Puhelimen suojakuoret ja panssarilasi – Mistä kannattaa ostaa?

Puhelimen-suojakuoret-ja-lisatarvikkeet-Mista-kannattaa-ostaa

Puhelimen suojakuoret ja muut lisätarvikkeet, kuten panssarilasi suojaa erinomaisesti kolhuilta ja iskuilta. Puhelinliittymä.com palvelun mukaan halvimmat matkapuhelimet maksavat satoja euroja ja kalleimmat jopa tuhansia euroja, jonka takia lähes jokainen hankkii puhelimeen mielellään sopivat suojakuoret ja panssarilasin. Ne pienentävät puhelimen hajoamisen riskiä esimerkiksi puhelimen pudotessa maahan.

Puhelimen suojakuoret ja lisätarvikkeet – Mistä kannattaa ostaa?

Puhelimen suojakuoret ja panssarilasit ovat saatavilla useista kaupoista ja tavarataloista, joissa myydään myös puhelimia. Usein käy kuitenkin niin, ettei valikoimassa ole juuri omaan puhelimeen sopivaa kuorta tai panssarilasia. Tästä syystä yhä useampi älypuhelimen omistaja hankkii puhelimen suojakuoren ja muut tarvittavat lisätarvikkeet netistä, mutta mistä puhelimen kuoret ja panssarilasi sitten kannattaa tilata?

Mobiilitukku.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen suurimman valikoiman suojatuotteita ja tarvikkeita yli 500 eri laitteelle. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja kattava, jonka ansiosta valikoimasta löytyy lähes kaikkiin älypuhelimiin sopivat lisätarvikkeet, joita on vain harvoissa kivijalkakaupoissa. Esimerkiksi Sony-puhelimet ovat sellaisia, joihin ei tahdo löytyä suojakuorta tai panssarilasia kivijalkakaupoista.

Mikäli Mobiilitukku ei ole sinulle ennestään tuttu, on kyseessä täysin suomalainen verkkokauppa, jonka yli 21 000 eri puhelintarvikkeen joukosta löydät puhelimen suojakuoret, suojakotelot, panssarilasit, kaapelit ja muut lisätarvikkeet yli 400 eri älypuhelimelle ja yli 100 eri tabletille. Valikoimasta löydät myös vaivattomasti älykellotarvikkeet, puhelimien varaosat ja paljon muuta.

Mobiilitukku toimittaa tilaukset aina mahdollisimman nopeasti, saat tilatut tuotteet tavallisesti muutaman arkipäivän kuluttua. Lisäksi saat ilmaisen toimituksen yli 15 euron tilauksiin ja tuotteen vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta. Reilu 30 päivän palautusoikeus takaa sen, että ehdit rauhassa tutustua tilaamiisi tuotteisiin. Kaupan päälle saat Suomen parhaan asiakaspalvelun, joka on aina valmis auttamaan.

Puhelimen kuoret ja panssarilasi säästää korjauskuluilta

Liittymien vertaileminen ja vaihtaminen halvempaan on yksi helpoimmista tavoista säästää kuukausittaisissa menoissa, mutta älypuhelimiin liittyviä säästövinkkejä on myös muita. Laitteen rikkoutuminen on ylivoimaisesti yksi suurimmista puhelimiin liittyvistä kuluista, joka halutaan tietenkin parhaan mukaan estää. Puhelimen suojakuoret ja panssarilasit ovat edullisia, mutta suojaavat tehokkaasti puhelinta.

Puhelimen korjaaminen alan liikkeessä on yleensä melko kallista ja yleensä sitä joutuu vielä jättämään puhelimen huoltoon useaksi päiväksi. Osa vioista saadaan yleensä korjattua liikkeessä, mutta joskus laite joudutaan lähettämään eri paikkakunnalle korjattavaksi. Pahimmissa tapauksissa liikkeissä on ollut niin paha ruuhka, että puhelin on ollut monta päivää huollossa, eikä sille ole ehditty tekemään vielä mitään.

Fiksuinta on ennakoida luultavasti jossain vaiheessa tapahtuva vahinko, hankkimalla puhelimeen suojakuori ja panssarilasi. Puhelimen suojakuori suojaa puhelinta iskuilta ja panssarilasi näyttöä naarmuuntumasta sekä hajoamasta. Hyvin suojattu älypuhelin kestää yleensä korkeammaltakin putoamisen, vaikka vastassa olisi kivilattia. Joskus panssarilasi halkeaa, mutta se on helppo vaihtaa itse uuteen.

