Tietoa meistä

Puhelinliittymä.com

Puhelinliittymä.com on täysin kotimainen puhelinliittymien vertailupalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2017 lähtien.

Palvelusta löydät laajan valikoiman suomalaisten suurien operaattorien puhelinliittymä tarjouksia. Sivustoa päivitetään joka viikko, joka takaa sen että kaikki palvelussa annettu tieto on ajankohtaista.

Suuri liittymävalikoima kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä tavoitat palvelumme kautta seuraavien operaattorien liittymätarjoukset: Elisa Saunalahti, Moi Mobiili, Telia ja DNA.

Kaikki suomessa toimivat operaattorit ovat tervetulleita sivustomme valikoimaan.

Pyrimme kehittämään palvelua jatkuvasti siten, että se olisi käyttäjille mahdollisimman helppokäyttöinen, selkeä, nopea ja tarjoaisi ajankohtaisimman tiedon operaattoreista sekä heidän nykyisistä ja uusista tuotteista.

Haluamme tarjota täysin ilmaisen ja puolueettoman alustan kuluttajille, jossa puhelinliittymien ja operaattorien vertaileminen olisi vaivatonta.

Puhelinliittymä.com on tarjoussivusto, joka ei itse myy sivustolla esillä olevia tuotteita. Palvelu tarjoaa kuluttajille tietoa operaattoreista, esittelee puhelinliittymä tarjouksia, vertailee tuotteita ja vinkkaa parhaista tarjouksista.

Vaikka palvelu ei itse myy tuotteita, on kuluttajien mahdollista siirtyä sivustolta kunkin operaattorin omalle verkkosivulle tekemään kaikista esitellyistä tuotteista tilaus.

Silloin ostotapahtuma tapahtuu operaattorin verkkosivuilla, jossa tilaus myös maksetaan operaattorin tarjoamilla maksutavoilla.

Kaikkien tuotteiden tiedot saamme automaattisesti operaattorien omilta verkkosivuilta, kuten hinta ja tuotetiedot.

Mitä me teemme?

Suomen liittymämarkkinoilla on useita pieniä ja suuri operaattoreita, joiden kilpailu uusista asiakkaista on käynyt vuosi vuodelta kovemmaksi. Jokainen operaattori pyrkii samaan vuosittain paljon uusia asiakkaita liittymäpaketeille.

Tunnetuimpia operaattoreita ovat tietenkin Moi Mobiili, DNA, Telia, Elisa Saunalahti, Aina ja Globetel.

Operaattorien välisen kilpailun huomaa markkinoinnissa. Jokainen operaattori pyrkii saamaan liittymänsä mahdollisimman hyvin esille liittymämarkkinoilla.

Operaattorit kauppaavat tuotteitaan erilaisissa ostoskeskuksissa, tapahtumissa, verkkokaupoissa, kivijalkaliikkeissä, messuilla ja muissa suurissa tapahtumissa. Puhelinliittymä tarjouksiin ei siis voi olla nykyään törmäämättä.

Kuluttajalle on tietenkin hyvä asia että puhelinliittymä tarjouksia on monessa paikassa esillä, mutta operaattoreita on kymmeniä erilaisia ja jokaisella on hieman eri tyyppiset liittymäpaketit.

Jos kuluttaja haluaa vertailla eri operaattorien liittymävalikoimaa, on se aikaa vievää puuhaa, sillä kaikki puhelinliittymä tarjoukset ovat eri paikassa tai verkkosivuilla.

Kuluttajan täytyy siis selata jokaisen operaattorin verkkosivut saadakseen vertailla liittymäpaketteja. Tähän kuluu tietenkin rutkasti aikaa ja moni jättääkin sen takia vertailun tekemättä ja tyytyy vanhaan liittymäänsä.

Tämän takia Puhelinliittymä.com palvelu on perustettu.

Sivuiltamme kuluttajat löytävät nopeasti kaikkien suurien operaattorien liittymätarjoukset selkeästä vertailutaulukosta. Helppokäyttöinen puhelinliittymävertailumme säästää siis todella paljon kuluttajien aikaa ja rahaa.

Suuren liittymävalikoiman lisäksi palvelumme tarjoaa hyödyllistä tietoa operaattoreista, jonka on tarkoitus auttaa käyttäjiä ostopäätöksen tekemisessä.

Puhelinliittymä.com palvelussa käyttäjät saavat vertailla operaattoreita ja heidän puhelinliittymä tarjouksia kaikessa rauhassa ilmaisen palvelumme avulla.

Emme suosittele mitään tuotteita käyttäjille tai painosta valitsemaan jonkun tietyn operaattorin tuotteita. Esittelemme kaikki tuotteet samassa vertailutaulukossa, joten kuluttaja tekee aina ostopäätöksen itse.

Miten Puhelinliittymä.com voi olla käyttäjille maksuton?

Puhelinliittymä.com esittelee palvelussa käyttäjille suuren valikoiman operaattorien tuotteita ja parhaita tarjouksia.

Palvelumme ei itse myy sivustolla esiteltyjä tuotteita mutta käyttäjät pääsevät siirtymään palvelustamme operaattorin omille kotisivuille ostamaan tuotteita, jossa tilaus myös maksetaan.

Aina kun käyttäjä siirtyy Puhelinliittymä.com sivulta operaattorin kotisivuille ostamaan tuotteita, maksetaan palvelulle pieni korvaus. Näillä maksuilla rahoitetaan palvelumme ylläpito ja kuluttajille ilmainen palvelu.

Palvelumme yhteystiedot:

Puhelinliittymä.com

63300 Alavus

Suomi – Finland

Asiakaspalvelu: Yhteydenottolomake

Asiakaspalvelu palvelee: Ma – Pe klo: 8.00 – 16.00.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella:

Hyväksyn tämän sivuston tietojen käsittelyn. Lue lisää: Tietosuojaseloste / Käyttöehdot