Sähkön kilpailutus

Sähkön kilpailutus 2022

Tässä halvimmat sähkötarjoukset, valitse juuri sinulle sopivin sähkösopimus.

Sähkön kilpailuttaminen onnistuneesti hoidettu? Kilpailuta seuraavaksi puhelinliittymät

Milloin viimeksi olet vertaillut puhelinliittymien hintoja? Puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa myös säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa.

Sähkön kilpailutus on helpointa tehdä netissä

Sähkön kilpailutus on suositeltavaa ja helpointa tehdä netissä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa. Sähkön hinta saattaa muuttua jo hyvin lyhyessä ajassa ja tästä syystä sähkön kilpailutus on kannattavaa tehdä riittävän usein. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aina täytyisi tehdä uusi sähkösopimus, vaan ainakin tarkistaa vähintään 12 kuukauden välein sähkön hinta ja vaihtotarve.

Viime aikoina sähköenergian hinta on noussut melko paljon ja nousun odotetaan jatkuvan vielä lähitulevaisuudessa. Nyt onkin hyvä aika tehdä sähkön kilpailutus ja tarkistaa oma sähkösopimus. Markkinoilla saattaa olla huomattavasti nykyistä edullisempi vaihtoehto juuri sinun tarpeisiin, jonka ansiosta maksaisit jatkossa aivan samasta sähkön kulutuksesta huomattavasti aikaisempaa vähemmän.

Palvelumme valikoimasta löydät erittäin kattavan sähkövertailun, jossa on esillä ajankohtaiset sähkötarjoukset useilta eri sähköyhtiöiltä. Sähkövertailusta näet usemman sähköyhtiön tarjoukset, jolloin sähkön kilpailutus on huomattavasti tavallista helpompaa ja nopeampaa. Sähkövertailun avulla selvität muutamassa minuutissa sen, onko jollain sähköyhtiöllä tarjota juuri nyt sinulle nykyistä edullisempi sähkösopimus.

Ennen sähkövertailua suosittelemme tarkistamaan viimeisimmästä sähkölaskusta nykyisen sähkön hinnan ja kulutuksen. Kun tiedät nykyisen hinnan ja todellisen vuosikulutuksen, onnistuu sähkön kilpailutus muutamassa minuutissa. Parhaassa tapauksessa saat palvelumme avulla huomattavasti nykyistä edullisemman sähkösopimuksen vertailun päätteeksi, joka tuo vuositasolla runsaasti säästöä.

Kuinka paljon sähkön kilpailutus sitten voi tuoda säästöä vuositasolla? Tähän kysymykseen ei ole antaa tarkkaa vastausta, mutta keskimäärin säästöa voi kertyä vuositasolla helposti yli 100 euroa. Aikaa sähkön kilpailutus vie keskimäärin 6 minuuttia, joten melko suuri säästö muutaman minuutin työstä. Sähkösopimusta vaihtaessa, sähköntoimituksesi jatkuu aina keskeytyksettä.

Mitä sähkön kilpailuttaminen tarkoittaa?

Sähkön kilpailutus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vertaillaan sähköyhtiöiden tarjouksia ja pyritään löytämään nykyistä edullisempi sähkösopimus. Mikäli markkinoilta löytyy edullisempi sähkötarjous, vaihdat sähköyhtiötä ja teet uuden sähkösopimuksen, jonka jälkeen voit säästää jopa yli 100 euroa vuodessa. Sähkön kilpailuttaminen on vaivatonta, kun särkövertailu tehdään siihen suunnitellussa palvelussa.

Sähkön kilpailuttaminen on onnistuneesti saatu päätökseen, kun olet solminut uuden sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa, kuten esimerkiksi Fortumin. Sähkön kilpailutus on taloudellisesti järkevä hoitaa aina säännöllisin väliajoin, sillä silloin voit olla täysin varma siitä, että maksat tuotteesta pienimmän mahdollisen hinnan ja olet tietoinen sähkön hinnoittelusta eri sähköyhtiöiden välillä.

Suomessa sähköyhtiöt hoitavat keskenään sähkömyyjän vaihtamiseen liittyvät tarvittavat toimenpiteet, joka tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan tarvitse itse irtisanoa vanhaa sähkösopimusta ennen uuden solmimista. Kuluttajan työksi jää siis ainoastaan sähkön kilpailuttaminen ja uuden sähkösopimuksen solmiminen sähköyhtiön kanssa. Sähkösopimuksen vaihtaminen ei aiheita kuluttajalle minkäänlaista sähkökatkosta.

Sähkö ja vesi ovat yhtä välttämättömiä, mutta niissä on se ero, ettei vettä ole mahdollista kilpailuttaa. Sähkö on sellainen artikkkeli, jota on mahdollista myydä vapailla markkinoilla. Sähköä tarvitsee varmasti enemmän tai vähemmän jokainen kansalainen ja pystyy itse vaikuttamaan sähkön hintaan sekä kulutukseen, jonka takia se kannattaa tietenkin pyrkiä saamaan mahdollisimman edulliseen hintaan.

