Voita 1000€ ruokalahjakortti

voita-1000-ruokalahjakortti

Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron ruokalahjakortti. Käytä muutama minuutti vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana 1000 euron lahjakortin arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Voita 1000 euron ruokalahjakortti

Haluatko sinä voittaa 1000 euron ruokalahjakortin? Jos vastasit myöntävästi, osallistu ilmaiseksi arvontaan vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja voit voittaa 1000 euron ruokalahjakortin.

Arvontaan osallistutaan vastaamalla muutaman minuutin mittaiseen kilpailukyselyyn. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkinnon arvonnassa.

Kaikkien kilpailukyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi lahjakortti ruokakauppaan, jonka arvo on 1000 euroa.

Arvontaan osallistuessa kilpailulomakkeeseen tulee täyttää vaaditut tiedot, kuten toimiva sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero.

Kilpailu on täysin ilmainen etkä sitoudu mihinkään. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on käytössään toimiva sähköpostiosoite ja puhelinliittymä.

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

Miten arvontaan osallistutaan?

Arvontaan osallistuminen on vaivatonta ja siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä kilpailusivulla olevan kilpailulomakkeen, jonka jälkeen pääset vastaamaan lyhyeen kilpailukyselyyn.

Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, joten täytä tiedot huolellisesti.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan voi osallistua vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Arvonnan palkinto

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi lahjakortti ruokakauppaan, jonka arvo on 1000 euroa.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Puhelinliittymä.com
Logo