Parhaat joululahjat 2024 – Suosituimmat hittilahjat pukinkonttiin

Parhaat-joululahjat-2021-suosituimmat-hittilahjat-pukinkonttiin

Oletko pohtinut, mitkä mahtavat olla parhaat joululahjat 2024 vuonna? Jouluun on vielä reilusti aikaa, joten nyt on hyvä aika aloittaa joululahjojen suunnittelu. Joulun lähettyvillä aika tuntuu aina kuluvan tavallista nopeammin ja pian sitä saattaa perinteisesti huomata, että jouluun on enää muutama viikko jäljellä ja lahjat odottavat edelleen kaupassa, muistuttaa Puhelinliittymä.com.

Parhaat joululahjat 2024

Jouluun on vielä reilusti aikaa, mutta joulun ja joululahjojen suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Lähes kaikissa kaupoissa joulukalenterit ja muut jouluiset tuotteet ilmestyvät hyllyyn jo lokakuun ensimmäisenä päivänä. Joululahjaostoksille kivijalkakauppaan tai verkkokauppaan on siis mahdollista lähteä jo nyt hyvissä ajoin, ennen pahimpia ruuhkia ja ennen kuin joulun hittituotteet myydään loppuun.

Kun olet ajoissa asialla, saat tehtyä joulun suunnitelmat ja valmistelut kaikessa rauhassa hyvissä ajoin ilman kovaa stressiä. Kaikki ei esimerkiksi vietä jouluaattoa kotona, vaan lähtevät sukulaisten luokse viettämään jouluaattoa tai pidempää joululomaa. Suunniteltavaa siis riittää laidasta laitaan aina joulun valmisteluista, jouluruokiin ja joululahjoihin.

Mutta mitäs tänä vuonna toivotaan lahjaksi ja mitkä mahtavat olla parhaat joululahjat 2024 vuonna? Suosituimmat joululahjat eivät ole varmasti hirveästi muuttuneet viimeisen muutaman vuoden aikana. Perinteisiä hittilahjoja ovat varmasti tänäkin vuonna erilaiset aikuisten lelut, älylaitteet ja muu elektroniikka, kuten matkapuhelimet, älykellot, tietokoneet, tabletit, kamerat, pelikonsolit, televisiot, sähköpotkulauta ja muut laitteet.

Elektroniikka ja älylaitteet ovat vuosi toisensa jälkeen pysytelleet suosituimpien joululahjojen listauksissa. Parhaat joululahjat 2024 listaan kuuluvat myös edullisemmat hittilahjat, kuten vaatteet, erilaiset lelut, aikakauslehdet, äänikirjat, suoratoistopalvelut, äänikirjapalvelut, lahjakortit, kynttilät, sisustustuotteet, nimimukit, pyyhkeet, pelikonsolien pelit, taidetarvikkeet tai muuhun harrastukseen liittyvät tuotteet.

Keräsimme alapuolelle valikoiman suosituimpia verkkokauppoja, joista saat hankittua parhaat joululahjat 2022. Ole ajoissa asialla, sillä suosituimmat tuotteet myydään loppuun ennen joulua.

Joululahjat Proshop verkkokaupasta

Proshopilla on yli 100 000 tuotteen valikoima elektroniikkaa ja valikoimasta löytyy aina houkuttelevia tuotteita edulliseen hintaan. Tuotteet toimitetaan asiakkaille jopa 2-3 päivän aikana.

ProShop.fi verkkokaupassa on laaja valikoima elektroniikkaa tunnetuilta teknologiajäteiltä, ​​kuten Samsung, Sony, Apple, Lenovo ja Asus. Laadukkaat tuotteet, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset takaavat asiakastyytyväisyyden. Proshop outletista kotiutat tuotteet jopa 50% alennuksella.

ProShop.fi tarjoaa älyttömän valikoiman elektroniikkatuotteita, joista saat etsimäsi edullisesti ja nopeasti. Lisäksi verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kodinkoneita ja kotitaloustuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Seksitori.fi – Jo yli 9000 syytä tutustua

Seksitori.fi on yksi Suomen nopeiten kasvavista verkkokaupoista, jonka tuotevalikoimasta löydät jo yli 9000 eri tuotetta. Seksitori.fi verkkokaupan hintataso on huomattavasti edullisempi muihin seksikauppoihin verrattuna. Se on Suomen ja Balttian nopeimmin kasvava erotiikka-alan nettikauppa.

