Moi laitenetti

Moi laitenetti on uusi edullinen liittymä etäohjattaviin laitteisiin

Onko sinulla esimerkiksi valvontakamera, riistakamera tai koiratutka, johon tarvitset edullista nettiyhteyttä?

Moi laitenetti on erinomainen vaihtoehto ja hinnoittelultaan edullinen lukuisiin etäohjattaviin laitteisiin.

Se on suunniteltu nimensä mukaisesti laitteille, joihin tarvitaan jatkuva nettiyhteys, mutta ei niin nopeaa kuin perinteiset puhelinliittymät tarjoavat.

Laitenetissä lähetysnopeus on suurempi kuin latausnopeus, eli päinvastoin kuin matkapuhelimien tai kodin nettiyhteyksissä.

Moi liittymä tarjoaa rajattomasti dataa, 0,512 Mbit/s latausnopeuden, 5 Mbit/s lähetysnopeuden sekä tekstiviestit hintaan 0,055 €/kpl.

Moi laitenetti 4€/kk
Moi laitenetti 4€/kk

Moi laitenetti lyhyesti:

  • Hinta: 4 euroa / kuukaudessa.
  • Latausnopeus: 0,512 Mbit/s.
  • Lähetysnopeus: 5 Mbit/s.
  • SMS: 0,055 €/kpl.
  • Liittymään voi soittaa.
  • Lähtevät puhelut estetty.
  • Toimii vain Suomessa.

Mikä Moi Mobiilin laitenetti on?

Nimensä mukaisesti Moi laitenetti on suunniteltu erilaisille laitteille, joihin tarvitaan nettiyhteys. Se tarjoaa tietynlaisia erityispiirteitä tavalliseen puhelinliittymään verrattuna, jonka ansiosta laitenetti soveltuu paremmin lukuisille etäohjattaville laitteille ja on kaiken lisäksi myös huomattavasti edullisempi ratkaisu.

Onko sinulla esimerkiksi jokin etäohjattava laite, johon tarvitse jatkuvan nettiyhteyden, mutta et yhtä nopeaa kuin perinteiset puhelinliittymät tarjoavat? Etäohjattavia laitteita on lukuisia, se voi olla esimerkiksi kodin lämmitysjärjestelmä, valvontajärjestelmä, lemmikin älypanta, riistakamera, pistorasia, robottiruohonleikkuri tai jokin muu vastaava älylaite.

Moi laitenetin yhteyden lähetysnopeus on säädetty suuremmaksi kuin latausnopeus, eli juuri päinvastoin kuin kodin tai matkapuhelimen liittymissä. Tästä syystä se soveltuu paremmin etäohjattaville laitteille.

Minkälaisille laitteille liittymä on suunniteltu?

Moi laitenetti soveltuu käytettäväksi kaikille markkinoilla oleville etäohjattaville älylaitteille, joihin tarvitaan suurempi lähetysnopeus kuin latausnopeus.

Laitenetissä on 5 Mbit/s lähetysnopeus ja rajaton datayhteys 0,512 Mbit/s latausnopeudella. Nopeus riittää mainiosti esimerkiksi valvontakameraan tai muihin erilaisiin kodin älylaitteisiin, jotka tarvitsevat toimiakseen sim-korttia.

Moi Mobiilin laitenetti voi vastaanottaa puhetta ja viestejä sekä sillä on mahdollista lähettää perinteisiä tekstiviestejä ja MMS-viestejä. Tavallisten tekstiviestien hinta on vain 0,055 €/kpl ja MMS-viestien 0,30 €/kpl. Kyseessä on hinnoittelultaan edullinen liittymä, joka soveltuu kaikille muille laitteille paitsi matkapuhelin- ja reititinlaitteille.

Miten Moi Laitenetti toimii?

Laitenetti toimii samalla tavalla kuin muutkin valikoimassa olevat puhelinliittymät, eli helposti ja vaivattomasti. Liittymäsopimuksen solmimisen jälkeen saat sim-kortin kotiin toimitettuna postin välityksellä, jonka jälkeen voit asettaa sim-kortin etäohjattavaan laitteeseen. Sim-kortin asentamisen jälkeen laite on välittömästi netissä.

Moi laitenetin avulla voit helposti ja nopeasti etäohjata lukuisia älylaitteita, kuten esimerkiksi selvittää lemminkin liikkeet etänä, ohjata kodin elektroniikka laitteita, tarkkailla valvontakameraa tai vaikka ohjata mökin toimintoja etänä. Yksinkertaisuudessaan tilaat sim-kortin, asetat sen haluamaasi laitteeseen ja tarkkailet ympäristöä ja ohjaat laitteita etänä.

Mistä voin tilata laitenetin?

Yläpuolella olevaa nappia klikkaamalla siirryt automaattisesti Moi liittymät sivulle, josta löytyy myös laitenetti.

Operaattorin verkkosivuilla saat tarvittaessa runsaasti lisätietoa laitenetistä ja voit tarvittaessa kysyä neuvoa esimerkiksi sivustolla olevasta chat-asiakaspalvelusta.

Soveltuuko Moi laitenetti puhelinliittymäksi?

Laitenettiä ei suositella matkapuhelimen liittymäksi, sillä liittymällä ei ole esimerkiksi mahdollista soittaa puheluita.

Laitenetti on suunniteltu erilaisten laitteiden väliseen kommunikaatioon datayhteyden avulla, joten siitä puuttuu tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä puhelinliittymissä.

Moi Mobiilin liittymävalikoimassa on runsaasti eri vaihtoehtoja erilaisille matkapuhelimen käyttäjille, kuten 6 gigan simmi liittymä kevyeen netin selaamiseen ja kovempaan kulutukseen jokin rajaton 4G tai 5G-liittymistä.

Puhelinliittymä.com
Logo