Voita Apple Watch Ultra

Haluaisitko sinä voittaa upouuden Apple Watch Ultra älykellon, jonka arvo on 899 euroa? Jätä yhteystietosi DNA:lle, niin saat houkuttelevan liittymätarjouksen puhelimitse. Yhteystietonsa jättäneinen kesken arvotaan Apple Watch Ultra.

Voita Apple Watch Ultra

Nyt liittymän kilpailuttaminen kannattaa ja on helpompaa kuin koskaan. Jätä vain yhteystietosi DNA:lle ja voit saada heiltä loistavan liittymätarjouksen, jota et muualta saa. Kaikkien kertaluontoisen soittoluvan antaneiden kesken DNA arpoo yhden Apple Watch Ultra älykellon.

Mikäli haluaisit saada nykyistä edullisemman DNA liittymän käyttöösi ja samalla saada mahdollisuuden voittaa 899 euron arvoisen huippusuositun Apple Watch Ultra älykellon, niin jätä yhteydenottopyyntö operaattorille jo tänään. Se on täysin maksutonta, vaivatonta, ei sido mihinkään ja vie aikaa vain muutaman minuutin.

Yhteydenottopyynnön jättäminen ja arvontaan osallistuminen hoituu netissä muutamassa minuutissa. Täytä yhteydenottolomakkeeseen vain etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, kaupunki ja valitse eri vaihtoehdoista, minkä operaattorin asiakas olet tällä hetkellä.

Voit kilpailuttaa nykyisen puhelinliittymäsi ja osallistua palkinnon arvontaan, jos olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja sinulla on toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Operaattori ilmoittaa palkinnon voittajalle voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

Apple Watch Ultra tiedot lyhyesti

Apple Watch Ultra on hyödyllinen ja monipuolinen, ranteessa kulkeva työkalu. Sen uskomattomat kyvyt ja toiminnot mahtuvat hämmästyttävän pieneen tilaan.

  • GPS-antenni – Tarkka kaksi­taajuuksinen GPS antaa täsmälliset sijainti­tiedot matkan, vauhdin ja reittien laskemiseen.
  • Turvaoranssin värinen Toiminto-painike – Valitse, haluatko merkitä painikkeella Kompassin reittipisteen, aloittaa reitin jäljityksen, vaihtaa treeniasetuksia tai vaikka aloittaa sukelluksen. Aktivoi sireeni pitämällä painiketta pohjassa.
  • Kaksi kaiutinta – Toinen kaiutin parantaa äänen­voimakkuutta puheluita ja Siriä varten.
  • Sireeni – Tuottaa 86 desibelin äänimerkin hälyttäessään apua. Ääni kuuluu jopa 180 metrin päähän.
  • Sivupainike – Käytä turva­ominaisuuksia sivu­painikkeella. Soita hätäpuhelu pitämällä painettuna,5 hae SOS-tietosi tai käytä sireeniä. Se on hiukan koholla kuoresta, jotta sitä voi käyttää käsineet kädessä.
  • Kolmen mikrofonin järjestelmä – Mukautuva algoritmi valitsee tuulisissa olosuhteissa äänen kannalta parhaan mikrofonin. Koneoppiminen suodattaa kohinan pois, jotta ääni on mahdol­lisimman selkeä.
  • Syvyys­mittari – Mittaa reaali­aikaisesti veden lämpötilan ja syvyyden 40 metriin saakka.
  • Digital Crown – Suurempi halkaisija ja karheampi uritus tekevät siitä helppo­käyttöisemmän.

Miksi puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa?

Kaikki puhelinliittymät suositellaan kilpailuttamaan nykyaikana riittävän usein, esimerkiksi vähintään kerran vuodessa. Silloin et maksa turhasta ja käytössäsi on aina edullinen liittymä.

Nyt voit kilpailuttaa puhelinliittymäsi vaivattomasti vain jättämällä kertaluontoisen soittoluvan DNA:lle ja samalla pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa Apple Watch Ultra älykellon. Saamasi liittymätarjous on melko varmasti huomattavasti nykyistä liittymääsi edullisempi, joka tuo mukavasti säästöä.

Parhaassa tapauksessa saat edullisemman liittymän käyttöösi DNA:lta ja saat vielä kaupan päälle mahdollisuuden voittaa Apple Watch Ultra älykellon, jonka arvo on huikeat 899 euroa.

Osallistuessasi voit vapaasti valita, haluatko kertaluontoisen liittymätarjouksen myös tekstiviestillä ja sähköpostilla. Silloin voit kaikessa rauhassa tutustua tarjoukseen, jolloin ostopäätöstä ei tarvitse tehdä hätiköiden.

Kuka voi osallistua arvontaan?

DNA:n kilpailut ovat avoinna kaikille halukkaille osallistujille, jotka ovat täyttäneet 18-vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa ja joilla on voimassaoleva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Ennen osallistumista suosittelemme lukemaan huolellisesti arvonnan säännöt.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta puhelimitse, sähköpostitse tai muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen kolmen arkipäivän kuluessa, voitto mitätöityy lunastamattomana ja silloin voidaan suorittaa uusi arvonta.

Operaattori ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen.

Telialla on oikeus julkaista palkinnon voittajan ja muiden mahdollisten palkinnon saajien nimet missä tahansa mediassa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Miten yhteystietojani käytetään?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, kun olet osallistuessasi suostunut.

Järjestäjä ei välitä tai myy osallistujien tietoja muille toimijoille, ryhmille tai yrityksille markkinointitarkoituksissa.

Arvonnan palkinto

Kaikkien yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvotaan yksi Apple Watch Ultra älykello, jonka arvo on 899 euroa.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse, ellei toisin sovita. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Puhelinliittymä.com
Logo