Hankkimalla puhelimen suojakuoren ja suojalasin, säästät melko varmasti rahaa, kun sinun ei tarvitse korjauttaa puhelinta heti ensimmäisen vahingon sattuessa. Älypuhelimet ovat tänä päivänä melko suuria ja painavia, jolloin puhelimesta hajoaa lähes aina jotain, jos se putoaa maahan. Puhelimen suojakuoret ovat nykyaikana melko edullisia, hinta on puhelinmallista riippuen noin 15-25 euroa.

Millainen suojakuori kannattaa valita?

Puhelimen suojakuoria löytyy montaa erilaista mallia ja usein kuoret valitaan puhtaasti ulkonäön perusteella. Puhelimen kuoret kannattaisi kuitenkin valita sen mukaan, mikä malli tarjoaa parhaan suojausominaisuuden. Suojausominaisuuksiltaan puhelimen kuorissa on yllättävän suuria eroja, halvimmat tuotteet ovat usein kovasta ja melko liukkaasta muovista valmistettuja kuoria, joita ei voida suositella.

Kovamuoviset kuoret ovat halvimmasta päästä ja varmasti myös siitä syystä suosittuja, mutta ne eivät ole missään nimessä paras vaihtoehto. Ensinnäkin kova muovi hajoaa ja halkeaa melko helposti, jolloin puhelimen suojakuori saattaa hajota jo ensimmäisestä kolahduksesta. Toinen huono puoli on kovamuovisen kuoren liukas pinta, joka huonontaa otetta puhelimesta ja puhelin putoaa herkästi kädestä.

Suojausominaisuuksiltaan lompakkokotelot ovat yleensä parhaasta päästä. Puhelimen suojakuoreksi kannattaa valita nahkapintainen lompakkokotelo, joka ulottuu puhelimen kulmien yli pitäen kulmat ehjänä puhelimen pudotessa maahan. Nahkapintainen suojakuori on hyvä pitää kädessä, eikä se ole liian liukas. Joustava ja jämäkkä suojakuori pehmentää iskua laitteen pudotessa ja suojaa joka suunnasta.

Puhelimen lompakkokoteloissa on kuitenkin melko paljon eroja. Varmista aina ennen tuotteen ostamista tai tilaamista netistä, että puhelimen suojakuori ei jätä puhelimen kulmia avoimeksi. Valitettavasti ainakin osaan puhelinmalleista myydään lompakkokoteloita, jotka eivät suojaa puhelimen kulmia. Jos puhelin putoaa kulma edellä kivilattialle tai asfaltille, usein kulman lähelle ulottuva näyttö hajoaa.

Miksi ostaa puhelimen suojakuoret, kun kotivakuutus korvaa?

Monet ihmettelevät, miksi puhelimen suojakuori tai panssarilasi kannattaa ostaa, kun kotivakuutus kyllä korvaa vahingon sattuessa? Kotivakuutus korvaa melko varmasti puhelimen rikkoutumisen, mutta silloin joudut maksamaan joka tapauksessa omavastuun. Useimmissa tapauksissa puhelimen rikkoutuminen on mennyt kotivakuutuksen piikkiin, mutta vakuutuksen omavastuu on kuitenkin ollut noin 150 euroa.

Mikäli puhelin hajoaa ja kotivakuutus korvaa korjauksen, joudut maksamaan omavastuun. Puhelimen rikkoutuminen saattaa siis tulla maksamaan jopa 150 euroa. Ei kuitenkaan voida sanoa, että puhelimen korjaaminen maksaa varmasti aina 150 euroa, sillä toisiin puhelinmalleihin esimerkiksi näytön vaihto ei maksa välttämättä niin paljoa. Mikäli summa on pienempi, maksat sen kuitenkin omasta pussista.

Kotivakuutuksissa on kuitenkin eroja, kuten omavastuun suuruudessa ja siinä, minkälaisia vahinkoja vakuutus korvaa. Kotivakuutuksessa saattaa olla myös sellainen ehto, että puhelin tulee olla asianmukaisesti suojattu esimerkiksi panssarilasilla tai suojakuorella. Tällaisessa tilanteessa kotivakuutus ei korvaisi rikkoutumista, jos puhelimessa ei ole ollut suojakuorta ja panssarilasia pudotessa maahan ja rikkoutuessa.

Kotivakuutuksen ehdot kannattaa lukea aina huolellisesti läpi, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja tiedetään jo hyvissä ajoin, mitä vakuutus todella korvaa. Puhelimen suojakuoret ovat nykyaikana niin edullisia ja korkealaatuisia, että moni hankkii suojakuoren ja panssarilasin mieluummin, kuin jättää puhelimen kokonaan suojaamatta ja tyytyy maksamaan sitten omavastuun vahingon sattuessa.

Puhelinliittymä.com
Logo