Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen netissä on mahdollista aina 60 000€ saakka ilman vakuuksia tai takaajia, saat lainapäätöksen heti.

Voit löytää edullisen yhdistelylainan kilpailutuspalveluiden avulla, jotka toimittavat hakemuksen jopa 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle.

Näin voit saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta suoraan sähköpostiisi, joista on helppoa valita sopivin vaihtoehto.

Voit hakea yhdistelylainaa yksin tai yhteishakijan kanssa, jolloin on suurempi todennäköisyys saada suurempi laina.

Lainojen yhdistäminen – Mitä se tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean eri lainan yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vanhat pienemmät lainat maksetaan pois ja tilalle tulee yksi suurempi laina, jonka kuukausierä on yleensä pienempi kuin aiempien lainojen yhteissumma. Yhdistelylainalla pyritään saavuttamaan säästöä ihan samalla tavalla kuin kilpailuttamalla puhelinliittymät.

Lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useampi autolaina, joustoluotto, kulutusluotto tai pikavippi, jotka aiheuttavat kuukausittaisia maksuja ja korkokuluja. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi voit säästää huomattavia summia koroissa ja kuukausimaksuissa. Lisäksi lainojen yhdistäminen tekee talouden hallinnasta helpompaa, kun sinun tarvitsee muistaa maksaa vain yhtä lainaa kuukaudessa.

Lainojen yhdistämisessä on myös riskinsä, kuten kaikessa lainaamisessa. Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, sinun tulee olla tarkkana uuden lainan koron ja maksuaikataulun suhteen. Jos uuden lainan korko tai maksuaikataulu ovat huonommat kuin vanhojen lainojen, saatat loppujen lopuksi maksaa enemmän korkokuluja kuin aiemmin.

On myös tärkeää huomata, että kaikki lainat eivät ole yhdistettävissä. Esimerkiksi joissakin tapauksissa on parempi pitää erillään vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, koska ne eroavat toisistaan korkojen ja maksuehtojen osalta. Ennen lainojen yhdistämistä onkin tärkeää tarkastella huolellisesti kaikkia lainaehtoja ja harkita, onko yhdistäminen paras ratkaisu sinun tilanteessasi.

Lainojen yhdistämistä voi hakea monilta eri lainapalveluilta ja pankeilta. Netistä haettavat lainat ovat yleensä nopeampia ja helpompia saada kuin perinteiset pankkilainat, ja useat palvelut tarjoavat myös lainojen yhdistämispalveluita. Ennen lainojen yhdistämistä kannattaa kuitenkin vertailla eri palveluiden tarjoamia lainaehtoja ja kuluja, jotta voit löytää parhaan tarjouksen omalle tilanteellesi.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto, jos henkilöllä on useita eri lainoja ja niiden takaisinmaksusta aiheutuu suuria kuluja. Lainojen yhdistämisellä voi säästää huomattavia summia kuluissa ja helpottaa taloudenhallintaa. Tässä muutamia syitä, miksi lainojen yhdistäminen kannattaa:

  1. Alhaisempi korko: Kun yhdistät useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi, yleensä se tarkoittaa myös alhaisempaa korkoa. Yhdistämällä useat pienet lainat yhdeksi isommaksi, säästät rahaa koroissa ja maksat vain yhtä korkoa yhdestä lainasta.
  2. Pienemmät kuukausittaiset maksut: Kun yhdistät lainoja, voit usein neuvotella pidemmän maksuajan ja näin ollen pienemmät kuukausittaiset maksut. Tämä helpottaa taloudenhallintaa ja mahdollistaa paremman budjetoinnin.
  3. Yksinkertaisempi talouden hallinta: Useat eri lainat voivat olla hankalia hallita ja seurata. Kun yhdistät lainat, sinulla on vain yksi laina ja yksi maksu kuukaudessa, mikä helpottaa talouden hallintaa.
  4. Vältä maksuongelmat: Kun lainojen takaisinmaksu on hankalaa, se voi johtaa maksuongelmiin ja viivästyksiin, joka voi puolestaan johtaa lisämaksuihin. Lainojen yhdistäminen voi auttaa välttämään maksuongelmia.
  5. Säästä rahaa: Kun yhdistät lainat, säästät rahaa sekä koroissa että maksuissa. Tämä voi auttaa parantamaan taloudellista tilannetta ja mahdollistaa säästöjen kasvattamisen.

Lainojen yhdistäminen kannattaa siis yleensä aina silloin, kun henkilöllä on useita erilaisia lainoja, joiden takaisinmaksu on hankalaa ja kallista. On tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainatarjoukset ennen päätöksen tekemistä.

