Puhelinliittymä ilman nettiä on vielä saatavilla

 

puhelinliittymä ilman nettiä

Haussa puhelinliittymä ilman nettiä? Tässä artikkelissa kerromme, mitkä teleoperaattorit myyvät vielä netittömiä puhepaketteja.

Puhelinliittymä ilman nettiä

Puhelinliittymä ilman nettiä oli kova sana vielä useampi vuosia sitten, kun älypuhelimia ei vielä ollut saatavilla. Nykyään yksi puhelinliittymän tärkeimmistä kriteereistä on tarpeeksi nopea ja kattava nettiyhteys. Nettiliittymät ovat vallanneet liittymämarkkinat ja ilman datapakettia olevat puhelinliittymät ovat vähentyneet vuosi vuodelta.

Tästä syystä kuluttajien saattaa olla vaikea löytää puhelinliittymä ilman nettiä, ainakaan kovin nopeasti. Helpoin ja nopein tapa on löytää liittymä ilman nettiyhteyttä palvelumme avulla, johon olemme koonneet kaikki saatavilla olevat Telia Dot liittymät, Telia liittymät, Moi liittymätElisa liittymät ja DNA liittymät. Vaikka valikoimassa ei juuri nyt olisi liittymää ilman nettiä, tilanne voi muuttua nopeasti.

Mikäli tutustut Suomen suurimpien operaattorien valikoimaan, huomaat varmasti nopeasti sen, että lähes kaikki puhelinliittymät on varustettu netillä. Puhelinliittymä ilman nettiä ei löydy tänä päivänä jokaisen suosituimman operaattorin valikoimasta.

Tämä saattaa johtua erittäin pienestä kysynnästä tai siitä, että hitaalla netillä varustettu mobiililaajakaista sopii myös kaikille heille, jotka eivät käytä nettiä puhelimella. Hitaalla netillä varustettu liittymä ei maksa sen enempää kuin liittymä ilman datapakettia.

Mikäli et kaipaa liittymääsi ollenkaan nettiä, voit silti hankkia liittymän hitaalla netillä. Toinen vaihtoehto on tarkistaa vertailutaulukosta, mitkä operaattorit tarjoavat vielä puhelinliittymiä ilman nettiä. Tässä vaihtoehdossa ei luultavasti ole montaa vaihtoehtoa, joista voit valita sen, kummassa sattuu olemaan halvempi liittymätarjous.

Vertailuun kannattaa kuitenkin ottaa myös kaikki puhelinliittymät, jotka sisältävät käytön mukaan laskutettavan nettiyhteyden. Silloin valikoima on huomattavasti suurempi, sillä kaikilla teleoperaattoreilla on valikoimassa useampi puhelinliittymä hitaalla netillä. Näin saat useamman liittymävaihtoehdon vertailtavaksi, joista voit valita itsellesi halvimman vaihtoehdon.

Miltä operaattorilta saan puhelinliittymän ilman nettiyhteyttä?

Etkö halua hankkia puhelinliittymää hitaalla netillä, josta peritään maksu aina käyttämäsi datan mukaan? Siinä tapauksessa ainoa vaihtoehto on vertailla omaan käyttöön halvin puhelinliittymä ilman nettiyhteyttä. Kuten aikaisemmin totesimme, valtaosa netittömistä liittymistä on väistynyt nopeiden nettiliittymien tieltä.

On kuitenkin vielä palveluntarjoajia, joilla on valikoimassa puhelinliittymä ilman nettiä. Tällä hetkellä netitön liittymä löytyy ainoastaan Globetel nimiseltä operaattorilta. Valikoimassa on kuitenkin useampi puhelinliittymä ilman nettiä, joista voit valita parhaan vaihtoehdon. Kyseessä on perusliittymä, jonka lopullinen hinta muodostuu kuukausimaksun lisäksi käytetyistä puheluminuuteista ja tekstiviesteistä.

Vaihtoehtoja on tällä hetkellä vain yksi, joten liittymävertailu operaattorien välillä jää tekemättä. Suosittelemme tutustumaan operaattorin eri vaihtoehtoihin tarkemmin ja valitsemaan niistä mieleinen. Hintaero liittymien välillä voi olla suuri, jonka takia vertailu kannattaa tehdä huolellisesti.

Vaikka Elisa Saunalahden, Telian, DNA:n tai Moi Mobiilin valikoimassa ei olisi juuri nyt saatavilla puhelinliittymää ilman nettiä, tilanne voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa. Operaattorit päivittävät liittymävalikoimaan melko usein, joten kannattaa aina tarkistaa ajankohtainen tilanne.

Mikäli löydät useamman operaattorin valikoimasta liittymän ilman nettiä, voit vertailla paremmin liittymien ominaisuuksia ja hintoja. Näin saat vertailuun useamman vaihtoehdon, joka on tärkeää parasta palvelua etsiessä.

Milloin kannattaa hankkia puhelinliittymä ilman nettiä?

