Moin liittymistä saa nyt S-ryhmän Bonusta

Moin liittymistä saa nyt S-ryhmän Bonusta

Tiesitkö, että nyt kaikista Moin liittymistä saa S-ryhmän Bonusta? Moi Mobiili Oy on Osuuskauppa Arinan, Osuuskauppa PeeÄssän sekä Helsingin Osuuskauppa Elannon paikallinen kumppani. Nyt kannattaa viimeistään vaihtaa liittymäsi Moihin, sillä bonus on selvää rahaa.

Moin liittymistä saa nyt S-ryhmän Bonusta

Moin liittymien tarjoama S-ryhmän Bonus on merkittävä etu kuluttajille, joilla on käytössä Moin puhelinliittymä, mobiililaajakaista tai laitenetti. Kun siirryt Moin asiakkaaksi, saat mahdollisuuden kerryttää S-ryhmän Bonusta liittymän käyttöön liittyvistä kuluista. Tämä bonus on käytännössä suoraan rahana hyödynnettävissä, mikä tekee tarjouksesta erityisen houkuttelevan.

Mun Moi sovelluksessa asiakkaat voivat hallinnoida liittymäänsä helposti ja tehokkaasti. Sovelluksesta löytyy reaaliaikainen näkymä kaikkien tilin sim-korttien kulutukseen, mikä on hyödyllistä budjetoinnin ja kulutuksen seurannan kannalta. Tämän lisäksi Mun Moin kautta on mahdollista yhdistää oma S-Etukortti, joka aktivoi Bonuksen kerryttämisen.

S-Etukortin liittäminen on yksinkertaista. Asiakkaan tulee kirjautua Mun Moi sovellukseen ja siirtyä ”Omat tiedot” -osioon, josta etukortti voidaan liittää. Tämän jälkeen asiakas tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla S-ryhmän palveluun, mikä viimeistelee yhdistämisen.

Jos on jo Moin asiakas, voi heti siirtyä Mun Moi sovellukseen ja liittää S-Etukorttinsa. Tämä mahdollistaa Bonuksen kerryttämisen välittömästi, mikä on erinomainen lisäetu nykyisille asiakkaille. Bonuksen kerryttäminen Moin liittymän kautta on siis sekä helppoa että taloudellisesti kannattavaa. Katso kaikki Moi liittymät ja aloita bonuksen kerääminen jo tänään.

Miten voin kerryttää S-ryhmän bonusta Moin liittymällä?

Kaikkien Moin liittymien kautta on mahdollista kerryttää S-ryhmän Bonusta. Jos olet uusi asiakas, voit aloittaa tilaamalla liittymän. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään Mun Moin sovellukseen, jossa voit aloittaa Bonuksen keräämisen.

Mun Moissa kirjauduttuasi, siirry kohtaan ”Omat tiedot” ja lisää S-Etukorttisi tiedot järjestelmään. Tämä yhdistää automaattisesti Moin tuotteet ja Bonuksen kerryttämisen. Prosessi jatkuu S-ryhmän palveluun siirtymisellä, jossa varmistetaan asiakasomistajuutesi. Tähän vaiheeseen sisältyy vahva tunnistautuminen pankkitunnuksilla.

Mistä Moin liittymistä saa bonusta?

Kaikista Moin liittymistä saa Bonusta. Oli tarpeesi sitten Moi Laitenetti, Moi Rento 4G, Moi Rajaton 4G, Moi reilu 5G 450 tai Moi Reilu 5G 1000. Moi Mobiilin liittymistä ja palveluista kertyy S-ryhmän Bonusta seuraavasti:

 • Kuukausimaksuista mobiililiittymille.
 • Kotimaassa tehtyjen normaalihintaisten puhelujen osalta, jotka soitettu matka- ja lankapuhelinnumeroihin.
 • Normaalihintaisten teksti- ja multimediaviestien osalta, jotka lähetetään kotimaan matkapuhelinnumeroihin.
 • Kotimaassa käytetystä normaalihintaisesta datasta.