Kuinka lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean eri lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Tämä on hyödyllinen ratkaisu, kun haluaa selkeyttää omaa talouttaan ja säästää rahaa korkokuluissa sekä mahdollisissa muissa kuluissa. Kun yhdistää lainat yhdeksi, on mahdollista saada parempi yleiskuva omasta taloudesta ja hallita sitä paremmin.

Yhdistelylainaa on yleensä mahdollista saada lähes kaikille lainatyypeille, joita voidaan hakea erilaisilta rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Näitä ovat esimerkiksi kulutusluotot, pikavipit, osamaksusopimukset, luottokorttilainat, joustoluotot sekä muut vastaavat luottotuotteet.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu yleensä niin, että otetaan uusi, suurempi laina, jolla maksetaan pois kaikki vanhat pienemmät lainat. Tämän jälkeen ainoa velka on uusi yhdistetty laina, jonka kuukausierä voi olla pienempi kuin aikaisempien lainojen yhteenlaskettu kuukausierä. Lisäksi uudessa lainassa voi olla edullisempi korko kuin aikaisemmissa lainoissa, mikä säästää rahaa.

Lainojen yhdistämisessä kannattaa ensin selvittää, millaisia kuluja aikaisemmat lainat sisältävät, kuten avaus- ja nostokuluja sekä korkoja. Tämän jälkeen kannattaa vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia, joita voi löytää esimerkiksi lainojen kilpailutuspalveluiden avulla. Kun sopiva lainatarjous on löytynyt, kannattaa huolella lukea lainaehtoja ja varmistaa, että uusi yhdistelylaina sopii omaan taloustilanteeseen.

Lainojen yhdistäminen voi olla erinomainen ratkaisu henkilöille, joilla on useita pieniä lainoja eri tahoilta. Yhdistämällä lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi voi säästää rahaa sekä helpottaa omaa taloudenhallintaa. On kuitenkin tärkeää huolellisesti selvittää uuden lainan ehdot ja vertailla eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Milloin kannattaa yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen voi olla järkevä ratkaisu silloin, kun sinulla on useita eri lainoja eri pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Yhdistämällä lainat voit usein säästää huomattavasti rahaa, sillä voit saada yhdistelylainan korkoprosentin ja kuukausierän pienemmäksi kuin mitä maksat nykyisistä lainoistasi yhteensä.

Lainojen yhdistäminen voi myös helpottaa talouden hallintaa, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausierästä ja yhdestä eräpäivästä sen sijaan, että sinulla olisi useita eri eräpäiviä ja maksuja. Tämä voi auttaa sinua välttämään myös maksuhäiriömerkinnän, mikäli et ole pysynyt aiempien lainojen maksuissa aikataulussa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa erityisesti silloin, kun sinulla on useita eri lainoja eri pankeilta tai rahoituslaitoksilta ja maksat niistä korkeaa korkoa. Usein lainojen yhdistämiseen liittyy kuitenkin tiettyjä ehtoja, joiden tulee täyttyä, jotta yhdistelylaina voidaan myöntää.

Yleensä voit yhdistää kaikki vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, pikavipit, osamaksusopimukset, luottokorttilainat ja muut vastaavat lainat. Yhdistelylainaa ei kuitenkaan yleensä myönnetä, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai jos et pysty osoittamaan riittävää maksukykyä yhdistelylainan takaisinmaksuun.

Jos sinulla on useita eri lainoja, voit aloittaa lainojen yhdistämisen vertailemalla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia yhdistelylainoja. Lainojen kilpailuttaminen voi auttaa sinua löytämään edullisimman yhdistelylainan, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen korkoprosentin ja kuukausierän. Voit myös käyttää eri lainojen yhdistelyyn erikoistuneita palveluita, jotka voivat auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen yhdistelylainan yhdellä hakemuksella.

Lainojen yhdistäminen voi pidentää lainan takaisinmaksuaikaa ja lisätä kokonaiskustannuksia, vaikka kuukausierä ja korkoprosentti olisivatkin alhaisempia. Tämä tulee ottaa huomioon lainojen yhdistämistä harkittaessa.

Milloin lainojen yhdistäminen ei ole hyvä ratkaisu?

