Riistakameran liittymä on helpointa vertailla netissä

riistakameran liittymä

Mistä halpa riistakameran liittymä? Artikkelissa kerromme, mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon liittymän valinnassa ja minkälaiset soveltuvat parhaiten riistakameraan.

Riistakameran liittymä on helpointa vertailla ja ostaa netistä

Hakusessa riistakameran liittymä, mutta et ole täysin varma siitä, minkälainen paketti soveltuu parhaiten juuri ostamaasi kameraan? Markkinoilla on suuri valikoima riistakameraan, koiratutkiin ja lukuisiin muihin laitteisiin suuunniteltuja edullisia ja kalliita liittymiä, joka ei tee valinnasta yhtään helpompaa.

Riistakameran liittymä on saatavilla kaikilta puhelinliittymiä kauppaavilta operaattoreilta, joten valinnanvaraa riittää. Tässä artikkelissa pyrimme tekemään liittymän valinnasta helpompaa ja esittelemme Suomen suurimpien teleoperaattorien suosituimmat riistakameran liittymät.

Yleisin virhe riistakameran liittymän valinnassa on kalliin ja reilusti ylimitoitetun liittymän valinta, joka tulee erittäin kalliiksi ja ei ole lopulta yhtään sen parempi kuin edullisin vaihtoehto. Liittymävertailun avulla löydät varmasti omaan laitteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivan paketin.

Riistakameraan soveltuva puhelinliittymä ei ole kallis hankinta, suurin osa liittymistä maksaa vain 3,90-20,00 euroa kuukaudessa. Hinta vaihtelee hieman sen mukaan, minkälaisen paketin oma riistakamera vaatii ja lähettääkö kamera live-kuvaa, lyhyitä videoita vai ainoastaan valokuvia.

Jokaisella on varmasti hieman erilaiset tarpeet riistakameran liittymän suhteen, jonka takia on tärkeä tutustua ensin omaan laitteeseen ja selvittää, mitä ominaisuuksia liittymässä tulee olla. Osa etsii sitä halvinta perusliittymää ainoastaan kuvien lähettämistä varten, toinen haluaa niin tarkkoja kuvia kuin on vain mahdollista ja kolmas etsii edullista reaaliajassa lähetettävän live-videon tarjoamaa liittymätyyppiä.

Moi Mobiili riistakameran liittymä

Oletko ostanut tai suunnitellut ostavasi lähiaikoina nykyaikaisen laadukkaan 4G riistakameran? Nykyaikaiset riistakamerat vaativat toimiakseen tehokkaan liittymän. Suosituin riistakameran liittymä on ehdottomasti Moi liittymät osion Moi potti tai Moi laitenetti liittymät, jotka soveltuvat erinomaisesti uusiin laitteisiin.

Moi 4G liittymä tarjoaa riittävän nopean yhteyden jokaiseen tarpeeseen, jolloin laadukkaatkin videot tulevat perille riittävän nopeasti. Moi liittymä on varma valinta kaikkiin lähettäviin riistakameroihin.

Moin halvin puhelinliittymä Moi potti sisältää 6 gigatavua dataa kuukaudessa, joka riittää hyvin riistakameran käytössä. Mikäli hankit useamman kameran, on Moi liittymä aina vain parempi vaihtoehto, sillä liittymät kerryttävät ja kuluttavat samaa datapottia.

Voit hankkia esimerkiksi kaksi liittymää riistakameroihin ja yhden puhelimeesi, jolloin kameroiden ja puhelimen käytettävissä on yhteensä 18 gigaa dataa kuukaudessa. Riistakamera ei kuluta dataa suuria määriä ahkerassakaan käytössä, jolloin dataa jää puhelimen käyttöön kuukausittain runsaasti.

Mikäli tarpeesi on mahdollisimman edullinen rajaton liittymä, suosittelemme tutustumaan siinä tapauksessa Moi rajaton 4G 200 liittymän ominaisuuksiin. Se tarjoaa nopean rajattoman 4G yhteyden, mutta puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan. Tästä syystä sitä voidaan käyttää hyvin mobiililaajakaistana.

DNA Laitenetti

DNA liittymät valikoimassa on myös muutama vaihtoehto, jotka soveltuvat hyvin riistakameran liittymäksi. Nykyaikaiset valvonta- ja riistakamerat kuvaavat HD-tasoista videokuvaa, jolloin liittymältä vaaditaan entistä enemmän luotettavuutta ja nopeutta myös vaativissa olosuhteissa. Mikäli uusista 3G/4G riistakameramalleista haluaa saada reaaliaikaista ja hyvälaatuista videokuvaa, suositellaan valitsemaan nopeamman yhteyden 4G liittymä.

DNA Laitenetti on suunniteltu kevyeen käyttöön, eli laitteiden etäohjaukseen. Liittymä toimii 128 kbit/s nopeudella ja soveltuu 2G laitteisiin. Paketti sisältää 100 tekstiviestiä, joten tarvittaessa saat ilmoituksen havainnoista puhelimeesi. Laitenetti on hyvä valinta esimerkiksi GPS-seurantalaitteeseen, riistakameraan (kuvat), ilmalämpöpumppuun ja lukuisiin muihin etäohjattaviin laitteisiin.