Normaalihintaisella puhelulla viitataan puheluihin, jotka soitetaan kotimaan matka- tai lankapuhelinnumeroihin. Vastaavasti, normaalihintaisilla teksti- tai multimediaviesteillä tarkoitetaan viestejä, jotka lähetetään kotimaisiin matkapuhelinnumeroihin. Huomioitavaa on, että roaming-viestit ja viestit, jotka lähetetään Suomesta ulkomaille, eivät kuulu normaalihintaisiin viesteihin.

Bonuksen kertyminen perustuu Moi Mobiili Oy:lle maksettujen tuotteiden ja palveluiden arvonlisäverolliseen myyntiin. On tärkeää huomioida, että Bonus kertyy ainoastaan yksityistalouksien ostoista, ei yritysten tai elinkeinotoiminnan ostoista. Jos laskulla myönnetään Bonuksen lisäksi muita alennuksia, Bonus lasketaan alennetun hinnan mukaisesti.

Mistä Moi Mobiilin tuotteista ei saa bonusta?

Tietyt Moi Mobiili Oy:n tarjoamat tuotteet ja palvelut eivät oikeuta Bonuksen kertymiseen. Näitä ovat:

 • Soitot palvelunumeroihin, kuten 0700- ja 0600-alkuisiin palvelunumeroihin, 010- tai 020-alkuisiin yrityspalvelunumeroihin sekä numeropalvelu 118.
 • Palvelutekstiviestit.
 • Tuotteiden, palveluiden tai sovellusten ostot matkapuhelinlaskun kautta, toisin sanoen mobiilimaksut.
 • Ulkomailla tehdyt puhelu- ja videopuheluyhteydet.
 • Ulkomailta lähetetyt teksti- ja multimediaviestit.
 • Mobiilidatan käyttö ulkomailla.
 • Asiakaspalvelun mahdolliset palvelumaksut.
 • Kansainväliset puhelut ja tekstiviestit.

Lisäksi Bonusta ei kerrytä toimituskuluista tai viivästyneestä laskunmaksusta aiheutuneista kuluista.

Bonuksen saaminen edellyttää, että Moille maksettu lasku, joka oikeuttaa Bonukseen, on suoritettu kokonaan ja ajallaan, eli eräpäivään mennessä.

Mistä näen kerrytetyn bonuksen määrän?

Voit tarkistaa kertyneen Bonuksesi pääasiassa S-ryhmän tarjoamista palveluista, kuten S-mobiili-sovelluksesta.

Miksi en ole saanut bonustani?

Bonuksen kerryttäminen asiakasomistajien ostoista toimii seuraavasti: Kun maksat Bonusta kerryttävän tuotteen tai palvelun laskun eräpäivään mennessä, esimerkiksi helmikuussa, tämä summa kirjataan seuraavan kuukauden, eli maaliskuun, bonusostoksi. Tämä kertynyt Bonus maksetaan sitten huhtikuun 10. päivänä.

On tärkeää huomata, että laskun on oltava maksettu eräpäivään mennessä, jotta oikeutus Bonukseen säilyy.

Mikäli et ole yhdistänyt S-Etukorttiasi Mun Moin käyttöliittymään omiin tietoihisi, et kerrytä Bonusta. Liittäminen on siis välttämätöntä Bonuksen saamiseksi.

Minulla on jo useampi Moin liittymä, miten saan liittymistä bonusta?

Kerrytä Bonusta vaivattomasti seuraavien vaiheiden avulla:

 • Kirjaudu sisään Mun Moi sovellukseen.
 • Siirry kohtaan ”Omat tiedot”
 • Yhdistä S-Etukorttisi Moi-tiliisi klikkaamalla ”Liitä S-Etukortti”.
 • Tämän jälkeen palvelu johdattaa sinut S-ryhmän palveluun tunnistautumista varten.

Minkä osuuskaupan jäsenet voivat kerryttää bonusta Moin liittymistä?

Vaikka Arinan, PeeÄssän ja HOK-Elannon osuuskaupat ovat ne, jotka ovat tehneet paikallissopimuksen, kaikki asiakasomistajat voivat hyödyntää Moin liittymiä ja kerryttää niistä Bonusta, riippumatta siitä, minkä osuuskaupan jäsenyyteen he kuuluvat.

Puhelinliittymä.com
Logo