Vaikka lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllinen ratkaisu monissa tilanteissa, se ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Lainojen yhdistämisen haittapuolia ovat muun muassa seuraavat:

  1. Pitkä laina-aika: Kun yhdistät lainoja, saatat joutua maksamaan lainaa pidempään kuin jos olisit maksanut lainat erikseen. Tämä voi tarkoittaa, että maksat enemmän korkoja ja muita kuluja yhteensä.
  2. Uusi laina: Lainojen yhdistäminen edellyttää uuden lainan ottamista, mikä voi johtaa lisävelkaantumiseen ja vaikeuttaa talouden hallintaa, jos et ole varma kykeneväsi hoitamaan uutta lainaa.
  3. Korkokulut: Vaikka lainojen yhdistäminen voi alentaa kuukausittaista lyhennysmäärää, se voi myös lisätä kokonaiskorkokuluja, jos uuden lainan korko on korkeampi kuin aiempien lainojen korot yhteensä.
  4. Lainaehtojen muuttuminen: Kun yhdistät lainoja, saatat menettää joitakin aiempien lainojen hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten joustavat maksuehdot tai lyhennysvapaat.

Lainojen yhdistäminen ei ole paras ratkaisu, jos et ole varma, että pystyt hoitamaan uuden lainan maksut ja että uuden lainan korko on alhaisempi kuin aiempien lainojen yhteinen korko. On myös tärkeää, että ymmärrät, että lainojen yhdistäminen on vain lyhytaikainen ratkaisu, eikä se poista velkaongelmaa pysyvästi. Sinun on myös tehtävä tarvittavat muutokset taloudenhallintaasi, jotta et joudu velkaantumaan uudelleen tulevaisuudessa.

Kannattaako yhdistää kaikki lainat vai jättää jotain ulkopuolelle?

Lainojen yhdistäminen voi olla erinomainen ratkaisu talouden hallinnan helpottamiseen ja säästöjen saavuttamiseen. Kuitenkin on tärkeää harkita tarkkaan, mitkä lainat kannattaa yhdistää ja mitkä jättää ulkopuolelle.

Pienet korkeakorkoiset vakuudettomat lainat ovat yleensä niitä, jotka kannattaa ehdottomasti yhdistää. Tällaisia lainoja voivat olla esimerkiksi luottokorttivelat, pikavipit ja muut pienlainat. Sen sijaan edullisemmat vakuukuudelliset lainat, kuten asuntolaina tai autolaina kannattaa jättää monissa tapauksissa yhdistämisen ulkopuolelle.

Ennen kuin aloitat lainojen yhdistämisen, on tärkeää tehdä tarkka inventaario kaikista nykyisistä lainoistasi, niiden koroista, maksuajoista ja muista kuluista. Tämän jälkeen voit selvittää, millä ehdoilla voit yhdistää lainat yhdeksi lainaksi.

Jos sinulla on useita pieniä lainoja eri rahoituslaitoksilta, voi olla järkevää yhdistää ne yhdeksi lainaksi, joka helpottaa kuukausimaksujen hallintaa ja vähentää maksuista aiheutuvia kuluja. Tällöin voit välttyä useilta maksuilta ja eräpäiviltä.

Toisaalta, jos sinulla on jo alhaisella korolla varustettu laina, ei välttämättä ole järkevää yhdistää sitä muihin korkeakorkoisiin lainoihin, sillä tämä voi johtaa kokonaiskoron kasvuun. Lisäksi lainojen yhdistäminen voi johtaa pidempään maksuaikaan, mikä voi johtaa lisäkustannuksiin.

On myös tärkeää, että lainojen yhdistämistä harkittaessa otetaan huomioon oma taloustilanne ja maksukyky. Jos yhdistät lainasi, sinun tulee olla varma, että pystyt maksamaan yhdistelylainan takaisin sovitusti ja ilman lisäongelmia.

Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita korkeakorkoisia pieniä lainoja, joista aiheutuu lisäkuluja ja maksuvaikeuksia. Tällöin yhdistämällä lainat, voit säästää rahaa ja hallita talouttasi helpommin. Kuitenkin on tärkeää harkita tarkkaan, mitkä lainat kannattaa yhdistää ja varmistaa, että oma taloustilanne sallii yhdistelylainan maksamisen takaisin sovitussa aikataulussa.

Yhdistelylainaa kannattaa hakea useammasta paikasta

Yhdistelylainan hakeminen voi olla hyvä ratkaisu, jos sinulla on useita eri lainoja ja haluat selkeyttää taloudenhallintaasi. Yhdistelylainalla voit yhdistää kaikki eri lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausierää ja hoitaa vain yhtä lainaa. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa, sillä usein yhdistelylainan korot ja kulut ovat alhaisempia kuin erillisten lainojen.

Yhdistelylainan hakeminen kannattaa aloittaa vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia ja kilpailuttamalla lainat. Voit käyttää lainojen kilpailutuspalveluita, joiden avulla voit saada monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella sähköpostiisi. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse käydä täyttämässä lainahakemusta jokaisen rahoituslaitoksen tai pankin verkkosivuilla.