Aikuisten lelut ja muut erotiikkatuotteet ovat olleet jo muutaman vuoden ajan erittäin suosittuja joululahjoja. Seksitori.fi verkkokaupasta löydät suositut lahjasetit jopa puoleen hintaan. Valikoimasta löydät maailman laadukkaimmat hyvällä maulla tehdyt filmit ja maailman eniten myydyt seksilelut.

Joululahjat Mobiilitukku.fi verkkokaupasta

Mobiilitukusta löydät älypuhelimille ja tableteille suojaavia, tyylikkäitä ja toimivia suojakoteloita, -kuoria, panssarilaseja ja muita tarvikkeita edulliseen hintaan. Suomen suurimmasta valikoimasta löydät melkeinpä mille tahansa uudelle mobiililaitteelle sopivia tuotteita, jotka suojaavat erinomaisesti kallisarvoista laitetta.

Puhelinkoteloiden ja suojalasien lisäksi valikoimassa on runsaasti erilaisia kaiuttimia, kuulokkeita, varavirtalähteitä, kaapeleita ja autotarvikkeita. Mobiilitukusta saat aina 1-2 arkipäivän toimitusajalla tilaamasi tuotteet ja lisäksi ilman toimituskuluja. Tuotteet toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Valikoimassa tarvikkeita seuraaville valmistajille: Alcatel, Apple, Huawei, HTC, LG, Motorola, Microsoft, Nexus / Google, Nokia, Oneplus, Samsung, Sony, ZTE. Tutustu valikoimaan ja siirry joululahjaostoksille Mobiilitukun verkkokauppaan.

Aikakauslehdet ja äänikirjapalvelut

Aikakauslehdet ovat olleet parhaat joululahjat listauksissa mukana jo vuosia. Viimeisen vuoden aikana myös äänikirjapalvelut ovat nostaneet suosiotaan, sillä ne soveltuvat kaikille heille, jotka viihtyvät kirjoja kuunnellessa, mutta eivät välitä itse lukemisesta. Aikakauslehti on erinomainen joululahjaidea tai tarkennettuna lehtitilaus, sillä siitä riittää iloa lahjansaajalle useammaksi kuukaudeksi joulun jälkeenkin.

Lehtitarjoukset ovat nykyaikana erittäin edullisia, joten kyseessä ei ole se kaikista arvokkain lahja. Mielenkiintoisia lehtiä löytyy eri aihealueilta nykyaikana koko perheelle, niin aikuisille ja lapsille. Lehtitilauksen hintaan vaikuttaa aina lehtitilauksen kesto, eli kuinka monta lehteä lahjatilaus sisältää. Pituuteen vaikuttaa tietenkin myös se, kuinka usein lehdestä ilmestyy uusi numero.

Mielestämme parhaat joululahjat 2024 listauksessa aikakauslehdet ovat kärkipäässä. Lehtitilaus on helppo tehdä kotoa käsin ja lehtitilauksen lahjaksi voi tehdä vaikka jouluaattona. Voit itse askarrella lahjansaajalle esimerkiksi joulukortin, jossa kerrot lehtitilauksesta. Ensimmäinen numero ilmestyy lahjansaajalle heti joulun jälkeen. Tutustu yli 200 lehden valikoimaan osoitteessa Lehtitarjouksia.com.

Joululahjat Hobby Hallin valikoimasta

Parhaat joululahjat 2024 löytyvät varmasti myös Hobby Hallin valtavasta tuotevalikoimasta. Hobby Hall on erittäin laajan valikoiman verkkokauppa, jonka yli 130 000 tuotteen valikoimasta löydät sopivat joululahjat niin aikuisille ja lapsille. Valikoimassa on paljon erilaisia kosmetiikan tuotteita sekä erinomaisia joululahjoja lapsille aina lastenrattaista huippuhienoihin sähköautoihin.

Valikoimasta nappaat edulliset joululahjat kaiken ikäisille ystäville ja vaikka heidän lemmikeillekin. Valikoimaan kuuluu vapaa-ajan tuotteita, kodinkoneita, sisustustuotteita, huonekaluja, elektroniikkaa sekä laaja valikoima työkaluja ja tuotteita puutarhaan. Valikoimassa myös vaatteita naisille, miehille ja lapsille.