DNA Laitenetti Plus liittymät sopivat erinomaisesti vuorokauden ympäri sopivaan datan käyttöön esimerkiksi riistakameroissa. Liittymää on mahdollista käyttää 3G ja 4G laitteissa ja se tukee myös tutkapantojen puhe- ja paikannusominaisuuksia. Liittymä toimii 5 Mbit/s lähetys- ja 0,5 Mbit/s latausnopeudella ja sisältää 100 tekstiviestiä kuukaudessa.

Elisa laitenetti S, M ja L

Mikäli sinulla on vanha lähettävä riistakamera, on turha ostaa kallista kuukausimaksullista 4G liittymää, sillä riistakamera ei osaa hyödyntää lähetysnopeutta.

Halvempi vaihtoehto on Elisa Saunalahti puhelinliittymät osiostamme tuttu Elisa laitenetti S, M tai L, joista voit valita käyttötarkoitukseesi sopivan paketin.

Laitenetti S soveltuu parhaiten tiedon ja kuvan lähetykseen, laitenetti M videon lähetykseen ja laitenetti L live-videon lähetykseen.

Laitenetti soveltuu erinomaisesti hälytyslaitteisiin, lämmityslaitteisiin, GPS-seurantalaitteisiin ja valvonta- ja riistakameraan.

Miltä operaattorilta riistakameran liittymä kannattaa ostaa?

Riistakameraan soveltuvia nettiliittymiä kauppaavat muun muassa Telia, Elisa Saunalahti, DNA ja Moi Mobiili. Jokaisen valikoimassa on tietenkin myös tavallisia matkapuhelimen liittymiä, jotka toimivat myös esimerkiksi riistakameroissa. Useimmat tavalliset puhelinliittymät ovat kuitenkin hinnoittelultaan huomattavasti kalliimpia kuin nimenomaan etäohjattaviin laitteisiin suunnatut liittymät, jonka takia kannattaa mieluummin ostaa riistakameraan tarkoitettu liittymä.

Riistakameran liittymissä on perinteisiin puhelinliittymiin vertailtuna huomattavasti pienempi lataus- ja lähetysnopeuden lisäksi viesti- ja puheominaisuus, joka mahdollistaa koiran haukun kuuntelun metsästystilanteessa tutkapannan avulla. Tämän tyyppinen nettiliittymä onkin huomattavasti parempi ja edullisempi vaihtoehto riistakameraan ja moniin muihin etäohjattaviin laitteisiin.

Sillä ei ole suurta merkitystä miltä operaattorilta riistakameran liittymän lopulta päätyy ostamaan. Harvoin valintaa tehdään suoraan operaattorin perusteella, sillä useimmilla palveluntarjoajilla on valikoimassaan vain muutama etäohjattavaan laitteeseen suunniteltu liittymä. Yksinkertaisesti liittymä kannattaa ostaa teleoperaattorilta, jolla on valikoimassa juuri laitteeseesi parhaiten soveltuva riistakamera liittymä.

Riistakameroita ja lukuisia muita etäohjattavia laitteita on myyty jo vuosia ja nykyaikana tekniikka kehittyy nopeaa tahtia. Operaattorin valintaan vaikuttaa varmasti se, onko laitteesi uusi vai useamman vuoden vanha. Jonkun operaattorin laitenetti saattaa soveltua nimittäin paremmin vanhaan riistakameraan ja toisen taas monin kerroin paremmin uusiin malleihin. Vertailemalla Moi Mobiilin, DNA:n ja Elisa Saunalahden riistakameran liittymät, löydät varmasti laitteeseesi parhaan vaihtoehdon.

Prepaid liittymä soveltuu myös riistakameroihin

Riistakameroissa on mahdollista käyttää samoja liittymiä kuin puhelimessa. Nykyaikana operaattoreilla on valikoimassaan kuitenkin kattava valikoima halvempia nettiliittymiä, jotka ovat suunniteltu riistakameroille. Ne tarjoavat erilaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ei tavallisissa puhelinliittymissä ole. Prepaid liittymän etu on sen nopea saatavuus, liittymän voi ostaa vaikka lähimmästä R-kioskilta. Prepaid on myös 100% varma puhelinliittymä luottotiedottomalle.

Prepaid liittymät tarjoavat yleisesti riittävästi dataa ja nopeutta, jonka ansiosta se on toimiva riistakameran liittymä. Teleoperaattoreilla on useita erilaisia ominaisuuksia tarjoavia prepaid liittymiä valikoimassaan, joista kannattaa vertailla omaan laitteeseen paras vaihtoehto. Esimerkiksi 6 gigatavua kuukaudessa riittää hyvin kovaankin käyttöön, sillä data riittää yli satojen 10 sekunnin pituisten videoiden ja tuhansien kuvien lähettämiseen.

Aktiiviseen käyttöön suositellaan tietenkin valitsemaan rajaton liittymä, jolloin kulutusta ei tarvitse murehtia tai seurata. Liittymätyyppi valitaan tietenkin aina oman tarpeen mukaan. Yksi saattaa pitää riistakameraa eläinten ruokintapaikalla vain kaksi kuukautta vuodessa kun toisella kamera saattaa olla jopa ympärivuotisessa käytössä. Riistakameran liittymät eivät onneksi ole tänä päivänä kovinkaan arvokkaita, liittymien hinnat ovat yleisesti noin 4-20€/kk riippuen ominaisuuksista.

Puhelinliittymä.com
Logo