Kun olet saanut useita tarjouksia, vertaile niitä tarkasti. Kiinnitä huomiota lainan korkoon, mahdollisiin lisäkuluihin ja takaisinmaksuaikaan. Vertaile myös eri lainatyyppejä, kuten vakuudellista ja vakuudetonta lainaa, ja valitse sopivin vaihtoehto omiin tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Yhdistelylainan hakemisessa kannattaa myös harkita yhteishakijan käyttöä. Yhteishakijan kanssa lainan hakeminen voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, erityisesti jos sinulla on huono luottohistoria tai maksuhäiriömerkintöjä. Yhteishakijan kanssa voitte myös yhdessä saada alhaisemman koron ja parempia lainaehtoja.

Yhdistelylainan hakeminen voi olla hyvä ratkaisu taloudenhallinnan helpottamiseksi ja rahansäästön saavuttamiseksi. Muista kuitenkin vertailla eri tarjouksia ja kilpailuttaa lainat, jotta löydät parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä ajan kanssa netissä, jotta löydät sopivan yhdistelylainan helposti ja nopeasti.

Tarkastele yhdistelylainan todellista vuosikorkoa

Yhdistelylainan ottaminen on hyvä keino selkeyttää taloutta ja pienentää lainanhoitokuluja, mutta ennen kuin allekirjoitat sopimuksen, on tärkeää tarkastella lainan todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon lainan ottaminen oikeasti maksaa vuositasolla, kun kaikki lainanhoitokulut ja korot lasketaan yhteen.

Todellinen vuosikorko on pakollinen ilmoitettava kaikissa lainoissa, ja sen avulla eri lainojen vertaileminen on helppoa. Yhdistelylainan kohdalla todellinen vuosikorko on erityisen tärkeä, sillä usein lainojen yhdistämisessä puhutaan suuremmista summista ja pidemmistä takaisinmaksuajoista. Tarkkailemalla todellista vuosikorkoa voi säästää merkittävästi lainanhoitokuluissa.

Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös muita lainan ehtoja, kuten takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus. Lainaa harkitessa on hyvä tehdä huolellinen budjetti ja suunnitella, kuinka paljon rahaa kuukausittain jää lainanhoitoon. Lainojen yhdistämisen tarkoituksena on helpottaa talouden hallintaa, joten lainan takaisinmaksu ei saa aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

Yhdistelylainan todellinen vuosikorko voi vaihdella eri lainanantajien välillä, joten kannattaa vertailla eri lainatarjouksia ja kilpailuttaa lainat ennen päätöksen tekemistä. Useat lainojen kilpailutuspalvelut tarjoavat mahdollisuuden saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, jolloin vertailu on helppoa ja vaivatonta.

Kun olet löytänyt sopivan yhdistelylainan, varmista vielä ennen allekirjoittamista, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja että takaisinmaksusuunnitelma on realistinen ja hallittavissa. Muista myös käyttää lainaa vastuullisesti ja välttää uusien velkojen ottamista sen jälkeen, kun olet saanut taloutesi järjestykseen.

Lainojen yhdistäminen vai velkajärjestely?

Lainojen yhdistäminen ja velkajärjestely ovat molemmat keinoja selvitä velkaongelmista ja saada talous kuntoon. Niiden välillä on kuitenkin eroja, ja sopivampi ratkaisu riippuu henkilön tilanteesta ja velkamäärästä.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usein sitä, että henkilö ottaa uuden lainan, jolla hän maksaa pois aiemmat lainat ja velat. Tällöin hänellä on jatkossa vain yksi laina, josta hän maksaa kuukausittain sovitun summan. Tämä voi olla hyvä ratkaisu, jos henkilöllä on useita pieniä lainoja tai kulutusluottoja, joiden korot ovat korkeita. Yhdistelylainan avulla hän voi saada lainojen korkokulut pienemmiksi ja maksaa kuukausittain yhtä lainaa sen sijaan, että maksaisi useita eri lainoja.

Velkajärjestely puolestaan on virallinen menettely, joka on tarkoitettu henkilöille, joilla on suuria velkaongelmia eikä heillä ole mahdollisuutta maksaa velkojaan takaisin. Velkajärjestelyssä velallisen kaikki velat yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka jälkeen velkojille maksetaan sovitun maksuohjelman mukaisesti. Velkajärjestelyyn liittyy useita vaatimuksia ja se vaatii yleensä ammattilaisen avustusta.

