Voita Apple iPhone 14 Pro 5G

voita Apple iPhone 14 Pro 5G

Haluaisitko sinä voittaa uuden Apple iPhone 14 Pro 5G puhelimen? Jätä vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö DNA:lle ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Palkinnon arvo on huikeat 1349 euroa. Ei muuta kuin kokeilemaan onnea jo tänään ja osallistumaan arvontaan!

Jätä yhteydenottopyyntö ja voita Apple iPhone 14 Pro 5G matkapuhelin

Haluaisitko sinä voittaa upean Apple iPhone 14 Pro 5G matkapuhelimen omaksesi, jonka arvo on 1349 euroa? Mikäli vastasit myöntävästi, osallistu ilmaiseksi DNA:n järjestämään arvontaan ja voit voittaa Apple iPhone 14 Pro 5G puhelimen omaksesi. Kilpailu on avoinna vain rajoitetun ajan, joten jätä yhteydenottopyyntö jo tänään!

Arvontaan osallistutaan jättämällä kertaluontoinen yhteydenottopyyntö DNA:lle, joka voi tehdä sinulle houkuttelevan puhelinliittymä tarjouksen puhelimitse. Näin voit saada samalla esimerkiksi koko perheelle nykyistä edullisemmat puhelinliittymät, joka tuo merkittävästi säästöä vuositasolla.

Kaikkien yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan yksi Apple iPhone 14 Pro 5G matkapuhelin, jonka arvo on 1349 euroa. Yhteydenottopyyntö lomakkeeseen tulee täyttää etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, kaupunki ja valita vaihtoehdoista nykyisen liittymäsi operaattori.

Kilpailuun saa osallistua kaikkien operaattorien asiakkaat ja osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on käytössä sähköpostiosoite ja puhelinliittymä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti soittamalla tai sähköpostilla. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Miten arvontaan osallistutaan?

Voit osallistua arvontaan maksutta täyttämällä kilpailusivulla olevan yhteydenottolomakkeen.

Huomaathan, että osallistuminen edellyttää soittoluvan antamista DNA:lle liittymätarjouksen vastaanottamista varten.

Sama henkilö saa osallistua vain yhdellä sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla sekä vain yhden kerran.

Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla.

Kuka voi jättää yhteydenottopyynnön?

Yhteydenottopyynnön voi jättää vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Ennen yhteydenottopyynnön jättämistä suosittelemme lukemaan huolellisesti arvonnan säännöt, joihin voit tutustua klikkaamalla tästä.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta puhelimitse, sähköpostitse tai muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen kahden arkipäivän kuluessa, voitto mitätöityy lunastamattomana ja silloin suoritetaan uusi arvonta.

DNA:lla on oikeus julkaista palkinnon voittajan ja muiden mahdollisten palkinnon saajien nimet missä tahansa mediassa.

Miten yhteystietojani käytetään?

Kilpailusivulla antamiasi tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, kun olet osallistuessasi suostunut.

Järjestäjä ei välitä tai myy osallistujien tietoja muille toimijoille, ryhmille tai yrityksille markkinointitarkoituksissa.

Arvonnan palkinto

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi Apple iPhone 14 Pro 5G matkapuhelin, jonka arvo on 1349 euroa.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse, ellei toisin sovita. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Arvonnan järjestäjä

DNA Oyj

Puhelinliittymä.com
Logo