Joissakin tilanteissa saattaa olla täysin turhaa hankkia puhelinliittymä, jossa on nettiyhteys. Kaikki puhelimen käyttäjät eivät tarvitse tai välttämättä edes halua selata puhelimella nettiä, jolloin on järkevintä hankkia puhelinliittymä ilman nettiä. Etenkin vanhemmat ihmiset ovat monesti sitä mieltä, että puhelin on tarkoitettu tärkeiden asioiden hoitamiseen, eikä turhaan netissä surffailuun.

Tässä muutama esimerkki, jolloin liittymä ilman nettiyhteyttä on hyvä valinta:

Yksinkertainen kakkospuhelin – monella meistä on kalliin älypuhelimen rinnalla toinen vanha halpa puhelin, joka kulkee mukana harrastuksissa, ulkoillessa, mökillä tai reissussa. Puhelinta on huoletonta kuljettaa mukana esimerkiksi harrastuksissa tai mökillä, jossa se saattaa hajota. Puhelinta käytetään vain soittamiseen, jolloin nettiä ei kannata hankkia.

Työpuhelin – onko sinulla tavallisella näppäimistöllä varustettu vanha perusluuri, jota ei ole edes tarkoitettu netin selaamiseen? Työkäytössä vanha puhelin on erinomainen valinta, se on yleensä huomattavasti kestävämpi kuin älypuhelin ja vain muutaman kympin arvoinen. Vanhassa puhelimessa puhelinliittymä ilman nettiä on yleensä paras valinta.

Tarpeettomuus – monet meistä arvostaa puhelimen käytössä enemmän sitä, että voi soittaa ja vastaanottaa puheluita kuin joutavaa netin selaamista, jota ehtii tekemään aivan tarpeeksi kotona tietokoneella.

Hinta – jos netin selaaminen puhelimella on vähäistä tai sitä ei käytetä ollenkaan, saattaa joissakin tapauksissa puhelinliittymä ilman nettiä olla edullisempi vaihtoehto. Liittymien hinnat ja ominaisuudet kuitenkin muuttuvat melko tiuhaan, joten liittymävertailu kannattaa tehdä ja varmistaa tämän hetkinen tilanne.

Oli syysi sitten mikä tahansa, voit aina halutessasi hankkia puhelinliittymän ilman nettiä palvelumme kautta. Suosittelemme kuitenkin ottamaan vertailuun myös puhelinliittymät, joissa netin käytöstä maksetaan käytön mukaan. Mikäli netti ei tuo lisäkustannuksia liittymään, saattaa puhelinliittymä hitaalla nettiyhteydessä olla joissakin tapauksissa halvempi vaihtoehto.

Onko puhelinliittymä ilman nettiä oikea valinta sinulle?

Päätös siitä, onko puhelinliittymä ilman nettiä sinulle sopiva, riippuu monista tekijöistä. Kaikkiin elämäntilanteisiin ei sovi sama liittymä, ja on tärkeää arvioida omat tarpeesi ennen päätöksen tekemistä. Oli tarpeesi sitten liittymä ilman nettiä tai netillä varustettu liittymä, kannattaa molemmissa tapauksissa kilpailuttaa puhelinliittymä.

Jos olet henkilö, joka käyttää puhelintaan pääasiassa soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen, ja vältät internetin käyttöä mobiililaitteessa, puhelinliittymä ilman nettiä voisi olla sinulle ihanteellinen. Se tarjoaa yksinkertaisen, edullisen tavan pitää yhteyttä perheen, ystävien ja työtovereiden kanssa.

Toisaalta, jos olet henkilö, joka tarvitsee jatkuvasti pääsyä internetiin, olipa kyseessä sitten työ, opiskelu tai vapaa-ajan aktiviteetit, puhelinliittymä ilman nettiä ei välttämättä täytä tarpeitasi. Tässä tapauksessa, on parempi valita liittymä, johon sisältyy dataa.

Viime kädessä sinun tulee miettiä omaa puhelimen käyttöäsi ja sitä, mikä on sinulle tärkeää. Onko puhelimen käyttösi pääasiassa perinteisiä puhelintoimintoja, kuten soittaminen ja tekstiviestit? Vai tarvitsetko usein pääsyn internetiin mobiililaitteella? Kun olet arvioinut nämä seikat, voit tehdä perustellun päätöksen siitä, onko puhelinliittymä ilman nettiä oikea valinta sinulle.

Mikäli tarvitset suurimmaksi osaksi nettiä kotona, olisiko aika hankkia edullinen netti kotiin? Yksi vaihtoehto on ostaa reititin ja nettiliittymä, jolloin voit jakaa kotona netin useille eri laitteille. Toinen vaihtoehto on usein kalliimpi ratkaisu, joka on kiinteä laajakaista, kuten esimerkiksi valokuitu. Nykyaikana on useita vaihtoehtoja, mikäli on tarve saada netti mökille tai kotiin.

Puhelinliittymä.com
Logo