Velkajärjestely ja lainojen yhdistäminen eivät ole aina joko-tai -ratkaisuja, vaan ne voivat myös toimia yhdessä. Velkajärjestelyn yhteydessä henkilö voi hakea yhdistelylainaa, jolla hän maksaa pois velkojaan ja saa yhden selkeän lainan tilalle.

On tärkeää muistaa, että velkamäärä ja taloudellinen tilanne ovat yksilöllisiä. Ennen kuin henkilö päättää, onko yhdistelylaina vai velkajärjestely sopivampi ratkaisu, hänen kannattaa arvioida tarkkaan oma taloudellinen tilanne ja keskustella ammattilaisen kanssa eri vaihtoehdoista.

Ota nämä asiat huomioon ennen kuin haet yhdistelylainaa

Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä ratkaisu, jos sinulla on useita eri lainoja eri lainanantajilta, joista maksat korkeaa korkoa ja eri maksuja. Yhdistelylainan avulla voit yhdistää kaikki pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin maksat vain yhtä korkoa ja maksua kuukaudessa. Ennen kuin haet yhdistelylainaa, on tärkeää ottaa huomioon joitakin seikkoja.

  1. Selvitä kaikki velkasi: Ennen kuin voit hakea yhdistelylainaa, sinun on selvitettävä, kuinka paljon velkaa sinulla on ja mitä velkaa sinulla on. Tämä auttaa sinua saamaan oikean määrän yhdistelylainaa ja sopivan maksuaikataulun.
  2. Vertaile eri lainanantajien tarjouksia: Yhdistelylainoja tarjoavat monet pankit, rahoitusyhtiöt ja online-lainanantajat. On tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia ennen kuin päätät, mistä haet yhdistelylainaa.
  3. Selvitä todellinen vuosikorko: Lainan todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon laina todellisuudessa maksaa, kun otetaan huomioon kaikki lainan kulut ja korot. On tärkeää varmistaa, että yhdistelylainan todellinen vuosikorko on alhainen, jotta voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
  4. Tarkista lainaehdot: Ennen kuin allekirjoitat yhdistelylainan sopimuksen, sinun tulee tutustua huolellisesti lainan ehtoihin. Tarkista erityisesti lainan takaisinmaksuaika, kuukausittaiset maksut, korot ja muut mahdolliset kulut.
  5. Arvioi oma taloudellinen tilanteesi: On tärkeää varmistaa, että voit maksaa yhdistelylainan kuukausittaiset maksut. Tee realistinen budjetti ja arvioi oma taloudellinen tilanteesi ennen kuin päätät hakea yhdistelylainaa.

Yhdistelylaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita pieniä lainoja eri lainanantajilta. Se voi auttaa sinua säästämään rahaa ja yksinkertaistamaan taloudenhallintaasi. Ennen kuin päätät hakea yhdistelylainaa, varmista, että olet tutkinut eri vaihtoehtoja ja arvioinut oman taloudellisen tilanteesi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean eri lainan yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällä tavoin voi usein säästää huomattavasti lainakuluissa, sillä yhden suuren lainan korko ja kulut voivat olla huomattavasti pienemmät kuin useamman pienen lainan korko ja kulut yhteensä.

Mitkä ovat lainojen yhdistämisen edut?

Lainojen yhdistäminen voi tarjota useita etuja. Ensinnäkin se voi helpottaa taloudenhallintaa, kun lainanlyhennykset hoidetaan yhden suuren lainan kautta. Lisäksi lainojen yhdistäminen voi usein laskea lainan kokonaiskuluja, sillä yhden suuren lainan korko ja kulut voivat olla pienemmät kuin useamman pienen lainan korko ja kulut yhteensä.

Miten voin yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen on yleensä helppoa. Ensimmäinen askel on selvittää, millaiset lainat sinulla on ja mitä niistä maksetaan kuukausittain. Tämän jälkeen voit tutustua lainojen kilpailutuspalveluihin, jotka vertailevat eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia ja auttavat sinua löytämään lainatarjouksen.

Millaisia lainoja voi yhdistää?

Useimmiten lainoja yhdistetään kulutusluottoja ja muita vakuudettomia lainoja. Myös luottokorttilaskuja voi yhdistää yhdeksi lainaksi. On tärkeää tutkia huolella eri vaihtoehtoja ja selvittää, mitä lainoja voi yhdistää ja millaisia ehtoja yhdistämiseen liittyy.

Voiko yhdistelylainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä, yhdistelylainaa voi yleensä saada ilman vakuuksia. Lainan myöntäminen kuitenkin edellyttää, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa ja hakijan maksukyky riittää lainan takaisinmaksuun.

Puhelinliittymä.com
Logo