Moi Reilu 5G 1000

Moi Reilu 5G 1000 – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

Moi Reilu 5G 1000 on todellinen supernopea nettiliittymä. Se sisältää ultranopean rajattoman nettiyhteyden jopa 1000 Mbit/s maksiminopeudella uuden aikakauden 5G verkossa. Mukana matkassa kulkee 30 Gt datapaketti käytettäväksi EU- ja ETA-maissa kuukaudessa. Puhelut ja viestit kotimaassa maksavat 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Jos käytä ominaisuuksia alle 4 eurolla kuukaudessa, maksat vain kulutuksesi mukaan. EU:ssa puhut ja viestittelet halvoilla kotimaan hinnoilla ja Baltiassa sekä Pohjolassa roumaat kuten Suomessa. Moi Reilu 5G 1000 on nyt tilattavissa 35 – 43 euron kuukausihintaan riippuen verkon käytöstä. Avausmaksu on vain 5,00 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Ultranopea reilu 5G superliittymä

Moi Reilu 5G 1000 on Moi liittymät osion ultranopea ja täysin rajattomalla datalla varustettu superliittymä. Se on erinomainen valinta raskaan sarjan nettisurffailuun, sillä liittymän tarjoamalla 1000 Mbit/s maksiminopeudella 5G verkossa pyörität ketterästi teräväpiirtokuvat, suoratoistot sekä vaikka tyylikkäimmät uutuuspelit puhelimessasi. Liittymä sisältää 30 Gt datapaketin käytettäväksi EU- ja ETA-maissa.

Moi Reilu 5G 1000 on nimensä mukaisesti reilu liittymä, sillä se siirtyy automaattisesti käyttämään aina edullisempaa 4G-verkkoa, jos 5G-verkkoa ei ole saatavilla. 4G verkon käytöstä asiakas ei kuitenkaan joudu maksamaan samaa hintaa kuin nopeamman 5G verkon käytöstä. Liittymän kuukausimaksu on 35 – 43 euroa riippuen siitä, kumpaa verkkoa liittymä on käyttänyt.

Moi Mobiilin 5G liittymä pyrkii käyttämään aina nopeinta mahdollista verkkoa ja näin saavuttaa aina parhaan mahdollisen datanopeuden. Se käyttää suosittua ja kattavaa DNA:n verkkoa, jonka 5G-nopeudet ovat käytössä jo useissa kaupungeissa verkon laajetessa jatkuvasti. Mikäli 5G verkko ei ole vielä käytössä, maksat toiseksi nopeimmasta 4G verkon käytöstä edullisemman hinnan ilman extrasäätöä.

Reilu 5G liittymän omistajana maksa juuri siitä mitä käytät. 5G verkon käytöstä enemmän, 4G verkon käytöstä vähemmän sekä puheluista ja tekstiviesteistä kulutuksen mukaan 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Jos puheluista ja viesteistä kertyy kuluja yli 4 eurolla kuukaudessa, astuu hintaleikkuri peliin, jonka jälkeen loput puhelut ja viestit ovat ilmaisia.

Mun Moi sovelluksessa teet tarvittavat muutokset

Kuulostaako Moi Reilu 5G 1000 liittymä sopivalta käyttöösi? Jos vastasit myöntävästi, lataa seuraavaksi ilmainen Mun Moi sovellus. Sovelluksen ladattua, sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä operaattorin asiakaspalveluun jokaisen muutoksen kohdalla. Sovellus tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut oman liittymän ja tilin hallinnointiin. Voit tehdä tarvittavat muutokset itse muutamassa minuutissa.

Voit seurata liittymän tai useamman liittymän kulutusta reaaliajassa, jolloin näet mihin raha kuluu, kuinka paljon olet kuluttanut dataa, puheluita ja tekstiviestejä. Pystyt rajoittamaan liittymien käyttöä, kytkeä maksulliset palvelut tai ulkomaankäytön pois päältä, asettaa data-arestin päälle, estää mobiilidatan käytön tai vaihtaa vaikka tarvittaessa liittymäsi toiseen. PUK-koodit löytyvät myös sovelluksesta.

Jos hukkaat puhelimesi, sovelluksen kautta voit sulkea liittymäsi tilapäisesti. Kun puhelin löytyy, voit ottaa jälleen liittymän käyttöön. Mikäli tarvitset jatkossa uusia liittymiä esimerkiksi perheenjäsenille, robottiruohonleikkuriin, lämmityslaitteeseen tai riistakameraan, voit tilata uusia simmejä vaivattomasti suoraan Mun Moi sovelluksesta.

Mikäli huomaat, ettei Moi Reilu 5G 1000 ole sopiva liittymä enää käyttöösi, voit päivittää liittymäsi helposti Mun Moi sovelluksessa toiseen vaikka kesken laskutuskauden. Voisi sanoa, että Moi Mobiilin asiakkaana olet itse liittymäsi operaattori. Enää sinun ei tarvitse jonottaa asiakaspalveluun ja soitella maksullisiin palvelunumeroihin jokaisen pienen muutoksen kohdalla.

Reilu liittymä ja reilu hinnoittelu

Moi liittymiä selatessa ei tarvitse kytätä ohimeneviä liittymätarjouksia. Jatkuvasti muuttuvien hintojen ja määräaikaisten liittymien sijaan Moi liittymät ovat aina samanhintaisia kaikille asiakkaille. Liittymien hinnat pysyvät vakiona, eikä hinta pomppaa ylöspäin 12 tai 24 kuukauden kuluttua. Voit rauhassa surffata, puhua, somettaa ja striimata vapaasti tänään ja tulevaisuudessa yhtä edulliseen hintaan.

Puhelinliittymä.com
Logo