Voita liput Weekend Festivaleille

Voita liput Weekend Festivaleille

Voita liput Weekend Festivaleille -kampanja tarjoaa mahdollisuuden voittaa kaksi kahden päivän lippua Weekend Festivaleille, jotka järjestetään 4.-5.8.2023. Liput ovat arvoltaan 359 euroa ja voittaja pääsee nauttimaan Weekend Festivalin monipuolisesta musiikkikattauksesta yhdessä ystävänsä kanssa.

Voita liput Weekend Festivaleille

Weekend Festivalit ovat yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista musiikkifestivaaleista, joka kerää vuosittain tuhansia musiikin ystäviä ympäri maata. Festivaalilla esiintyvät alan huippuartistit, ja sen tunnelma on aina ainutlaatuinen ja unohtumaton.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput Weekend Festivaleille sinulle ja ystävällesi vastaamalla kyselyyn. Arvontaan osallistuminen on helppoa ja nopeaa, ja voit voittaa liput kahdelle tähän upeaan tapahtumaan.

Kyselyyn vastaaminen on yleensä helppoa ja nopeaa, ja se on usein vaivaton tapa osallistua kilpailuihin ja arvontoihin. Kyselyihin vastaaminen auttaa myös festivaalin järjestäjiä keräämään tärkeää tietoa festivaalien kävijöistä ja heidän mieltymyksistään, jotta festivaaleista voidaan tehdä entistä parempia tulevaisuudessa.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse arvonnan päätyttyä, joten on tärkeää tarkistaa yhteystiedot ennen osallistumista. Voittaja saa liput itselleen ja ystävälleen, joten voitto tarjoaa upean mahdollisuuden viettää unohtumaton viikonloppu yhdessä musiikin ja hyvän seuran parissa.

Weekend Festivalin liput ovat haluttua tavaraa, joten jos olet musiikin ystävä, älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta voittaa liput Weekend Festivaleille vastaamalla kyselyyn. Kilpailu on avoinna kaikille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja asuvat Suomessa. Muista tutustua tarkasti kilpailun sääntöihin ja ehtoihin ennen osallistumista.

Osallistuminen arvontaan

Osallistuminen arvontaan on helppoa ja vaivatonta. Tässä on lyhyt ohje, miten voit osallistua arvontaan:

 • Mene kilpailusivulle, jossa arvonta järjestetään.
 • Täytä kilpailulomake annetuilla ohjeilla. Muista antaa oikeat ja ajantasaiset yhteystiedot, jotta kilpailun järjestäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä, mikäli voitat.
 • Lähetä kilpailulomake järjestäjille.

Huomioi, että osallistuminen on sallittua vain vähintään 18-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille, joilla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinliittymä. Muista myös lukea tarkkaan kilpailun säännöt, jotka voit löytää kilpailusivulta.

Kun olet lähettänyt kilpailulomakkeen, olet mukana arvonnassa. Toivomme sinulle onnea arvontaan!

Palkintopaketin sisältö

Weekend Festivalin voittajapaketti sisältää kaksi kappaletta kahden päivän lippuja Weekend Festivaleille. Liput ovat voimassa 4.-5.8.2023 järjestettäville festivaaleille, jotka ovat yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista musiikkifestivaaleista.

Voittajalle tarjotaan upea tilaisuus nauttia musiikin ja hyvän seuran parissa kahden päivän ajan Weekend Festivalin lavojen tähdittämänä. Festivaaleilla nähdään ja kuullaan monia kansainvälisiä huippuartisteja.

Palkintopaketin arvo on 359 euroa, ja se sisältää kaksi kappaletta kahden päivän lippuja. Liput ovat voimassa koko festivaalin ajan, joten voittaja ja hänen ystävänsä voivat nauttia musiikista ja festivaalitunnelmasta täysin siemauksin.

Lisäksi voittajalle tarjotaan mahdollisuus kokea ainutlaatuinen ja unohtumaton viikonloppu Weekend Festivalin tunnelmissa. Festivaalialueella on useita ravintoloita ja baareja, joten voittaja ja hänen ystävänsä voivat nauttia herkullisesta ruoasta ja juomista festivaalitunnelmassa.

Weekend Festivalin voittajapaketti tarjoaa siis ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia musiikista ja festivaalitunnelmasta yhdessä ystävän kanssa. Voittajan on syytä varmistaa, että hän ja hänen ystävänsä ovat käytettävissä festivaalipäivinä, jotta he voivat täysin nauttia palkintopaketin tarjoamasta elämyksestä.