Sähkön kilpailutus säännöllisesti tehtynä saattaa kuulostaa ensikertalaiselle vaikealta ja aikaa vievältä asialta. Sitä se sähkön kilpailuttaminen saattaa ensimmäisellä kerralla hieman ollakin, mutta jo seuraavalla kerralla asia hoituu jouhevammin. Silloin tiedät jo etukäteen, missä palvelussa sähkö kannattaa kilpailuttaa ja millainen sähkösopimus kannattaa valita.

Kuinka usein sähkön kilpailutus kannattaa tehdä?

Sähkön kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti, kuten esimerkiksi vuoden tai kahden välein sekä tietenkin aina muuton yhteydessä. Nykyinen sähkösopimus ei ikinä siirry automaattisesti uuteen asuntoon tai kiinteistöön. Sähkön kilpailuttaminen muutos yhteydessä on aina suositeltavaa, sillä sähkönkulutus saattaa muuttua huomattavasti.

Sähkön kilpailutus on mahdollista tehdä niin usein kuin itse vain haluat, jos nykyinen sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Sähkön kilpailuttaminen on aina hieman haastavampaa, mikäli kyseessä on määräaikainen sopimus. Voit tarkistaa sähkösopimuksestasi onko kyseessä toistaiseksi voimassa oleva vai määräaikainen sähkösopimus ennen sähkön kilpailuttamista.

Sähkösopimus kannattaa aina säästää ja laittaa sellaiseen paikkaan, josta sen löytää tarvittaessa nopeasti. Sähkösopimuksesta voit tarkistaa muun muassa ennen sähkön kilpailuttamista onko kyseessä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus, sopimuksen irtisanomisajan sekä lukuiset muut tarvitsemasi tiedot. Mikäli et löydä kaikkia tietoja, voit tiedustella niitä sähköyhtiön asiakaspalvelusta.

Miksi sähkön kilpailutus sitten suositellaan tekemään säännöllisesti? Lähes kaikki sähköyhtiöt tarjoavat uusille asiakkaille erilaisia sähkötarjouksia, joiden avulla uudet asiakkaat saadaan solmimaan uusi sähkösopimus edullisemman sähkön avulla. Sähkötarjoukset ovat suunnattu ainoastaan uusille asiakkaille ja niitä ei tarjota lainkaan nykyisille asiakkaille.

Sähkön kilpailutus säännöllisesti tehtynä on siis melko kannattavaa, sillä voit aina hyödyntää uusille asiakkaille suunnatut sähkötarjoukset. Sähkön hinta saattaa vaihdella merkittävästi eri vuodenaikojen mukaan, joka kannattaa ottaa myös huomioon ennen sähkön kilpailuttamista. Meillä voit kilpailuttaa sähkösopimuksen silloin kuin itse parhaimmaksi katsot, vaikka keskellä yötä tai viikonloppuna.

Palvelussamme sähkön kilpailuttaminen on täysin maksutonta

Puhelinliittymä.com palvelussa sähkön kilpailutus on aina ilmaista, vaivatonta, nopeaa ja turvallista. Me esittelemme palvelussamme parhaat sähkötarjoukset, joita voit vertailla kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi sopivimman ja halvimman vaihtoehdon. Sinun ei tarvitse luovuttaa mitään tietoja meille, vaan ohjaamme sinut suoraan valitsemasi sähköyhtiön verkkosivuille, jossa voit tehdä sähkösopimuksen.

Sähkön kilpailutus on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helpoksi palvelumme käyttäjille. Sinun tarvitsee vain vertailla sähkötarjoukset palvelussamme ja siirtyä tekemään uusi sähkösopimus palveluntarjoajan verkkosivuilla. Teet sähkösopimuksen aina suoraan sähköyhtiön kanssa, etkä joudu luovuttamaan mitään tietoja sivustollamme tai maksamaan palvelun käytöstä.

Sähkön kilpailuttaminen etenee sähköyhtiön verkkosivuilla siten, että täytät vaaditut tiedot sähkösopimukseen ja sähköyhtiö irtisanoo valtuutuksellasi vanhan sähkösopimuksesi ajallaan. Palveluntarjoaja hoitaa kaikki paperityöt puolestasi, jolloin sinun tarvitsee vain tehdä uusi sähkösopimus. Sähkön kilpailuttaminen ei katkaise sähköäsi hetkeksikään, vaan se jatkuu keskeytyksettä sähköyhtiön vaihdosta huolimatta.

Sähkön kilpailuttaminen palvelumme avulla takaa aina vähintään yhtä edullisen sähkön hinnan kuin sopimuksen solmiminen suoraan sähköyhtiön kanssa. Palvelumme valikoimaan saadaan usein tavallista edullisempia sähkötarjouksia, jotka ovat halvempia kuin sähköyhtiöllä. Meillä Sähkön kilpailutus voi tuoda selvästi enemmän säästöä kuin tekemällä sähkösopimuksen suoraan sähköyhtiön sivuilla.

Sähkön kilpailuttaminen palvelussamme on nyt ja aina täysin maksutonta. Voit tarkistaa sähkötarjoukset ja sähkön hinnan niin usein kuin itse haluat maksamatta mitään palvelumme käytöstä. Me saamme palkkion suoraan sähköyhtiöiltä, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme täysin maksuttoman vertailupalvelun.

Puhelinliittymä.com
Logo