Moi Potti

Moi Potti – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

Moi Potti on edullinen kestosuosikki, joka on varustettu uudenlaisella hintaleikkurilla. Se soveltuu parhaiten kaikille heille, jotka etsivät edullista perusliittymää. Liittymä tarjoaa 6 gigaa käytettävää dataa kuukaudessa 100 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella. Puheluista ja viesteistä maksat käytön mukaan 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Paketti sisältää 6 Gt datapaketin käytettäväksi EU- ja ETA-maissa. Mikäli hankit useamman Moi Potti liittymän, tuo jokainen liittymä 6 gigaa käytettävää dataa yhteiseen pooliin. Liittymä on nyt tilattavissa 12 euron kuukausihintaan. Liittymän avausmaksu on vain 5,00 €, joka peritään ainoastaan ensimmäisessä laskussa.

Edullinen kestosuosikki hintaleikkurilla

Moi Potti on erinomainen vaihtoehto heille, jotka etsivät edullista nettiliittymää. Se soveltuu hyvin myös perheille, joissa on useita laitteita tai erilaisia datan käyttötarpeita. Perusliittymä sisältää 6 gigaa dataa ja liittymän ylijäävän datan voi jakaa perheen muihin Potti-liittymiin. Jos yksi käyttäjä ei kuluta omaa osuuttaan, ylijäämä jaetaan toisen käytettäväksi automaattisesti ja ilman lisäkuluja.

Liittymän kuukausimaksuun sisältyy 6 gigaa dataa ja nettiyhteyden ilmoitettu maksiminopeus on 100 Mbit/s. Lisägigat maksavat 1,5 €/Gt, mutta enintään +15 € kuukaudessa. Puheluista ja tekstiviesteistä maksat kulutuksen mukaan 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Liittymän hintaan sisältyy 6 Gt datapaketti käytettäväksi EU- ja ETA-maissa kuukaudessa.

Moi Potti on järkivalinta ja erinomainen liittymä lapselle, jos puhelimen käyttö on kohtuullista tai sama Moi liittymä hankitaan useammalle perheenjäsenelle. Yksi liittymä sisältää 6 Gt jaettavaa dataa ja jokainen liittymä kasvattaa tilin yhteistä datapottia kuudella gigalla. Yhteinen datapotti on jaettavissa kaikkien Moi Pottien kesken, joka tuo mukavasti säästöä vuositasolla.

Moi Mobiilin asiakkaana käytät DNA:n luotettavaa ja nopeaa 4G– tai 5G-verkkoa. Verkko kattaa lähes koko Suomen ja toimii hyvin sekä puhelimella että kodin laitteilla. 4G verkko kattaa jo yli 99% suomalaisista ja 5G-verkko kehittyy ja laajenee jatkuvasti. Moin liittymät ovat aina 4G- tai 5G-liittymiä. Jos jostain löydät vielä alueen, jossa ei 5G- tai 4G-verkkoa ole, niin liittymät toimivat myös 3G- ja jopa 2G-verkoissa.

Mun Moi sovelluksessa voit tehdä tarvittavat muutokset

Moi Potti liittymän tilaajan kannattaa ladata puhelimeen maksuton Mun Moi sovellus, jossa voit tehdä kaikki tarvittavat muutokset ilman jonottamista asiakaspalveluun. Sovelluksesta näet aina ajankohtaisen kulutuksen ja voit tehdä helposti muutoksia kaikkiin liittymiin yhdestä ja samasta paikasta. Voit seurata reaaliajassa mihin rahaa kuluu ja laskutuskin hoituu kätevästi suoraan maksukortilta.

Esimerkiksi jos koko perhe käyttää tavallista enemmän dataa, voit päivittää puhelinliittymät helposti rajattoman datan liitymiksi vaikka kesken laskutuskauden. Myös PUK-koodit ja maksullisten palvelujen estot löytyvät Mun Moista. Jos puhelimesi esimerkiksi katoaa, voit sulkea liittymäsi tilapäisesti. Mikäli puhelin löytyy, voit jälleen itse ottaa suljetun liittymän käyttöön. Ei jonotusta linjoilla, kaikki on heti hallinnassasi.

Sovelluksessa voit myös rajoittaa käyttöä simmikohtaisesti. Voit kytkeä maksulliset palvelut, ulkomaankäytön tai kaiken datan kokonaan pois. Voit kytkeä data-arestin päälle, joka estää mobiilidatan käytön. Toisin kuin monia muita sovelluksia, data-arestia ei pysty kiertämään, sillä se asetetaan suoraan simmille eikä puhelimeen. Näin helposti hoidat kaikki muutokset itse ilman jonottamista asiakaspalveluun.

Hintaleikkuri tuo lisäturvaa

Moi Potti liittymän automaattinen hintaleikkuri tuo mielenrauhaa. Hintaleikkuri tekee liittymästä entistäkin paremman vaihtoehdon perheille, joissa on myös pieniä lapsia. Mikäli Moi Potti liittymän kulutus kasvaa merkittävästi, se ei juurikaan näy puhelinlaskun suuruudessa. Jos puhetta, tekstiviestejä ja dataa kertyy tavallista kuukautta enemmän hintaleikkuri pitää huolen siitä, ettei lasku kasva kohtuuttomaksi.

Hintaleikkurin ansiosta maksat puheluista ja tekstiviesteistä enimmillään +4 euroa ja lisägigasta enimmillään +15 euroa, vaikka käyttäisit puhetta, viestejä ja dataa rajattomasti. Kuukausina, jolloin käytät ominaisuuksia vähemmän, hyödyt käytön mukaan laskutettavasta ominaisuudesta. Kun käytät ominaisuuksia reilusti, puuttuu hintaleikkuri peliin ja pitää huolen ettei lasku kasva kohtuuttoman suureksi.

Kaikille reilu hinnoittelu

Moi liittymiä katsellessa, sinun ei tarvitse kytätä liittymätarjouksia. Määräaikaisten liittymien ja jatkuvasti muuttuvien hintojen sijasta Moi on aina yhtä edullinen kaikille. Ostamasi liittymän hinta ei muutu vuoden tai kahden vuoden kuluttua, vaan hinta pysyy samana. Voit surffata, puhua, striimata ja somettaa siis vapaasti sekä tänään että tulevaisuudessa yhtä edulliseen hintaan.

Puhelinliittymä.com
Logo