Moi laitenetti

Moi laitenetti

Moi laitenetti edullinen liittymä etäohjattaviin laitteisiin. Onko sinulla valvontakamera, riistakamera tai koiratutka, johon tarvitset edullista nettiyhteyttä? Moi laitenetti on erinomainen vaihtoehto ja hinnoittelultaan edullinen lukuisiin etäohjattaviin laitteisiin. Se on suunniteltu nimensä mukaisesti laitteille, joihin tarvitaan jatkuva nettiyhteys, mutta ei niin nopeaa kuin perinteiset puhelinliittymät tarjoavat. Mikäli sinulla on S-Etukortti, voit liittää sen tilauksen jälkeen asiakastietoihisi Mun Moissa kerryttääksesi liittymistäsi Bonusta.

Moi laitenetti on uusi edullinen liittymä etäohjattaviin laitteisiin

Moi laitenetti on erityisesti laitteille suunnattu sim-kortti, joka on suunniteltu tarjoamaan jatkuvan ja luotettavan yhteyden laitteiden välillä. Laitenetti on lyhenne sanoista ”laitteille tarkoitettu netti” ja se on toiselta nimeltään M2M (machine to machine) -sim-kortti. Tämä tarkoittaa, että laitenetti on suunniteltu erityisesti laitteille, jotka tarvitsevat jatkuvan yhteyden, mutta eivät välttämättä tarvitse yhtä nopeaa kaistaa kuin mitä puhelinliittymät tai kodin nettiliittymät tarjoaa.

Yksi laitenetin tärkeimmistä eroista tavanomaiseen sim-korttiin verrattuna on sen lähetysnopeuden suuruus. Lähetysnopeus on säädetty suuremmaksi kuin latausnopeus, joka on päinvastainen kuin mitä puhelimien tai kodin nettiliittymissä yleensä on. Tämä johtuu siitä, että laitteiden välillä tapahtuva tiedonsiirto usein vaatii enemmän lähetysnopeutta kuin latausnopeutta.

Moi laitenetti sopii erinomaisesti moniin eri laitteisiin, kuten esimerkiksi riistakameroihin, valvontakameroihin ja lemmikin älypantoihin. Laitenetti mahdollistaa myös mökin toimintojen etäohjauksen ja eläinten liikkeiden tarkkailun etänä. Tämän ansiosta Moi laitenetti on erittäin kätevä ratkaisu silloin, kun tarvitset jatkuvaa ja vakaata yhteyttä laitteiden välillä.

Moi laitenetti on erittäin hyödyllinen ja edullinen ratkaisu laitteiden väliseen tiedonsiirtoon. Se on suunniteltu erityisesti laitteille, jotka tarvitsevat jatkuvan yhteyden, mutta eivät välttämättä tarvitse yhtä nopeaa kaistaa kuin mitä puhelimen tai kodin tukiaseman liittymät tarjoavat. Laitenetti mahdollistaa etäohjauksen ja tarkkailun monissa eri laitteissa, mikä tekee siitä erittäin kätevän ratkaisun moniin eri tarpeisiin.

Moi Laitenetti
Moi Laitenetti
4,00€

Moi laitenetin hinta ja ominaisuudet

Moi laitenetti on laitteille tarkoitettu sim-kortti, joka tarjoaa luotettavan ja jatkuvan yhteyden laitteiden välillä. Moi laitenetti on suunniteltu erityisesti M2M (machine-to-machine) käyttöön, kuten valvontakameroihin, riistakameroihin, lemmikkien älypantoihin ja muihin vastaaviin laitteisiin.

Moi laitenetti tarjoaa erityispiirteitä tavanomaiseen sim-korttiin verrattuna. Yhteyden lähetysnopeus on säädetty suuremmaksi kuin latausnopeus, mikä tarkoittaa, että tietojen lähettäminen on nopeampaa kuin vastaanottaminen. Latausnopeus on 0,512 Mbit/s ja lähetysnopeus on 5 Mbit/s.

Moi laitenetti maksaa 4€/kk, ja se sisältää rajattoman datan käytön Suomessa. SMS-viestit maksavat 0,055 €/kpl ja MMS-viestit 0,07 €/kpl. Liittymään ei voi soittaa eikä lähteviä puheluita voi tehdä. Moi laitenetti on suunniteltu vain Suomessa käytettäväksi.

Moi laitenetti on helppo aktivoida ja käyttää. SIM-kortti on PIN-kooditon, mikä helpottaa sen käyttöönottoa. Laitenetti on erittäin luotettava ja sopii erinomaisesti laitteisiin, jotka vaativat jatkuvaa ja vakaata yhteyttä. Moi laitenetti on myös edullinen ratkaisu laitteiden väliseen tiedonsiirtoon.