Hobby Hallin verkkokaupasta on vaivatonta tilata tuotteita suurempiakin eriä, voit valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, pakettiautomaatin tai postin lähimmän toimipisteen. Hobby Hallin kuukausirahalla voit maksaa ostoksesi omaan tahtiin, sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit hyödyntää mahdollisuuden myös maksuvapaisiin kuukausiin.

Siirry Hobby Hallin verkkokauppaan tutustumaan ajankohtaisiin tarjoustuotteisiin ja valtavaan tuotevalikoimaan ja tilaa tarvitsemasi joululahjat helposti netistä.

Joululahjaksi Lumoava koruja

Parhaat joululahjat 2024 listauksissa erilaiset korut ovat olleet vuosia kärkipäässä. Lumoava on 2008 vuonna lanseerattu korubrändi, jonka korut valmistaa Saurum Oy. Saurum on vuonna 1942 perustettu perheyritys ja maailman pohjoisin korutehdas. Lumoavan taustalla on vuosikymmenten taito korujen valmistuksessa, rautaiset ammattilaiset ja loppuun asti hiotut toimintatavat.

Suosittuun mallistoon kuuluvat naisten, miesten ja lasten korut. Valikoimasta löydät myös kotiin muun muassa jokavuotisen joulukoristeen lisäksi kauniita korusarjoihin perustuvia kynttilälyhtyjä. Tuotteissa käytetystä hopeasta 93% ja kullasta yli 99% on kierrätettyä. Hopeakorut pysyvät rodinoinnin ansiosta pitkään säihkyvinä eivätkä tummu hopealle tyypillisellä tavalla.

Siirry Lumoava verkkokauppaan tutustumaan upeisiin koruihin ja muihin suosittuihin tuotteisiin ja nappaa joululahjat kuusen alle helposti kotoa käsin.

Älypuhelimet ja muut laitteet

Parhaat joululahjat listauksissa älypuhelin on ollut ensimmäisenä jo useamman vuoden ajan. Suosituimmat puhelinliittymät ja älypuhelimet löydät Elisan verkkokaupasta. Tuotevalikoimasta nappaat kuusen alle myös muut lukuisat älylaitteet pelikonsoleista älykelloon. Valikoimassa on esimerkiksi matkapuhelimet, tietokoneet, tabletit, nettilaitteet, televisiot, kodinkoneet, kamerat, kellot, rannekkeet yms.

Lähes jokaisella aikuisella ja yläkoululaisella on oma matkapuhelin ja nykyaikana alakoululaisiltakin löytyy jo yli joka toiselta oma puhelin. Ei siis ole mikään ihme, että älypuhelimet ovat olleet vuodesta toiseen parhaitten joululahjojen listassa ensimmäisenä. Älypuhelimia löytyy laidasta laitaan eri hintatasoisia ja eri ominaisuuksilla. Lapselle ensipuhelimeksi riittää usein hyvin halvimmat mallit.

Nuorten kohdalla suurempaan merkitykseen nousevat puhelimen ominaisuudet, kuten näyttö ja kameran tarkkuus. Nuorelle ei ehkä kannata hankkia sitä kaikista halvinta älypuhelinta, mutta ei myöskään kalleimmasta päästä. Keskihintaiset matkapuhelimet sisältävät jo erittäin hyvät ominaisuudet, jolloin puhelinta ei tarvitse heti vuoden kuluttua vaihtaa parempaan. Mikäli hankit ensimmäisen puhelimen lapselle, muista napata ostoskoriin myös sopiva puhelinliittymä lapselle.

Elisan verkkokaupasta teet kalliimmatkin hankinnat joustavasti osamaksulla, jolloin voit maksaa ostamasi tuotteen sinulle sopivissa kuukausierissä. Saat ostamallesi tuotteelle 12, 24 tai jopa 36 kuukautta maksuaikaa, etkä joudu maksamaan korkoja tai muita kuluja. Maksat ostoksesi sinulle sopivissa kuukausierissä tai kertamaksuna.

Puhelinliittymä.com
Logo