Moi Rajaton 4G 200

Moi Rajaton 4G 200 – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

Moi Rajaton 4G 200 liittymä tarjoaa nopean ja täysin rajattoman nettiyhteyden ilman datakattoa. Kuukausihintaan sisältyy nopea ja kattava 200 Mbit/s nettiyhteys ja 15 gigaa kotimaan hinnoin EU/ETA -alueella. Kotimaan normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,055 €/min tai kpl, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa. Mikäli puhut ja tekstaat alle 4 eurolla kuukaudessa, maksat vain kulutuksesi mukaan. EU:ssa puhut ja tekstaat edullisilla kotimaan hinnoilla ja Baltiassa sekä Pohjolassa roumaat kuten Suomessa. Moi Rajaton 4G 200 on nyt tilattavissa 18 euron kuukausihintaan. Liittymän avausmaksu on 5,00 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Rajaton ja nopea liittymä hintaleikkurilla

Moi Rajaton 4G 200 liittymä soveltuu erinomaisesti kaikille heille, jotka etsivät edullista rajattomalla datalla varustettua nettiliittymää nopealla nettiyhteydellä. Liittymään kuuluu rajattomasti netin käyttöä kotimaassa ilman datakattoa maksimissaan 200 Mbit/s nopeudella ja jopa 15 gigaa kotimaan hinnoin EU/ETA -alueella kuukaudessa. Liittymä käyttää DNA:n tunnetusti kattavaa ja nopeaa 4G-verkkoa.

Sillä ei ole suurta merkitystä soitatko puheluita ja lähetätkö tekstiviestejä paljon vai vähän kuukaudessa. Puhelut maksavat 0,055 €/min ja tekstiviestit 0,055 €/kpl, jos käyttö jää alle 4 euron kuukaudessa. Jos summa ylittää 4 euroa kuukaudessa, kytkeytyy hintaleikkuri päälle, jonka jälkeen puhelut ja tekstiviestit muuttuvat rajattomiksi. Maksat puheluista ja viesteistä aina maksimissaan 4 euroa kuukaudessa.

Tiesitkö, että Moi Rajaton 4G 200 liittymää ostaessa sinun ei tarvitse erikseen valita, tuleeko se puhelin- vain dataliittymäksi? Voit käyttää liittymää molempiin tarkoituksiin, koska puhelut ja tekstiviestit maksavat vain, jos käytät niitä. Moi liittymät soveltuvat erinomaisesti kodin langattomiksi verkoiksi, sillä liittymien nopeus on siihen riittävä ja ne käyttävät yhtä Suomen kattavimmista verkoista.

Mun Moi sovelluksessa voit tehdä tarvittavat muutokset

Moi Rajaton 4G 200 liittymän tilaajan kannattaa ladata ensimmäisenä ilmainen Mun Moi sovellus. Siellä voit tehdä kaikki tarvittavat muutokset liittymään helposti siloin kuin itse haluat, ilman jonottamista asiakaspalveluun. Sovelluksessa voit seurata reaaliajassa kulutusta ja tehdä vaivattomasti muutoksia kaikkiin liittymiin yhdestä paikasta. Näet jatkuvasti mistä liittymän hinta muodostuu ja mihin rahaa kuluu.

Mun Moi sovelluksen kautta voit myös rajoittaa käyttöä simmikohtaisesti, jos olet esimerkiksi hankkinut liittymän lapselle ja haluat rajoittaa puhelimen käyttöä. Tarvittaessa voit kytkeä datan, maksulliset palvelut tai ulkomaan käytön pois päältä. Esimerkiksi jos asetat data-arestin päälle, estää se mobiilidatan käytön. Data-arestia ei pysty kiertämään mitenkään, sillä se asetetaan suoraan simmille eikä puhelimeen.

Myös PUK-koodit ja maksullisten palvelujen estot löytyvät Mun Moi sovelluksesta. Jos puhelimesi katoaa, voit sulkea liittymän helposti tilapäisesti. Kun puhelin löytyy, voit aktivoida liittymän käyttöön muutamassa minuutissa. Jos huomaat tarvitsevasi enemmän simmejä esimerkiksi uutta laitetta varten, voit tilata kaiken suoraan Mun Moista.

Mikäli huomaat, ettei Moi Rajaton 4G 200 liittymä olekaan jostain syystä sopiva käyttöösi, voit päivittää liittymän itse Mun Moi sovelluksessa. Voisi sanoa, että olet itse liittymäsi operaattori, sillä voit tehdä kaikki tarvittavat muutokset itsenäisesti sovelluksessa. Enää ei tarvitse etsiä operaattorin puhelinnumero, soitella maksullisiin palvelunumeroihin tai jonottaa ja kuunnella musiikkia asiakaspalvelijaa odotellessa.

Kaikille samat edulliset hinnat

Moi liittymiä selatessa, sinun ei tarvitse kytätä ohi meneviä puhelinliittymä tarjouksia. Määräaikaisten liittymien ja toistuvasti muuttuvien hintojen sijaan Moin liittymät ovat aina yhtä halpoja kaikille. Ostamasi liittymän kuukausimaksu ei nouse vuoden tai kahden kuluttua useamman euron, vaan hinta pysyy aina samana. Voit surffata, puhua, striimata ja somettaa vapaasti tänään ja tulevaisuudessa yhtä edulliseen hintaan.

Puhelinliittymä.com
Logo