Moi Reilu 5G 400

Moi Reilu 5G 400 – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

Moi Reilu 5G 400 tarjoaa huippunopean nettiyhteyden ilman datakattoa, joka käyttää joustavasti sekä 5G että 4G verkkoa. Kuukausimaksu sisältää 400 Mbit/s maksiminopeudella toimivan nettiyhteyden ja jopa 25 gigaa kotimaan hinnoin EU/ETA -alueella. Normaalihintaiset puhelut ja viestit kotimaassa maksavat 0,055 €/min tai kpl, mutta maksimissaan 4 euroa kuukaudessa. Jos käytä ominaisuuksia alle 4 eurolla kuukaudessa, maksat todellisen kulutuksesi mukaan. EU:ssa puhut ja viestittelet halvoilla kotimaan hinnoilla ja Baltiassa sekä Pohjolassa roumaat kuten Suomessa. Moi Reilu 5G 400 on nyt saatavilla 19 – 27 euron kuukausimaksulla riippuen verkon käytöstä. Avausmaksu on vain 5,00 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Käyttää joustavasti sekä 5G että 4G verkkoa

Moi Reilu 5G 400 on huippunopea 5G liittymä, joka on varustettu hintaleikkurilla ja ominaisuudella käyttää joustavasti sekä 5G että 4G verkkoa. Se soveltuu erinomaisesti kaikille heille, jotka etsivät nykyaikaista ja erittäin nopeaa 5G liittymää. Nettiiittymä tarjoaa rajattomasti netin käyttöä kotimaassa ilman datakattoa 400 Mbit/s maksiminopeudella ja jopa 25 gigaa kotimaan hinnoin EU/ETA -alueella kuukaudessa.

Puheluista veloitetaan kulutuksen mukaan 0,055 €/min ja tekstiviestit maksavat 0,055 €/kpl, mikäli käyttö jää alle 4 euroon kuukaudessa. Jos puheluista ja tekstiviesteistä kertyy kuluja yli 4 euroa kuukaudessa, astuu uudenlainen hintaleikkuri peliin, jonka jälkeen puhelut ja tekstiviestit ovat ilmaisia. Maksat puheluista ja tekstiviesteistä aina korkeintaan 4 euroa kuukaudessa, jonka jälkeen ne muuttuvat rajattomiksi.

Liittymä käyttää aina ensisijaisesti 5G verkkoa, mutta jos se ei ole saatavilla, yhdistää se automaattisesti 4G verkkoon. Moi Reilu 5G 400 on nimensä mukaisesti reilu puhelinliittymä, sen kuukausimaksu on 19-27 euroa riippuen siitä, kuinka paljon se on käyttänyt 5G ja 4G verkkoa. 5G verkon käyttö maksaa enemmän, koska se on nopeampi ja 4G verkon käyttö vähemmän, koska se on hitaampi vaihtoehto.

Liittymää ostaessa sinun ei tarvitse erikseen valita, tuleeko se puhelin- vain dataliittymäksi. Moi liittymät soveltuvat ominaisuuksiltaan molempiin vaihtoehtoihin, sillä puhelut ja tekstiviestit hinnoitellaan kulutuksen mukaan. Mikäli puheluminuutteja ja tekstiviestejä ei kuluta yhtään, ei niistä kerry silloin mitään kuluja. Liittymä käyttää DNA:n tunnetusti kattavaa ja nopeaa 5G ja 4G verkkoa.

Mun Moi sovellus tarjoaa kaikki työkalut oman tilin hallinnointiin

Onko Moi Reilu 5G 400 liittymä sopiva sinun käyttöösi tai sopiva liittymä lapselle? Mikäli vastasit myöntävästi, suosittelemme seuraavaksi lataamaan Mun Moi sovelluksen. Mun Moi on maksuton sovellus, joka tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut oman liittymän ja tilin hallinnointiin. Voit tehdä kaikki tarvittavat muutokset yhdestä ja samasta paikasta helposti ja nopeasti itse silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Sovelluksesta seuraat reaaliajassa, mihin rahaa kuluu, kuinka paljon olet käyttänyt dataa, puheluita ja tekstiviestejä. Voit tarvittaessa päivittää liittymäsi toiseen, rajoittaa käyttöä simmikohtaisesti, mikäli omistat useamman liittymän, kytkeä maksulliset palvelut tai ulkomaankäytön pois päältä, asettaa data-arestin päälle tai estää mobiilidatan käytön. Kaikki muutokset hoituvat hetkessä sovelluksen kautta.

Maksullisten palvelujen estot ja PUK-koodit löytyvät myös Mun Moi sovelluksesta. Mikäli hukkaat puhelimesi, voit sulkea sen tilapäisesti. Jos puhelimesi löytyy, voit jälleen aktivoida liittymän takaisin käyttöön hetkessä. Jos tarvitse tulevaisuudessa uuden liittymän esimerkiksi robottiruohonleikkuriin, riistakameraan tai lämmityslaitteeseen, voit tilata uusia simmejä suoraan Mun Moi sovelluksesta.

Jos huomaat, ettei Moi Reilu 5G 400 liittymä olekaan enää sopiva käyttöösi, voit päivittää liittymäsi Mun Moi sovelluksessa toiseen vaikka kesken laskutuskauden. Moi Mobiilin asiakkaana olet liittymäsi operaattori, eikä sinun tarvitse soitella jokaisesta muutoksesta hintaviin asiakaspalvelun palvelunumeroihin tai jonottaa ja kuunnella musiikkia vapaata asiakaspalvelijaa odotellessa.

Reilu hinta aina ja aivan kaikille

Moi liittymiä selatessa, sinun ei tarvitse milloinkaan kytätä tulevia ja meneviä liittymätarjouksia. Toistuvien muuttuvien hintojen ja määräaikaisten liittymien sijaan Moi liittymät ovat aina samanhintaisia kaikille. Ostamasi liittymän kuukausimaksu ei muutu vuoden tai kahden kuluttua, vaan hinta pysyy samana vuodesta toiseen. Voit surffata, puhua, somettaa ja striimata vapaasti tänään ja tulevaisuudessa yhtä edulliseen hintaan.

Puhelinliittymä.com
Logo