajanjakson ja koron mukaisesti.

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

Yleisimpiä lainatyyppejä ovat kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi, asuntolaina, autolaina ja opintolaina. Lainoja voidaan myös jakaa vakuudellisiin ja vakuudettomiin lainoihin.

Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla lainalla?

Vakuudellinen laina vaatii jonkinlaisen vakuuden, esimerkiksi asunnon tai auton, joka toimii takaisinmaksun turvana. Vakuudeton laina taas ei vaadi vakuutta, mutta korot ja muut kulut voivat olla korkeammat.

Miten nopeasti lainaa voi saada?

Lainan saamisen nopeus riippuu lainanantajasta ja hakijan antamista tiedoista. Jos hakijalla on kaikki tarvittavat tiedot kunnossa ja luottokelpoisuus on hyvä, lainan saaminen voi kestää vain muutaman tunnin tai päivän. Joissakin tapauksissa lainan saaminen voi kuitenkin kestää pidempään.

Voiko lainaa hakea ilman vakituista työpaikkaa?

Vaikka vakituinen työpaikka on yleensä yksi tärkeimmistä tekijöistä lainan saamisessa, on mahdollista saada lainaa myös ilman vakituista työpaikkaa. Esimerkiksi opiskelijat ja osa-aikaisesti työskentelevät voivat hakea lainaa, jos heillä on riittävästi muita tuloja ja kykyä maksaa laina takaisin.

Puhelinliittymä.com
Logo