Voita kaasugrilli

Osallistu kilpailuun ja voita uuden karhea kaasugrilli, jonka arvo on 999 euroa. Käytä muutama minuutti vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana 999 euron kaasugrillin arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu kilpailuun ja voita kaasugrilli

Haluaisitko sinä valmistaa kesän maistuvimmat herkut ystävillesi upouudella Weber Genesis II E310 -kaasugrillillä? Tehokas grilli sopii niin hampurilaisten, kasvisten kuin mehevien pihvienkin grillaamiseen. Mikäli vastasit myöntävästi, vastaa vain muutamaan nopeaan kysymykseen ja olet mukana Weberin kaasugrillin arvonnassa!

Osallistu ilmaiseksi arvontaan vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja voit voittaa uuden karhean kaasugrillin omaksesi. Arvontaan osallistutaan vastaamalla muutaman minuutin mittaiseen kilpailukyselyyn. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkinnon arvonnassa.

Kaikkien kilpailukyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi kaasugrilli, jonka arvo on 999 euroa. Kilpailuun osallistuessa kilpailulomakkeeseen tulee täyttää vaaditut tiedot, kuten toimiva sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero.

Kilpailu on täysin ilmainen etkä sitoudu mihinkään. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on käytössään toimiva sähköpostiosoite ja puhelinliittymä. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

Miten kilpailuun osallistutaan?

Arvontaan osallistuminen on vaivatonta ja siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä kilpailusivulla olevan kilpailulomakkeen, jonka jälkeen pääset vastaamaan lyhyeen kilpailukyselyyn.

Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, joten täytä tiedot huolellisesti.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan voi osallistua vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Arvonnan palkinto

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi kaasugrilli, jonka arvo on 999 euroa.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Puhelinliittymä.com
Logo