Moi nettiliittymät

Tarvitsetko nettiyhteyttä useaan laitteeseen?

Moi nettiliittymät ovat nopeita, edullisia ja joustavia, ne soveltuvat puhelimeen, tablettiin ja moniin muihin laitteisiin. Enää ei siis tarvitse hankkia jokaiselle laitteelle omaa liittymää, kun vain yksi Moi-tili riittää.

Moi liittymät ovat erinomainen valinta heille, jotka tarvitsevat nettiyhteyden moneen laitteeseen. Usean liittymän sijaan avaat vain yhden tilin, jonka jälkeen voit tilata tarvitsemasi määrän sim-kortteja, eli simmejä.

Näin saat kätevästi kaikki laitteet liitettyä saman tilin alle, joka säästää runsaasti aikaa, rahaa ja hermoja. Kaikki laitteet kerryttävät samaa datapottia, joka tekee kulutuksen seuraamisesta helppoa. Mun Moi sovelluksessa voit seurata datan kulutusta ja tarvittaessa muokata simmien asetuksia.

Simmit käyttävät liittymästä riippuen DNA:n 4G tai 5G verkkoa, joka ovat erittäin kattavia. Netin nopeuden voit valita omaan kulutukseen sopivaksi 100-1000 Mbit/s väliltä.

Tässä kaikki Moi nettiliittymät, valitse omasi

Miksi valita Moi nettiliittymä?

Moi liittymät valikoimassa on hyvä kokoelma puhelinliittymiä, jotka ovat suunniteltu erilaisten käyttäjien tarpeisiin.

Liittymävalikoima oli vielä hetki sitten melko pieni, mutta nykyaikana valikoimassa on useampi 4G ja 5G liittymä.

Vaikka valikoima tuntuu aluksi pieneltä ainakin verrattuna kilpailijoiden nettiliittymä valikoimaan, löytyy sieltä jokaiselle sopiva paketti.

Vaihtoehtoina on paketti kevyeen netin selaamiseen, rajattomaan netin selaamiseen ja raskaampaan selaamiseen rajaton liittymä huippunopeudella.

Moi liittymien nopeudet ovat kahdessa paketissa 100 mbit/s ja rajattomassa kovaan käyttöön tarkoitetussa paketissa jopa 300 mbit/s.

Suurin paketti on suunniteltu kaikille heille, joille kelpaa vain paras ja nopein vaihtoehto, josta netin voi halutessaan myös jakaa muillekin laitteille.

Kaikki Moi nettiliittymien simmit käyttävät DNA:n nopeaa ja kattavaa 4G LTE verkkoa, joka on yksi Suomen parhaista.

Alla kerromme vielä hieman lisätietoa Moin tarjomista nettiliittymistä, tutustu ja tilaa käyttöösi parhaiten sopiva paketti.

Kaikki ajankohtaiset Moi liittymätarjoukset lisäämme yläpuolella olevaan taulukkoon, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Kuuden euron simmi

Moi nettiliittymä kuuden euron simmi soveltuu mainiosti esimerkiksi puhelimeen, riistakameraan, tablettiin tai koiratutkaan.

Se on suunniteltu laitteille, joissa käytetään dataa kevyesti. Kohtuukäytössä tämä paketti on erittäin edullinen vaihtoehto, ehkä jopa markkinoiden halvin.

Kuuden euron kuukausihintaan kuuluu 4 gigaa jaettavaa dataa, joka riittää erinomaisesti normaaliin älypuhelinkäyttöön.

Normaalilla selaamisella tarkoitetaan lähinnä sähköpostien lukemista ja lähettämistä sekä whatappailua.

Monissa muissa laitteissa kuukausittainen 4 gigan data riittää helposti, kuten esimerkiksi koiratutkassa, joka kuluttaa hyvin vähän dataa.

On kuitenkin tärkeä muistaa, että jokainen simmi kasvattaa yhteistä datapottia 4 gigaa.

Mikäli sinulla on kolme laitetta esimerkiksi puhelin, tabletti ja koiratutka, riittää data varmasti hyvin puhelimella surffailuun vaikka surffailisi tavallista enemmän.

Tämä johtuu siitä, että kolme simmiä kasvattaa yhteisen datapotin 12 gigaan kuukaudessa, josta kaksi laitetta käyttää dataa vähemmän, jolloin puhelimelle riittää enemmän.

Moi nettiliittymät ovat saaneetkin paljon kiitosta siitä, että paketit ovat edullisia ja kerryttävät sekä käyttävät yhteistä datapottia.

Rajaton reilu

Moi nettiliittymät rajaton reilu sopivat hyvin henkilöille, jotka tietävät jo liittymää hankkiessa kuluttavansa dataa reilusti kuukausittain.

Mikäli katsot puhelimella videoita, elokuvia tai muita suoratoistopalveluita, kuluttaa se dataa yllättävän paljon.

Tämän paketin kuukausihinta on vain 18 euroa ja voit selata nettiä täysin huolettomasti 100 Mbit/s nopeudella.

Rajaton liittymä on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat käyttää liittymäänsä huolettomasti ilman pelkoa ylimenevästä datasta.

Rajaton turbo

Moi nettiliittymä rajaton turbo sopii rajattomuutensa ja erittäin nopean netin johdosta kaikille heille, jotka haluavat parhaan mahdollisen paketin kovaan käyttöön.

Superkäyttäjille suunnitellulla paketilla surffailet netissä täysin ilman turhia rajoituksia jopa 300 mbit/s maksiminopeudella.

Turbo nettiliittymän vauhti ei hyydy edes lomaillessa, sillä kuukausihintaan kuuluu EU/ETA -alueella datakäyttöä jopa 10 gigaa.

Päätähuimaavaan vauhtiin ja rajattomaan netin selaamiseen pääsee käsiksi vain 23 euron kuukausihintaan, joka on melko edullinen hinta turbolle.

Tämä nettiliittymä on ehdottomasti paras vaihtoehto kaikista paketeista, jos etsit liittymää mobiilireitittimeen.

Liittymän 300 megan maksiminopeudesta nimittäin riittää vauhtia hyvin kodin muillekin laitteille.

Puhelinliittymä.com
Logo