Arvonnan säännöt ja osallistumiskelpoisuus

Arvonnan säännöt ja osallistumiskelpoisuus voivat vaihdella eri kilpailuissa, mutta tässä on yleisesti ottaen joitakin tärkeitä asioita, jotka kannattaa huomioida ennen arvontaan osallistumista:

 1. Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan voi yleisesti ottaen osallistua vain vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Järjestäjillä on oikeus tarkistaa osallistujien henkilöllisyys ja osallistumiskelpoisuus.
 2. Osallistumisen rajoitukset: Yleensä yksi henkilö saa osallistua arvontaan vain kerran. Osallistuminen on myös sallittua vain omilla yhteystiedoilla.
 3. Arvonnan palkinto: Arvonnan palkinto voi vaihdella eri kilpailuissa. Palkinto voi olla esimerkiksi matka, tuotepalkinto tai elämyspalkinto. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
 4. Arvonnan ajankohta: Arvonnan ajankohta ilmoitetaan kilpailun säännöissä. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse.
 5. Kilpailun säännöt: Kilpailun säännöt on hyvä lukea tarkkaan ennen osallistumista. Säännöissä kerrotaan esimerkiksi arvonnan ajankohta, osallistumisrajoitukset ja arvonnan voittamiseen liittyvät ehdot.
 6. Osallistumisen edellytykset: Osallistuminen voi edellyttää esimerkiksi soittoluvan antamista tai jonkin palvelun tilaamista. Muista lukea kilpailun säännöt huolellisesti, jotta tiedät osallistumiseen liittyvät edellytykset.

Noudattamalla näitä yleisiä arvonnan sääntöjä ja ohjeita, voit osallistua kilpailuihin ja arvontoihin turvallisesti ja vaivattomasti.

Voittajan valinta ja ilmoittaminen

Voittajan valinta ja ilmoittaminen tapahtuvat yleensä kilpailun järjestäjän ilmoittamien sääntöjen mukaisesti. Tässä on yleisesti ottaen muutamia asioita, jotka kannattaa huomioida:

 1. Voittajan valinta: Voittaja arvotaan yleensä sattumanvaraisesti kaikkien osallistujien kesken. Arvonta suoritetaan yleensä järjestäjän valitsemana ajankohtana, jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 2. Ilmoittaminen voittajalle: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Järjestäjät yrittävät tavoittaa voittajaa yleensä useamman kerran, mutta mikäli voittajaa ei tavoiteta tietyn ajan kuluessa, palkinto voidaan mitätöidä ja arvonta suoritetaan uudelleen.
 3. Palkinnon vastaanottaminen: Kun voittaja on ilmoitettu, hänen tulee yleensä vastata järjestäjän yhteydenottoon tietyn ajan kuluessa ja ilmoittaa halukkuutensa vastaanottaa palkinto. Mikäli voittaja ei vastaa järjestäjän yhteydenottoon, palkinto voidaan mitätöidä ja arvonta suoritetaan uudelleen.
 4. Julkaisuoikeudet: Järjestäjällä voi olla oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi ja mahdolliset muut tiedot missä tahansa mediassa, kuten esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai kilpailun järjestäjän verkkosivuilla.
 5. Palkinnon toimitus: Palkinto toimitetaan voittajalle yleensä postitse tai noutamalla, ellei toisin sovita. Palkinnon toimitusajankohdasta sovitaan yleensä voittajan kanssa erikseen.

Näiden ohjeiden avulla voit seurata mahdollisia arvontoja ja tietää miten voittaja valitaan ja ilmoitetaan. Muista kuitenkin aina lukea kilpailun säännöt huolellisesti, sillä niissä kerrotaan yksityiskohtaisesti miten voittaja valitaan ja ilmoitetaan.

Huomioitavaa arvontaan osallistumisessa

Kun osallistut arvontaan, kannattaa muistaa muutama tärkeä asia:

 1. Lue säännöt huolellisesti: Lue kilpailun säännöt huolellisesti, jotta tiedät osallistumisrajoitukset, palkinnon arvon ja muut tärkeät asiat.
 2. Tarkista yhteystietosi: Varmista, että annat oikeat yhteystietosi, jotta kilpailun järjestäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat.
 3. Noudata osallistumisohjeita: Noudata tarkasti ohjeita, jotka annetaan kilpailulomakkeessa tai kilpailusivulla, jotta voit osallistua oikein ja tulla huomioiduksi arvonnassa.
 4. Osallistu vain luotettavissa arvonnoissa: Tarkista, että kilpailu tai arvonta on luotettava, jotta voit varmistaa palkinnon rehellisen ja oikeudenmukaisen arvonnan.
 5. Älä osallistu liian moniin arvontoihin: Osallistu vain niihin arvontoihin, jotka kiinnostavat sinua oikeasti, jotta vältät tarpeetonta postia ja roskapostia.
 6. Ole rehellinen: Älä yritä huijata kilpailun järjestäjiä tai manipuloida arvontaa millään tavalla. Rehellinen kilpailu on kaikkien osallistujien etu.
 7. Noudata arvonnan tulosta: Jos voitat arvonnan, noudata kilpailun sääntöjä ja vastaanota palkinto ajallaan.

Noudattamalla näitä ohjeita voit osallistua arvontoihin turvallisesti ja rehellisesti. Muista kuitenkin aina lukea kilpailun säännöt tarkasti ennen osallistumista, jotta tiedät kaiken tärkeän arvontaan liittyen.

Puhelinliittymä.com
Logo