Mikä Moi Mobiilin laitenetti on?

Nimensä mukaisesti Moi laitenetti on suunniteltu erilaisille laitteille, joihin tarvitaan nettiyhteys. Se tarjoaa tietynlaisia erityispiirteitä tavalliseen puhelinliittymään verrattuna, jonka ansiosta laitenetti soveltuu paremmin lukuisille etäohjattaville laitteille ja on kaiken lisäksi myös huomattavasti edullisempi ratkaisu.

Onko sinulla esimerkiksi jokin etäohjattava laite, johon tarvitse jatkuvan nettiyhteyden, mutta et yhtä nopeaa kuin perinteiset mobiililaajakaistat tarjoavat? Etäohjattavia laitteita on lukuisia, se voi olla esimerkiksi kodin lämmitysjärjestelmä, valvontajärjestelmä, lemmikin älypanta, riistakamera, pistorasia, robottiruohonleikkuri tai jokin muu vastaava älylaite.

Moi laitenetin yhteyden lähetysnopeus on säädetty suuremmaksi kuin latausnopeus, eli juuri päinvastoin kuin kodin tai matkapuhelimen liittymissä. Tästä syystä se soveltuu paremmin etäohjattaville laitteille.

Minkälaisille laitteille liittymä on suunniteltu?

Moi laitenetti soveltuu käytettäväksi kaikille markkinoilla oleville etäohjattaville älylaitteille, joihin tarvitaan nettiliittymä, joka tarjoaa suuremman lähetysnopeuden kuin latausnopeuden.

Laitenetissä on 5 Mbit/s lähetysnopeus ja rajaton datayhteys 0,512 Mbit/s latausnopeudella. Nopeus riittää mainiosti esimerkiksi valvontakameraan tai muihin erilaisiin kodin älylaitteisiin, jotka tarvitsevat toimiakseen sim-korttia.

Moi Mobiilin laitenetti voi vastaanottaa puhetta ja viestejä sekä sillä on mahdollista lähettää perinteisiä tekstiviestejä ja MMS-viestejä. Tavallisten tekstiviestien hinta on vain 0,055 €/kpl ja MMS-viestien 0,30 €/kpl. Kyseessä on hinnoittelultaan edullinen liittymä, joka soveltuu kaikille muille laitteille paitsi matkapuhelin- ja reititinlaitteille.

Miten Moi Laitenetti toimii?

Laitenetti toimii samalla tavalla kuin muutkin valikoimassa olevat puhelinliittymät, eli helposti ja vaivattomasti. Liittymäsopimuksen solmimisen jälkeen saat sim-kortin kotiin toimitettuna postin välityksellä, jonka jälkeen voit asettaa sim-kortin etäohjattavaan laitteeseen. Sim-kortin asentamisen jälkeen laite on välittömästi netissä.

Moi laitenetin avulla voit helposti ja nopeasti etäohjata lukuisia älylaitteita, kuten esimerkiksi selvittää lemminkin liikkeet etänä, ohjata kodin elektroniikka laitteita, tarkkailla valvontakameraa tai vaikka ohjata mökin toimintoja etänä. Yksinkertaisuudessaan tilaat sim-kortin, asetat sen haluamaasi laitteeseen ja tarkkailet ympäristöä ja ohjaat laitteita etänä.

Mistä voin tilata laitenetin?

Yläpuolella olevaa nappia klikkaamalla siirryt automaattisesti Moi liittymät sivulle, josta löytyy myös laitenetti. Operaattorin verkkosivuilla saat tarvittaessa runsaasti lisätietoa laitenetistä ja voit tarvittaessa kysyä neuvoa esimerkiksi sivustolla olevasta chat-asiakaspalvelusta.

Soveltuuko Moi laitenetti puhelinliittymäksi?

Laitenettiä ei suositella matkapuhelimen liittymäksi eikä se ole sopiva netti kotiin, sillä liittymällä ei ole esimerkiksi mahdollista soittaa puheluita. Laitenetti on suunniteltu erilaisten laitteiden väliseen kommunikaatioon datayhteyden avulla, joten siitä puuttuu tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä puhelinliittymissä.

Moi Mobiilin liittymävalikoimassa on runsaasti eri vaihtoehtoja erilaisille matkapuhelimen käyttäjille, kuten Moi potti liittymä kevyeen netin selaamiseen ja kovempaan kulutukseen jokin rajaton 4G tai 5G-liittymistä.

Puhelinliittymä.com
Logo