Osallistu arvontaan ja Apple Macbook Air M2

voita-Apple-Macbook-Air-M2

Haluaisitko sinä mahdollisuuden voittaa uuden Apple Macbook Air M2 ja samalla saada edullisen liittymätarjouksen? Jätä vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö Telialle ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Palkinnon arvo on huikeat 1559 euroa. Ei muuta kuin kokeilemaan onnea ja osallistumaan kilpailuun!

Osallistu arvontaan ja Apple Macbook Air M2

Nyt sinulla on rajoitetun ajan mahdollisuus osallistua Telian järjestämään arvontaan ja voittaa Apple Macbook Air M2, jonka hinta on 1559 euroa. Arvontaan osallistuminen on täysin maksutonta. Jätä vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö Telialle ja olet mukana palkinnon arvonnassa.

Osallistu arvontaan täyttämällä kilpailusivulla oleva yhteydenottolomake ja olet askeleen lähempänä palkinnon voittamista. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen annat Telialle kertaluontoisen soittoluvan ja mahdollisuuden tehdä sinulle nykyistä paremman liittymätarjouksen. Tämän hetken parhaat tarjoukset löydät Telia liittymät osiosta.

Kaikkien soittoluvan antaneiden kesken arvotaan yksi Apple Macbook Air M2. Yhteydenottopyynnön jättäminen vie aikaa vain alle minuutin. Täytä yhteydenottolomakkeeseen etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, kaupunki ja valitse, minkä operaattorin puhelinliittymä sinulla on tällä hetkellä käytössä.

Voit osallistua kilpailuun ja jättää yhteydenottopyynnön Telialle, jos olet 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on käytössä oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tutustua arvonnan sääntöihin ennen yhteydenottopyynnön jättämistä klikkaamalla tästä.

Näin osallistut arvontaan

  • Klikkaa ”Osallistu arvontaan tästä” painiketta.
  • Lue huolellisesti läpi kilpailun säännöt ja Telian tietosuojalausunto.
  • Syötä vaaditut yhteystietosi yhteydenottolomakkeeseen.
  • Tarkista vielä täyttämäsi tiedot oikeiksi ja klikkaa lopuksi ”Osallistu nyt” painiketta.
  • Nyt olet jättänyt yhteydenottopyynnön Telialle ja olet mukana Apple Macbook Air M2 arvonnassa.

Miksi arvontaan kannattaa osallistua?

Telian kilpailut ovat aina ilmaisia osallistujille ja tarjolla on toinen toistaan arvokkaampia palkintoja. Voit osallistua arvontaan muutamassa minuutissa ja saat mahdollisuuden voittaa Apple Macbook Air M2, jonka lisäksi voit saada Telialta nykyistä halvemman ja sinulle sopivamman puhelinliittymän. Parhaassa tapauksessa juuri sinä voitat 1559 euron arvoisen tietokoneen ja saat käyttöösi nykyistä halvemman liittymän, joka tuo selvää säästöä.

Osallistuessa arvontaan voit samalla kilpailuttaa kätevästi puhelinliittymäsi ja halutessa pyytää vaikka liittymätarjousta myös muille perheenjäsenille. Puhelinliittymän kilpailuttaminen voi tuoda erittäin suuren säästön etenkin suurissa perheissä, joissa useammalla henkilöllä on oma liittymä käytössä.

Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei voisi olla enää helpompaa kun voit jättää kertaluontoisen soittopyynnön operaattorille, joka ottaa sinuun yhteyttä ja tekee liittymätarjouksen. Osallistuessa voit myös valita yhteydenottotavaksi tekstiviestin ja sähköpostin, jolloin Telia toimittaa sinulle henkilökohtaisen liittymätarjouksen sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Mikä on arvonnan palkintona?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvotaan yksi Apple Macbook Air M2 tietokone, jonka arvo on 1559 euroa. Voittaja pääsee nauttimaan täysin uusiksi muotoilusta huipputehokkaasta tietokoneesta, jonka akku kestää jopa 18 tuntia.  MacBook Air on erittäin kestävä. Sen rungossa on käytetty 100-prosenttisesti kierrätettyä alumiinia.

MacBook Air M2-sirun tehokkuuden ansiosta tuottaa vaikuttavan suoritus­kyvyn ilman tuuletinta, joten se pysyy täysin äänettömänä myös vaativimpien tehtävien aikana. M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin energiatehokkaampi ja nopeampi kuin M1.

Suoriudut töistäsi nopeammin entistä tehok­kaammalla 8-ytimisellä prosessorilla. Luo kiehtovia kuvia ja animaatioita jopa 10-ytimisen näytön­ohjaimen ansiosta. Työstä useampia 4K- ja 8K ProRes ‑videovirtoja huipputehoisella Media Enginellä. Voit jatkaa työskentelyä tai pelaamista koko päivän vaikka yöhön saakka jopa 18 tuntia kestävän akun ansiosta.

Jos haluat mahdollisuuden voittaa uuden Apple Macbook Air M2 tietokoneen, osallistu ihmeessä arvontaan jo tänään. Yhteydenottopyynnön jättäminen vie aikaa vain muutaman minuutin ja se on täysin maksutonta.

Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan saa osallistua vapaasti kaikki Suomessa asuvat vähintään 18-vuotiaat henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistujalla tulee olla voimassaoleva puhelinnumero ja toimiva sähköpostiosoite. Ennen osallistumista suosittelemme tutustumaan ja lukemaan läpi arvonnan säännöt.

Miten palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Telia ei korvaa palkintoa, jos osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai sähköpostiosoite tai numero on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen.

Telialla on oikeus julkaista voittajan kotipaikkakunta ja nimi eri medioissa ilman erillistä korvausta tai suostumusta.

Miten antamiani yhteystietoja käytetään?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen, mihin tietojen ilmoittaja on suostunut.

Operaattori ei välitä tai myy yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja muille toimijoille, ryhmille tai yrityksille markkinointitarkoituksissa.

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj

Y-tunnus: 1475607-9

Pasilan asema-aukio 1

00520 Helsinki

Puhelinliittymä.com
Logo