Moi liittymätarjoukset

Moi haastaa kilpailijat joustavalla hinnoittelullaan

Oletko pitkään etsinyt tai miettinyt, mistä mahtaa löytyä kaikki Moi liittymätarjoukset listattuna?

Lähes jokainen suuri operaattori julkaisee säännöllisesti uusia liittymätarjouksia, joilla houkutellaan uusia asiakkaita.

Moi liittymät tulivat Suomen liittymämarkkinoille suurien operaattorien joukkoon, mutta erosi muista hinnoittelullaan.

Liittymät ovat olleet alusta alkaen erittäin edullisia ja vaikka suosio on räjähdysmäisesti kasvanut, ei hintoja ole myöskään nostettu.

Miksi siis julkaista liittymätarjouksia, jos puhelinliittymät ovat hinnoiteltu alusta alkaen erittäin edullisiksi?

Mikäli Moi innostuu julkaisemaan tulevaisuudessa erikoistarjouksia, löydät ne alla olevasta vertailutaulukosta.

Tässä kaikki Moi liittymätarjoukset ja kampanjat

Missä kaikki Moi tarjoukset ja alennuskoodit?

Moi liittymätarjoukset ei ole muuttuneet juuri yhtään vuodesta 2016, jolloin operaattori tuli Suomen liittymämarkkinoille.

Puhelinliittymien hinnoissa on tehty vain pieniä viilauksia ja ainakin yksi uusi paketti on lisätty valikoimaan.

Monet ihmiset varmasti ihmettelevät, miksi Moi ei julkaise erilaisia erikoistarjouksia, kuten lähes kaikki muut operaattorit.

Alennuskoodeja ei ole myöskään ollut esillä missään, joilla Moi liittymän saisi entistäkin halvempaan hintaan.

Operaattorin hinnat ovat yksikertaisesti olleet alusta alkaen erittäin edullisia ja hinnoittelu on poikennut paljon kilpailijoiden hinnoittelu malleista.

Mikäli tulevaisuudessa operaattori julkaisee alennuskoodeja tai joitain muita tarjouksia esimerkiksi uusille asiakkaille, julkaisemme ne sivuillamme ensimmäisten joukossa.

Vaikka Moi liittymätarjouksia ei ole tähän asti ollut ainakaan vielä saatavilla, ei se tarkoita sitä, etteikö niitä voisi olla vuoden tai muutaman vuoden kuluttua tarjolla.

Moi liittymätarjoukset ovat ilman alennuskoodejakin edullisimmasta päästä

Moi on tarjonnut koko toimintansa ajan kaikki liittymät käsittämättömän reiluun hintaan, joissa vauhtia ja nopeutta piisaa, mutta hinta ei päätä huimaa.

Yksi suosituimmista paketeista on varmasti Moi liittymä ”kuuden euron simmi”, jota on aktiivisesti mainostettu niin televisiossa kuin muissakin kanavissa.

Tämä liittymä on varmasti monille puhelimen käyttäjille yksi markkinoilla olevista liittymistä halvin vaihtoehto, mutta ei kuitenkaan aivan kaikille.

Mikäli liittymän hankkii henkilö, joka selaa puhelimella nettiä jatkuvasti, kuten pelaa pelejä ja katsoo elokuvia, saattaa paketin data ylittyä.

Lisämaksulla on mahdollista hankkia myös rajaton ominaisuus, jolloin liittymän hinta hieman nousee mutta silloin nettiä on mahdollista käyttää rajattomasti.

Kuuden euron simmi on kuitenkin suunniteltu netin kevyeen käyttöön, jonka takia se toimii vain 100 mbit/s maksiminopeudella.

Tämä kannattaa ottaa huomioon liittymävaihtoehtoihin tutustuessa, sillä netin suurkuluttajille löytyy yksi hyvä vaihtoehto, joka on rajaton turbo.

Rajaton turbo ei hyydy kovassakaan käytössä, sillä surffailet huolettomasti netin ihmeellisessä maailmassa jopa 300 mbit/s maksiminopeudella.

Moi Mobiilin toimintatapoja ei voi moittia

Vaikka Moi liittymätarjoukset ovat pysyneet ennallaan koko toimintansa ajan, eikä erilaisia alennuskoodeja ole tarjolla, ei sitä voi moittia.

Kuten aikaisemmin totesimme, Moi toi Suomen liittymämarkkinoille erittäin edulliset liittymät niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Edullisilla hinnoilla on varmasti ollut osuutta asiaan operaattorin erittäin nopean suosion kasvussa.

Se ehti olla markkinoilla vasta hetken, kun se jo nousi räjähdysmäisesti yhdeksi suosituimmaksi operaattoriksi.

Moi loi vajaassa nejässä vuodessa niin suositun brändin, että suuret kilpailijat osoittivat kiinnostusta pientä operaattoria kohtaan.

Tarina jatkuu siten, että tänä päivänä DNA omistaa kokonaan Moi Mobiilin, mutta molempien liittymät ovat pysyneet kaupasta huolimatta entisellään.

Mikäli tulevaisuudessa ilmestyy Moi tarjouksia, löydät ne helposti ja nopeasti Moi liittymätarjoukset sivuiltamme.