Voita robotti-imuri

voita-robotti-imuri

Osallistu arvontaan ja voita Roborock S7 -robotti-imuri, jonka arvo on 499 euroa. Käytä muutama minuutti vastaamalla kilpailukyselyyn ja olet mukana 499 euron robotti-imurin arvonnassa. Kilpailu on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu arvontaan ja voita Roborock S7 -robotti-imuri

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi arvontaan, jossa voit voittaa uuden Roborock S7 -robotti-imurin. Roborock S7 aloittaa uuden aikakauden robotti-imuroinnin ja -moppauksen alalla. S7 on älykäs ja tyylikäs robottipölynimuri, joka myös moppaa lattiat kiiltävän puhtaiksi perinteisen imuroinnin lisäksi. Roborockin uudet innovaatiot tekevät kodin siivoamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Osallistu ilmaiseksi kilpailuun vastaamalla vain lyhyeen kilpailukyselyyn ja saat mahdollisuuden voittaa Roborock S7 -robotti-imurin omaksesi. Arvontaan osallistutaan vastaamalla muutaman minuutin mittaiseen kilpailukyselyyn. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkinnon arvonnassa. Arvontaan on mahdollista osallistua Puhelinliittymä.com palvelun lisäksi usealla muulla verkkosivustolla.

Kaikkien kilpailukyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi Roborock S7 -robotti-imuri, jonka arvo on 499 euroa. Kilpailuun osallistuessa kilpailulomakkeeseen tulee täyttää kaikki vaaditut tiedot, kuten toimiva sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero.

Arvontaan osallistuminen on täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on käytössään toimiva sähköpostiosoite ja puhelinliittymä. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

Miten osallistun arvontaan?

Arvontaan osallistuminen on vaivatonta ja siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä kilpailusivulla olevan kilpailulomakkeen, jonka jälkeen pääset vastaamaan lyhyeen kilpailukyselyyn.

Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, joten täytä tiedot huolellisesti.

Kuka saa osallistua arvontaan?

Arvontaan voi osallistua vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Miten palkinnon voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Arvonnan palkinto

Palkintona arvotaan yksi 500 euron lahjakortti GoGift -verkkokauppaan, jossa voit käyttää sen esimerkiksi elektroniikan ostamiseen.

Robotti-imuri on vain esimerkki palkinnosta, jonka voit lunastaa halutessasi lahjakortilla.

Puhelinliittymä.com
Logo