Voita sähköpyörä

voita-sahkopyora

Osallistu arvontaan ja voita sähköpyörä, jonka arvo on yli 1000 euroa. Käytä vain muutama minuutti aikaa vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana yli 1000 euron sähköpyörän arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Voita sähköpyörä

Haluatko sinä osallistua ilmaiseksi arvontaan, jossa voit voittaa sähköpyörän omaksesi? Jos vastasit myöntävästi, osallistu arvontaan täysin ilmaiseksi vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja saat mahdollisuuden voittaa sähköpyörän, jonka arvo on yli 1000 euroa.

Kilpailuun osallistutaan vastaamalla muutaman minuutin mittaiseen kilpailukyselyyn, jonka täyttäminen on täysin maksutonta. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkinnon arvonnassa ja saavat mahdollisuuden voittaa sähköpyörän, jonka arvo on 1000 euroa. Kaikkien kilpailukyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi yli 1000 euron arvoinen sähköpyörä.

Arvontaan osallistuessa kilpailulomakkeeseen tulee täyttää vaaditut tiedot, kuten toimiva sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero. Muista täyttää jokainen kohta huolellisesti, sillä puutteellisesti tai väärillä tiedoilla täytetyt lomakkeet voidaan hylätä.

Kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista eikä osallistuja sitoudu mihinkään. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on käytössään toimiva sähköpostiosoite ja puhelinliittymä. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Tarkista osallistuessa, että antamasi sähköpostiosoite ja puhelinnumero on varmasti oikein.

Miten arvontaan osallistutaan?

Kilpailuun osallistuminen on vaivatonta ja siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä kilpailusivulla olevan kilpailulomakkeen, jonka jälkeen pääset vastaamaan lyhyeen kilpailukyselyyn.

Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, joten täytä tiedot huolellisesti.

Osallistu arvontaan nyt muutamassa minuutissa ja voita sähköpyörä omaksesi.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan voi osallistua vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Arvonnan palkinto

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi sähköpyörä, jonka arvo on 1000 euroa.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Puhelinliittymä.com
Logo