Moi Mobiili Puhelinliittymät

Hanki uusi Suomalainen Moi Mobiili puhelinliittymä tarjoushintaan!

Moi Mobiili puhelinliittymät ilmestyivät liittymämarkkinoille vuonna 2016 ja näyttäisi siltä, että Moi Mobiili puhelinliittymät tulivat jäädäkseen, sillä jo lyhyen toimintansa aikana kymmenet tuhannet Suomalaiset ovat ottaneet Moi Mobiili puhelinliittymän omakseen!

Moi Mobiili puhelinliittymät ovat hieman erilaisia toimintatavoiltaan kuin kilpailijansa tarjoamat puhelinliittymät. Moin liittymävalikoimasta hankit yhden liittymän, johon voit liittää koko perheesi tai yrityksesi käyttämät puhelimet, mokkulat, tietokoneet, kamerat, varashälyttimet ja robottiruohonleikkurit.

Helppokäyttöisellä sovelluksella voit räätälöidä liittymäpaketista juuri sinun käyttöösi sopivan paketin.

Yksi liittymäpaketti sisältää kolme simmiä ja tarvittaessa voit hankkia lisää simmejä, jotka maksavat vain 6 euroa kappale.

Lisäksi voit valita pakettiisi puhepaketin, joka on 10 tunnista ylöspäin tai vaihtoehtoisesti paketin, jossa ei ole tuntirajaa.

Valitse alta itsellesi sopivin Moi Mobiili puhelinliittymä

Hanki yksi liittymä – jätä turha säätäminen muille

Usein jokaisella perheenjäsenellä on käytössä oma puhelinliittymä, samoin kuin monissa yrityksissä, joissa työpuhelimiä voi olla useita kymmeniä. Jokainen tarvitsee hieman erilaisen liittymäpaketin ja jokaisen liittymän lasku maksetaan erikseen. Eikö olisi aika vaihtaa useat liittymät yhteen liittymäpakettiin, joka sisältää monta simmiä?

Moi Mobiili puhelinliittymät tarjoavat tämän mahdollisuuden! Yhteen liittymäpakettiin voit liittää niin monta simmiä kuin tarvitset, jotka kasvattavat samaa datapottia, joten voit jättää taakse turhan säätämisen useilla puhelinliittymillä.

Saat säilyttää vanhat puhelinumerosi – Moi irtisanoo vanhat liittymäsi

Useimmat ihmiset eivät halua vaihtaa puhelinliittymää edes edullisenpaan vaihtoehtoon, jos joutuu luopumaan vanhasta numerosta, sillä uuden puhelinnumeron joutuu ilmoittamaan niin moneen eri paikkaan, että se vie paljon aikaa.

Vaihtamalla puhelinliittymän Moille, voit säilyttää kaikki aikaisemmat puhelinnumerot ja Moi hoitaa vanhojen puhelinliittymien irtisanomisen puolestasi! Kätevää, eikö vaan!

Ei vuosien mittaisia sitoutumispakkoja

Moi Mobiili puhelinliittymät ovat edullisia liittymäpaketteja, jotka ei sisällä määräaikaisuuksia tai sitoutumispakkoa.

Hankkimalla uuden puhelinliittymän, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, vaan voit hankkia juuri sellaisen paketin kuin tarvitset ja irtisanoa liittymän kun siltä tuntuu.

Säästä aikaa laskujen maksamisessa

Useimmat operaattorit lähettävät  liittymän laskun sähköpostiin, jossa se menee automaattisesti roskapostikansioon ja tämän takia joudut maksamaan maksumuistutuksia, jotka ovat yleensä noin 5 euroa tai voit saada laskun postitse, mutta silloin joudut menemään nettipankkiin maksamaan laskun ja huolehtimaan, että lasku on maksettu eräpäivään mennessä.

Moi Mobiili puhelinliittymät säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa jokaista laskua erikseen, vaan maksut menevät ajallaan automaattisesti maksukortiltasi. Et siis joudu maksamaan ikinä maksumuistutuksia myöhästyneistä maksuista!

Säädä liittymäpaketista juuri selainen kuin itse haluat ja milloin haluat

Puhelinliittymää hankkiessa on mahdotonta sanoa minkälaisia ominaisuuksia ja palveluita tarvitset muutaman kuukauden tai puolen vuoden kuluttua. Voit hankkia liittymän, jonka tarvitset juuri nyt, mutta se ei välttämättä ole sellainen jota tarvitset hetken kuluttua.

Vain sinä tiedät millainen liittymäpaketti on sinun perheellesi tai yrityksellesi oikeanlainen. Moi Mobiili puhelinliittymät tarjoavat tähänkin ratkaisun, sillä sovelluksesta näet itse mihin raha kuluu ja voit milloin vain käydä muokkaamassa liittymäsi palveluita.

Mikäli huomaat, että tarvitset yhteen simmiin rajattomasti puhetta tai dataa, niin se onnistuu käden käänteessä. Voit milloin vain supistaa tai laajentaa minkä tahansa simmin toimintoja tai poistaa simmin kokonaan käytöstä. Voit muokata erikseen jokaiselle simmille sellaiset palvelut kuin tarvitset.

Suosittu ja huippunopea 4G verkko

Moi Mobiili puhelinliittymät sisältävät todella nopean ja kattavan netin, sillä kaikki simmit käyttävät DNA:n huippunopeaa verkkoa. Tiedonsiirtonopeus on max 100 Mbit/s.

Moi Mobiili puhelinliittymien yhteenveto

Kaikki Moi Mobiili puhelinliittymät saat hankittua helposti ja edullisesti netistä.

Moissa tilaat monen puhelinliittymän sijaan vain yhden liittymän ja niin monta simmiä kuin tarvitset.

Yksi liittymäpaketti sisältää 3 simmiä, voit tilata tarvittaessa lisää simmejä, jotka maksavat vain  6 euroa / kpl.

Voit valita liittymäpakettiin ilman tuntirajaa olevan puhepaketin tai puhepaketin, joka on 10 tunnista ylöspäin.

Moin palvelussa voit nimetä kaikki simmit käyttäjien nimillä, joka helpottaa seurantaa.

Tilaamasi liittymät saat postitse muutamassa arkipäivässä.

Helppokäyttöisestä sovelluksesta voit seurata, mistä liittymäpaketin hinta koostuu.

Moi Mobiili puhelinliittymän avausmaksu on vain 5 euroa.

Puhelinliittymän kulut veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi, jolloin et ikinä joudu maksamaan turhia lisäkuluja maksumuistutuksista.